Ήρεμα ρωτάω...

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Re: Ήρεμα ρωτάω...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 » 25 Μαρ 2020, 19:36

Namrail έγραψε:
25 Μαρ 2020, 19:33
nostromos έγραψε:
25 Μαρ 2020, 19:31
Namrail έγραψε:
25 Μαρ 2020, 14:57

Να εφαρμόσει μέτρο μίας πρόσληψης για κάθε δέκα συνταξιοδοτήσεις (διότι το 1 προς 5 αφορά λειτουργούς με μεγαλύτερη χρησιμότητα από τους παπάδες).

Και σε μερικά χρόνια το νούμερο τους θα πέσει με φυσικό τρόπο.
η εκκλησια δεν λειτουργει με ορους δημοσιου ... καθε ενορια πρεπει να εχει ιερεα ...

Ε βέβαια, αν μια ενορία δεν έχει ιερέα μπορεί να κινδυνέψουν ζωές.
Κινδυνεύει κάτι βασικότερο από την ζωη. Κινδυνεύει η ψυχή :003:
dtri2020 έγραψε:
23 Οκτ 2021, 22:56
Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας

Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός » 25 Μαρ 2020, 19:38

Tarkovsky έγραψε:
25 Μαρ 2020, 19:36
Μηχανικός έγραψε:
25 Μαρ 2020, 18:16
Μπα όλα γίνονται.
Εδώ υπάρχει παπάς που πριν ήταν υπάλληλος στη ΔΕΗ, ηλεκτρολόγος μηχανικός πολυτεχνείου, που στα 45 του τα παράτησε όλα και έγινε παπάς και χωρίς μισθό γιατί είναι παλαιοημερολογίτης.
κάθομαι που κάθομαι, ας το ρίξω στα πατερ ημά... :lol:
Ναι έχασε το μισθό και ούτε θα πάρει σύνταξη και εφάπαξ γιατί ήταν 15 χρόνια στη ΔΕΗ (διευθυντής όχι απλός υπάλληλος)

Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 25 Μαρ 2020, 19:40

Namrail έγραψε:
25 Μαρ 2020, 19:33
nostromos έγραψε:
25 Μαρ 2020, 19:31
Namrail έγραψε:
25 Μαρ 2020, 14:57

Να εφαρμόσει μέτρο μίας πρόσληψης για κάθε δέκα συνταξιοδοτήσεις (διότι το 1 προς 5 αφορά λειτουργούς με μεγαλύτερη χρησιμότητα από τους παπάδες).

Και σε μερικά χρόνια το νούμερο τους θα πέσει με φυσικό τρόπο.
η εκκλησια δεν λειτουργει με ορους δημοσιου ... καθε ενορια πρεπει να εχει ιερεα ...

Ε βέβαια, αν μια ενορία δεν έχει ιερέα μπορεί να κινδυνέψουν ζωές.
ειναι κουραστικο αυτο που κανεις ... μιλαμνε οτι υπαρχει συμφωνια ... αν επιστραφει η εκκλησιαστικη περιουσια πισω νομιζεις οτι συμφερει στο κρατος ...? ξερεις για τι ποσα μιλαμε ...? και μην ξανακουσω για δημευση κτλ γιατι δεν εχουμε τετοιο συστημα ... εχουμε δημοκρατια ...χωνεψτε το
η προσοχη μας στο Καστελοριζο

Άβαταρ μέλους
break
Phorum.gr user: break

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από break » 25 Μαρ 2020, 19:42

Niki έγραψε:
25 Μαρ 2020, 19:24
Ελπίζω να βοήθησα.
Όχι δεν βοήθησες. Σαν ιστορία το αναπαράγουν όλοι. Και εγώ το έχω διαβάσει και το έχω ακούσει παντού. Δεν μου λέει τίποτα. Γραπτό θέλω να το δω. Σε ΦΕΚ ή σε αντίστοιχο επίσημο κρατικό έγγραφο.

Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki » 25 Μαρ 2020, 19:43

Ποτέ μου δεν κατάλαβα το μένος ορισμένων ανθρώπων με την εκκλησία.
Δεν είμαι πολύ της εκκλησίας αλλά ούτε και εχθρός της.
Αντιθέτως εγώ την βλέπω σαν μια τουριστική ατραξιόν , κάτι σαν παραδοσιακή κληρονομιά των προγόνων μας και γουστάρω.
Αυτό το κυνηγητό ποτέ μου δεν μπόρεσα να το καταλάβω.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.

