Τι πρόβλημα έχουν οι πιτσιρίκες;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
- Επικοινωνία:
Re: Τι πρόβλημα έχουν οι πιτσιρίκες;
Χελοοοοου, αυτο προσπαθεί να πει ο ορεστουλης, αμα δεν σε διορισουν δραγάτη στον μπαξέ τους, δεν φτιάχνονται
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
το 80% ποιων;των 20άδων;;;Ορέστης 35 έγραψε: ↑17 Ιουν 2018, 16:38Εκπροσωπω το 80%Αγις έγραψε: ↑17 Ιουν 2018, 16:36Καλά κανουν και γουστάρουν ότι θέλουν.Ορέστης 35 έγραψε: ↑17 Ιουν 2018, 16:33Το προβλημα που εχουν καποιες σαρνταρες κουγκαρ ειναι οτι δεν τους ειναι αρκετος ο φοιτητακος ο κακομοιρακος ο παρθενος που θα τους κατσει τρεχοντας και θα τις βαλει κατω στο κρεβατι για τεσσερα μερονυχτα συνεχομενα μεχρι να ισορροπησει ψυχικα, αλλα θελουν τον εικοσαρη που ειναι αλφα αρσενικο, αληταρας, κωλοπαιδαρας, με μαλλια καρφακια που κοζαρει ξινισμενα με μισοκλειστα ματια και καθεται πανω στη μηχανη γυμνοστηθος με ξυρισμενα βυζια και σμιλεμενους μαυρισμενους κοιλιακους, και τον οποιο θελουν να ειναι αποκλειστικα δικος τους και να τις προσεχει σαν συζυγος. Ετσι καταληγουν με κατι αλβανους που τις βαρανε χαστουκια και τους παιρνουν τα λεφτα.
Δραγάτες στο μπαξέ τους μας διόρισαν ;
(✿ ♥‿♥)
-
- Επικοινωνία:
Των κουγκαροοργασμών
μενού των πέντε πιάτων στα γλεντια γάμων σε κτήματα εκδηλώσεων.

ΤΟ 80 % που εκπροσωπεί ουτε περαστικούς απο το μποστάνι δεν τους γουστάρουν.κοολααασηηηη έγραψε: ↑17 Ιουν 2018, 16:39Χελοοοοου, αυτο προσπαθεί να πει ο ορεστουλης, αμα δεν σε διορισουν δραγάτη στον μπαξέ τους, δεν φτιάχνονται

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Των ανδρων. Ονειρευομαι εναν κοσμο που ο φοιτητης πληροφορικης με τα χοντρα γυαλια και τη μπλουζα blind guardian δε θα νιωθει μοναξια.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑17 Ιουν 2018, 16:41το 80% ποιων;των 20άδων;;;
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
είναι γλυκο και τρυφερό αυτό που λές αλλά εγώ ένα φλερτ που είχα ως φοιτήτρια με ενα φοιτητή πληροφορικής δεν ήταν έτσι!Ορέστης 35 έγραψε: ↑17 Ιουν 2018, 16:51Των ανδρων. Ονειρευομαι εναν κοσμο που ο φοιτητης πληροφορικης με τα χοντρα γυαλια και τη μπλουζα blind guardian δε θα νιωθει μοναξια.
ψηλό παιδί,γεροδεμένο,καστανός με πράσινα μάτια,50% Κρητικός και 50% Μακεδόνας.
(✿ ♥‿♥)
-
- Επικοινωνία:
Βόρειος η νότιος;
Σώπασε Ορέστη μου και μην βαριαστενάζειςΟρέστης 35 έγραψε: ↑17 Ιουν 2018, 16:51Των ανδρων. Ονειρευομαι εναν κοσμο που ο φοιτητης πληροφορικης με τα χοντρα γυαλια και τη μπλουζα blind guardian δε θα νιωθει μοναξια.
Ερχονται χρόνια και καιροί που ο λεβεντοπληροφορικάριος
τα πλούτη του μοιράζεται με μια απελπισμένη.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Επικοινωνία:
Απο ερωτα ή προξενιό του ξαδέλφου?
δεν τις παντρευομαστε με το ζορι, δεν τις κανουμε "παραδουλευτρες" με το ζορι, και γενικως οτι κανουν το κανουν με ελευθερη βουληση.bizeli έγραψε: ↑16 Ιουν 2018, 18:17Ναι βέβαια ξέχασες τεχνηέντως να τοποθετηθείς στο γιατί μια γυναίκα γερνάει (ή μάλλον την γερνάτε πριν την ώρα της) και μετά απορείτε γιατί δεν της βαστάνε τα πόδια της μετά τα 30 ενώ εσείς είστε φουλ στην ενέργεια.
Γιατί άραγε;
Στην ουσία η γυναίκα που επιλέγετε να παντρευτείτε είναι αυτή που σας κάνει περισσότερο για παραδουλεύτρα, αυτή που θα αντικαταστήσει τη μάνα που σας ντάντευε τόσα χρόνια.
Για τα υπόλοιπα κοιτάτε τις πιτσιρίκες.
Εσείς κάνετε τις γυναίκες σας να φαίνονται γερασμένες και ταλαιπωρημένες.
Μια χαρά νεότατες είναι κανονικά.
και σπανιως ειναι ζητημα σωματικο, οτι δεν τη βαστανε τα ποδια της. συχνοτερα ειναι οτι δεν εχουν πλεον ορεξη.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
χτες, παντρευτηκε ενας απο την ψαροπαρεα. στο τραπεζι καθομασταν μαζι ολοι οι ψαραδες, απο 20 χρονω μεχρι 55, καμμια 15αρια νοματοι μαζι με τις συντροφους μας. κανεις δεν καταλαβα να αισθανεται αβολα, οι γυναικες παρολο που δεν γνωριζονταν πριν μια χαρα κουβεντα εκαναν, δεν εκατσε κανεις να ξεχωρισει ποιος ειναι κυριλες και ποιος οχι, ουτε καν καταλαβαινω τι σημαινει αυτο.bizeli έγραψε: ↑16 Ιουν 2018, 18:45Δεν είναι τι θα πει ο κόσμος. Χέστηκα.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑16 Ιουν 2018, 18:42
ναι μιλάς και για το επαγγελματικό επίπεδο.
σωστή!
πάντως αν κάποια στιγμή βρείς έναν άνδρα που σε γεμίζει κι όλο αυτό είναι αμοιβαίο
και τον ''διώξεις'' γιατί είναι η ηλικία στη μέση είναι λάθος.
και κυρίως για το ''τι θα πει ο κόσμος''.
Είναι ότι ούτε αυτός θα αισθάνεται καλά με τις δικές μου παρέες, ούτε κι εγώ.
Εμένα σίγουρα θα μου σπάσουν τα νεύρα. Δεν θα μπορώ να το αντέξω για πολύ.

