Οκ, κανένας άλλος να μιλήσουμε σοβαρά για το ποιο είναι το κέρδος της ελληνικής, άλλη μια φορά, της ελληνικής πλευράς παιδιά;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑18 Ιουν 2018, 00:48Όπως είπα, δεν υπάρχει αντίλογος. Αυτά που λες είναι αστειότητες. Και στην Βόρειο Κορέα γίνονταν επενδύσεις που και που, υπάρχουν διαφορές τάξεις μεγέθους όταν είναι φιλικό το κλίμα απ' όταν είναι εχθρικό.sys3x έγραψε: ↑18 Ιουν 2018, 00:38Η απάντηση του μπέρι είναι μάο μάο, δεν χρειάζεται από την πλευρά μας μια τέτοιου είδους συμφωνία για να γίνουν επενδύσεις, γίνονται ήδη, και όσον αφορά την ασφάλεια ποια ασφάλεια; μας απειλούν στρατιωτικά τα Σκόπια; σοβαρευτείτε λίγο, η ερώτηση μου είναι τι κέρδος έχει η ελληνική πλευρά, άλλη μια φορά, η ελληνική. Ευχαριστώ και πάλι αν μου απαντήσει κάποιος.
Και ναι, πολλοί νιώθουν απειλή από τους γείτονες. Αυτή η απειλή μπορεί να μην είναι υπαρκτή, αλλά είναι σημαντικό να νιώσουν ασφαλείς ώστε να σβήσει η εθνική παράνοια.
Έκλεισε η ονομασία της Μακεδονίας
Re: Έκλεισε η ονομασία της Μακεδονίας
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Παίζουμε με τις λέξεις, σαφώς και μια χαρά γίνεται ξεπούλημα στην πλάτη δικαίων των λαών και των εθνών (εν προκειμένω των Ελλήνων) και μια χαρά έχουμε λαούς που μέχρι χθες αλλά και σήμερα κατα το ήμισυ δηλώνουν Βούλγαροι, σλαβομακεδόνες και απαιτούν (και το παιρνουν εξ ου και το ξεπούλημα) να απαιτούν να αναγνωρίζονται επίσημα ως ΜακεδόνεςDwarven Blacksmith έγραψε: ↑18 Ιουν 2018, 00:53Σουβλίτσα έγραψε: ↑18 Ιουν 2018, 00:41Ποιά ταυτότητα ποιανού λαού παιδί μου?Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑18 Ιουν 2018, 00:37
Μπα ακόμα και να γινόσουν εσύ πρωθυπουργός της FYROM και να προσπαθούσες να τα ξεπουλήσεις, πάλι δε θα τα κατάφερνες.
Απλά δε γίνεται, είναι πρότζεκτ δεκαετιών με αβέβαιη έκβαση να προσπαθήσεις να αλλάξεις ριζικά την ταυτότητα ενός λαού.
Εσύ ποιανού λες; Του λαού που αυτοπροσδιορίζεται ως μακεδονικός, έχοντας χτίσει εκεί όλη την ταυτότητα του.
Όντως τώρα δεν κατάλαβες για ποιο λαό λέμε ή κάτι άλλο συμβαίνει;
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
- Northern Spirit
Re: Έκλεισε η ονομασία των Σκοπίων
Ναι ξερω οι γυφτοσκοπιανοι με πληθυσμο 2 εκατομυρια απο τους οποιου το 1/3 ειναι Αλβανοι θα σου καρφωσουνε μαχαιρι στην πλατη..Πώς ακριβως;
Μονο καθυστερημενοι τα πιστευουνε αυτα..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- Μαυροβασίλης
κάτι leftgasms, η συνέντευξη ποκοπίκου στη welt, δεν είναι και τζόβενο πια
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Re: Έκλεισε η ονομασία των Σκοπίων
Για σένα το λέω βρέι! Εσύ ασκείς αγγλική διπλωματία! Τα λες έτσι ενώ είναι αλλιώς!Northern Spirit έγραψε: ↑18 Ιουν 2018, 00:57Ναι ξερω οι γυφτοσκοπιανοι με πληθυσμο 2 εκατομυρια απο τους οποιου το 1/3 ειναι Αλβανοι θα σου καρφωσουνε μαχαιρι στην πλατη..Πώς ακριβως;
Μονο καθυστερημενοι τα πιστευουνε αυτα..
