Ταιβανεζοι στο Συνταγμα
Ταιβανεζοι στο Συνταγμα
Τους ειδατε; Γιατι ηθελαν να καταγραψουν τα ονοματα μας; Ανηκουν σε καποια αιρεση;
Re: Ταιβανεζοι στο Συνταγμα
Πρωτον φορουσαν ολοι καπελα. Τρεις αντρες κρατουσαν πινακιδες με κινεζικους χαρακτηρες. Καμια δεκαρια γυναικες σταματουσαν τους περαστικους και μας εδειχναν με τα κινητα ενα κειμενο στη γλωσσα της επθλογης μας. Το κειμενο ελεγε οτι δεν πουλανε τιποτα και οτι αν γραψουμε τα ονοματα μας θα κανουν κληρωση στις 7 και θα μας δωσουν ωραια αντικειμενα κινεζικης τεχνης. Οι αντρες εστςκαν ακουνητοι και αγελαστοι.
Φυσικα δε δεχτηκα να τους δωσω το ονομα μου.
Φυσικα δε δεχτηκα να τους δωσω το ονομα μου.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
είναι λίγο πυροβολημένοι!Ορέστης 35 έγραψε: ↑08 Απρ 2018, 20:21Πρωτον φορουσαν ολοι καπελα. Τρεις αντρες κρατουσαν πινακιδες με κινεζικους χαρακτηρες. Καμια δεκαρια γυναικες σταματουσαν τους περαστικους και μας εδειχναν με τα κινητα ενα κειμενο στη γλωσσα της επθλογης μας. Το κειμενο ελεγε οτι δεν πουλανε τιποτα και οτι αν γραψουμε τα ονοματα μας θα κανουν κληρωση στις 7 και θα μας δωσουν ωραια αντικειμενα κινεζικης τεχνης. Οι αντρες εστςκαν ακουνητοι και αγελαστοι.
αλλά τελικά;
μπήκατε στην κλήρωση;
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
μπορεί να μην ειναι ακριβώς διαφήμιση όπως λέει ο Πάνας αλλά σίγουρα με κάτι παρεμφερές πρέπει να έχει σχέση!Ορέστης 35 έγραψε: ↑08 Απρ 2018, 20:33Δε μου φανηκαν αρκετα μοντερνοι για διαφημιση. Ηταν κ μεσηλικες οι κυριες. Εμπ1 ομως.
Κουλουρι δεν εδωσα το ονομα μου. Επεμενε η ταιβανεζα και χαλαστηκε. Αρα δεν ηταν υπαλληλος, ειναι μελος ομαδας...
καλά έκανες και δεν έδωσες στοιχεία σε αγνώστους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος κουλούρι Θεσσαλονίκης την 08 Απρ 2018, 21:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτό λέγεται ξενοφοβία νομίζω.
the end
Γιατί αγχώθηκες τότε, ποιος ο λόγος; Ήταν μια ομάδα Ταιβανέζων και κάτι έκαναν, σου μίλησαν σου ζήτησαν στοιχεία και εσύ δεν ζήτησες διευκρινήσεις, γιατί αγχώθηκες... δεν βλέπω για πιο λόγο όμως.Ορέστης 35 έγραψε: ↑08 Απρ 2018, 23:17Δεν εχει σχεση.
the end
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Να δω πως θα αλλάξουν αυτά στο σύνταγμα....
από Frappezitis » 20 Δεκ 2023, 20:27 » σε Εσωτερική Πολιτική - 52 Απαντήσεις
- 1601 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
11 Μαρ 2024, 19:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Θα πατε στο Συνταγμα στις 23 του Μαρτη;
από SeaHawk » 19 Μαρ 2025, 14:24 » σε Εσωτερική Πολιτική - 41 Απαντήσεις
- 829 Προβολές
-