Σε τι;
Καραντίνα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Καραντίνα
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Πρόγραμμα ημέρας
Πρωινη προσευχή από το προσευχηταριο
Καφές μόνη μου
Τηλέφωνο σε: Ξαδέρφη, Αδερφή,2η Ξαδέρφη, Κουμπάρα ( το στήριγμα), Φίλη χωρική πολύ καλή, ίσως τη μετακινησω σπίτι μου για καφέ
Φαι έχω
Επίσκεψη στη πεθερα
Απογευματινη προσευχή ( Απόδειπνο μικρό)
Συνεχίζω τηλέφωνα
Βράδυ κομποσχοίνι
Όλα αυτά ταυτόχρονα με πχορουμ για να μην μένω εκτός απασχόλησης
Καφές μόνη μου
Τηλέφωνο σε: Ξαδέρφη, Αδερφή,2η Ξαδέρφη, Κουμπάρα ( το στήριγμα), Φίλη χωρική πολύ καλή, ίσως τη μετακινησω σπίτι μου για καφέ
Φαι έχω
Επίσκεψη στη πεθερα
Συνεχίζω τηλέφωνα
Βράδυ κομποσχοίνι
Μας τρολάρεις έτσι μπλου;bluerose έγραψε: ↑18 Μαρ 2020, 09:15Πρόγραμμα ημέρας
Καφές μόνη μου
Φαι έχω
Επίσκεψη στη πεθερα
Συνεχίζω τηλέφωνα
Βράδυ κομποσχοίνι
- Veni Vidi Vici
Γιατί τι είπα;Λεγεών έγραψε: ↑18 Μαρ 2020, 09:37Μας τρολάρεις έτσι μπλου;bluerose έγραψε: ↑18 Μαρ 2020, 09:15Πρόγραμμα ημέρας
Καφές μόνη μου
Φαι έχω
Επίσκεψη στη πεθερα
Συνεχίζω τηλέφωνα
Βράδυ κομποσχοίνι
Τι είναι τρολαρισμα βασικά δε ξέρω
Εσύ να αλλάξεις την υπογραφή σου,προσβάλλεις την Παναγία μου
Δικαίωμα σου,όμως επειδή δεν έχουμε την ίδια βάση. Τη Παναγία, δε θα σου ξαναμιλησω
Χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία!
Όχι, δεν την αλλάζω.bluerose έγραψε: ↑18 Μαρ 2020, 09:55Γιατί τι είπα;Λεγεών έγραψε: ↑18 Μαρ 2020, 09:37Μας τρολάρεις έτσι μπλου;bluerose έγραψε: ↑18 Μαρ 2020, 09:15Πρόγραμμα ημέρας
Καφές μόνη μου
Φαι έχω
Επίσκεψη στη πεθερα
Συνεχίζω τηλέφωνα
Βράδυ κομποσχοίνι
Τι είναι τρολαρισμα βασικά δε ξέρω
Εσύ να αλλάξεις την υπογραφή σου,προσβάλλεις την Παναγία μου
Δικαίωμα σου,όμως επειδή δεν έχουμε την ίδια βάση. Τη Παναγία, δε θα σου ξαναμιλησω
Χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία!
Έτσι είναι ο άνθρωπος,σαν αυτόματο λειτουργεί.
Και τα σκυλιά ή άλλα ζώα έτσι αντιδρούν αν τα εκπαιδεύσεις.
Όχι, με δική της πρωτοβουλία έφερνε τα ρούχα. Μέσα στο σπίτι έμενε με φανελάκι, πιτζαμούλα. χωρίς κάλτσες, μέσα στο χειμώνα και την κυνηγούσα για να την ντύσω, θέρμανση υπήρχε βέβαια, αλλά ποτέ δεν είναι αρκετή.
Αφού άκουγε την λέξη "έξω" και έκανε ό,τι έκανε.
Ρώτα τον πνευματικό σου.
Το απόγευμα βραδάκι δε μπορούσες γιατί ...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.