Η Αλβανία εγκαθιστά 30 χιλιάδες μωαμεθανούς στη Βόριεα Ήπειρο
Re: Η Αλβανία εγκαθιστά 30 χιλιάδες μωαμεθανούς στη Βόριεα Ήπειρο
Ας μπλοκάρουμε την ένταξή τους στην ΕΕ με κάθε δικαιολογία (και υπάρχουν πολλές, τώρα και η εγκατάσταση αλλοδαπών σε περιοχές εθνικής μειονότητας) μέχρι να βελάξουν.
Το θέμα είναι σοβαρό αλλά είμαι τρελαμένη αυτόν τον καιρό με τον κωλοιό έτσι διαβάζω τον τίτλο του νήματος και απλά νοιώθω τύψεις που δεν μπορώ να σκεφτώ και να γράψω κάτι για ένα τόσο σοβαρό θέμα.
Είμαι σίγουρη ότι σαν εμένα είναι πολύς κόσμος.
Είμαι σίγουρη ότι σαν εμένα είναι πολύς κόσμος.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Ολο το φορουμ εχει καταντησει μια συζητηση για αυτη τη μαλακια, ελεος πια ποσο θα διαρκεσει αυτο

Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
ρε τον μπαγασα τον φιλιπ
μου πηρε λιγη ωρα να καταλαβω ποιας περσονας είναι το νικ
καλα ρε μαλαγες τα μοτίβα δεν σας εχω πει να τα αλλαζετε
μου πηρε λιγη ωρα να καταλαβω ποιας περσονας είναι το νικ
καλα ρε μαλαγες τα μοτίβα δεν σας εχω πει να τα αλλαζετε
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Eσύ θεωρείς τον εαυτό σου μορφωμένο? Είσαι ένας από τους πιο ηλίθιους ανθρώπους εδώ μέσα.Απλά στην Τουρκία και την Αλβανία που είναι πιο τριτοκοσμικές χώρες οι run και kauldron είναι πλειοψηφία ενώ εδώ είναι η μειοψηφια, γιατί υπάρχει περισσότερη εξέλιξη και μόρφωση, είμαστε ευρωπαϊκή χώρα κλπ.
Αλλά πέρα απ' αυτά, το Ισραήλ είναι ΑΚΡΙΒΩΣ μια χώρα που έχει τη νοοτροπία που στηρίζει ο "αμόρφωτος" Kauldron.
Ο ξεφτελισμός της αριστεράς είναι πολύ μικρό κέρδος στο συγκεκριμένο θέμαPhilip Mortimer έγραψε: ↑22 Μαρ 2020, 16:06Να επιβάλει κυρώσεις στην Αλβανία επειδή θα φτιάξει δυο από τα καμπς προσφύγων στο νότο της επικρατείας της; Ο,τι να ναι λέτε
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
- Philip Mortimer
Ο ατλαντας αρκει για να μάθεις που βρίσκεται η νότια Αλβανία.
- Philip Mortimer
Ε μα αυτό λέμε, η Αλβανία είναι πιο υπανάπτυκτη από την Ελλάδα. Βέβαια σταδιακά βελτιώνεται, γιατί θέλει να μπει και στην ΕΕ και να γίνει σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος.
- Philip Mortimer
Φυσικά και είμαι μορφωμένος.Kauldron έγραψε: ↑22 Μαρ 2020, 18:20Eσύ θεωρείς τον εαυτό σου μορφωμένο? Είσαι ένας από τους πιο ηλίθιους ανθρώπους εδώ μέσα.Απλά στην Τουρκία και την Αλβανία που είναι πιο τριτοκοσμικές χώρες οι run και kauldron είναι πλειοψηφία ενώ εδώ είναι η μειοψηφια, γιατί υπάρχει περισσότερη εξέλιξη και μόρφωση, είμαστε ευρωπαϊκή χώρα κλπ.
