ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙ, Ο ΙΔΙΟΣ, ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΣΘΕΝΗ ΜΕ ΚΟΡΩΝΟΪΟ, ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΔΩ. ΜΕ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΥΠΟ ΠΟΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ. ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΩΣΥΝΗ, ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ!
Εβραίοι;
K l a i w
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Όσοι "επώνυμοι" εμφανίζονται στα ΜΜΕ (ο "πολύς" Tom Hanks, για παράδειγμα, που μερικοί τον αναγόρευσαν σε..."εθνικό μας ήρωα") δηλώνοντας ότι, είτε οι ίδιοι, είτε κάποιο συγγενικό τους πρόσωπο, "βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό", ΟΛΟΙ, "με την ίδια πνοή" ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ, ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΧΑΙΡΟΥΝ ΑΚΡΑΣ ΥΓΕΙΑΣ.
"Νόσος" είναι αυτός ο "κορωνοϊός"; Ή μήπως παίζουμε τον "γιατρό";
Στο μεταξύ οι ιερείς στην εκκλησία που επισκέπτεται συγγενικό μου πρόσωπο ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗ. Για τις συνεχιζόμενες συναθροίσεις.
Η ΑΝΟΙΧΤΗ, ΠΛΗΡΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΗ. ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΜΙΑΣ "ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ"...ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟΥΣ!
Η "Ισπανική Γρίππη" του 1918 είχε 40, ή κατ' άλλους, 100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ.
Πόσοι "Tom Hanks" ή βουλευτές είχαν εμφανιστεί τότε, δηλώνοντας ότι "είχαν προσβληθεί...αλλά έχαιραν άκρας υγείας";
Στην photo: Εθελοντές του Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού περιθάλπουν ασθενείς της γρίπης στο προσωρινό νοσοκομείο που στήθηκε στο Δημοτικό Αμφιθέατρο του Οκλαντ.
Όταν η πανδημία ήταν αληθινή, δεν χρειαζόταν να αναρωτηθεί κανείς "ΠΟΥ είναι ένας έστω άρρωστος;" ΕΒΛΕΠΕ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ. ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΣΤΡΕΦΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ.
ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙ, Ο ΙΔΙΟΣ, ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΣΘΕΝΗ ΜΕ ΚΟΡΩΝΟΪΟ, ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΔΩ. ΜΕ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΥΠΟ ΠΟΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ. ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΩΣΥΝΗ, ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ!
Εβραίοι;
Οι Εβραίοι είναι μικροί και λιγοι. Εδώ εχουμε συνωμοσία 120 χωρών. Για να ξεγελάσει τον φίλο Οβελίξ. That's what it takes.
Τα 10σελιδα με τους αποθανοντες στην ιταλια ψευτικα;
Η τηλεόραση, σε ένα ρεπορτάζ για την "πανδημία στην Ιταλία", έδειξε κάποιον να ξεφυλλίζει εφημερίδα. Με τους αποθανόντες (κηδείες - μνημόσυνα). Μετρούσε μια - μια σελίδα, στα Ιταλικά. Στην 10η σελίδα προσέθεσε (πάντα στα Ιταλικά): "Όλοι αυτοί ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΓΡΙΠΗ". Αυτά περί "10σέλιδων".
Πριν τον Κορωνοϊό (τώρα, μέσα στον Φεβρουάριο) η Ιταλία είχε πληγεί από την γρίπη. Και η ασθένεια αυτή ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΕΠΙΣΗΣ 217 ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ: Pandémie du virus de la peur. Το αν ξαφνικά η γρίπη "σαρώθηκε από προσώπου Γης" και μόνο ο κορωνοϊός έμεινε να σκοτώνει τους 200 και πλέον ανά ημέρα...αυτό το αφήνουμε στην ευπιστία του καθενός!
Οι γιατροι / νοσηλευτες που πολλοι απο εμας εχουμε επαφη ψευτικοι και αυτοι;
Οι λοιμοξιολογοι στις τηλεορασεις ηθοποιοι;
ΑΠΟ ΠΟΥ παίρνουν τον μισθό τους όλοι αυτοί (προφανώς μεγάλο); Με ό,τι αυτό συνεπάγεται;
Αφού "έχουν επαφή με πολλούς από εμάς" ΓΙΑΤΙ δεν μπαίνει ΕΝΑΣ στον κόπο να γράψει εδώ για ΜΙΑ συγκεκριμένη περίπτωση; Για ΕΝΑΝ συγκεκριμένο ασθενή; Με ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ; Βλέπει κανείς ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ τέτοια απάντηση στο παρόν νήμα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Obelix την 16 Μαρ 2020, 18:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Τα 10σελιδα με τους αποθανοντες στην ιταλια ψευτικα;
Στην τηλεόραση έδειξε κάποιον να ξεφυλλίζει εφημερίδα στην Ιταλία. Με τους αποθανόντες. Μετρούσε μια - μια σελίδα, στα Ιταλικά. Στην 10η σελίδα προσέθεσε: "Όλοι αυτοί ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΓΡΙΠΠΗ". Αυτά περί "10σέλιδων".
