Live: Πρόταση μομφής

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Spiros252
Διαχειριστής
Phorum.gr user: Spiros252

Re: Live: Πρόταση μομφής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 » 16 Ιουν 2018, 23:03

Jack Shephard έγραψε:
16 Ιουν 2018, 22:55
Ο Καμμένος χωρίς ντροπή είπε ότι η συμφωνία δε θα περάσει εξαιτίας των πολύπλοκων διαδικασιών στα Σκόπια.

Κάτι λογάκια που έλεγε ο ίδιος ότι θα έριχνε την κυβέρνηση για τη Μακεδονία τα άλλαξε τώρα "όταν θα έλθει η ώρα μπορεί να χωρίσουμε τους δρόμους μας. Μέχρι τότε θα βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια, θα πατάξουμε τη διαφθορά κλπ"

Κατά τα λοιπά παραλήρημα.
Αν θυμάστε, πριν τις εκλογές του 2015, ο Καμμένος έβγαινε και έλεγε ότι ο Τσίπρας έχει φτάσει ήδη 35% με σκοπό να πάρει καμία ψήφο κι αυτός για να μπει. Όντως τότε αυτό ήταν αληθές, ο Τσίπρας όμως κλαιγόταν ότι δεν έχει εξασφαλιστεί υψηλό ποσοστό κ.λπ.

Πιθανόν να έχουν κάνει κάποια συννενόηση να μην εφαρμοστεί τελικά η συμφωνία έως τις εκλογές. Τα αποτελέσματα όμως της αυριανής υπογραφής πιθανότατα δεν θα είναι αναστρέψιμα ακόμα κι αν δεν υλοποιηθεί η συμφωνία τελικά.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking

Άβαταρ μέλους
lyna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lyna » 16 Ιουν 2018, 23:21

Αν είναι να ζήσουμε δικτατορία για να γίνουμε όλοι Σκοπιανοί κ να εφαρμοστεί η συμφωνία με πάθος κ σθένος ..τι να πω πια.

Ευελπιστώ να μην γίνουμε οι ίδιοι γραφικοί 30 χρόνια μετά που λένε γ το Πολυτεχνείο όταν δεν ήταν καν φοιτητές αλλά 30αρηδες
~~¥~~

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 16 Ιουν 2018, 23:52

Παει και η προταση μομφης. Αλλη μια νικη για τον αλεξη τσιπρα

Άβαταρ μέλους
ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
Phorum.gr user: ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ » 16 Ιουν 2018, 23:53

http://www.in.gr/2018/06/16/politics/ko ... es-taseis/
Καζάνι που βράζει οι ΑΝΕΛ – Παραίτηση στελέχους και διαλυτικές τάσεις

Σκηνικό διάλυσης δημιουργείται στους Ανεξάρτητους Ελληνες μετά από τις πολιτικές ακροβασίες της ηγεσίας η οποία ψηφίζει υπέρ της κυβέρνησης αλλά καταψηφίζει τη συμφωνία.
Επειτα από τον Δημήτρη Καμμένο κι άλλα στελέχη βρίσκονται στα… κάγκελα κι ετοιμάζουν ηρωική έξοδο από το κόμμα.
Επικρατεί μεγάλη δυσαρέσκεια για τον σφικτό εναγκαλισμό του κόμματος με τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν είναι λίγοι εκείνοι που ζητούν από τον Καμμένο να ρίξει την κυβέρνηση. Οι τοπικές οργανώσεις ανά την Ελλάδα είναι σε αναβρασμό και δεν αποκλείεται τις επόμενες εβδομάδες να υπάρξουν εξελίξεις.

Το Σάββατο σειρά πήρς ο Χρήστος Παύλου, πρόεδρος της συντονιστικής Καστοριάς, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του στον Πάνο Καμμένο.

