Μάλλον δεν είναι και η καλύτερη ιδέα:

τετ α τετ με αρκουδα που επιταχυνει σαν φορμουλα ενα και αναπτυσει μεγαλυτερη ταχυτητα απο τον Μπολτον δεν βλεπω ουτε μια πιθανοτητα να προλαβουμε να κανουμε 2- 3 βηματα οχι να φτασουμε σε δενδρο - εκτος αν γλιστρησει
γμστα δεν υπαρχει τπτ που να λειτουργει σταθερα - ουτε στους μουργους ( Ε Π)Belisarius έγραψε: ↑26 Μαρ 2020, 21:05Νομίζω ότι σε κάποια είδη αρκούδας το καλύτερο είναι να κάνεις τον πεθαμένο και σε άλλα αν είσαι με άλλους να αγκαλιαστείτε για να φαίνεστε μεγάλοι και να φύγετε αργά και σταθερά κοιτώντας προς το μέρος της (αυτό το έχω κάνει με ελληνικό ποιμενικό/μολοσσό ηπείρου ή κάποιο παρόμοιο τέρας της κολάσεως).
Ε ναι τα ποιμενικα ειναι φοβητρα για ολους μας - μερικα με καλη διατροφη κ συνθηκες ζωης γινονται γιγαντια - απλα μολοσσος δεν υπαρχει - κατασκευη του ΚΟΕ ειναι - να δειξει εργο κ βαθια γνωση - οτι ρατσα σκυλου Ελληνικου υπαρχει ειχε μελετηθει κ δοθει το προτυπο απο αλλον χρονια πρινBelisarius έγραψε: ↑26 Μαρ 2020, 21:31Δεν ξέρω τι ήταν. Ήταν ένα τσοπανόσκυλο που αν σηκώνονταν όρθιο ξεπερνούσε τα δύο μέτρα. Αποφασιστικό και με μάτια που μέσα τους έβλεπες το πυρ το εξώτερο. Πρώτη φορά φοβήθηκα σκύλο. 3 άτομα φοβηθήκαμε για τη ζωή μας.
Είμαι ανθρωπιστής, θα τον βίαζα.
Ακριβωςstergiosbik έγραψε: ↑26 Μαρ 2020, 21:46Την πρωτη φορα που ειδα αρκουδα (μιλαμε για ελευθερη στη φυση) παρ'οτι ηταν μακρια μου σηκωθηκε η τριχα.
Προφανως βγηκε στην επιφανεια ο υποσυνειδητος φοβος χιλιαδων χρονων που εχουμε για τους θηρευτες.
Μετα βεβαια καλμαρισα αμεσως αλλα ηταν πολυ δυνατο συναισθημα.
Την δευτερη δεν καταλαβα καν αν φοβηθηκα γιατι μου κοπηκε το αιμα.
Καλοκαιρι στο χωριο ειχαμε παει για ψαρεμα στο ποταμι βραδυ.Χρησιμοποιησαμε το αγροτικο ενος θειου μου,που το χρησιμοποιουσε και στα μελισσια.
Οταν γυρισαμε και φτασαμε σε αποσταση 5-6 μετρων απο το αμαξι,πηδηξε κατω η αρκουδα και εφυγε τρεχοντας αναμεσα σε πυκνη βλαστηση.
Προφανως ειχε απορροφηθει απο την μυρωδια μελιου που υπηρχε στο αγροτικο και δεν μας πηρε χαμπαρι νωρις.
Παιδια αν την βλεπατε οπως εφευγε,ανοιγε τον δρομο αναμεσα σε δεντρακια λες και περνουσε αρμα μαχης!!!
Δεν κανω πλακα.
Για ποτε μπηκαμε στο αγροτικο,αλλοι μεσα στην καμπινα και αλλοι στην καροτσα δεν πηραμε χαμπαρι!
Τετοια ζωα δεν παλευονται με τιποτα.
Όταν λες αγκαλιαστείτε, τύπε, εννοείς τραινάκι ή τσάμικο φάση;Belisarius έγραψε: ↑26 Μαρ 2020, 21:05Νομίζω ότι σε κάποια είδη αρκούδας το καλύτερο είναι να κάνεις τον πεθαμένο και σε άλλα αν είσαι με άλλους να αγκαλιαστείτε για να φαίνεστε μεγάλοι και να φύγετε αργά και σταθερά κοιτώντας προς το μέρος της (αυτό το έχω κάνει με ελληνικό ποιμενικό/μολοσσό ηπείρου ή κάποιο παρόμοιο τέρας της κολάσεως).
Εννοώ τσάμικο αλλά πάντα εξαρτάται την περίσταση το ζώο και τα κέφια. Μπορεί να βρεθείς μπροστά σε κανα Σάτυρο. Ναι, δε ξέρεις ποτέ.Feindflug έγραψε: ↑26 Μαρ 2020, 21:50Όταν λες αγκαλιαστείτε, τύπε, εννοείς τραινάκι ή τσάμικο φάση;Belisarius έγραψε: ↑26 Μαρ 2020, 21:05Νομίζω ότι σε κάποια είδη αρκούδας το καλύτερο είναι να κάνεις τον πεθαμένο και σε άλλα αν είσαι με άλλους να αγκαλιαστείτε για να φαίνεστε μεγάλοι και να φύγετε αργά και σταθερά κοιτώντας προς το μέρος της (αυτό το έχω κάνει με ελληνικό ποιμενικό/μολοσσό ηπείρου ή κάποιο παρόμοιο τέρας της κολάσεως).
Ενδιαφέρον αυτό που λες.Αγις έγραψε: ↑26 Μαρ 2020, 21:43Ε ναι τα ποιμενικα ειναι φοβητρα για ολους μας - μερικα με καλη διατροφη κ συνθηκες ζωης γινονται γιγαντια - απλα μολοσσος δεν υπαρχει - κατασκευη του ΚΟΕ ειναι - να δειξει εργο κ βαθια γνωση - οτι ρατσα σκυλου Ελληνικου υπαρχει ειχε μελετηθει κ δοθει το προτυπο απο αλλον χρονια πριν