- Northern Spirit
Η χτεσινη οχι αλλα αν κυρωθει απο τις δυο χωρες ναι θα εχει αξια διεθνους συνθηκης νομικα ισοτιμης με αυτην της Ελλαδος για εισοδο στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ η της Λωζανης που καθορισε τα ελληνοτουρκικα συνορα..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Γιατί λες μπαρούφες?Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑18 Ιουν 2018, 00:55Οπότε και "Πουτανάκι της Ελλάδας" να κάνανε το όνομα τους, πάλι θα τους βάζαμε βέτο γιατί μπορεί στο μέλλον να το αλλάζανε.Rocco Siffredi έγραψε: ↑18 Ιουν 2018, 00:52τι δουλεια εχει μια συνθηκη μετα απο πολεμο με το κωλοχαρτο τσιπρα ζαεφ
σε 10-20 χρονια αν ειναι μεσα σε νατο -ΕΕ τα @@ θα τους αερισεις αν ξαναλλαξουνε το συνταγμα
Και θα το βρίσκανε πολύ λογικό οι σύμμαχοί μας αυτό και θα το ανέχονταν για πάντα.
Και, δεν είναι ανάγκη να αλλάξουνε κανένα Σύνταγμα για να κινηθούνε αλυτρωτικά ως Μακεδόνες. Επιτέλους!
- Dwarven Blacksmith
Προφανώς υπάρχει πρόβλημα κατανόησης άμα νομίζεις ότι μιλάμε για το όφελος κάποιας άλλης πλευράς.sys3x έγραψε: ↑18 Ιουν 2018, 00:56Οκ, κανένας άλλος να μιλήσουμε σοβαρά για το ποιο είναι το κέρδος της ελληνικής, άλλη μια φορά, της ελληνικής πλευράς παιδιά;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑18 Ιουν 2018, 00:48Όπως είπα, δεν υπάρχει αντίλογος. Αυτά που λες είναι αστειότητες. Και στην Βόρειο Κορέα γίνονταν επενδύσεις που και που, υπάρχουν διαφορές τάξεις μεγέθους όταν είναι φιλικό το κλίμα απ' όταν είναι εχθρικό.sys3x έγραψε: ↑18 Ιουν 2018, 00:38Η απάντηση του μπέρι είναι μάο μάο, δεν χρειάζεται από την πλευρά μας μια τέτοιου είδους συμφωνία για να γίνουν επενδύσεις, γίνονται ήδη, και όσον αφορά την ασφάλεια ποια ασφάλεια; μας απειλούν στρατιωτικά τα Σκόπια; σοβαρευτείτε λίγο, η ερώτηση μου είναι τι κέρδος έχει η ελληνική πλευρά, άλλη μια φορά, η ελληνική. Ευχαριστώ και πάλι αν μου απαντήσει κάποιος.
Και ναι, πολλοί νιώθουν απειλή από τους γείτονες. Αυτή η απειλή μπορεί να μην είναι υπαρκτή, αλλά είναι σημαντικό να νιώσουν ασφαλείς ώστε να σβήσει η εθνική παράνοια.
Ίσως σε μπερδεύει ότι λείπει η έννοια του ηττημένου. Κατονοητό από Βαλκάνιους ή Ανατολίτες.

Οι Λωζάνες έχουν και επικαιροποιήσειςNorthern Spirit έγραψε: ↑18 Ιουν 2018, 00:58Η χτεσινη οχι αλλα αν κυρωθει απο τις δυο χωρες ναι θα εχει αξια διεθνους συνθηκης νομικα ισοτιμης με αυτην της Ελλαδος για εισοδο στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ η της Λωζανης που καθορισε τα ελληνοτουρκικα συνορα..

Και η χτεσινή ήταν μια διμερής διεθνής συνθήκη.Northern Spirit έγραψε: ↑18 Ιουν 2018, 00:58Η χτεσινη οχι αλλα αν κυρωθει απο τις δυο χωρες ναι θα εχει αξια διεθνους συνθηκης νομικα ισοτιμης με αυτην της Ελλαδος για εισοδο στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ η της Λωζανης που καθορισε τα ελληνοτουρκικα συνορα..