Στο κείμενό του, σημειώνει πως δεν γίνεται οι ΑΝΕΛ να διαφωνούν με την πρόταση για την «Βόρεια Μακεδονία» αλλά να συνεχίζουν να στηρίζουν την κυβέρνηση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Όλοι εμείς που βρεθήκαμε στους ΑΝΕΛ, πιστέψαμε στα πύρηνα, αντιμημονιακά και πατριωτικά λόγια του Πάνου Καμμένου.
Στην πορεία της συγκυβέρνησης μας με τον ΣΥΡΙΖΑ ,θέσαμε τις κόκκινες γραμμές μας πολλές από τις οποίες στην πορεία τις παραβήκαμε.

Παρόλα αυτά συνεχίζουμε όλοι μαζί να στηρίζουμε τον πρόεδρο και το κίνημα για το καλό της πατρίδας.

Προσωπικά τώρα εγώ, πάντα εξέφραζα με θάρρος τις θέσεις ,τις απόψεις και τις διαφωνίες μου μέσα από τα όργανα του κινήματος και στήριζα το κίνημα σε όλες τις παρεμβάσεις μου στα ΜΜΕ της περιοχής μου από τη θέση του προέδρου των ΑΝΕΛ Καστοριάς, αν και διαφωνούσα με πολλές από αυτές.

Η θέση του προέδρου αλλά και όλων των ΑΝΕΛ ,ήταν και είναι ξεκάθαρη στο θέμα του σκοπιανού. Καμιά ονομασία που να περιέχει τον όρο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και παράγωγα αυτού.-

Τι έχουμε σήμερα?

Severna makedonija, north makedonija, ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Λόγια του προέδρου. Θα ρίξω την κυβέρνηση αν παραβεί αυτό τον όρο.

Τι κάνουμε εμείς???

ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ με τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ για το σκοπιανό, αλλά στηρίζουμε την κυβέρνηση!!!!!!!!

Ποντάρουμε στο τι θα κάνουν οι σκοπιανοί στη βουλή και το δημοψήφισμα τους και λέμε οοοοταν με το καλό έρθει στην βουλή ,εμείς δε θα το ψηφίσουμε ?????? Θα θέσουμε και κομματική πειθαρχία τότε!!! εεε και. Εμένα με ενδιαφέρει , το τι κάνουμε ΕΜΕΙΣ

Δεν γίνονται και τα δύο φίλοι μου και συνοδοιπόροι».

Γι αυτό εγώ για λόγους ηθικής, ευθιξίας, αξιοπρέπειας και πατριωτικής συνείδησης ,παραμένω σταθερός σε αυτά που πιστεύουμε και αγωνιζόμαστε, σε αυτά που λέει η ιδρυτική μας διακήρυξη ,αλλά δεν μπορώ να πατάω σε 2 βάρκες.

ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΩ

ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΩ

Η προσωπική μου θέση και άποψη είναι οι ΑΝΕΛ να αποσυρθούμε από την συγκυβέρνηση

Αν το Σάββατο δεν γίνει αυτό ,εγώ δηλώνω ότι παραιτούμαι από πρόεδρος των ΑΝΕΛ Καστοριάς και αποχωρώ από το κίνημα.

Με εκτίμηση

Πρόεδρος ΑΝΕΛ Καστοριάς

Παύλου Χρήστος»

Fuerte
Phorum.gr user: petit_bourgeois

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fuerte » 16 Ιουν 2018, 23:56

ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ έγραψε:
16 Ιουν 2018, 23:53
http://www.in.gr/2018/06/16/politics/ko ... es-taseis/
Καζάνι που βράζει οι ΑΝΕΛ – Παραίτηση στελέχους και διαλυτικές τάσεις

Σκηνικό διάλυσης δημιουργείται στους Ανεξάρτητους Ελληνες μετά από τις πολιτικές ακροβασίες της ηγεσίας η οποία ψηφίζει υπέρ της κυβέρνησης αλλά καταψηφίζει τη συμφωνία.
Επειτα από τον Δημήτρη Καμμένο κι άλλα στελέχη βρίσκονται στα… κάγκελα κι ετοιμάζουν ηρωική έξοδο από το κόμμα.
Επικρατεί μεγάλη δυσαρέσκεια για τον σφικτό εναγκαλισμό του κόμματος με τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν είναι λίγοι εκείνοι που ζητούν από τον Καμμένο να ρίξει την κυβέρνηση. Οι τοπικές οργανώσεις ανά την Ελλάδα είναι σε αναβρασμό και δεν αποκλείεται τις επόμενες εβδομάδες να υπάρξουν εξελίξεις.

