ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
Re: ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- hellegennes
Αν λέει ψέματα είναι τραγικά ηλίθιος ο ιδιοκτήτης. Εμένα αυτές τις μέρες έχει αυξηθεί η χρήση του POS μου. Ακόμα περισσότεροι πληρώνουν πλέον με κάρτα και χαίρομαι γι' αυτό, γιατί δεν χρειάζεται να πιάνω χρήματα και δεν γεμίζει λεφτά το ταμείο. Θα χαιρόμουν περισσότερο αν δεν μου έπινε το αίμα η Εθνική, βέβαια, που με απόλυτη ασφάλεια κάνει εισπράξεις όταν εγώ κινδυνεύω, αλλά δεν γαμείς...
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
κλείσε και αν σου τηλεφωνήσει πελάτης στο κινητό τον εξυπηρετείς αργότερα ή την άλλη μέρα.Ασέβαστος έγραψε: ↑18 Μαρ 2020, 11:14δεν ξερω τι να κανω.
το βασικο μου καδ, δεν περιλαμβανεται στην απαγορευση, θεωρητικα μπορω να ανοιξω.
εβαλα ταμπελα, οτι εξυπηρετω μεσω του eshop και τηλεφωνικα, με παραδοση κατ οικον, αλλα η δουλεια ειναι μηδενικη.
καθομαι εδω αλλα ουσιαστικα χανω το χρονο μου, εσοδα δεν προκειται να εχω.
απο την αλλη, αν καποιος συνανθρωπος αληθινα με χρειαστει, η βοηθεια που θα του προσφερω θα ειναι σημαντικη στους δυσκολους αυτους καιρους. ενα τρυπιο σιφωνι, ενας σπασμενος σωληνας, μια χαλασμενη κλειδαρια π.χ. μπορει να του κανει τη ζωη αληθινα δυσκολη και με το να του πουλησω ενα ανταλλακτικο θα τον σωσω. το κερδος μου δεν θα καλυψει ουτε τα καυσιμα να ερθω μεχρι εδω, ποσο μαλλον το χρονο μου.
αλλα εχει και μια θαλασσα... λαδι..θελω να ζωστω τ αρματα να παω να βουτηξω
η Αόρατος Αρχή είναι όχι μόνο αόρατος αλλά και ανύπαρκτος.
Κράτα το μαγαζί ανοιχτό με περιορισμένο ωράριο δύο-τρεις ώρες και μία ναι μία όχι τις ημέρες.Ασέβαστος έγραψε: ↑18 Μαρ 2020, 11:14δεν ξερω τι να κανω.
το βασικο μου καδ, δεν περιλαμβανεται στην απαγορευση, θεωρητικα μπορω να ανοιξω.
εβαλα ταμπελα, οτι εξυπηρετω μεσω του eshop και τηλεφωνικα, με παραδοση κατ οικον, αλλα η δουλεια ειναι μηδενικη.
απο την αλλη, αν καποιος συνανθρωπος αληθινα με χρειαστει, η βοηθεια που θα του προσφερω θα ειναι σημαντικη στους δυσκολους αυτους καιρους. ενα τρυπιο σιφωνι, ενας σπασμενος σωληνας, μια χαλασμενη κλειδαρια π.χ. μπορει να του κανει τη ζωη αληθινα δυσκολη και με το να του πουλησω ενα ανταλλακτικο θα τον σωσω. το κερδος μου δεν θα καλυψει ουτε τα καυσιμα να ερθω μεχρι εδω, ποσο μαλλον το χρονο μου.
Βάλε μία ταμπέλα απέξω που να γράφει τις ώρες και τις μέρες λειτουργίας.
Εδώ στην Καλαμάτα μάλλον κλείσανε όλοι δεν βρίσκω κανέναν σήμερα.
Τα συνεργεία δουλεύουν ακόμη στην οικοδομή αλλά δεν θα έχουμε υλικά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μηχανικός την 18 Μαρ 2020, 12:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Veni Vidi Vici
Φίλος μου με βιοτεχνία κατασκευής φερέτρων έκλεισε!
Τώρα που θα θησαύριζε ο μαλάκας!
Επίσης, ακούσατε τίποτα για τις οικοδομές;
Είναι καμιά δεκαριά εργάτες σε μια οικοδομή δίπλα μου και μούχουν σπάσει τα @@ από το πρωί στα ντάμπα ντούμπα!
Είναι καμιά δεκαριά εργάτες σε μια οικοδομή δίπλα μου και μούχουν σπάσει τα @@ από το πρωί στα ντάμπα ντούμπα!