Αλλά πέρα απ' αυτά, το Ισραήλ είναι ΑΚΡΙΒΩΣ μια χώρα που έχει τη νοοτροπία που στηρίζει ο "αμόρφωτος" Kauldron.
Το Ισραήλ είναι μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση και δε θεωρείται ακριβώς δυτικός κόσμος.
- Philip Mortimer
Δεν είναι δικαιολογία αυτό το πράγμα
Όπου θέλουν μπορούν να φτιάξουν camp για τους πρόσφυγες. Ε έφτιαξαν δύο στο νότο, ένα στο κέντρο της χωρας και ένα στο βορρά
- Obi Wan Iakobi
Φιλη εσυ?Philip Mortimer έγραψε: ↑22 Μαρ 2020, 18:24

Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Philip Mortimer έγραψε: ↑22 Μαρ 2020, 18:27Φυσικά και είμαι μορφωμένος.Kauldron έγραψε: ↑22 Μαρ 2020, 18:20Eσύ θεωρείς τον εαυτό σου μορφωμένο? Είσαι ένας από τους πιο ηλίθιους ανθρώπους εδώ μέσα.Απλά στην Τουρκία και την Αλβανία που είναι πιο τριτοκοσμικές χώρες οι run και kauldron είναι πλειοψηφία ενώ εδώ είναι η μειοψηφια, γιατί υπάρχει περισσότερη εξέλιξη και μόρφωση, είμαστε ευρωπαϊκή χώρα κλπ.
Το Ισραήλ είναι μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση και δε θεωρείται ακριβώς δυτικός κόσμος.
Θεωρείς τον εαυτό σου μορφωμένο. Οι μαλακίες που πετάς λένε άλλα.Φυσικά και είμαι μορφωμένος.
Το Ισραήλ έχει τη νοοτροπία που έχει, γιατί έχει να κάνει με χώρες που έχουν τη νοοτροπία της Τουρκίας. Ακόμα και με την ίδια την Τουρκία, με την οποια μολονότι δεν έχει κοινά σύνορα, δέχτηκε επιθετική ενέργια απ' αυτή τη βρωμοχώρα (υπόθεση Μαβι Μαρμαρά) και έδωσε στους Τούρκους την απάντηση που τους άξιζε.Το Ισραήλ είναι μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση και δε θεωρείται ακριβώς δυτικός κόσμος.
- Philip Mortimer
Προμηθεύσου έναν ατλαντα το γρηγορότερο.Obi Wan Iakobi έγραψε: ↑22 Μαρ 2020, 18:31Φιλη εσυ?Philip Mortimer έγραψε: ↑22 Μαρ 2020, 18:24
και θα γινει μεγαλη αλβανια επειδή αυτό θελουν οι αλβανοι οι αμερικανοι και γερμανοιPhilip Mortimer έγραψε: ↑22 Μαρ 2020, 18:25Ε μα αυτό λέμε, η Αλβανία είναι πιο υπανάπτυκτη από την Ελλάδα. Βέβαια σταδιακά βελτιώνεται, γιατί θέλει να μπει και στην ΕΕ και να γίνει σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος.
αλλα ημεις ειμεθα μπολιτισμενοι και αντιρατζιστες
ε ρε οπαδα του κκε
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αποχαιρέτα την Βόρεια Ήπειρο σε αυτές τις Αλβανικές εκλογές
από Animal » Χθες, 18:06 » σε Εθνικά Θέματα - 2 Απαντήσεις
- 104 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
Χθες, 23:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση 18-11-1945: Το μεγαλειώδες συλλαλητήριο στην Αθήνα για τη Βόρειο Ήπειρο
από Golden Age » 19 Νοέμ 2023, 00:16 » σε Ιστορία - 0 Απαντήσεις
- 375 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
19 Νοέμ 2023, 00:16
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εκλογές στην αλβανια
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » Χθες, 07:59 » σε Διεθνής πολιτική - 6 Απαντήσεις
- 192 Προβολές
-