Το γράφω, απαγόρευση κυκλοφορίας.
ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
Re: ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
Και εγώ θα πω το απλό τι είναι η πολιτική που ακολουθείται χρόνια τώρα περί οικογένειας. Ας μη δουλεύει ο ένας γονέας να κρατούσε το παιδί.AlienWay έγραψε: ↑16 Μαρ 2020, 11:00Οι ιδιωτικές επιχειρήσεις πρέπει να κλείσουν ΧΘΕΣ, στην περίπτωση που δεν μπορούν να εφαρμόσουν "εργασία από το σπίτι".
Εγώ θα σου πω το εξής απλό:
Τόσο η αδερφή μου όσο και ο άντρας της, εργάζονται σε επιχειρήσεις που δεν έχουν κλείσει και πηγαίνουν κανονικά.
Αυτοί έχουν ένα βρέφος 1,5 χρονών.
Πληροφορήθηκαν ότι για να δικαιούνται άδεια ειδικού σκοπού, θα πρέπει το παιδί να είναι τουλάχιστον εγγεγραμμένο σε παιδικό σταθμό (άρα δεν δικαιούνται).
Οταν λοιπόν εργάζονται, το παιδί το προσέχει η μάνα μου, η οποία ανήκει στις ευπαθείς ομάδες.
Αλλά την ίδια ώρα, βγαίνει ο Παπαδόπουλος στο γνωστό σποτ και λέει "οι ηλικιωμένοι να μην κάνουν μπέιμπι σίτινγκ στα εγγόνια".
Παράνοια.
- Philip Mortimer
Ναι από πού κι ως που είναι αντιδημοκρατικό μέτρο από τη στιγμή που θα αφορά (εφόσον εφαρμοστεί) στην προστασία της δημόσιας υγείας;
Και πως θα ζήσουν;ksmyrn έγραψε: ↑16 Μαρ 2020, 11:23Και εγώ θα πω το απλό τι είναι η πολιτική που ακολουθείται χρόνια τώρα περί οικογένειας. Ας μη δουλεύει ο ένας γονέας να κρατούσε το παιδί.AlienWay έγραψε: ↑16 Μαρ 2020, 11:00Οι ιδιωτικές επιχειρήσεις πρέπει να κλείσουν ΧΘΕΣ, στην περίπτωση που δεν μπορούν να εφαρμόσουν "εργασία από το σπίτι".
Τόσο η αδερφή μου όσο και ο άντρας της, εργάζονται σε επιχειρήσεις που δεν έχουν κλείσει και πηγαίνουν κανονικά.
Πληροφορήθηκαν ότι για να δικαιούνται άδεια ειδικού σκοπού, θα πρέπει το παιδί να είναι τουλάχιστον εγγεγραμμένο σε παιδικό σταθμό (άρα δεν δικαιούνται).
Οταν λοιπόν εργάζονται, το παιδί το προσέχει η μάνα μου, η οποία ανήκει στις ευπαθείς ομάδες.
Αλλά την ίδια ώρα, βγαίνει ο Παπαδόπουλος στο γνωστό σποτ και λέει "οι ηλικιωμένοι να μην κάνουν μπέιμπι σίτινγκ στα εγγόνια".
Παράνοια.
Τώρα που δεν τους αφήνουν να σταματήσει η μάνα,θα κάνει το σταυρό της και θα πάει
Η ξαδέρφη μου τελικά που θα εκλεινε η επιχείρηση,έμεινε αλλά δώσανε άδεια μόνο σε αυτές που είχαν παιδιά,δε γνωρίζω με πια διαδικαστικά
Κι έμεινε αυτή που δεν έχει και πήγε σήμερα
Και ήθελε να έρθει σε μένα δυστυχως
Πολλά θέματα αφορούν τη δημόσια υγεία αλλά δεν βλέπω τον ίδιο ζήλο. Δεν υπάρχει δικαιολογία για να καταργηθούν τα δικαιώματα.Philip Mortimer έγραψε: ↑16 Μαρ 2020, 11:27Ναι από πού κι ως που είναι αντιδημοκρατικό μέτρο από τη στιγμή που θα αφορά (εφόσον εφαρμοστεί) στην προστασία της δημόσιας υγείας;
- Philip Mortimer
Για δες λιγάκι τι γίνεται στη Λομβαρδία μπας και καταλάβεις τον λόγο.ksmyrn έγραψε: ↑16 Μαρ 2020, 11:32Πολλά θέματα αφορούν τη δημόσια υγεία αλλά δεν βλέπω τον ίδιο ζήλο. Δεν υπάρχει δικαιολογία για να καταργηθούν τα δικαιώματα.Philip Mortimer έγραψε: ↑16 Μαρ 2020, 11:27Ναι από πού κι ως που είναι αντιδημοκρατικό μέτρο από τη στιγμή που θα αφορά (εφόσον εφαρμοστεί) στην προστασία της δημόσιας υγείας;
Για αρχή κόψε το πολύ ψεκασμα...
Εχεις οικογενεια/ παιδια ή απλα λες ο,τι σου κατεβει?ksmyrn έγραψε: ↑16 Μαρ 2020, 11:23Και εγώ θα πω το απλό τι είναι η πολιτική που ακολουθείται χρόνια τώρα περί οικογένειας. Ας μη δουλεύει ο ένας γονέας να κρατούσε το παιδί.AlienWay έγραψε: ↑16 Μαρ 2020, 11:00Οι ιδιωτικές επιχειρήσεις πρέπει να κλείσουν ΧΘΕΣ, στην περίπτωση που δεν μπορούν να εφαρμόσουν "εργασία από το σπίτι".
Παράνοια.