Πριν τον Κορωνοϊό (τώρα, μέσα στον Φεβρουάριο) η Ιταλία είχε πληγεί από την γρίπη. Και η ασθένεια αυτή ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΕΠΙΣΗΣ 217 ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ: Pandémie du virus de la peur. Το αν ξαφνικά η γρίπη "σαρώθηκε από προσώπου Γης" και μόνο ο κορωνοϊός έμεινε να σκοτώνει τους 200 και πλέον ανά ημέρα...αυτό το αφήνουμε στην ευπιστία του καθενός!
Οι γιατροι / νοσηλευτες που πολλοι απο εμας εχουμε επαφη ψευτικοι και αυτοι;
Οι λοιμοξιολογοι στις τηλεορασεις ηθοποιοι;
ΑΠΟ ΠΟΥ παίρνουν τον μισθό τους όλοι αυτοί (προφανώς μεγάλο); Με ό,τι αυτό συνεπάγεται;
Αφού "έχουν επαφή με πολλούς από εμάς" ΓΙΑΤΙ δεν μπαίνει ΕΝΑΣ στον κόπο να γράψει εδώ για ΜΙΑ συγκεκριμένη περίπτωση; Για ΕΝΑΝ συγκεκριμένο ασθενή; Με ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ; Βλέπει κανείς ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ τέτοια απάντηση στο παρόν νήμα;
ΕΙΚΟΣΙ - ΔΥΟ - 22 - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ: "ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΑΣΘΕΝΗ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ, ΕΚ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ, ΣΤΟ ΤΑΔΕ ΜΕΡΟΣ".
Ας κάνουμε άλλη μια προσπάθεια:
Και δεν εννοώ αν έχει δει κανείς κάτι στην τηλεόραση, σε video, ή τα δρώμενα στα νοσοκομεία. Εννοώ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΡΡΩΣΤΟ. ΤΟΝ ΠΡΟΣΒΕΒΛΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ. ΕΚ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ. ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ. Έχει δει κανείς, ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;
Ας το πάρουμε αλλιώς. Εγώ δεν έχω δει ασθενή με κορωνοιο (και εύχομαι να μη δω).
ΕΙΚΟΣΙ - ΔΥΟ - 22 - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ: "ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΑΣΘΕΝΗ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ, ΕΚ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ, ΣΤΟ ΤΑΔΕ ΜΕΡΟΣ".
Και δεν εννοώ αν έχει δει κανείς κάτι στην τηλεόραση, σε video, ή τα δρώμενα στα νοσοκομεία. Εννοώ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΡΡΩΣΤΟ. ΤΟΝ ΠΡΟΣΒΕΒΛΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ. ΕΚ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ. ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ. Έχει δει κανείς, ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;
Ας το πάρουμε αλλιώς. Εγώ δεν έχω δει ασθενή με κορωνοιο (και εύχομαι να μη δω).
Πάει αυτό. Πες αυτό που θες να πεις.
Και ούτε θα δεις με τα δικά του κριτήρια. Πρέπει να δεις τον άνθρωπο και μετά να συνεχίζεις να ζουμάρεις μέχρι να δεις τον ιό.
ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ - 34 - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΓΩ) ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ: "ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΑΣΘΕΝΗ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ, ΕΚ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ, ΣΤΟ ΤΑΔΕ ΜΕΡΟΣ". ΜΟΝΟ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ!!!
Τέτοια "θραύση" κάνει ο ιός, τόσο "δύσκολο" είναι να βρεθεί ΕΝΑΣ;
ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ - 34 - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΓΩ) ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ: "ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΑΣΘΕΝΗ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ, ΕΚ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ, ΣΤΟ ΤΑΔΕ ΜΕΡΟΣ". ΜΟΝΟ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ!!!
Τέτοια "θραύση" κάνει ο ιός, τόσο "δύσκολο" είναι να βρεθεί ΕΝΑΣ;
Στο ΑΧΕΠΑ έχει πολλούς, πήγαινε μια βόλτα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.