Αlea jacta est
Οικοδομές συνεχίζουνVeni Vidi Vici έγραψε: ↑18 Μαρ 2020, 12:42Φίλος μου με βιοτεχνία κατασκευής φερέτρων έκλεισε!
Παρασκευή Ρίχνω μπετά αν προλάβω

FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Ο φίλος σου δεν έχει επιχειρηματικό μυαλό.Veni Vidi Vici έγραψε: ↑18 Μαρ 2020, 12:42Φίλος μου με βιοτεχνία κατασκευής φερέτρων έκλεισε!
Είναι επιβεβαιωμένα οικοδόμοι ή μήπως πρόκειται για συνεργείο που μπλοκάρει πόρτες για να μη βγουν;Veni Vidi Vici έγραψε: ↑18 Μαρ 2020, 12:42Φίλος μου με βιοτεχνία κατασκευής φερέτρων έκλεισε!
Το μίσος για τη μπουμεργιά είναι δυνατότερο απ' τα ασφαλιστικά
~~~~
Μίμα για χρήμα
~~~~
Μίμα για χρήμα
Μη κρυφτείς με δικαιολογία τον ιό και δε πληρώσεις τους ανθρώπουςLugozzi έγραψε: ↑18 Μαρ 2020, 12:42Οικοδομές συνεχίζουνVeni Vidi Vici έγραψε: ↑18 Μαρ 2020, 12:42Φίλος μου με βιοτεχνία κατασκευής φερέτρων έκλεισε!
- Veni Vidi Vici
Μάλλον αναγκαστικά έκλεισε, δεν ξέρω.
Πάντως, μου είπε πως έχει πολύ στοκ.

Εσύ γελάς αλλά εμένα μου τα έχουν κάνει τσουρέκια όλη μέρα.
Αlea jacta est
ηρθα κατα τις 11, θα φυγω κατα τις 2. μεχρι στιγμης, 2.00 ευρω τζιρος, απο ενα σιφωνι σπιραλ. βεβαια ο παππους μου ειπε χιλια ευχαριστω, και εβρζε ποσο μαλακες ειναι που τα κλεινουν ολα, και τι θακανε αν δεν με εβρισκε εδω, θα επλενε τα πιατα στο νιπτηρα και στη μπανιερα.Μηχανικός έγραψε: ↑18 Μαρ 2020, 12:36Κράτα το μαγαζί ανοιχτό με περιορισμένο ωράριο δύο-τρεις και μία ναι μία όχι τις ημέρες.Ασέβαστος έγραψε: ↑18 Μαρ 2020, 11:14δεν ξερω τι να κανω.
Βάλε μία ταμπέλα απέξω που να γράφει τις ώρες και τις μέρες λειτουργίας.
Εδώ στην Καλαμάτα μάλλον κλείσαμε όλοι δεν βρίσκω κανέναν να πάρω κάτι που θέλω τώρα, τα συνεργεία δουλεύουν ακόμη στην οικοδομή.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ο σιδεράς μου είπε ότι θα ερχόταν σήμερα. Μ έγραψε στα αρχιδια του. Τώρα λέει ότι θα φέρει το απόγευμα τα σίδερα και αύριο θα σιδερωσει. Δεν ξέρω αν θα το κάνει τελικά. Ο μπετατζης τον βρίζει. Βαρελες βλέπω στο δρόμο δε σταματησανε.
Αν όλα πάνε καλά Παρασκευή Ρίχνουμε
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Αν δεν κρυφτεί ο ιδιοκτήτης και δώσει λεφτάbluerose έγραψε: ↑18 Μαρ 2020, 12:48Μη κρυφτείς με δικαιολογία τον ιό και δε πληρώσεις τους ανθρώπουςLugozzi έγραψε: ↑18 Μαρ 2020, 12:42Οικοδομές συνεχίζουνVeni Vidi Vici έγραψε: ↑18 Μαρ 2020, 12:42Φίλος μου με βιοτεχνία κατασκευής φερέτρων έκλεισε!
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Το ρίξαν όλοι στο τρέξιμο, φορέσανε φόρμες και σπορτέξ, και βγήκανε να τρέχουν. Αλήθεια, όσα χρόνια είχατε να ακούσετε τη λέξη; Είμαι μουσείο, ο μπούστης.
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Δένδιας : κλείνουν 137 στρατοπεδα
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 14 Νοέμ 2024, 11:23 » σε Εθνικά Θέματα - 80 Απαντήσεις
- 2275 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
17 Φεβ 2025, 19:34
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κλείνουν 25 καταστήματα των ΕΛΤΑ
από Juno » 06 Ιούλ 2023, 23:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 68 Απαντήσεις
- 2908 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από aLiCat