Αιμοδοσία
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Αιμοδοσία
Διαβάζω ότι υπάρχουν αυξημένες ανάγκες για αίμα αυτές τις μέρες.
Γνωρίζει κάποιος που/πως μπορούμε να δώσουμε; Φαντάζομαι ότι εξαιτίας της κατάστασης δεν θα πηγαίνεις απλά σε νοσοκομείο
Γνωρίζει κάποιος που/πως μπορούμε να δώσουμε; Φαντάζομαι ότι εξαιτίας της κατάστασης δεν θα πηγαίνεις απλά σε νοσοκομείο
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- Veni Vidi Vici
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
Re: Αιμοδοσία
Γιατί δεν παίρνεις σε ένα νοσοκομείο να ρωτήσεις;
Το να δίνεις αίμα είναι κάτι <<ιερό>> και δυστυχώς για τον α ή β λόγο δεν μου έχουν πάρει ποτε. Ευκαιρία να ξαναπροσπαθήσω μαλλον
Το να δίνεις αίμα είναι κάτι <<ιερό>> και δυστυχώς για τον α ή β λόγο δεν μου έχουν πάρει ποτε. Ευκαιρία να ξαναπροσπαθήσω μαλλον
Στο τμήμα αιμοδοσίας κάθε νοσοκομείου. Αν και υπό τις παρούσες συνθήκες ,θα υπολειτουργεί.
Εμένα ως και υπερτασικό ,διακριτικά μου είπαν να περιμένω ένα δεκαπενθήμερο.
Εμένα ως και υπερτασικό ,διακριτικά μου είπαν να περιμένω ένα δεκαπενθήμερο.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
Awesomatic έγραψε: ↑20 Μαρ 2020, 19:48Διαβάζω ότι υπάρχουν αυξημένες ανάγκες για αίμα αυτές τις μέρες.

- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Εγώ Θεσσαλονίκη αλλά οποιαδήποτε μπορεί να θελήσει, καλό είναι να υπάρχει και γενική ενημέρωση.
Με αυτό που περνάνε τις τελευταίες μέρες δεν θέλω να ξεκινήσω τα τηλέφωνα γενικά χωρίς να ξέρω που και πως. Φαντάζομαι αυτοί οι άνθρωποι στα τηλέφωνα θα έχουν φρίξει στα τηλέφωνα αυτές τις μέρες.Gewponos90 έγραψε: ↑20 Μαρ 2020, 19:53Γιατί δεν παίρνεις σε ένα νοσοκομείο να ρωτήσεις;
Κάνουν εκκλήσεις άρα φαντάζομαι το έχουν ανάγκη άμεσα. Ειδικά όσοι είμαστε πιο νέοι και δεν έχουμε να φοβηθούμε ακόμα και αν εκτεθούμε στον ιό καλό είναι να πάμε. Άλλωστε θέλει να έχουν περάσει κάποιες μέρες από τότε που αρρώστησες για να σου πάρουν αίμα, λογικά θα είναι πολλοί που πέρασαν πρόσφατα γρίπη και δυσκολεύονται ενώ εγώ έχω κλείσει μήνα υγιής και μπορώ.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- Veni Vidi Vici
- Veni Vidi Vici
Αλλάξανε τα κόζια!
Τώρα δημιούργησα-μετέτρεψαν άλλες μονάδες εκτός νοσοκομείων!
Κι εμένα που δεν μου έπαιρναν ως υπερτασικό, τώρα μου είπαν "θα σας ειδοποιήσουμε".
Αlea jacta est