Άρα μάλλον λάθος πολιτική ακολουθούμε τόσον καιρό.bluerose έγραψε: ↑16 Μαρ 2020, 11:28
Και πως θα ζήσουν;
Τώρα που δεν τους αφήνουν να σταματήσει η μάνα,θα κάνει το σταυρό της και θα πάει
Η ξαδέρφη μου τελικά που θα εκλεινε η επιχείρηση,έμεινε αλλά δώσανε άδεια μόνο σε αυτές που είχαν παιδιά,δε γνωρίζω με πια διαδικαστικά
Και έχω και παιδιά και η σύζυγός μου δουλεύει και είμαι στην ίδια κατάσταση. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι σωστό.
Ψέκασμα που λέω ότι είναι αντιδημοκρατικό μέτρο η διακοπή κυκλοφορίας;Philip Mortimer έγραψε: ↑16 Μαρ 2020, 11:33Για δες λιγάκι τι γίνεται στη Λομβαρδία μπας και καταλάβεις τον λόγο.ksmyrn έγραψε: ↑16 Μαρ 2020, 11:32Πολλά θέματα αφορούν τη δημόσια υγεία αλλά δεν βλέπω τον ίδιο ζήλο. Δεν υπάρχει δικαιολογία για να καταργηθούν τα δικαιώματα.Philip Mortimer έγραψε: ↑16 Μαρ 2020, 11:27
Ναι από πού κι ως που είναι αντιδημοκρατικό μέτρο από τη στιγμή που θα αφορά (εφόσον εφαρμοστεί) στην προστασία της δημόσιας υγείας;
;
Τα συναισθηματικά επιχειρήματα του τύπου για δες τι γίνεται στη Λομβαρδία εμένα δεν με αγγίζουν. Είμαι σίγουρος ότι και ο Χίτλερ κάτι τέτοιες μπούρδες έλεγε και έπεισε τους Γερμανούς να τον ψηφίσουν.
Δλ αντί από τον ιό θα πεθάνουμε της πείναςksmyrn έγραψε: ↑16 Μαρ 2020, 11:36Άρα μάλλον λάθος πολιτική ακολουθούμε τόσον καιρό.bluerose έγραψε: ↑16 Μαρ 2020, 11:28
Και πως θα ζήσουν;
Και έχω και παιδιά και η σύζυγός μου δουλεύει και είμαι στην ίδια κατάσταση. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι σωστό.
Φοβάσαι
Θα στρώσουν τα πράγματα
Αλλά τρώμε ράβδο τι να κάνουμε;
Προσευχη
- Philip Mortimer
Προφανώς και είναι ψεκασμα.ksmyrn έγραψε: ↑16 Μαρ 2020, 11:38Ψέκασμα που λέω ότι είναι αντιδημοκρατικό μέτρο η διακοπή κυκλοφορίας;Philip Mortimer έγραψε: ↑16 Μαρ 2020, 11:33Για δες λιγάκι τι γίνεται στη Λομβαρδία μπας και καταλάβεις τον λόγο.
;
Τα συναισθηματικά επιχειρήματα του τύπου για δες τι γίνεται στη Λομβαρδία εμένα δεν με αγγίζουν. Είμαι σίγουρος ότι και ο Χίτλερ κάτι τέτοιες μπούρδες έλεγε και έπεισε τους Γερμανούς να τον ψηφίσουν.
Δεν είναι καθόλου συναισθηματικό επιχείρημα, είναι επαναφορά στην πραγματικότητα. Ο ιός είναι επικίνδυνος και η μη λήψη μέτρων μπορεί να οδηγήσει σε καταστάσεις ίδιες ή και χειρότερες από της λομβαρδιας.
Δεν ήξερα ότι είσαι φασίστας, νόμιζα ότι είσαι από τους άλλους.Philip Mortimer έγραψε: ↑16 Μαρ 2020, 11:44Προφανώς και είναι ψεκασμα.ksmyrn έγραψε: ↑16 Μαρ 2020, 11:38Ψέκασμα που λέω ότι είναι αντιδημοκρατικό μέτρο η διακοπή κυκλοφορίας;Philip Mortimer έγραψε: ↑16 Μαρ 2020, 11:33
Για δες λιγάκι τι γίνεται στη Λομβαρδία μπας και καταλάβεις τον λόγο.
;
Δεν είναι καθόλου συναισθηματικό επιχείρημα, είναι επαναφορά στην πραγματικότητα. Ο ιός είναι επικίνδυνος και η μη λήψη μέτρων μπορεί να οδηγήσει σε καταστάσεις ίδιες ή και χειρότερες από της λομβαρδιας.
- hellegennes
Λέει ό,τι της κατέβει. Για την ksmyrn μιλάμε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Philip Mortimer
Δεν ειμαι φασίστας, απλά δεν είμαι ψεκασμενος.ksmyrn έγραψε: ↑16 Μαρ 2020, 12:02Δεν ήξερα ότι είσαι φασίστας, νόμιζα ότι είσαι από τους άλλους.Philip Mortimer έγραψε: ↑16 Μαρ 2020, 11:44Προφανώς και είναι ψεκασμα.ksmyrn έγραψε: ↑16 Μαρ 2020, 11:38
Ψέκασμα που λέω ότι είναι αντιδημοκρατικό μέτρο η διακοπή κυκλοφορίας;
Και πως τη βγάζεις ; Είχες τριπάκια στο ψυγείο ;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Δένδιας : κλείνουν 137 στρατοπεδα
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 14 Νοέμ 2024, 11:23 » σε Εθνικά Θέματα - 80 Απαντήσεις
- 2275 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
17 Φεβ 2025, 19:34
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κλείνουν 25 καταστήματα των ΕΛΤΑ
από Juno » 06 Ιούλ 2023, 23:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 68 Απαντήσεις
- 2905 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από aLiCat