Καραντίνα

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Re: Καραντίνα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 17 Μαρ 2020, 23:15

Frozen έγραψε:
17 Μαρ 2020, 22:41

Ε μάλλον γι'αυτό.
Εγώ δεν έχω ακούσει πάντως να παραπονιουνται. Νομίζω το βασικό ζήτημα είναι πως να κρατήσουν τα παιδιά απασχολημένα για τόσο μεγάλο διάστημα και να τους βγάλουν την ιδέα να βγουν έξω. Δεν μπορείς να τους πεις, είμαστε σε καραντίνα θα πεθάνουμε όλοι. :102:
Η ανιψιά μου από δύο χρονών όταν άκουγε την λέξη έξω μου έφερνε στα χέρια τα ρούχα της, μπουφανάκι, τσάντα, παπούτσια και ομπρέλα αν χρειαζόταν, για να την ντύσω. :D

Άβαταρ μέλους
Frozen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frozen » 17 Μαρ 2020, 23:18

Antares έγραψε:
17 Μαρ 2020, 23:15
Frozen έγραψε:
17 Μαρ 2020, 22:41

Ε μάλλον γι'αυτό.
Εγώ δεν έχω ακούσει πάντως να παραπονιουνται. Νομίζω το βασικό ζήτημα είναι πως να κρατήσουν τα παιδιά απασχολημένα για τόσο μεγάλο διάστημα και να τους βγάλουν την ιδέα να βγουν έξω. Δεν μπορείς να τους πεις, είμαστε σε καραντίνα θα πεθάνουμε όλοι. :102:
Η ανιψιά μου από δύο χρονών όταν άκουγε την λέξη έξω μου έφερνε στα χέρια τα ρούχα της, μπουφανάκι, τσάντα, παπούτσια και ομπρέλα αν χρειαζόταν, για να την ντύσω. :D
Γλυκούλα! :romance-hearteyes:
Εδώ που τα λέμε όμως δεν μπορούμε να κρατήσουμε τους ενήλικες μέσα, πως θα πείσεις τα παιδιά;!
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. :hebit:

Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy » 17 Μαρ 2020, 23:19

να τα διαβάσετε κάποιο βιβλίο, να πάρουν κανα ερεθισμα της προκοπής

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 17 Μαρ 2020, 23:21

Και χειροτεχνίες, κατασκευές πολλές να κάνετε με πηλό, πλαστελίνες τα λατρεύουν. Επίσης παίξτε χαρτιά, επιτραπέζια, παντομίμα κτλ γενικά ασχοληθείτε με τα παιδιά με παιδικό τρόπο στην κυριολεξία.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic » 17 Μαρ 2020, 23:23

EKPLIKTIKOS έγραψε:
17 Μαρ 2020, 22:30
Awesomatic έγραψε:
17 Μαρ 2020, 20:06
Δεν έχω καταλάβει καμία απολύτως διαφορά :p2:

Είμαι survival ninja, ζητήστε τιπς για το πως να περάσει η ώρα σας :003:
Μωρε ευκολο είναι εκτος αν εχεις παιδι κ πρεπει να δουλεύεις κιόλας :a040:
Εκει τι κάνεις; για δώσε τιπς
Βάζεις Webcam να το βλέπεις από τη δουλειά και του δίνεις ένα ταμπλετ με γονικούς ελέγχους. Απλά θυμίσου να το κουνάς μια φορά την εβδομάδα για να μην κάνει κατάκλιση και να τρώει κάτι τουλάχιστον μια φορά στις τρεις μέρες.

Πάρε και μια πένσα. Θα τη χρειαστείς για ξεκολλήσεις το ταμπλετ από τα χέρια του όταν τελειώσει η καραντίνα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Awesomatic την 17 Μαρ 2020, 23:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."

Άβαταρ μέλους
Frozen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frozen » 17 Μαρ 2020, 23:23

Naida έγραψε:
17 Μαρ 2020, 23:21
Και χειροτεχνίες, κατασκευές πολλές να κάνετε με πηλό, πλαστελίνες τα λατρεύουν. Επίσης παίξτε χαρτιά, επιτραπέζια, παντομίμα κτλ γενικά ασχοληθείτε με τα παιδιά με παιδικό τρόπο στην κυριολεξία.
Μία συνάδελφος πήρε ακόμη και τσουλήθρα να έχει ο μικρός της να παίζει! :D
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. :hebit:

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 17 Μαρ 2020, 23:26

Frozen έγραψε:
17 Μαρ 2020, 23:23
Naida έγραψε:
Εμείς μικρά κάναμε το τραπεζάκι του σαλονιού τσουλήθρα, μέχρι που ξεκόλλησε και το κολλαγαμε με κόλλες μη το δει ο φαδερ :lol:

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo » 17 Μαρ 2020, 23:27

Naida έγραψε:
Χαρτιά λέει η άλλη... :011:
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.

Άβαταρ μέλους
Frozen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frozen » 17 Μαρ 2020, 23:28

Naida έγραψε:
17 Μαρ 2020, 23:26
Frozen έγραψε:
Naida έγραψε:
Εμείς μικρά κάναμε το τραπεζάκι του σαλονιού τσουλήθρα, μέχρι που ξεκόλλησε και το κολλαγαμε με κόλλες μη το δει ο φαδερ :lol:
:smt005:
Ήσασταν διαολακια!

