τότε προτείνω μια στάση για να μας προφτάσουν οι εξελίξειςΓΑΛΗ έγραψε: ↑25 Μαρ 2020, 16:53Δεν προβληματίζομαι πλέον σε δεδομένα για τα οποία έχω ήδη ξοδέψει χρόνο και ανοχή.nemo έγραψε: ↑25 Μαρ 2020, 16:47Σκέψου ότι η βλακεία μας συμφέρει όταν προάγει τον σκοπό μαςΓΑΛΗ έγραψε: ↑25 Μαρ 2020, 16:39Θέτω εαυτόν και την φορουμική μου περσόνα σε αναγκαστική καραντίνα λόγω ενστικτώδους ενστίκτου επιβίωσης της λογικής προσέγγισης των πραγμάτων.
Η δική μου εστία στο πχόρουμ, θα είναι μόνον αυτό το θέμα. Ξέρω ήδη από εμπειρία τι θα γίνει αλλά αυτό θα λειτουργήσει απλώς ως επιβεβαίωση των συμπερασμάτων στα οποία έχω ήδη καταλήξει.
Ο αήττητος ιός της βλακείας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ο αήττητος ιός της βλακείας
Ακόμη και με αυτήν την οπτική, απευθύνεσαι σε σκορπίνα αγαπητέ. Ζωδιακώς και ωροσκοπικώς.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑25 Μαρ 2020, 16:51.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑25 Μαρ 2020, 16:39Θέτω εαυτόν και την φορουμική μου περσόνα σε αναγκαστική καραντίνα λόγω ενστικτώδους ενστίκτου επιβίωσης της λογικής προσέγγισης των πραγμάτων.
Η δική μου εστία στο πχόρουμ, θα είναι μόνον αυτό το θέμα. Ξέρω ήδη από εμπειρία τι θα γίνει αλλά αυτό θα λειτουργήσει απλώς ως επιβεβαίωση των συμπερασμάτων στα οποία έχω ήδη καταλήξει.
Λύσε ΛογικΆνασσα.....
τό Μέγα Μυστήριο.....πώς ο ΠροφητΑναξ Λεφάκης ήξερε 3 χρόνια πρίν....
οτι στίς 15 Φλεβάρη τού 2020 θά αλλάξει ο τρόπος πού ζούσαμε.....
καί μετά συζητάμε καί τά υπόλοιπα.....
.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 25 Μαρ 2020, 16:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν είναι θέμα πρότασης αλλά αριθμητικών δεδομένων. Οι άνθρωποι ΕΙΝΑΙ αριθμοί.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το ζητούμενο είναι η επάρκεια σε σφαίρες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Obi Wan Iakobi

Εχω αποθεμα σε ντουμ – ντουμ.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Σήμερα είναι Γιορτή. Μη χαλιέστε. Η Γιορτή έχει μεγάλη σημασία.
Ordem e Progresso.
.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑25 Μαρ 2020, 16:57Ακόμη και με αυτήν την οπτική, απευθύνεσαι σε σκορπίνα αγαπητέ. Ζωδιακώς και ωροσκοπικώς.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑25 Μαρ 2020, 16:51.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑25 Μαρ 2020, 16:39Θέτω εαυτόν και την φορουμική μου περσόνα σε αναγκαστική καραντίνα λόγω ενστικτώδους ενστίκτου επιβίωσης της λογικής προσέγγισης των πραγμάτων.
Λύσε ΛογικΆνασσα.....
τό Μέγα Μυστήριο.....πώς ο ΠροφητΑναξ Λεφάκης ήξερε 3 χρόνια πρίν....
οτι στίς 15 Φλεβάρη τού 2020 θά αλλάξει ο τρόπος πού ζούσαμε.....
καί μετά συζητάμε καί τά υπόλοιπα.....
.
Πού σημαίνει ;;;......σκόρπια Αίνιγματα.....

Καλά....περιμένουμε μέχρι νά καθήσει στό κεφάλι σας το Αγιο Πνεύμα.....
καί τό Φώς νικήσει τό Σκότος.....καί λαλήσεται στά πτωχά τήν Αλήθειαν.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- Veni Vidi Vici
Αlea jacta est
Re: Αγαπάμε Γαλή <3
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Fluffy την 26 Μαρ 2020, 08:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
κι εγώ την αγαπάω!!!
δεν την διαβάζω πολύ επειδή πονοκεφαλιάζω, αλλά την αγαπάω
και ΘΑ την αγαπάω!!!
δεν την διαβάζω πολύ επειδή πονοκεφαλιάζω, αλλά την αγαπάω
και ΘΑ την αγαπάω!!!
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση