Εγώ θα υπέγραφα.

.Niki έγραψε: ↑25 Μαρ 2020, 17:30Έχετε κάποιο πρόβλημα ορισμένοι με την εκκλησία.
Ανεξάρτητα αν δεν είμαι τόσο της θρησκείας σέβομαι την πίστη των συνανθρώπων μου.
Στο χωριό μας έχουμε εκκλησία αλλά δεν έχουμε παπά.
Η μητέρα μου ο πατέρας μου έχουν ανάγκη την εκκλησία και άλλοι χωριανοί.
Μας εξυπηρετεί η μητρόπολη σε Γιορτές.
Για γάμους , βαφτίσια ,κηδείες μνημόσυνα η κάθε οικογένεια βρίσκει παπά ελεύθερο από άλλη ενορία η από την πόλη τον φέρνει ο καθένας με δικά του έξοδα τον φιλοξενεί για να τελέσει το μυστήριο.
Σαν το χωριό μου είναι πολλά χωριά.
Κλαίγεστε για τους παπάδες και τους μισθούς τους αλλά έχουμε έλλειψη.
Δεν έχετε πρόβλημα να πληρώνετε μουφτήδες αλλά σας φταίνε οι δικοί μας οι παπάδες.
Δεν παίζω κανένα ρόλο έτσι είμαι και σε όποιον αρέσω.
Δεν ξέρω, είναι βαριά η καλογερική. Όλη νύχτα κομποσχοίνι, και από το πρωί Λειτουργία, και εργασίες. Άσε την υπακοή. Δεν είναι ότι απομονώνεσαι και προσεύχεσαι με τον ρυθμό σου. Πρέπει να κάνεις υπακοή, ενάντια στο θέλημά σου.
Ίδιος είναι
Niki έγραψε: ↑25 Μαρ 2020, 17:30Έχετε κάποιο πρόβλημα ορισμένοι με την εκκλησία.
Ανεξάρτητα αν δεν είμαι τόσο της θρησκείας σέβομαι την πίστη των συνανθρώπων μου.
Για γάμους , βαφτίσια ,κηδείες μνημόσυνα η κάθε οικογένεια βρίσκει παπά ελεύθερο από άλλη ενορία η από την πόλη τον φέρνει ο καθένας με δικά του έξοδα τον φιλοξενεί για να τελέσει το μυστήριο.
Δεν έχετε πρόβλημα να πληρώνετε μουφτήδες αλλά σας φταίνε οι δικοί μας οι παπάδες.
Πριν λιγα χρονια στειλανε το κολλητο μου ιερεα - καλη παρεα στα μπουζουκια κ στα κοψιδια - κατι εκατονταδες χλμ μακρια για αυτο το λογο
Μουφτήδες και ιμάμηδες.Gewponos90 έγραψε: ↑25 Μαρ 2020, 18:10Niki έγραψε: ↑25 Μαρ 2020, 17:30Έχετε κάποιο πρόβλημα ορισμένοι με την εκκλησία.
Δεν θα είχα πρόβλημα να τους πληρωνω αν δεν
προσπαθούσαν να κάνουν κουμάντο στην ζωή μου.
Μουφτήδες πόσους πληρώνουμε;
Βρε στο τσακ είμαι, αλλά δεν είμαι μόνος, τα ηχητικά τα βάζω όταν κοιμάται το τσίρκο.
Ε πες το έτσι πουλάκι μου. Υποψιάζομαι ότι η πετριά με την εκκλησία είναι κάψονι στον σύζυγό που σε πήγε στο χωριόbluerose έγραψε: ↑25 Μαρ 2020, 18:09Ίδιος είναι
Αυτά τα βλέπουμε συχνά
Από αυτό το χωριό μια δασκάλα την έστειλαν σ' ένα μοναστήρι από του Παντοκράτορα τη μόνη σε μετόχι
Τακτοποίησε τις υποχρεώσεις της και έφυγε
Να μη με έφερνε εδω