Το Σάββατο σειρά πήρς ο Χρήστος Παύλου, πρόεδρος της συντονιστικής Καστοριάς, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του στον Πάνο Καμμένο.

Στο κείμενό του, σημειώνει πως δεν γίνεται οι ΑΝΕΛ να διαφωνούν με την πρόταση για την «Βόρεια Μακεδονία» αλλά να συνεχίζουν να στηρίζουν την κυβέρνηση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Όλοι εμείς που βρεθήκαμε στους ΑΝΕΛ, πιστέψαμε στα πύρηνα, αντιμημονιακά και πατριωτικά λόγια του Πάνου Καμμένου.
Στην πορεία της συγκυβέρνησης μας με τον ΣΥΡΙΖΑ ,θέσαμε τις κόκκινες γραμμές μας πολλές από τις οποίες στην πορεία τις παραβήκαμε.

Παρόλα αυτά συνεχίζουμε όλοι μαζί να στηρίζουμε τον πρόεδρο και το κίνημα για το καλό της πατρίδας.

Προσωπικά τώρα εγώ, πάντα εξέφραζα με θάρρος τις θέσεις ,τις απόψεις και τις διαφωνίες μου μέσα από τα όργανα του κινήματος και στήριζα το κίνημα σε όλες τις παρεμβάσεις μου στα ΜΜΕ της περιοχής μου από τη θέση του προέδρου των ΑΝΕΛ Καστοριάς, αν και διαφωνούσα με πολλές από αυτές.

Η θέση του προέδρου αλλά και όλων των ΑΝΕΛ ,ήταν και είναι ξεκάθαρη στο θέμα του σκοπιανού. Καμιά ονομασία που να περιέχει τον όρο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και παράγωγα αυτού.-

Τι έχουμε σήμερα?

Severna makedonija, north makedonija, ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Λόγια του προέδρου. Θα ρίξω την κυβέρνηση αν παραβεί αυτό τον όρο.

Τι κάνουμε εμείς???

ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ με τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ για το σκοπιανό, αλλά στηρίζουμε την κυβέρνηση!!!!!!!!

Ποντάρουμε στο τι θα κάνουν οι σκοπιανοί στη βουλή και το δημοψήφισμα τους και λέμε οοοοταν με το καλό έρθει στην βουλή ,εμείς δε θα το ψηφίσουμε ?????? Θα θέσουμε και κομματική πειθαρχία τότε!!! εεε και. Εμένα με ενδιαφέρει , το τι κάνουμε ΕΜΕΙΣ

Δεν γίνονται και τα δύο φίλοι μου και συνοδοιπόροι».

Γι αυτό εγώ για λόγους ηθικής, ευθιξίας, αξιοπρέπειας και πατριωτικής συνείδησης ,παραμένω σταθερός σε αυτά που πιστεύουμε και αγωνιζόμαστε, σε αυτά που λέει η ιδρυτική μας διακήρυξη ,αλλά δεν μπορώ να πατάω σε 2 βάρκες.

ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΩ

ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΩ

Η προσωπική μου θέση και άποψη είναι οι ΑΝΕΛ να αποσυρθούμε από την συγκυβέρνηση

Αν το Σάββατο δεν γίνει αυτό ,εγώ δηλώνω ότι παραιτούμαι από πρόεδρος των ΑΝΕΛ Καστοριάς και αποχωρώ από το κίνημα.