Άβαταρ μέλους
Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki » 25 Μαρ 2020, 19:46

break έγραψε:
25 Μαρ 2020, 19:42
Niki έγραψε:
25 Μαρ 2020, 19:24
Ελπίζω να βοήθησα.
Όχι δεν βοήθησες. Σαν ιστορία το αναπαράγουν όλοι. Και εγώ το έχω διαβάσει και το έχω ακούσει παντού. Δεν μου λέει τίποτα. Γραπτό θέλω να το δω. Σε ΦΕΚ ή σε αντίστοιχο επίσημο κρατικό έγγραφο.
Βρες την εφημερίδα να διαβάσεις την έρευνα.
Εσύ είσαι που δεν πιστεύεις κάνε και λίγο κόπο.
Εγώ σε βοήθησα όσο μπορούσα.
Τότε που βγήκε το πρωτοσέλιδο το διαφήμιζαν οι τηλεοράσεις γιατί δεν αγόρασες την εφημερίδα;

Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail » 25 Μαρ 2020, 19:46

nostromos έγραψε:
25 Μαρ 2020, 19:40

ειναι κουραστικο αυτο που κανεις ... μιλαμνε οτι υπαρχει συμφωνια ... αν επιστραφει η εκκλησιαστικη περιουσια πισω νομιζεις οτι συμφερει στο κρατος ...? ξερεις για τι ποσα μιλαμε ...? και μην ξανακουσω για δημευση κτλ γιατι δεν εχουμε τετοιο συστημα ... εχουμε δημοκρατια ...χωνεψτε το
Η συμφωνία είναι επιζήμια για το κράτος σε συνεχή βάση. Πληρώνει για ανύπαρκτες υπηρεσίες.

Επιπλέον αρκεί να εφαρμόσει το μότο "μία πρόσληψη για κάθε δέκα συνταξιοδοτήσεις" για να μειωθεί το πρόβλημα. Αυτό θα μπορεί να το κάνει όσο και αν σκούζουν οι παπάδες.

Μια γάγγραινα είναι η εκκλησία και το απέδειξε και στην παρούσα κρίση όταν αρνήθηκε να συμμορφωθεί με τα μέτρα για την προστασία του δημοσίου συμφέροντος. Μέχρι βέβαια να τα επιβάλλει το κράτος με εγκληματική καθυστέρηση.

Άβαταρ μέλους
Tarkovsky
Phorum.gr user: Harry Haller's Records

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tarkovsky » 25 Μαρ 2020, 19:48

Μηχανικός έγραψε:
25 Μαρ 2020, 19:38
Tarkovsky έγραψε:
Μηχανικός έγραψε:
25 Μαρ 2020, 18:16
Μπα όλα γίνονται.
Εδώ υπάρχει παπάς που πριν ήταν υπάλληλος στη ΔΕΗ, ηλεκτρολόγος μηχανικός πολυτεχνείου, που στα 45 του τα παράτησε όλα και έγινε παπάς και χωρίς μισθό γιατί είναι παλαιοημερολογίτης.
Ναι έχασε το μισθό και ούτε θα πάρει σύνταξη και εφάπαξ γιατί ήταν 15 χρόνια στη ΔΕΗ (διευθυντής όχι απλός υπάλληλος)
χωρίς πλάκα, άριστα έκανε αφού έτσι ένοιωσε

και όντας χωρίς εκκλησιαστικό μισθό, κανείς δεν μπορεί να του πει κουβέντα (εγώ τρόλαρα την αργομισθία των ΔΕΗτζήδων)
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ

Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 » 25 Μαρ 2020, 19:50

Niki έγραψε:
25 Μαρ 2020, 19:43
Αντιθέτως εγώ την βλέπω σαν μια τουριστική ατραξιόν , κάτι σαν παραδοσιακή κληρονομιά των προγόνων μας και γουστάρω.
Το να ξαναειπες και σου απάντησα. Σαν τουριστική ατραξιόν δεν είναι κακή. Το πρόβλημα ξεκινάει όταν θέλει να ανακατεύεται με την πολιτικη.

Δλδ αν απλά λειτουργούσαν τις εκκλησίες τους και έκαναν το κήρυγμα στο ποίμνιό τους καλώς θα έπρεπε να είσαι μαλακας για να έχεις θέμα με αυτό. Το να κάνεις κήρυγμα σε ολους, να συναποφασιζεις τι θα διδαχθεί στα σχολεία, το να έχεις λόγο για το αν θα ψηφίσει το κράτος το συμφωνώ συμβίωσης κτλ κτλ είναι πρόβλημα. Αλλο τουριστική ατραξιόν και άλλο η εκκλησια
dtri2020 έγραψε:
23 Οκτ 2021, 22:56
Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 25 Μαρ 2020, 19:51

Gewponos90 έγραψε:
25 Μαρ 2020, 19:50
Niki έγραψε:
Το να ξαναειπες και σου απάντησα. Σαν τουριστική ατραξιόν δεν είναι κακή. Το πρόβλημα ξεκινάει όταν θέλει να ανακατεύεται με την πολιτικη.

