Θα το περάσουμε κι αυτό...
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
- Veni Vidi Vici
Μέλος του παλιού πχόρουμ από όταν άνοιξε σχεδόν και του νέου από τις πρώτες μέρες, με τα σκαμπανεβάσματά μου, τα μπαν μου, τις αυτοδιαγραφές, τους τσακωμούς, τις "αγάπες" και ξανά τους τσακωμούς...και τούμπαλιν...στην κρίσιμη ώρα εδώ ξαναγύρισα.
Περάσαμε πολλά...και κρίσεις και "πείνες" και χαρές και λύπες...όλα όσα έχει αυτή η ζωή. Και η real και η εδώ.
Είναι σίγουρο πως κάποιοι από μας θα αρρωστήσουν αλλά θα τα καταφέρουμε...είμαι σίγουρος για αυτό.
Και του χρόνου, πρώτα ο θεός (είμαι άθρησκος), θα το συζητάμε γελώντας.
Καλή δύναμη και καλή τύχη σε όλους σας..."αδέρφια".
Περάσαμε πολλά...και κρίσεις και "πείνες" και χαρές και λύπες...όλα όσα έχει αυτή η ζωή. Και η real και η εδώ.
Είναι σίγουρο πως κάποιοι από μας θα αρρωστήσουν αλλά θα τα καταφέρουμε...είμαι σίγουρος για αυτό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Veni Vidi Vici την 18 Μαρ 2020, 19:55, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Αlea jacta est
- Veni Vidi Vici
Re: Θα το περάσουμε κι αυτό...
Αlea jacta est
Το thumb up μου καλυπτει ολες τις κατηγοριες .Veni Vidi Vici έγραψε: ↑18 Μαρ 2020, 19:55Άθρησκος είπα, όχι άθεος.
Μακάρι να πάνε όλα καλά...Veni Vidi Vici έγραψε: ↑18 Μαρ 2020, 19:46Μέλος του παλιού πχόρουμ από όταν άνοιξε σχεδόν και του νέου από τις πρώτες μέρες, με τα σκαμπανεβάσματά μου, τα μπαν μου, τις αυτοδιαγραφές, τους τσακωμούς, τις "αγάπες" και ξανά τους τσακωμούς...και τούμπαλιν...στην κρίσιμη ώρα εδώ ξαναγύρισα.
Δύναμη κ κουράγιο σε όλους...
Ποιος είπαμε ότι είσαι συ;

- Veni Vidi Vici
Με τσάκωσες τύπε .Veni Vidi Vici έγραψε: ↑18 Μαρ 2020, 19:57Το "ξεκαρδιστικό" γέλιο σου με παραξένεψε.

- Veni Vidi Vici
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Καλό φθινόπωρο. Θα περάσουμε τέλεια...!
από Frappezitis » 22 Αύγ 2024, 15:04 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 286 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
22 Αύγ 2024, 15:53
-