να βρεις παντρεμενη.Ορέστης 35 έγραψε: ↑16 Ιουν 2018, 22:50Να ενας απι τους φοβους μου για να κανω σχεση. Γιατι θα πρεπει να γνωρισω τις παρεες της αλλης; Δε γινεται να συναντιομαστε μονο οι δυο μας;bizeli έγραψε: ↑16 Ιουν 2018, 18:31Και να σας πω και το άλλο; Και άντε πες τα βρίσκω εγώ (η χ εγώ, δεν μιλάω για μένα προσωπικά) με έναν ώριμο 25χρονο.
Αυτός κοινωνικό περίγυρο δεν έχει;
Θα βγαίνουμε όλοι μαζί τα πιτσιρίκια κι εγώ θα είμαι η μεγαλύτερη της παρέας; Θα ταιριάζω εγώ με τους υπόλοιπους; Τι θα λέμε; Πόσο κέρδισα στο τάβλι;
Και το ανάποδο. Θα έρχεται αυτός με τις δικές μου παρέες που είναι όλοι οι κυριλέδες και αυτός θα αισθάνεται λες και είμαι ο κηδεμόνας του;
Τα έχουμε ξαναπει για Ορέστη, δεν ειναι αυτο που λέει. Είναι σερνικό πρώτης γραμμής που μάλλον κάνει ψυχογράφημα στο πχώρουμ μέσω της μγτοου περσόνας τουΑγις έγραψε: ↑17 Ιουν 2018, 16:57Σώπασε Ορέστη μου και μην βαριαστενάζειςΟρέστης 35 έγραψε: ↑17 Ιουν 2018, 16:51Των ανδρων. Ονειρευομαι εναν κοσμο που ο φοιτητης πληροφορικης με τα χοντρα γυαλια και τη μπλουζα blind guardian δε θα νιωθει μοναξια.
Ερχονται χρόνια και καιροί που ο λεβεντοπληροφορικάριος
τα πλούτη του μοιράζεται με μια απελπισμένη.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
zx spectrum +2
ακομη και σημερα αφηνω ανοιχτο τον ηχο οταν στελνω φαξ, για να ακουω με νοσταλγια τον ηχο που εκανε το bruce lee οταν φορτωνε. κι εκει που περιμενα υπομονετικα 5- 10 λεπτα να τελειωσει το φορτωμα, ο κιουρατας ο αδελφος μου κατεβαζε στιγμιαια τον γενικο στον πινακα, και η διακοπη με αναγκαζε να περιμενω να ξαναφορτωσει απο την αρχη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τα περισσότερα προβλήματα που συζητούμε εδώ έχουν τις ρίζες τους σε ένα και μόνο πρόβλημα..
από Parrot » 06 Απρ 2025, 14:51 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 70 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Parrot
06 Απρ 2025, 14:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι ακριβώς είναι η παχυσαρκία; Ένα πρόβλημα κοινωνικό ή ένα πρόβλημα ψυχολογικό;
από Antipnevma » 17 Οκτ 2024, 12:35 » σε Ψυχολογία - 122 Απαντήσεις
- 4317 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
11 Νοέμ 2024, 01:21
-
-
- 62 Απαντήσεις
- 1818 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Fairfax
25 Φεβ 2024, 19:35