Άβαταρ μέλους
Frozen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frozen » 17 Μαρ 2020, 23:28

vagabondo έγραψε:
17 Μαρ 2020, 23:27
Naida έγραψε:
Καλά δεν είπε πόκερ ή μπλακ Τζακ! :roll:

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 17 Μαρ 2020, 23:29

vagabondo έγραψε:
Naida έγραψε:
Γιατί ρε, αμα είναι πιο μεγάλα τα παιδάκια και αγωνία παίζεις και μουντζουρη και γάιδαρο και ένα σωρό παιχνίδια. Εδώ τα παίζαμε μεγάλοι και λιωναμε στο γέλιο.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo » 17 Μαρ 2020, 23:43

Naida έγραψε:
17 Μαρ 2020, 23:29
vagabondo έγραψε:
Naida έγραψε:
Γιατί ρε, αμα είναι πιο μεγάλα τα παιδάκια και αγωνία παίζεις και μουντζουρη και γάιδαρο και ένα σωρό παιχνίδια. Εδώ τα παίζαμε μεγάλοι και λιωναμε στο γέλιο.
Δεν χρειάζεται. Κι εσύ δεν είσαι και το καλύτερο παράδειγμα :lol:
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.

Άβαταρ μέλους
κυριος Μακης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κυριος Μακης » 18 Μαρ 2020, 00:45

πριν απο λιγο πηγα για μπυρα, ηταν και το το Σεντ Πατρικς, κλεινουν και τα μπαρ αποψε βραδυ. δουλεια βγαινει απο το σπιτι, αλλα δεν αντεχω να καθισω μεσα και παω κανονικα. το απογευμα που γυρναω, μαγειρευω, μετα βιντεοκληση με Ελλαδα, διαβαζω αυτο τον καιρο τα δυο βιβλια του Marvin Harris που μου ρθαν τις προαλλες, βλεπω κανα επεισοδιο Expanse και αμα το τελειωσω λογικα θα δω την 5η σεζον Better Call Saul η το Σοβιετικο Σερλοκ με τον Βασιλι Λιβανοφ που το χει το γιουτιουμπ. σκεφτομαι τι θα κανω ΣΚ, λογικα αν εχει εστω και λιγο καλο καιρο θα παρω κανα μπουκαλι Ρισλινγκ και βουρ για ποταμι. Αμα βαριεμαι μεσα μεσα, βαζω κανα επεισοδιο Kings and Generals η παιζω στο Sporcle 11αδες νικητων Premier League, 11 δες νικητων Ουεφα, 11αδες εθνικων(θλιβερο οσο το ξανασκεφτομαι :lol: ) και σημαιες χωρων. Τελος σκεφτομαι αν θα καταφερω να παω Αγρινιο για το Πασχα, κι ας μην ειναι στο χερι μου, ενω οτι και να γινει θα μπω φορουμ ανα μια ωρα τουλαχιστο... :oops:

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 18 Μαρ 2020, 00:58

vagabondo έγραψε:
17 Μαρ 2020, 23:43
Naida έγραψε:
17 Μαρ 2020, 23:29
vagabondo έγραψε:

Δεν χρειάζεται. Κι εσύ δεν είσαι και το καλύτερο παράδειγμα :lol:
Υπάρχει και το uno. Μια χαρά για παιδιά.
Awesomatic έγραψε:
EKPLIKTIKOS έγραψε:
17 Μαρ 2020, 22:30
Awesomatic έγραψε:
17 Μαρ 2020, 20:06
Δεν έχω καταλάβει καμία απολύτως διαφορά :p2:

Είμαι survival ninja, ζητήστε τιπς για το πως να περάσει η ώρα σας :003:
Μωρε ευκολο είναι εκτος αν εχεις παιδι κ πρεπει να δουλεύεις κιόλας :a040:
Εκει τι κάνεις; για δώσε τιπς
Βάζεις Webcam να το βλέπεις από τη δουλειά και του δίνεις ένα ταμπλετ με γονικούς ελέγχους. Απλά θυμίσου να το κουνάς μια φορά την εβδομάδα για να μην κάνει κατάκλιση και να τρώει κάτι τουλάχιστον μια φορά στις τρεις μέρες.

Πάρε και μια πένσα. Θα τη χρειαστείς για ξεκολλήσεις το ταμπλετ από τα χέρια του όταν τελειώσει η καραντίνα.
:smt005::smt005::smt005:
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
Σαρακατσανος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σαρακατσανος » 18 Μαρ 2020, 01:08

taliban έγραψε:
17 Μαρ 2020, 18:14
ΟΥΤΙΣ έγραψε:
17 Μαρ 2020, 18:11
taliban έγραψε:
17 Μαρ 2020, 17:30
Αν και ζω σε χωριό εδώ ουσιαστικά δεν υπάρχει κλείσιμο μέσα.
Αποφυγή με τον οποιοδήποτε έχει 2 πόδια και θέλει να με πλησιάσει.Και ειδικά με όσους ήρθαν από Αθήνα.
Ευτυχώς το σπίτι μου είναι απομονωμένο από το κέντρο του χωριού.
Περιποιούμαι τον κήπο. Το αμπελάκι.
Σπίτι pc pubg wow και rdr2.
netflix, amazon.
Που βρίσκεσαι, ρε τυχερέ;
Ορεινή Θεσσαλία.
Σήμερα είχαμε προσέλευση 2 ακόμη Αθηναίων.
Προβλέπω να αυξανόμαστε στα ορεινά.
Έχεις χιόνι;

Εδιτ: Τώρα είδα το επόμενο ποστ.
Ζωαρα πάνω.
Έχεις καλές ταχύτητες ίντερνετ;

Απάντηση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών