Ειρωνικό είναι! Ωραίος ο τύπος! Καταδεικνύει την αδυναμία του λαού να εκπροσωπηθεί, να συμμετέχει στις αποφάσεις, και να εκφραστεί γενικότερα.
Έκλεισε η ονομασία της Μακεδονίας
Re: Έκλεισε η ονομασία της Μακεδονίας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pillars την 17 Ιουν 2018, 13:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Α το κατάλαβες ΚΑΙ εσύ! Μόνον οι συντονιστές δεν είναι σίγουροι ακόμα! Για να δούμε!
Πάντα δεξιά κόμματα! Κάποιες φορές μικρά κόμματα, κάποιες φορές το ένα μεγάλο, αλλά ούτε καν που το πλησίασα το κέντρο!Naida έγραψε: ↑17 Ιουν 2018, 13:09Εσύ τι ψήφιζες Juno προ κρίσης;Juno έγραψε: ↑17 Ιουν 2018, 13:05
Είναι ακόμα φίλος σου;
Αν δεν πρόδωσε ποτέ το ΠΑΣΟΚ έχει μεγάλη ευθύνη για αυτό που συμβαίνει!
Εγώ τους έχω ξεργράψει. Στα τέτοια τους οι περισσότεροι για την ώρα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις μια που εγώ είμαι σε καλύτερη κατάσταση και υπάρχει και extra του μισθού, άρα δεν θα κλάψω πολύ αν με απολύσουν ποτέ.
Αλλά μία συγκεκριμένη και πρώην κολλητή την τσούζει ήδη. Βγαίνει δεν βγαίνει στον δρόμο κάθε τόσο, κάποια στιγμή η τράπεζα θα της πάρει το πατρικό της και πήρε και τους γονείς της στο λαιμό της με αυτά που έκανε.
Ε, την είχα ξεκόψει χωρίς εξηγήσεις, με πήρε τηλέφωνο και καλά να δει τι κάνω, άρχισε να λέει τον πόνο της, τη ρώτησα τι ψήφισες στις τελευταίες εκλογές, αυτή μούγκα, της το έκλεισα στα μούτρα και δεν ξαναπήρε.
Έτσι θέλουν! Απομόνωση, αυτό είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε για την ώρα! Αν μπορέσουμε να ζητήσουμε ευθύνες κάποια στιγμή, ακόμα καλύτερα.
Εδώ ξάδελφος μας έχει κόψει την καλημέρα γιατί σε δημοτικές εκλογές δεν τον ψηφίσαμε επειδή κατέβηκε με το ΠΑΣΟΚ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 17 Ιουν 2018, 13:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όταν λες μικρά εννοείς πχ λαος, χα;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Είχα!
Δεν ήξερα είναι τόσο μικρή. Νόμιζα ήταν 30+
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
με βάση αυτά που γράφει-και τον τρόπο κιόλας,με τίποτα θα έλεγα
Δεν θα παίξω αυτό το παιχνίδι είναι loose-loose, γιατί αν πω ναι, ξέρετε, αν πω όχι, το βγάζετε απ'έξω, άρα βρίσκετε ποιον ψήφισα.
Αν ήθελα να πω τι έχω ψηφίσει, θα το είχα πει. Ούτε στις δημοσκοπήσεις εδώ, δεν απαντάω.
Σου είπα ότι ποτέ δεν ψήφισα ΠΑΣΟΚ και πιο αριστερά! Κράτα αυτό.
Επίσης κάποιες φορές δεν εξαντλούσα το περιθώριο των σταυρών. Έχω ψηφίσει και μόνον ένα άτομο στις βουλευτικές.
Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις!
