Καραντίνα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Καραντίνα
Ο πολιτικός μηχανικός είναι αυθεντικός κι έχουμε επικοινωνήσει κι ονοματεπώνυμο γνωρίζω κι όλα ισχύουν
Άνθρωπος του Θεού κιόλας
Παντογνώστης ο Αγις:P
Άνθρωπος του Θεού κιόλας
Παντογνώστης ο Αγις:P
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bluerose την 18 Μαρ 2020, 15:25, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Και;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Είσαι τρολ;
Occasio facit furem
Όχι απλά θυμάται έχει εικονική μνήμη
Σιγά μη κάτσει να κάνει αρχεια
Και εγώ θυμάμαι για τον Πολιτικό Μηχανικό κατ' αρχάς. Δεν ξεχνάω. 

Τον έτσι σου δεν τον έχεις στο πρόγραμμα, τύπισσα;bluerose έγραψε: ↑18 Μαρ 2020, 09:15Πρόγραμμα ημέρας
Πρωινη προσευχή από το προσευχηταριο
Καφές μόνη μου
Τηλέφωνο σε: Ξαδέρφη, Αδερφή,2η Ξαδέρφη, Κουμπάρα ( το στήριγμα), Φίλη χωρική πολύ καλή, ίσως τη μετακινησω σπίτι μου για καφέ
Φαι έχω
Επίσκεψη στη πεθερα
Απογευματινη προσευχή ( Απόδειπνο μικρό)
Συνεχίζω τηλέφωνα
Βράδυ κομποσχοίνι
Όλα αυτά ταυτόχρονα με πχορουμ για να μην μένω εκτός απασχόλησης
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
8-10 mb/s Κατά μ.οΣαρακατσανος έγραψε: ↑18 Μαρ 2020, 01:08Έχεις χιόνι;
Εδιτ: Τώρα είδα το επόμενο ποστ.
Ζωαρα πάνω.
Έχεις καλές ταχύτητες ίντερνετ;
Αν το πειράξω με τελνετ μπορεί να το φτάσω και κάνε 12αρι. Αλλά δεν το έχω κάνει ακόμη.
Το πρόβλημα είναι πως εδώ πάνω το έχει μονοπώλιο ο ΟΤΕ.
Δεν υπάρχει άλλη διαθέσιμη τηλεφωνική κ ιντερνέτ επομένως μας δαγκώνουν κανονικά.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
εγώ χαίρομαι που καμιά 10ρια χρόνια πριν είχα προνοήσει και είχα αγοράσει βάρη, μπάρες, αλτήρες και μονόζυγο οπότε σήμερα μπορώ να κάνω ένα αρκετά καλό πρόγραμμα στο σπίτι
+έχω πολλά βιβλία που δεν είχα χρόνο να διαβάσω μέχρι τώρα
+πολλές ταινίες στο σκληρό που δεν έχω δει
μια χαρά θα περάσουν οι μέρες
+έχω πολλά βιβλία που δεν είχα χρόνο να διαβάσω μέχρι τώρα
+πολλές ταινίες στο σκληρό που δεν έχω δει
μια χαρά θα περάσουν οι μέρες
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Tον Φεβρουάριο είχα πάει σε παθολόγο. Μου έγραψε ασθένεια, ίωση, αλλά δεν είχα κάτι τέτοιο για να δικαιολογηθεί η μέρα. Μου έγραψε και ένα αντιβιοτικό αλλά μου είπε, μην το παίρνεις αν δεν αισθανθείς πυρετό και περάσει η αδιαθεσία, φύλαξέ το. Το πήρα είναι το Choledyl και αναρωτιέμαι μήπως αυτό είναι η σωτηρία μου αν μολυνθώ και έχουν τελειώσει τα αντιβιοτικά που δοκιμάζουν. Οιμέ. 

-