- Northern Spirit
Οι επικαιροποιησεις ειναι στο μιλητο..Η συνθηκη μια φαρα κραταει 90 χρονια τωρα..Σουβλίτσα έγραψε: ↑18 Ιουν 2018, 01:00Οι Λωζάνες έχουν και επικαιροποιήσειςNorthern Spirit έγραψε: ↑18 Ιουν 2018, 00:58Η χτεσινη οχι αλλα αν κυρωθει απο τις δυο χωρες ναι θα εχει αξια διεθνους συνθηκης νομικα ισοτιμης με αυτην της Ελλαδος για εισοδο στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ η της Λωζανης που καθορισε τα ελληνοτουρκικα συνορα..
Ε οχι να συγκρινεις μια κακια και κατασκευασμενη συμφωνια με την συνθηκη τη Λωζανης.Northern Spirit έγραψε: ↑18 Ιουν 2018, 00:58Η χτεσινη οχι αλλα αν κυρωθει απο τις δυο χωρες ναι θα εχει αξια διεθνους συνθηκης νομικα ισοτιμης με αυτην της Ελλαδος για εισοδο στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ η της Λωζανης που καθορισε τα ελληνοτουρκικα συνορα..
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Northern Spirit
Ητανε αλλα με βαση το συνταγμα πρδπει να επικυρωθει απο την Βουλη για να δεσμευσει την χωρα και να παραξει εννομες συνεπειες..Beria έγραψε: ↑18 Ιουν 2018, 01:00Και η χτεσινή ήταν μια διμερής διεθνής συνθήκη.Northern Spirit έγραψε: ↑18 Ιουν 2018, 00:58Η χτεσινη οχι αλλα αν κυρωθει απο τις δυο χωρες ναι θα εχει αξια διεθνους συνθηκης νομικα ισοτιμης με αυτην της Ελλαδος για εισοδο στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ η της Λωζανης που καθορισε τα ελληνοτουρκικα συνορα..
Δεν νομίζω ότι λέμε κάτι διαφορετικό, τώρα στο θέμα μας, αν θέλει κάποιος ας μου απαντήσει.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑18 Ιουν 2018, 00:59Προφανώς υπάρχει πρόβλημα κατανόησης άμα νομίζεις ότι μιλάμε για το όφελος κάποιας άλλης πλευράς.sys3x έγραψε: ↑18 Ιουν 2018, 00:56Οκ, κανένας άλλος να μιλήσουμε σοβαρά για το ποιο είναι το κέρδος της ελληνικής, άλλη μια φορά, της ελληνικής πλευράς παιδιά;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑18 Ιουν 2018, 00:48
Όπως είπα, δεν υπάρχει αντίλογος. Αυτά που λες είναι αστειότητες. Και στην Βόρειο Κορέα γίνονταν επενδύσεις που και που, υπάρχουν διαφορές τάξεις μεγέθους όταν είναι φιλικό το κλίμα απ' όταν είναι εχθρικό.
Ίσως σε μπερδεύει ότι λείπει η έννοια του ηττημένου. Κατονοητό από Βαλκάνιους ή Ανατολίτες.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Οι σκοπιανοί το 2008 ζητούσαν:
Name: Republic of Northern Macedonia (or: Republic of North Macedonia)
Identity: The language and nationality would be called Macedonian
Τα πήραν όλα. Μας δουλεύει φουλ ο αριστερός θίασος.
https://wikileaks.org/plusd/cables/08SKOPJE491_a.html
Name: Republic of Northern Macedonia (or: Republic of North Macedonia)
Identity: The language and nationality would be called Macedonian
Τα πήραν όλα. Μας δουλεύει φουλ ο αριστερός θίασος.
https://wikileaks.org/plusd/cables/08SKOPJE491_a.html
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ντόρα Μπακογιάννη "Η σύνθετη ονομασία ήταν 100% επιτυχία της διαπραγμάτευσης του κ. Κοτζιά
από Μαδουραίος » 02 Μαρ 2024, 05:20 » σε Εσωτερική Πολιτική - 40 Απαντήσεις
- 1515 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
06 Μαρ 2024, 19:58
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 198 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
08 Φεβ 2025, 18:50
-
-
Νέα δημοσίευση Έκλεισε: Συγκυβερνηση πασοκ νδ.
από πήζον bot » 27 Μάιος 2023, 00:08 » σε Εσωτερική Πολιτική - 23 Απαντήσεις
- 1026 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lord Brum
27 Μάιος 2023, 22:31
-
-
- 13 Απαντήσεις
- 470 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
18 Νοέμ 2024, 18:01