Με τη λογική αυτή οι αριστεροί του phorum θα έπρεπε να είστε γύρω στα 5 και με σοβαρά θέματα, αλλά ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο. Σας μιλάω σαν να είστε νοήμονες ενήλικοι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 17 Ιουν 2018, 13:22, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
τιποτα δεν εκλεισε
οι ελληνε δεν συμφωνουν
τα δουλικα ΜΟΝΟ τα δινουν όλα,οπως εκαναν παντα τα δουλικα στην ελλαδα
οι ελληνε δεν συμφωνουν
τα δουλικα ΜΟΝΟ τα δινουν όλα,οπως εκαναν παντα τα δουλικα στην ελλαδα
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
-
- Phorum.gr user: whitegreek
Αστραψε και βρόντηξε η Εύα Καϊλή: «Ντρέπομαι, πραγματικά είναι ανεπανόρθωτη ζημιά»
«Ντρέπομαι. Πραγματικά είναι ανεπανόρθωτη ζημιά. Η ιστορία, η Μακεδονία, οι Έλληνες, δεν θα του συγχωρέσουν ποτέ αυτή την αθλιότητα. Ξεπουλάνε και την ψυχή τους οι συμπλεγματικοί, για να γίνουν αποδεκτοί στους έξω. Με ποιό δικαίωμα; Εθνομηδενιστές, εκδικητικοί, μοιραίοι…».
Όσο περνά η ώρα, μετά τη συμφωνία για το ονοματολογικό της πΓΔΜ, οι αντιδράσεις αρχίζουν και πληθαίνουν. Η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή, με ένα αιχμηρό tweet σχολίασε τη σημερινή ιστορική στιγμή στις Πρέσπες.
https://www.pentapostagma.gr/2018/06/%C ... CE%AD.html
«Ντρέπομαι. Πραγματικά είναι ανεπανόρθωτη ζημιά. Η ιστορία, η Μακεδονία, οι Έλληνες, δεν θα του συγχωρέσουν ποτέ αυτή την αθλιότητα. Ξεπουλάνε και την ψυχή τους οι συμπλεγματικοί, για να γίνουν αποδεκτοί στους έξω. Με ποιό δικαίωμα; Εθνομηδενιστές, εκδικητικοί, μοιραίοι…».
Όσο περνά η ώρα, μετά τη συμφωνία για το ονοματολογικό της πΓΔΜ, οι αντιδράσεις αρχίζουν και πληθαίνουν. Η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή, με ένα αιχμηρό tweet σχολίασε τη σημερινή ιστορική στιγμή στις Πρέσπες.
https://www.pentapostagma.gr/2018/06/%C ... CE%AD.html
ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΤΟ ΕΥΨΥΧΟΝ
νερο
υπαρχει στους γειτονες καποιο κομμα σαν το κκε κκε εσ από οπου προερχεται ο συριζα μαοικοι χοτζικοι τροτσκιστες που να τα δινει όλα για ξενα συμφεροντα υπονομεύοντας της πατριδας του???
ερωτηση βεβαια κι για κάθε αριστερο κτλ
υπαρχει στους γειτονες καποιο κομμα σαν το κκε κκε εσ από οπου προερχεται ο συριζα μαοικοι χοτζικοι τροτσκιστες που να τα δινει όλα για ξενα συμφεροντα υπονομεύοντας της πατριδας του???
ερωτηση βεβαια κι για κάθε αριστερο κτλ
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Αμα δε σταματήσετε να με βρίζετε θα αναγκαστώ να απευθυνθώ στον συντονισμό
Συριζαίε, ήταν εποχή που αν δεν ξόδευες στα παλαβός, μπορούσες να μαζέψεις εύκολα.
Δεν θα αναλωθώ στις βλακείες περί αυθαιρέτων κλπ ειδικά με κάποιον μπαναρισμένο που άνοιξε διπλό profil και γράφει.
Εδώ λέμε για την Μακεδονία και την προδοσία των αριστερών!
Και ξανά η πρόταση πώς να αντιμετωπίζουμε όσους ψήφισαν την σημερινή κυβέρνηση!
Μπορεί να τους κορόιδεψε ο Τσίπρας για τα οικονομικά θέματα, αλλά όσον αφορά την πατρίδα, είναι τίμιος!!!
Η θέση του είναι σταθερή και είναι η θέση της αριστεράς από τον ανταρτοπόλεμο μέχρι σήμερα!!!
Απλώς τώρα δεν χρειάζεται όπλα, μια που έχει το δικαίωμα των παραχωρήσεων με την υπογραφή του και αυτό το δικαίωμα του το έδωσαν προδότες συμπολίτες μας!!!
Δεν θα αναλωθώ στις βλακείες περί αυθαιρέτων κλπ ειδικά με κάποιον μπαναρισμένο που άνοιξε διπλό profil και γράφει.
Εδώ λέμε για την Μακεδονία και την προδοσία των αριστερών!
Και ξανά η πρόταση πώς να αντιμετωπίζουμε όσους ψήφισαν την σημερινή κυβέρνηση!
Ξεπουλάνε την Μακεδονία μας, δεν έχει δεν ήξερα, με έπεισε κλπ, είναι προδότες και αυτοί!Juno έγραψε: ↑17 Ιουν 2018, 13:05Είναι ακόμα φίλος σου;Γαληνός έγραψε: ↑17 Ιουν 2018, 12:28ένας φίλος μου με πήρε στεναχωρημένος, μπετον αρμε ΠΑΣΟΚ από τα γεννοφάσκια του, δεν το πρόδωσε ποτέ
ήταν κατά της συμφωνίας και της κάθε λύσης
6 μήνες πριν κορόιδευε τις πορείες και τις συγκεντρώσεις για την ονομασία
έτσι είναι τα κομματικά γυαλιά, πράσινα ή μπλε, καμία σημασία δεν έχει
Αν δεν πρόδωσε ποτέ το ΠΑΣΟΚ έχει μεγάλη ευθύνη για αυτό που συμβαίνει!
Εγώ τους έχω ξεργράψει. Στα τέτοια τους οι περισσότεροι για την ώρα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις μια που εγώ είμαι σε καλύτερη κατάσταση και υπάρχει και extra του μισθού, άρα δεν θα κλάψω πολύ αν με απολύσουν ποτέ.
Αλλά μία συγκεκριμένη και πρώην κολλητή την τσούζει ήδη. Βγαίνει δεν βγαίνει στον δρόμο κάθε τόσο, κάποια στιγμή η τράπεζα θα της πάρει το πατρικό της και πήρε και τους γονείς της στο λαιμό της με αυτά που έκανε.
Ε, την είχα ξεκόψει χωρίς εξηγήσεις, με πήρε τηλέφωνο και καλά να δει τι κάνω, άρχισε να λέει τον πόνο της, τη ρώτησα τι ψήφισες στις τελευταίες εκλογές, αυτή μούγκα, της το έκλεισα στα μούτρα και δεν ξαναπήρε.
Έτσι θέλουν! Απομόνωση, αυτό είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε για την ώρα! Αν μπορέσουμε να ζητήσουμε ευθύνες κάποια στιγμή, ακόμα καλύτερα.
Μπορεί να τους κορόιδεψε ο Τσίπρας για τα οικονομικά θέματα, αλλά όσον αφορά την πατρίδα, είναι τίμιος!!!
Η θέση του είναι σταθερή και είναι η θέση της αριστεράς από τον ανταρτοπόλεμο μέχρι σήμερα!!!
Απλώς τώρα δεν χρειάζεται όπλα, μια που έχει το δικαίωμα των παραχωρήσεων με την υπογραφή του και αυτό το δικαίωμα του το έδωσαν προδότες συμπολίτες μας!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 17 Ιουν 2018, 13:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ντόρα Μπακογιάννη "Η σύνθετη ονομασία ήταν 100% επιτυχία της διαπραγμάτευσης του κ. Κοτζιά
από Μαδουραίος » 02 Μαρ 2024, 05:20 » σε Εσωτερική Πολιτική - 40 Απαντήσεις
- 1515 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
06 Μαρ 2024, 19:58
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 198 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
08 Φεβ 2025, 18:50
-
-
Νέα δημοσίευση Έκλεισε: Συγκυβερνηση πασοκ νδ.
από πήζον bot » 27 Μάιος 2023, 00:08 » σε Εσωτερική Πολιτική - 23 Απαντήσεις
- 1026 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lord Brum
27 Μάιος 2023, 22:31
-
-
- 13 Απαντήσεις
- 470 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
18 Νοέμ 2024, 18:01