ST48410 έγραψε: ↑17 Ιουν 2018, 19:36
Juno έγραψε: ↑17 Ιουν 2018, 19:27
Τους κορόιδεψαν, τους έταξαν κάτι που δεν το ξέρουμε ή απλά ο Τσίπρας πάει να παίξει τον Ευρωπαίο ηγέτη ξέροντας ότι ο διάολος κρύβεται στις λεπτομέρειες που θα βρει κάποιος άλλος μπροστά του;
Τι να σου πω, μπορεί να του έταξαν έπαυλη στην Χαβάη και να σπουδάσουν τα παιδιά σε κανα Yale. Σου φαίνεται πολιτικός καριέρας;
Αριστερός τυχοδιώκτης είναι, δηλαδή εξ' ορισμού μισέλληνας (αριστερός) και ό,τι υλικό του δώσουν και του αρέσει κανένα πρόβλημα (τυχοδιώκτης). ΑΝ κάνουν και την Περιστέρα καθηγήτρια σε κανά κολέγιο της πλάκας, όλα τέλεια!
Γενικώς από το 45-49 είναι το όνειρο της αριστεράς να ξεπουλήσει όλη τη βόρεια Ελλάδα. Αυτά έγραφε από τότε ο Ριζοσπάστης, λες να έμαθε διαφορετική ιστορία στην ΚΝΕ και τη νεολαία σύριζα ( τα λέω και τα δύο μην κάνει attack ο Beria).
Δεν με ικανοποιεί αυτή η εξήγηση. Μέχρι τώρα έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα ανθεκτικός και ποτέ δεν θυμάμαι να έχει δηλώσει πως μετά την λήξη της πρωθυπουργίας του θα αποσυρθεί από την κεντρική πολιτική σκηνή.
Εξαρτάται το ποσό, όλοι έχουμε μία τιμή.
Επίσης σε θέματα τακτικής φαίνεται ότι είτε ο ίδιος είτε οι σύμβουλοί του κάνουν προσεκτικές κινήσεις.
Ποιος σύμβουλος, ο Καρανίκας;;;;
Μπορεί να υπάρχουν σύμβουλοι που δεν τους βλέπεις όπως πχ οι "σύμβουλοι του Βελουχιώτη".
Δεν πιστεύω επίσης πως έχει βαλθεί να ξεπουλήσει την βόρεια Ελλάδα επειδή ο Ριζοσπάστης έγραφε ότι έγραφε 70 χρόνια πριν. Το να μην τον ενδιαφέρει η πατρίδα περισσότερο από τον εαυτό του μπορώ να το δεχθώ. Το να κινήσει ένα θέμα που ξέρει πως θα του κάνει εκλογικά μεγάλη ζημιά αν δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό αντάλλαγμα δεν το καταλαβαίνω. Αν υπάρχει λοιπόν θέλω να ξέρω τι είναι.
Λεφτά και νέα ζωή κάπου μακριά, ή εγγύηση ότι θα ξαναβγεί, ο κόσμος να χαλάσει ακόμα και αν πρέπει να διαλυθεί ένα άλλο κόμμα ή να γίνει στρατιωτικό επεισόδιο ή δεν ξέρω τι άλλο ή εκβιασμός για κάτι που έκανε και δεν το ξέρουμε κλπ γενικώς δεν πρόκειται να μάθεις τι είναι, εκτός αν είναι κάτι σε υλική αμοιβή-παροχές και αυτό θα το δεις στο μέλλον.
Και για τον Μακάριο κανείς δεν το περίμενε ότι θα πει πως καλεί τις εγγυήτριες δυνάμεις (Ελλάδα και Τουρκία και η Ελλάδα ήταν ήδη εκεί, οπότε μάντεψε ποιον κάλεσε) και μετά βγήκαν στη φόρα κάτι ιστορίες με κάτι ωραία παιδιά εκεί στις Σεϋχέλλες, στην εξορία του.
Επίσης δεν είναι μόνο δικό του θέμα. Υπάρχουν ένα σωρό βουλευτές από την Β. Ελλάδα που θα πρέπει να ξαναζητήσουν ψήφο.
Αυτοί ήδη κλαίγονται και έχουν αντιδράσει. Κάτσε να δούμε τη συνέχεια.
ΥΓ. Είναι εξαιρετικά υποτονική η αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης ή έτσι μου φαίνεται;
Είναι!
Μπορεί να χρεωθεί στην παραδοσιακή ηττοπάθειά τους, εδώ έκαναν πίσω κάτω από καλύτερες συνθήκες και δεν θα κάνουν τώρα που ξέρουν τι τους περιμένει μετά τις εκλογές;
Αλλά ποτέ δεν ξέρεις...