Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Antares
- Phorum.gr user: Ακταία
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Antares » 18 Μαρ 2020, 11:15
Papa John έγραψε: ↑18 Μαρ 2020, 10:40
Αφού άκουγε την λέξη "έξω" και έκανε ό,τι έκανε.
Οι θείοι και οι θείες με τα ανίψια, όπως έγραψε και κάποιος άλλος παραπάνω είναι ιδιαίτερη σχέση, παίζουμε μαζί τους και το επιδιώκουμε, το ζόρι το τραβάνε οι γονείς. Η αδερφή μου μου έλεγε ότι με τρία παιδιά μέσα στο σπίτι δεν έβρισκε στιγμή ησυχία, όταν ήταν μικρότερα τουλάχιστον. Οπότε σε μια καραντίνα γίνονται χειρότερα τα πράγματα. Πάντως το να τα αφήνεις στην τηλεόραση ή τον υπολογιστή είναι χειρότερο από το να παίξεις μαζί τους, οτιδήποτε ή να τους διαβάσεις ή να τα παρακινήσεις σε δημιουργικές ασχολίες, τους αρέσει, αλλά συνήθως δεν υπάρχει ο χρόνος.
Οπότε η καραντίνα είναι μια καλή ευκαιρία για τέτοιες ασχολίες.
-
Λεγεών
από Λεγεών » 18 Μαρ 2020, 11:31
bluerose έγραψε: ↑18 Μαρ 2020, 11:25
Και κανένας δεν μου λέει τι είναι τρολαρισμα
Είναι πολλά πράγματα, αλλά στην περίπτωση αυτή όταν γράφεις αληθοφανείς σαχλαμάρες για να τραβήξεις την προσοχή.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.GoBack έγραψε: ↑30 Μάιος 2024, 00:31
Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 18 Μαρ 2020, 11:40
Λεγεών έγραψε: ↑18 Μαρ 2020, 10:10
bluerose έγραψε: ↑18 Μαρ 2020, 09:55
Λεγεών έγραψε: ↑18 Μαρ 2020, 09:37
Μας τρολάρεις έτσι μπλου;
Γιατί τι είπα;
Τι είναι τρολαρισμα βασικά δε ξέρω
Εσύ να αλλάξεις την υπογραφή σου,προσβάλλεις την Παναγία μου
Δικαίωμα σου,όμως επειδή δεν έχουμε την ίδια βάση. Τη Παναγία, δε θα σου ξαναμιλησω
Χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία!
Όχι, δεν την αλλάζω.
Μην την αλλάξεις αν θες.
Μόνον και μόνον το ότι χρησιμοποιείς ένα παραποιημένο απόσπασμα των Χαιρετισμών, υποδηλώνει ότι αντιλαμβάνεσαι τη δυναμική τους.

Υπάρχουν και κάποιοι που έχουν μείνει στο νηπιακό στάδιο της παρθενίας όπως την αντιλαμβάνονται οι αφελώς οξυδερκείς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Βλήμα
από Βλήμα » 18 Μαρ 2020, 11:58
Εγώ σκέφτομαι ότι ήδη έχω αρχίσει και φλιπάρω από την απομόνωση. Αν ακούσω ότι σταμάτησε η καραντίνα θα βγω. Το θέμα είναι ότι δεν είμαι μόνος μου, όλοι πάνω κάτω έτσι είμαστε. Φοβάμαι ότι τις πρώτες μέρες μετά την καραντίνα θα γεμίσουν με κόσμο οι δρόμοι σε τέτοιο βαθμό που, ένας να τον έχει τον ιό, θα εξαπλωθεί σα να μην είχαμε μπει ποτέ σε καραντίνα.
-
vagabondo
από vagabondo » 18 Μαρ 2020, 12:01
Βλήμα έγραψε: ↑18 Μαρ 2020, 11:58
Φοβάμαι ότι τις πρώτες μέρες μετά την καραντίνα θα γεμίσουν με κόσμο οι δρόμοι σε τέτοιο βαθμό που, ένας να τον έχει τον ιό, θα εξαπλωθεί σα να μην είχαμε μπει ποτέ σε καραντίνα.
Έτσι.
-
Βλήμα
από Βλήμα » 18 Μαρ 2020, 12:11
vagabondo έγραψε: ↑18 Μαρ 2020, 12:09
Πανε να κλαδεψεις τις ελιές σου άφοβα.
Οι ελιές κλαδεύτηκαν. Αυτό τον καιρό φυτεύω σπόρους για κάποια καλοκαιρινά φυτά.
Και τον χρόνο μου δεν χάνω και τον ήλιο χαίρομαι. Ζήλεια- ψώρα πρωτευουσιάνοι.
-
vagabondo
από vagabondo » 18 Μαρ 2020, 12:40
Βλήμα έγραψε: ↑18 Μαρ 2020, 12:11
vagabondo έγραψε: ↑18 Μαρ 2020, 12:09
Πανε να κλαδεψεις τις ελιές σου άφοβα.
Οι ελιές κλαδεύτηκαν. Αυτό τον καιρό φυτεύω σπόρους για κάποια καλοκαιρινά φυτά.
Και τον χρόνο μου δεν χάνω και τον ήλιο χαίρομαι. Ζήλεια- ψώρα πρωτευουσιάνοι.
Σπόρους (ντομάτας κυρίως) έχει φυτέψει κι εγώ. Τα έχω στο μπαλκόνι σε γλαστράκια και σε μερικές βδομάδες θα τα μεταφυτέψω.
-
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ » 18 Μαρ 2020, 12:54
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑18 Μαρ 2020, 11:40
Υπάρχουν και κάποιοι που έχουν μείνει στο νηπιακό στάδιο της παρθενίας όπως την αντιλαμβάνονται οι αφελώς οξυδερκείς.
"αφελώς οξυδερκείς": contradictio in terminis μου μοιάζει...
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.