Αφού αναστήθηκε.
(Δηθεν?) Δημοσιογράφος του OPEN....
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: (Δηθεν?) Δημοσιογράφος του OPEN....
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
προσκυνω τη χαρη σου λαε μου ;Μιλλένιαλ έγραψε: ↑16 Μαρ 2020, 21:26Ξεκάθαρα επιχειρεί να δημιουργήσει θέμα για ρεπορτάζ ο αλητήριος. Εν τω μεταξύ δηλώνει δημοσιογράφος και γράφει "ελένξω" το νούμερο. Αν αυτός βγαίνει με κίνδυνο της ζωής του να ελέγξει την κατάσταση όπως γράφει, τότε τι να πει και ο μαρτυρικός Βασίλης Μπουγιουκλάκης;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ασφαλώς μύστη μου, κανάλι 29.Αγις έγραψε: ↑16 Μαρ 2020, 21:34προσκυνω τη χαρη σου λαε μου ;Μιλλένιαλ έγραψε: ↑16 Μαρ 2020, 21:26Ξεκάθαρα επιχειρεί να δημιουργήσει θέμα για ρεπορτάζ ο αλητήριος. Εν τω μεταξύ δηλώνει δημοσιογράφος και γράφει "ελένξω" το νούμερο. Αν αυτός βγαίνει με κίνδυνο της ζωής του να ελέγξει την κατάσταση όπως γράφει, τότε τι να πει και ο μαρτυρικός Βασίλης Μπουγιουκλάκης;
Το μίσος για τη μπουμεργιά είναι δυνατότερο απ' τα ασφαλιστικά
~~~~
Μίμα για χρήμα
~~~~
Μίμα για χρήμα
- EKPLIKTIKOS
Wtf is this real life?μέγας χορηγός chillbox
Ψυχοπαθης που τον εκτροχιασε η κατασταση που επικρατει. Δεν το αντεξε.
Winter is coming
Μιλλένιαλ έγραψε: ↑16 Μαρ 2020, 21:38Ασφαλώς μύστη μου, κανάλι 29.Αγις έγραψε: ↑16 Μαρ 2020, 21:34προσκυνω τη χαρη σου λαε μου ;Μιλλένιαλ έγραψε: ↑16 Μαρ 2020, 21:26
Ξεκάθαρα επιχειρεί να δημιουργήσει θέμα για ρεπορτάζ ο αλητήριος. Εν τω μεταξύ δηλώνει δημοσιογράφος και γράφει "ελένξω" το νούμερο. Αν αυτός βγαίνει με κίνδυνο της ζωής του να ελέγξει την κατάσταση όπως γράφει, τότε τι να πει και ο μαρτυρικός Βασίλης Μπουγιουκλάκης;
ηρωικες εποχες
ηρωικοι στιχοι
ηταν καπως ετσι με μουσικη απο το γνωστο τραγουδι
'' Σαν θα πεθανω θαψτε με σε μια γωνια μοναχο
μαζι με την Αυριανη /παρηγορια μου ναχω
σαν θα πεθανω ριξτε μου μες τον βαθυ το λακο
ενα ραδιοφωνο ανοικτο να ακουω Γαργαλακο''
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
Καλά. Ψυχοπαθής που ψάχνει για τσακωμο. Ούτε καν πανικοβλημενος είναι. Πήγε χωρίς γάντια με το καφεδάκι στα χέρια.
Αυτος συνηθως μπορει να ειναι ηρεμος (αν και τωρα που το σκεφτομαι, ειναι και υστερικος, οπότε πιθανον να εχει ιστορικο τετοιων επεισοδιων).
Τωρα ομως με τον ιο δεν αντεξε, το παθαινουν αρκετοι. Χτυπανε κοκκινο.
Winter is coming
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
κακομαθημένο entitled snowflake
έπρεπε να πέσει σε κάναν όττο να του κατεβάσει τα μούτρα
έπρεπε να πέσει σε κάναν όττο να του κατεβάσει τα μούτρα
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
- Παραπλήσια Θέματα