Δεν ξέρω, πάντως θα είναι πολύ καλύτερο από το να περνάω όλη μου τη μέρα στο Διαδίκτυο ασχολούμενος με το πόσο κακές είναι οι γυναίκες στη φαντασία μου.
Τι πρόβλημα έχουν οι πιτσιρίκες;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Φινγκόλφιν
- Μέλη που αποχώρησαν
Re: Τι πρόβλημα έχουν οι πιτσιρίκες;
-
- Επικοινωνία:
Ωωωω αγι, τα μισά να μου λεγανε, θα τους ειχα κανει σάλτσα μπάρμπεκιου
Αν σοβαρολογείς σε όσα κατά καιρούς γράφεις - θα σου πρότεινα - (αν δέχεται) - να κάνεις παρέα και να τα συζητάς με τον Namrail.Φινγκόλφιν έγραψε: ↑17 Ιουν 2018, 15:06Δεν ξέρω, πάντως θα είναι πολύ καλύτερο από το να περνάω όλη μου τη μέρα στο Διαδίκτυο ασχολούμενος με το πόσο κακές είναι οι γυναίκες στη φαντασία μου.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
* Για αυτό δεν θα φθάσεις ποτέ τα επίπεδα Ζεν του Αγι , Κολαασμεεενεεεε. 

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
μισό, τώρα κουόταρες κατα λάθος εσένα ή σου απαντάς;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Επικοινωνία:
Μονο ο Αγις ειναι άξιος να παραθεσει Αγι. Τον νου σου.
Τους ορφανους εικοσάρηδες εννοείς;
-
- Επικοινωνία:
Εύγε νέε μου
Οτι είναι ο χρόνος για τις πληγές, ειναι και οι σαραντάρες για τους mgtwτοιούτους
-
- Επικοινωνία:
Οχι τους χήρες με τα 5 ορφανα
Ποσα δοντια μειον ειναι αποδεκτα;Custom_F έγραψε: ↑17 Ιουν 2018, 12:31Βέβαια... Το όνειρο κάθε πχορουμιτισσας. Καράφλας, κοιλουμπας κ ξεδοντιαρης.Αγις έγραψε: ↑17 Ιουν 2018, 12:19Δυστυχώς το εμφανισιακό αληθεύει και μόνο ένα 5-10 % φροντίζει τον εαυτό του.
Για όλα όμως υπάρχει λύση.
Σύστησε στους κυρίους το πχόρουμ - κάτι μου λεει ότι θα είναι περιζήτητοι και θα βαρεθούμε να τρώμε κουφέτα και το κλασσικό μενού των πέντε πιάτων στα γλεντια γάμων σε κτήματα εκδηλώσεων.
Δε θελω ηττοπαθειες!
Το προβλημα που εχουν καποιες σαρνταρες κουγκαρ ειναι οτι δεν τους ειναι αρκετος ο φοιτητακος ο κακομοιρακος ο παρθενος που θα τους κατσει τρεχοντας και θα τις βαλει κατω στο κρεβατι για τεσσερα μερονυχτα συνεχομενα μεχρι να ισορροπησει ψυχικα, αλλα θελουν τον εικοσαρη που ειναι αλφα αρσενικο, αληταρας, κωλοπαιδαρας, με μαλλια καρφακια που κοζαρει ξινισμενα με μισοκλειστα ματια και καθεται πανω στη μηχανη γυμνοστηθος με ξυρισμενα βυζια και σμιλεμενους μαυρισμενους κοιλιακους, και τον οποιο θελουν να ειναι αποκλειστικα δικος τους και να τις προσεχει σαν συζυγος. Ετσι καταληγουν με κατι αλβανους που τις βαρανε χαστουκια και τους παιρνουν τα λεφτα.
Καλά κανουν και γουστάρουν ότι θέλουν.Ορέστης 35 έγραψε: ↑17 Ιουν 2018, 16:33Το προβλημα που εχουν καποιες σαρνταρες κουγκαρ ειναι οτι δεν τους ειναι αρκετος ο φοιτητακος ο κακομοιρακος ο παρθενος που θα τους κατσει τρεχοντας και θα τις βαλει κατω στο κρεβατι για τεσσερα μερονυχτα συνεχομενα μεχρι να ισορροπησει ψυχικα, αλλα θελουν τον εικοσαρη που ειναι αλφα αρσενικο, αληταρας, κωλοπαιδαρας, με μαλλια καρφακια που κοζαρει ξινισμενα με μισοκλειστα ματια και καθεται πανω στη μηχανη γυμνοστηθος με ξυρισμενα βυζια και σμιλεμενους μαυρισμενους κοιλιακους, και τον οποιο θελουν να ειναι αποκλειστικα δικος τους και να τις προσεχει σαν συζυγος. Ετσι καταληγουν με κατι αλβανους που τις βαρανε χαστουκια και τους παιρνουν τα λεφτα.
Δραγάτες στο μπαξέ τους μας διόρισαν ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Εκπροσωπω το 80%Αγις έγραψε: ↑17 Ιουν 2018, 16:36Καλά κανουν και γουστάρουν ότι θέλουν.Ορέστης 35 έγραψε: ↑17 Ιουν 2018, 16:33Το προβλημα που εχουν καποιες σαρνταρες κουγκαρ ειναι οτι δεν τους ειναι αρκετος ο φοιτητακος ο κακομοιρακος ο παρθενος που θα τους κατσει τρεχοντας και θα τις βαλει κατω στο κρεβατι για τεσσερα μερονυχτα συνεχομενα μεχρι να ισορροπησει ψυχικα, αλλα θελουν τον εικοσαρη που ειναι αλφα αρσενικο, αληταρας, κωλοπαιδαρας, με μαλλια καρφακια που κοζαρει ξινισμενα με μισοκλειστα ματια και καθεται πανω στη μηχανη γυμνοστηθος με ξυρισμενα βυζια και σμιλεμενους μαυρισμενους κοιλιακους, και τον οποιο θελουν να ειναι αποκλειστικα δικος τους και να τις προσεχει σαν συζυγος. Ετσι καταληγουν με κατι αλβανους που τις βαρανε χαστουκια και τους παιρνουν τα λεφτα.
Δραγάτες στο μπαξέ τους μας διόρισαν ;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τα περισσότερα προβλήματα που συζητούμε εδώ έχουν τις ρίζες τους σε ένα και μόνο πρόβλημα..
από Parrot » 06 Απρ 2025, 14:51 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 70 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Parrot
06 Απρ 2025, 14:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι ακριβώς είναι η παχυσαρκία; Ένα πρόβλημα κοινωνικό ή ένα πρόβλημα ψυχολογικό;
από Antipnevma » 17 Οκτ 2024, 12:35 » σε Ψυχολογία - 122 Απαντήσεις
- 4322 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
11 Νοέμ 2024, 01:21
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 498 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Jafar
31 Μαρ 2024, 01:09