Μοσχάρι γιουβέτσι, S.O.S..
- Veni Vidi Vici
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Re: Μοσχάρι γιουβέτσι, S.O.S..
Να έχεις μαρινάρει το κρέας από το προηγούμενο βράδυ για να μαλακώσει και να το βράσεις καλά.
Αν το θες ενώ ξεκίνησες ήδη να μαγειρεύεις, σόρυ αλλά
Αν το θες ενώ ξεκίνησες ήδη να μαγειρεύεις, σόρυ αλλά

"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Πρέπει να το τσιγαρισεις να το θωρακίσεις και να το αφήσεις με κρεμμύδι στο μουλτι πιπέρι λάδι και αν θες τριμμένο καρότο να σιγοβρασει με τον ατμό λίγο νερό θα βαλεις
Μετά βάζεις τη σάλτσα και το κριθαράκι περίπου στο πακέτο το νερό στη μέση της κατσαρόλας,αλάτι
Σκοπός είναι να βγει όχι στόκος το κριθαράκι αλλά ζουμερο με το λάδι του
Ακολούθησε αναλογία νερού κριθαράκι
Εγώ στη κατσαρόλα το κάνω το κρέας και αφού σιγοβρασει κλείνω το μάτι από τη προηγούμενη και συνεχίζω να σιγοβραζει την επόμενη. Λουκουμι
Μετά βάζεις τη σάλτσα και το κριθαράκι περίπου στο πακέτο το νερό στη μέση της κατσαρόλας,αλάτι
Σκοπός είναι να βγει όχι στόκος το κριθαράκι αλλά ζουμερο με το λάδι του
Ακολούθησε αναλογία νερού κριθαράκι
Εγώ στη κατσαρόλα το κάνω το κρέας και αφού σιγοβρασει κλείνω το μάτι από τη προηγούμενη και συνεχίζω να σιγοβραζει την επόμενη. Λουκουμι
- Gherschaagk
- Συντονίστρια

Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Καλό έγινε. Τα τράβηξε όλα τα υγρά του, κι είναι μαγικό. Ευχαριστώ για τις βοήθειες. Πολύ ωραία ιδέα για μαγείρεμα, και χορταστική, και ευχάριστη. Η όλη ιστορία είναι βέβαια, και να έχεις καλό κρέας. Αγόρασα ο ίδιος χτες ολόκληρο κομμάτι round, και το έκοψα εγώ, σε κομμάτια. Κριθαράκι έβαλα ελληνικό, και για τη σάλτσα μια ιταλική μάρκα ντομάτας σε συσκευασία, όχι Barilla.
Ordem e Progresso.
Γεια στα χέρια σου Cavaliere. Γέλασα πολύ με το "γλήγορα". 
Σήμερα, μπιφτεκάκια με πατάτες.

Σήμερα, μπιφτεκάκια με πατάτες.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ωραίο σου βγήκε!
Ένα μυστικό να μη λασπωνει το γιουβέτσι είναι να περνάς το κριθαράκι λίγο στο τηγάνι με λάδι, αλλά το κάνει πιο βαρύ κατά τη γνώμη μου.
Ένα μυστικό να μη λασπωνει το γιουβέτσι είναι να περνάς το κριθαράκι λίγο στο τηγάνι με λάδι, αλλά το κάνει πιο βαρύ κατά τη γνώμη μου.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Η νηστεια ειναι οπως ο κομθουνισμος - για τους αλλους - οχι για τα ''ιερατεια''.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Νερουλή δεν είναι η σάλτσα;