Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
-
Ζενίθεδρος
- Δημοσιεύσεις: 15511
- Εγγραφή: 27 Ιούλ 2018, 18:56
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
-
Επικοινωνία:
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Ζενίθεδρος » 20 Μαρ 2020, 19:37
Μιας και πολλοί το έχουν πάρει πλέον απόφαση πως λίαν συντόμως θα αποδημησουν εις Κύριον ή προς την ανυπαρξία, θα παραθέτω σε αυτό το νήμα τα αποχαιρετιστηρια μηνύματα τους, ώστε κάποτε, οι εξωγήινοι ιστορικοί του μέλλοντος να μπορούν να μελετήσουν καλύτερα τον εξαφανισμένο πολιτισμό των ευφυών όντων που κατοικούσαν κάποτε σε αυτόν τον πλανήτη.
Ίφιδα έγραψε: ↑17 Μαρ 2020, 23:52
Επειδή υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να πεθάνουμε ΟΥΛΟΙ, κι επειδή εγώ μαλλον θα φύγω απ' τους πρώτους, θέλω σοβαρά τώρα, να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ σε όλους σας, ιδίως σ εκείνους με τους οποίους διαφωνήσαμε και μαλώσαμε και βριστήκαμε γιατί έμαθα πολλά απ' το φόρουμ, το χρησιμοποίησα ποικιλοτρόπως κι έμαθα απο πολλούς εδώ μεσα, όχι μόνο σε επίπεδο γενικών γνώσεων αλλά για τους ανθρώπους γενικά αλλά κι εμένα την ίδια. Εδώ βρήκα κάποιους που εκτιμώ ειλικρινά, όχι μόνο οσους εμφανώς γουστάρω, αγαπώ κι έχω μέσα στην καρδιά μου αλλά και ανθρώπους με τους οποίους συνήθως βρίσκομαι σε κόντρα. Ειλικρινά ευχαριστώ για την παρέα τόσα χρόνια, την ανοχή και τις γνώσεις σας
Να είμαστε όλοι καλά, να τα καταφέρουμε και να μαστε πάλι όλοι εδώ σ ένα εξάμηνο να τα λέμε

Namrail έγραψε: ↑20 Μαρ 2020, 12:05
Το καλό με μένα εφόσον με πιάσει ο ιός είναι ότι δεν θα ταλαιπωρήσω πολύ το κράτος. Λογικά θα με ξεκανει στο αψε σβήσε. Ούτε ΜΕΘ δε θα χρειαστω για πολύ.
Στην Τουρκία έχουν φτάσει τώρα τους 4 νεκρούς με 359 επιβεβαιωμένα κρουσματα. Σε κάποιες επαρχίες δεν έχουν καν υποδομές για να διεξάγουν τεστ. Προφανώς ο ιός εκεί καλπάζει ανεξέλεγκτα.
Στο Ιράν έχουν ένα θάνατο ανά δέκα λεπτά. Όλα τα κανάλια μεταφέρουν με τον ίδιο τρόπο την είδηση. Ένας θάνατος ανά δέκα λεπτά.
Είναι πιο εντυπωσιακό από το να πουν 144 θάνατοι τη μέρα, που παραμενουν λιγότεροι από όσους θανάτους παρατηρούνται στην Ιταλία..
Cavaliere έγραψε: ↑18 Μαρ 2020, 13:42
Παιδιά, την πουτσίσαμε. Δεν ξεμπλέκουμε. Αυτό είναι το τέλος. Δεν θέλουμε να το δεχτούμε, αλλά είναι.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
-
Namrail
- Δημοσιεύσεις: 10634
- Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 09:29
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Namrail » 20 Μαρ 2020, 21:54
Βασικά, κανεις από τους τρεις που παρέθεσες δεν το έχει πάρει απόφαση ότι θα αποδημήσει (εις Κύριον σίγουρα όχι). Οπότε είναι νωρίς για επικήδειο.
Προσωπικά απλώς εξέφρασα ένα ρεαλιστικό σενάριο, αν και μόνο αν προσβληθω από τον ιό. Βέβαια εσύ δεν ξέρεις την προσωπική κατάσταση του καθένα αλλά επέλεξες να ανοίξεις ένα νήμα χλευασμου.
Εμένα δε με πειράζει, διότι απλώς κατέγραψα την κατάσταση μου ψυχρά και δίχως συναισθηματισμους. Δεν με φοβίζει ο ιός, διότι αν πάθω κάτι δεν θα είναι από τον ιό καθεαυτο (και δεν θα επεκταθω σε αυτό γιατί αφορά προσωπικά δεδομένα).
Σκέψου όμως πως μπορεί να χλευάζεις σε αυτό το νήμα κάποιους μπουμερς που έχουν καρκίνο αυτή τη στιγμή ή καρδιακά προβλήματα και απλά εξέφρασαν το φόβο τους για το τι θα συμβεί.
Είναι σαν να λες σε αυτόν τον μπουμερ, "α ρε καθυστερημένε καρκινιαρη, δεν ντρέπεσαι να φοβάσαι ότι μπορεί να τιναξεις τα πέταλα και να γράφεις κιόλας την ανησυχία σου";
Btw εγώ είμαι οκ και με αυτό, δεν θεωρώ το ζήτημα του θανάτου ταμπού. Απλά να ξέρουμε περί τίνος πρόκειται.
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.