Με εκτίμηση

Πρόεδρος ΑΝΕΛ Καστοριάς

Παύλου Χρήστος»
Δεν υπάρχει κόμμα ανελ πλέον, τα τελευταία μισθα περιμένουν να εισπράξουν οι άνθρωποι και φεύγουν.

Άβαταρ μέλους
Samira

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Samira » 17 Ιουν 2018, 00:00

Πανηγυρική η σημερινή μέρα

Άβαταρ μέλους
kameron
Phorum.gr user: kameron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kameron » 17 Ιουν 2018, 00:03

Λευκός Λύκος έγραψε:
16 Ιουν 2018, 23:01
kameron έγραψε:
16 Ιουν 2018, 22:31
Ο Πολύδωρας τοποθετήθηκε;
Ο Βύρων;Ειναι ακόμη βουλευτής;έχω χασει επεισοδια.
Τι σημασία έχει που δεν είναι;

Ένας πατριώτης σαν και αυτόν, δεν φαντάζομαι ούτε του διέφυγαν οι εξελίξεις, περιμένουμε την τοποθέτησή του.

Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος
Phorum.gr user: Λευκός Λύκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λευκός Λύκος » 17 Ιουν 2018, 00:04

kameron έγραψε:
17 Ιουν 2018, 00:03
Λευκός Λύκος έγραψε:
16 Ιουν 2018, 23:01
kameron έγραψε:
16 Ιουν 2018, 22:31
Ο Πολύδωρας τοποθετήθηκε;
Ο Βύρων;Ειναι ακόμη βουλευτής;έχω χασει επεισοδια.
Τι σημασία έχει που δεν είναι;

Ένας πατριώτης σαν και αυτόν, δεν φαντάζομαι ούτε του διέφυγαν οι εξελίξεις, περιμένουμε την τοποθέτησή του.
Και τι θα πει και τι θα αλλάξει;

Άβαταρ μέλους
kameron
Phorum.gr user: kameron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kameron » 17 Ιουν 2018, 00:06

Λευκός Λύκος έγραψε:
17 Ιουν 2018, 00:04

Και τι θα πει και τι θα αλλάξει;
Δεν έχουν σημασία αυτά, εγώ περιμένω δήλωση καταπέλτη του Βύρωνα Πολύδωρα.

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall » 17 Ιουν 2018, 00:08

Στρατηγος ανεμος ποιος θα δει την κομμενη γρανα και θα ρθουμε μετα εμεις συσσοβιτες πολιτικοι της τρυφηλοτητας αλλα και στη μαλακασα το ιδιο εγινε ...

ο ζουραρις της δεξιας...

Πηξαμε στους καραγκιοζηδες ρε πουστη μου εχει αισθητηριο ο ελ λαος οχι μλκιες
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.

Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick » 17 Ιουν 2018, 00:21

Αντωναρος και Παπακώστα ειναι βουλευτες;

Άβαταρ μέλους
ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
Phorum.gr user: ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ » 17 Ιουν 2018, 01:19

Άξιος!

Spiros252
Διαχειριστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 » 17 Ιουν 2018, 01:22

Καλά τώρα που θα αρχίσει να στηρίζει τα μνημόνια και να λέει πόσο καλά και πόσο χρήσιμα ήταν, και πόσο καλό έκαναν στον τόπο, και τί θα κάναμε χωρίς αυτά, και θα έπρεπε να τα εφεύρουμε... να δούμε! :003:
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking

Άβαταρ μέλους
Samira

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Samira » 17 Ιουν 2018, 01:23

5b2571b5cd3a1839283dc32d_600x800.jpg

Spiros252
Διαχειριστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 » 17 Ιουν 2018, 01:26

Για τα προϊόντα προβλέπει τίποτα η συμφωνία; Θα μπορούμε να ονομάζουμε το γάλα μακεδονικό, τη φέτα μακεδονική, το μακεδονικό τυρί ή θα μας κάνουν τίποτ αγωγές και θα τρέχουμε;; :p2:
.
Stephen Hawking

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών