Εύχομαι αυτός να ήταν ο πόλεμος που λέγανε οι Πατέρες
Η Πόλη όμως; Ας γίνει μετά ξέρω γω;
Αλλιώς ναι θα έχουμε και συνέχεια.
Ο Θεός μας λυπάται παιδιά Του είμαστε
Δε θα αφησει
Εύχομαι αυτός να ήταν ο πόλεμος που λέγανε οι Πατέρες
Έλα στο καραβάκι του Ιησού και μη φοβάσαι
Πήγα εχθές στο μεγάλο σουπερ της περιοχής. Χαλαρά ήταν, μου έκανε εντύπωση ότι είχε παρά πολλούς υπαλλήλους. Δεν υπήρχαν ελλείψεις ( εκτός από detol) και υπήρχε πινακίδα για το πόσα άτομα πρέπει να είναι μέσα. Έμαθα ότι το Σάββατο υπήρχε υπερβολική κίνηση και το πρωί υπήρχε σεκιούριτι που έλεγχε την είσοδο και έδινε αριθμούς.hellegennes έγραψε: ↑17 Μαρ 2020, 13:08Κλείνουν στην γειτονιά μου και τα δύο καφέ και το σουβλατζίδικο που είχαν δυνατότητα ντελίβερι και takeaway γιατί δεν θέλουν να εκθέσουν το προσωπικό τους σε κίνδυνο. Μείναμε μόνοι.
Στα σούπερ η κίνηση πώς πάει, εσείς που πηγαίνετε; Εμένα δεν έχει πέσει καθόλου.
Δεν έχουμε να χάσουμε παρά το κωλόχαρτο μας. Αν μας το πάρει κι αυτό...
Εμενα δεν ειχε χαρτια υγειας.Χεστηκαν πανω τους φαινεται.
Θα γινει και ο πρωτος που θα μεταλαβει στην Αγια Σοφια θα ειναι αυτος.
γω ημουνα ρε μλκ, οπως θαρχεσαι παρε ενα φαραω, τσουτσουνι, και μερικες μπυρες.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑17 Μαρ 2020, 16:20Χθες βλέπω στο όνειρο μου αρχικά μια θολή φιγούρα να με πλησιάζει. Κάνω να κινηθώ μα δεν μπορώ. Είμαι τυλιγμένος σάβανα. Η φιγούρα στέκεται μπροστά μου, πίσω της το φως εκτυφλωτικό.
- μη με πάρεις ακόμα Χριστέ μου, ψελλίζω.
- μη φοβάσαι Πορφύριε, μου λέει και το πρόσωπο φωτίζεται.
- δεν θα σε πάρω ακόμα. Αλλά όταν σε πάρω θα είσαι από τους πρώτους.
Ξύπνησα πολύ κεφάτος. Από τους πρώτους είπε ο Κύριος ότι θα είμαι. Από τους πρώτους μέσα στη βάρκα του.
Ο Χριστός σε φώναζε με το όνομα που έχεις στο forum;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑17 Μαρ 2020, 16:20Χθες βλέπω στο όνειρο μου αρχικά μια θολή φιγούρα να με πλησιάζει. Κάνω να κινηθώ μα δεν μπορώ. Είμαι τυλιγμένος σάβανα. Η φιγούρα στέκεται μπροστά μου, πίσω της το φως εκτυφλωτικό.
- μη με πάρεις ακόμα Χριστέ μου, ψελλίζω.
- μη φοβάσαι Πορφύριε, μου λέει και το πρόσωπο φωτίζεται.
- δεν θα σε πάρω ακόμα. Αλλά όταν σε πάρω θα είσαι από τους πρώτους.
Ξύπνησα πολύ κεφάτος. Από τους πρώτους είπε ο Κύριος ότι θα είμαι. Από τους πρώτους μέσα στη βάρκα του.