Δλδ αν απλά λειτουργούσαν τις εκκλησίες τους και έκαναν το κήρυγμα στο ποίμνιό τους καλώς θα έπρεπε να είσαι μαλακας για να έχεις θέμα με αυτό. Το να κάνεις κήρυγμα σε ολους, να συναποφασιζεις τι θα διδαχθεί στα σχολεία, το να έχεις λόγο για το αν θα ψηφίσει το κράτος το συμφωνώ συμβίωσης κτλ κτλ είναι πρόβλημα. Αλλο τουριστική ατραξιόν και άλλο η εκκλησια
:smt023
+ οικονομικος ελεγχος
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki » 25 Μαρ 2020, 19:53

Namrail έγραψε:
25 Μαρ 2020, 19:46
nostromos έγραψε:
25 Μαρ 2020, 19:40

Η συμφωνία είναι επιζήμια για το κράτος σε συνεχή βάση. Πληρώνει για ανύπαρκτες υπηρεσίες.

Επιπλέον αρκεί να εφαρμόσει το μότο "μία πρόσληψη για κάθε δέκα συνταξιοδοτήσεις" για να μειωθεί το πρόβλημα. Αυτό θα μπορεί να το κάνει όσο και αν σκούζουν οι παπάδες.

Μια γάγγραινα είναι η εκκλησία και το απέδειξε και στην παρούσα κρίση όταν αρνήθηκε να συμμορφωθεί με τα μέτρα για την προστασία του δημοσίου συμφέροντος. Μέχρι βέβαια να τα επιβάλλει το κράτος με εγκληματική καθυστέρηση.
Εγώ πιστεύω ότι τα κόμματα δεν πρέπει να παίρνουν χρήματα.
Όσοι βγαίνουν παίρνουν μισθό.
Μέχρι εκεί.
Τα κόμματα είναι γάγγραινα.
Όχι να έχω κομμουνιστές στην Ελλάδα και να τους επιχορηγώ κιόλας. :102:
Η Τουρκικών συμφερόντων κόμματα που βγάζουν χάρτες με την Θράκη Τουρκική και να τα επιχορηγώ. :102:
Έλεος σας φταίνε οι Παπάδες.

Άβαταρ μέλους
Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki » 25 Μαρ 2020, 19:55

Gewponos90 έγραψε:
25 Μαρ 2020, 19:50
Niki έγραψε:

Συμφωνώ ότι κάποια θέματα πρέπει να ρυθμιστούν έχεις δίκιο.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 25 Μαρ 2020, 19:55

Tarkovsky έγραψε:
25 Μαρ 2020, 19:48
Μηχανικός έγραψε:
25 Μαρ 2020, 19:38
Tarkovsky έγραψε:

χωρίς πλάκα, άριστα έκανε αφού έτσι ένοιωσε

και όντας χωρίς εκκλησιαστικό μισθό, κανείς δεν μπορεί να του πει κουβέντα (εγώ τρόλαρα την αργομισθία των ΔΕΗτζήδων)
Ας τα πιστεψουμε ολα αυτα πως ειναι ετσι :003:

Δεη - οτε δεν ειναι αυτοι που επιδοτουνται στη συνταξη με κατι τρελλα ποσα η κανω λαθος ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ » 25 Μαρ 2020, 19:56

break έγραψε:
25 Μαρ 2020, 19:42
Πολύ χρήσιμο μου φάνηκε αυτό το κείμενο:
https://www.huffingtonpost.gr/sotiris-m ... 24838.html
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία

Άβαταρ μέλους
break
Phorum.gr user: break

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από break » 25 Μαρ 2020, 19:56

Niki έγραψε:
25 Μαρ 2020, 19:46
Εσύ είσαι που δεν πιστεύεις κάνε και λίγο κόπο.
Είχα κάνει πολύ κόπο. Είχα αφιερώσει ώρες και ώρες. Είχα βρει ως και τα σχετικά ΦΕΚ από το '40 και '50. Καμία αναφορά σε συμφωνία δεν υπάρχει. Υπάρχει παραχώρηση περιουσίας και σε άσχετο χρόνο (διαφορά ετών) άλλο ΦΕΚ με εισαγωγή σε μισθοδοσία. Αναφορά σε συμφωνία που να συνδέει το ένα με το άλλο δεν βρήκα.

Πόσο παραπάνω κόπο να αφιερώσω ;

Αυτοί που λένε ότι υπάρχει η συμφωνία θα πρέπει να την δείξουν. Εγώ πόσο κόπο πρέπει να αφιερώσω χωρίς να την βρίσκω πριν καταλήξω στο ότι δεν υπάρχει ;

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών