Ότι το πρώτο είναι κυριολεξία ενώ το δεύτερο μεταφορά.
Η οικονομία μετά τον κορωνοϊό.
Re: Η οικονομία μετά τον κορωνοϊό.
Ο Θεός ξέρει
Πάνε όπως σε παει
Πάνε όπως σε παει
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Παίδες, δε θέλω να χαλάσω ακόμα περισσότερο τη ψυχολογία του zteo αλλά δεν είναι ο μόνος
που ψάχνει για δουλειά. Το γράφω αυτό γιατί κάθε φορά που ακούω κάποιον να λέει ότι είναι άνεργος
ακούω και τις κλισέ προτάσεις "Πήγαινε στο σουπερ μάρκετ, πήγαινε να κάνεις σεζόν". Ξερετε πόσα
βιογραφικά έχουν στη διάθεση τους τα σούπερμάρκετ για παράδειγμα? Οι ντελιβεράδες μπορεί αυτή
τη στιγμή να είναι μία καλή επιλογή αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος, τόσος κόσμος ξέρει να οδηγάει
μηχανή.
που ψάχνει για δουλειά. Το γράφω αυτό γιατί κάθε φορά που ακούω κάποιον να λέει ότι είναι άνεργος
ακούω και τις κλισέ προτάσεις "Πήγαινε στο σουπερ μάρκετ, πήγαινε να κάνεις σεζόν". Ξερετε πόσα
βιογραφικά έχουν στη διάθεση τους τα σούπερμάρκετ για παράδειγμα? Οι ντελιβεράδες μπορεί αυτή
τη στιγμή να είναι μία καλή επιλογή αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος, τόσος κόσμος ξέρει να οδηγάει
μηχανή.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Οι τηλεφωνικές πωλήσεις (και οι εισπρακτικές) προσλάμβαναν σχετικά εύκολα στη περίοδο
πριν τη πανδημία αλλά με όρους "πάρτο αυγό και κούρευτο". Πολλοί εξ΄'αυτών, μάλλον οι
περισσότεροι δηλαδή, δε δίνουν καν μίσθο. Σου λένε ότι πουλήσεις παίρνεις και φυσικά δε
πουλάς( η face to face πώληση είναι δύσκολη, φανταστείτε η τηλεφωνική).
πριν τη πανδημία αλλά με όρους "πάρτο αυγό και κούρευτο". Πολλοί εξ΄'αυτών, μάλλον οι
περισσότεροι δηλαδή, δε δίνουν καν μίσθο. Σου λένε ότι πουλήσεις παίρνεις και φυσικά δε
πουλάς( η face to face πώληση είναι δύσκολη, φανταστείτε η τηλεφωνική).
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Το networking είναι όντως πιο χρήσιμο σχετικά με τις αγγελίες. Τώρα βέβαια μπαίνουμε σε άλλη
φάση, δε ξέρω πόσο πιο χάλια μπορούν να γίνουν τα πράγματα.
φάση, δε ξέρω πόσο πιο χάλια μπορούν να γίνουν τα πράγματα.
Υπάρχουν και οι γεωργικές εργασίες στην επαρχία.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑26 Μαρ 2020, 20:23Παίδες, δε θέλω να χαλάσω ακόμα περισσότερο τη ψυχολογία του zteo αλλά δεν είναι ο μόνος
μηχανή.
Αλλά θα σκληροπετσιάσουν τα χέρια σου.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
The Coronavirus War Economy Will Change the World
https://foreignpolicy.com/2020/03/26/th ... the-world/
https://foreignpolicy.com/2020/03/26/th ... the-world/
So hab ich dich schon unbedingt
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
ρε οικονομικονερντς τι θα παιξει με ανεργία μετά από ολα αυτά; θα βρω δουλειά;
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Πρέπει να έχεις πολλά στρέμματα πλέον για να επιβιώσεις σαν αγρότης. Αν δεν έχεις καθόλου, πήγαινε να δουλέψειςΜηχανικός έγραψε: ↑26 Μαρ 2020, 20:34Υπάρχουν και οι γεωργικές εργασίες στην επαρχία.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑26 Μαρ 2020, 20:23Παίδες, δε θέλω να χαλάσω ακόμα περισσότερο τη ψυχολογία του zteo αλλά δεν είναι ο μόνος
μηχανή.
Αλλά θα σκληροπετσιάσουν τα χέρια σου.
για λογαριασμό των άλλων εφόσον καταφέρεις να τους πείσεις ότι θα είσαι φτηνότερος και αποτελεσματικότερος εργάτης
από κάποιον που έχει μεγαλώσει στους αγρούς του Πακιστάν και τα κάνει όλα με φτηνό μεροκάματο.
Ούτε μία στο εκατομμύριο.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑26 Μαρ 2020, 21:51ρε οικονομικονερντς τι θα παιξει με ανεργία μετά από ολα αυτά; θα βρω δουλειά;
Εσύ δεν έκανες για δουλειά στις καλύτερες εποχές.
Ερώτηση προς γνώστες:
Τώρα που θα τυπωθεί χρήμα και θα πέσει στην αγορά, θα έχουμε πληθωρισμό σωστά?
Το χρήμα δηλαδή θα φθηνύνει.
Υπάρχει περίπτωση να στραφεί το ενδιαφέρον στην απόκτηση ακινήτων πριν συμβεί κάτι τέτοιο?
Τώρα που θα τυπωθεί χρήμα και θα πέσει στην αγορά, θα έχουμε πληθωρισμό σωστά?
Το χρήμα δηλαδή θα φθηνύνει.
Υπάρχει περίπτωση να στραφεί το ενδιαφέρον στην απόκτηση ακινήτων πριν συμβεί κάτι τέτοιο?
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Northern Spirit
δεν θα εχουμε πληθωρισμο..Θα χαθει πολυς πλουτος με την κριση και επιπλεον θα υπαρχει τεραστιος αριθμος ανεργων δυσκολα να προκυψει πλθωρισμος...Οι τιμες ακινητων λογικα θα καθηλωθουνε και ισως πεσουνε αφου οι τραπεζες δεν δινουνε πλεον υποθηκες..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- Northern Spirit
6% πανω ο dow σημερα...Τριτη μερα ανοδου...Πολυ ενθαρρυντικο,,.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΟΛΛΉΣΕ ΚΟΡΩΝΟΙΟ..
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 22 Ιαν 2024, 16:01 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 190 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
22 Ιαν 2024, 16:07
-
-
- 16 Απαντήσεις
- 720 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
05 Αύγ 2023, 23:58
-
-
Νέα δημοσίευση Η οικονομία της Γαλλίας υποβαθμίστηκε από την S&P
από Financial man » 03 Ιουν 2024, 08:15 » σε Οικονομία - 6 Απαντήσεις
- 214 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Financial man
03 Ιουν 2024, 11:23
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σε ύφεση μπήκε η οικονομία της Ευρωζώνης.
από Financial man » 06 Νοέμ 2023, 08:55 » σε Οικονομία - 2 Απαντήσεις
- 366 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Financial man
06 Νοέμ 2023, 09:48
-