εδώ βλέπουμε τον ΜπλεΜπουμπυς,σοκαρισμένο όταν ανακαλύπτει την αποθήκη στην οποία βρίσκονται αυτή τη στιγμή ο itwasntme,o dreamchaser και παπαστρούμφ. Κάπου διακρίνεται και ο golden age
Jason Priestley - Brandon Walsh ΕΡΜΗΣ Shannen Doherty - Brenda Walsh YOLO Jennie Garth - Kelly Taylor NYXTA Luke Perry - Dylan McKay ΑΓΙΣ Ian Ziering - Steve Sanders - ΠΟΛ.ΜΗΧ Brian Austin Green - David SilverALIEXIN Tori Spelling - Donna Martin NAIΔΑ Gabrielle Carteris - Andrea ZuckermanHOPE
Αν υπάρχει κάποια συνφορουμίτισα που νομίζει πως έχει τα φόντα για Valerie Malone, να μου στείλει π.μ. και facebook, ευχαριστω.
εδώ βλέπουμε τον ΜπλεΜπουμπυς,σοκαρισμένο όταν ανακαλύπτει την αποθήκη στην οποία βρίσκονται αυτή τη στιγμή ο itwasntme,o dreamchaser και παπαστρούμφ. Κάπου διακρίνεται και ο golden age
Brooklyn Nine-Nine - Δεν ξερω ποσοι γνωριζετε τη σειρα, αλλα βαλτε καμια ιδεα και σεις για τους πρωταγωνιστες!
Εγω προτεινω...
Jake ----- ShrikeEnterprise Psi
Captain Holt ----- Beria Βινοσαυρος
Terry ----- ΟΥΤΙΣ
Charles ----- Βινοσαυρος (δεν μου 'ρχεται κανείς)
Gina ----- don't speakΜπιζέλι (ειδικά μετά τον "δεκάλογό" της ή όπως το 'λεγε...)
Amy ----- YOLO (σωστό)
Diaz ----- Cecily Anne (εννοείται, και δεν είναι και ξανθιά η Diaz, να μην φωνάζει κιόλας)
Hitchcock ----- Daje (σωστό)
Skully ----- Ασεβαστος
Doug ----- GoBack
The Vulture ----- Πηγαδισιος
Για Vulture και Skully είχα άλλους κατά νου, αλλά δεν έχουν έρθει ακόμα στο νέο phorum, οπότε δεν έχει νόημα.
Για Doug μού κάνει καλύτερα ο Πηγαδίσιος...
Terry ----- ΟΥΤΙΣ
Gina ----- don't speakΜπιζέλι (ειδικά μετά τον "δεκάλογό" της ή όπως το 'λεγε...)
Amy ----- YOLO (σωστό)
Diaz ----- δεχόμεθα προτασεις
Skully ----- Ασεβαστος
Doug ----- GoBack
Για Vulture και Skully είχα άλλους κατά νου, αλλά δεν έχουν έρθει ακόμα στο νέο phorum, οπότε δεν έχει νόημα.
Ο νταγκ έχει χιούμορ καλε!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Custom_F την 17 Ιουν 2018, 15:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Terry ----- ΟΥΤΙΣ
Amy ----- YOLO (σωστό)
Diaz ----- Cecily Anne (εννοείται, και δεν είναι και ξανθιά η Diaz, να μην φωνάζει κιόλας)
Skully ----- Ασεβαστος
Doug ----- GoBack
Ο νταγκ έχει χιούμορ καλε!
ο Πηγαδίσιος έχει και καμιά 10αριά λογαριασμούς .
ντουμπλάρει πολλούς ρόλους.έχει γκάμα μεγάλη!
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.