Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Re: Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 23 Φεβ 2020, 17:50

Βλήμα έγραψε:
22 Φεβ 2020, 21:07
Λοιπόν, μπορώ να φανταστώ τις απαντήσεις καθενός άνδρα εδωνά. Θέλω όμως τις ειλικρινείς απαντήσεις των γυναικών.

Έστω ότι πάτε να σπουδάσετε σε ένα μέρος, όντας........κάνει να ξενερώσετε; Θα πείτε "α, τι γλυκός, μακάρι να είχα έναν τέτοιο" ή θα πείτε "τι φλώρος, θα σηκωθώ να φύγω από το σπίτι του γιατί έχω αρχίσει να νιώθω άβολα";
Πως το βλέπω. Δεν θα απαντήσω στις ερωτήσεις.

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλό να λες στον άλλο πως και να σε εκμεταλλευτεί δεν τρέχει τίποτα. Το να διευκρινίσεις πως νιώθεις δεν είναι κακό. Το να πεις, γίνομαι πατάκι να σκουπίσεις τα λερωμένα σου παπούτσια είναι. Θα ήσουν πάντα με το μέρος της αν ήταν άγγελος. Επειδή όμως δεν είναι, έχεις κι εσύ τα όρια σου. Συγκεκριμένα, όταν αυτή κάνει τη ζωή της με κάποιον άλλο, θα κάνει τις επιλογές της κι εσύ τις δικές σου. Το να είσαι ο ορκισμένος φρουρός της κακομαθημένης πριγκίπισσας, μπορεί να λειτουργεί στο game of thrones αλλά στην πραγματική ζωή, είναι σενάριο μλκιας.

Κατά τα άλλα κάνε αυτό που θες.

Καλή τύχη.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα » 13 Μαρ 2020, 22:52

Αν σας κάνανε ποτέ αυτό

Εικόνα

θα το θεωρούσατε παρενόχληση ή όχι;

the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 13 Μαρ 2020, 23:16

Βλήμα έγραψε:
13 Μαρ 2020, 22:52
Αν σας κάνανε ποτέ αυτό

Εικόνα

θα το θεωρούσατε παρενόχληση ή όχι;
όχι

Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα » 13 Μαρ 2020, 23:20

the comet the course the tail έγραψε:
13 Μαρ 2020, 23:16
όχι
Αντίθετο φύλο είσαι εσύ;
Έχει σημασία να δούμε την γνώμη των γυναικών σε αυτό το θέμα πριν πούμε την αποψάρα μας.

Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » 14 Μαρ 2020, 12:32

Βλήμα έγραψε:
13 Μαρ 2020, 23:20
the comet the course the tail έγραψε:
13 Μαρ 2020, 23:16
όχι
Αντίθετο φύλο είσαι εσύ;
Έχει σημασία να δούμε την γνώμη των γυναικών σε αυτό το θέμα πριν πούμε την αποψάρα μας.
είναι απ όλα ο κόμετμας

αλλά ρε συ, εξαρτάται από το όλο πλαίσιο, τί σχέση υπάρχει μεταξύ τους κτλ

μια εικόνα από μόνη της δε λέει τίποτα πολλές φορές
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους

Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα » 27 Μαρ 2020, 18:24

Έστω ότι έχει εξαλειφθεί ο κορωνοϊός. Περνάτε έξω από ένα κτήριο κι έχει την επιγραφή "40€ η αιδοιολειξία, αν δεν έρθετε σε οργασμό τα λεφτά σας πίσω". Εννοείται ότι, αφού έχουμε νόμους, αν κάποια στιγμή νιώσετε άβολα δεν θα σας υποχρεώσει κανείς να μείνετε και να το υποστείτε, μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να πείτε "το μετάνιωσα, γεια σας".
Μπαίνετε μέσα;

Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki » 27 Μαρ 2020, 18:32

Βλήμα έγραψε:
27 Μαρ 2020, 18:24
Έστω ότι έχει εξαλειφθεί ο κορωνοϊός. Περνάτε έξω από ένα κτήριο κι έχει την επιγραφή "40€ η αιδοιολειξία, αν δεν έρθετε σε οργασμό τα λεφτά σας πίσω". Εννοείται ότι, αφού έχουμε νόμους, αν κάποια στιγμή νιώσετε άβολα δεν θα σας υποχρεώσει κανείς να μείνετε και να το υποστείτε, μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να πείτε "το μετάνιωσα, γεια σας".
Μπαίνετε μέσα;
Εμείς δεν κάνουμε κλίκ και μας σηκώνετε το τσουτσούνι μας βλέποντας κάτι ωραίο να περνά από μπροστά μας.
Έχουμε μεγάλες διαφορές με τους άντρες.
Για να αφήσουμε κάποιον να μας πλησιάσει τόσο στενά θα πρέπει προηγουμένως να μας έχει κερδίσει με το μυαλό του , με την εμφάνιση του να είναι η κατάλληλη ατμόσφαιρα και να είναι και οι ορμόνες μας στο σωστό σημείο.
Οπότε σκέψου. :oops:
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.

Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα » 27 Μαρ 2020, 18:36

Niki έγραψε:
27 Μαρ 2020, 18:32
Εμείς δεν κάνουμε κλίκ και μας σηκώνετε το τσουτσούνι μας βλέποντας κάτι ωραίο να περνά από μπροστά μας.
Για να αφήσουμε κάποιον να μας πλησιάσει τόσο στενά θα πρέπει προηγουμένως να μας έχει κερδίσει με το μυαλό του , με την εμφάνιση του να είναι η κατάλληλη ατμόσφαιρα και να είναι και οι ορμόνες μας στο σωστό σημείο.
Τι σκέψου και ξεσκέψου; Καλά κάνεις και αναπτύσσεις το σκεπτικό, αλλά δώσε στο τέλος και μία απλή απάντηση: ναι ή όχι; Αφού είμαι βλήμα και δεν τα καταλαβαίνω.

Άβαταρ μέλους
Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki » 27 Μαρ 2020, 18:42

Βλήμα έγραψε:
27 Μαρ 2020, 18:36
Niki έγραψε:
27 Μαρ 2020, 18:32
Τι σκέψου και ξεσκέψου; Καλά κάνεις και αναπτύσσεις το σκεπτικό, αλλά δώσε στο τέλος και μία απλή απάντηση: ναι ή όχι; Αφού είμαι βλήμα και δεν τα καταλαβαίνω.
Αν είναι τόσο δύσκολο να γίνει να έρθουμε κοντά με ένα άνθρωπο που βγαίνουμε , πόσο μάλλον αυτό που περιγράφεις .
Όχι για χιλιάδες λόγους που δεν μπορείς να καταλάβεις.

Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα » 27 Μαρ 2020, 19:32

Niki έγραψε:
27 Μαρ 2020, 18:42
Αν είναι τόσο δύσκολο να γίνει να έρθουμε κοντά με ένα άνθρωπο που βγαίνουμε , πόσο μάλλον αυτό που περιγράφεις .
Έχω την αμ(μο)υδ(ε)ρή εντύπωση ότι υπεργενικεύεις γνωρίσματα και των δύο φύλων, αλλά 'δωνά είμαι για να ρωτώ κι όχι για ν' αναπτύσσω.

Άβαταρ μέλους
Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki » 27 Μαρ 2020, 19:50

Βλήμα έγραψε:
27 Μαρ 2020, 19:32
Niki έγραψε:
27 Μαρ 2020, 18:42
Έχω την αμ(μο)υδ(ε)ρή εντύπωση ότι υπεργενικεύεις γνωρίσματα και των δύο φύλων, αλλά 'δωνά είμαι για να ρωτώ κι όχι για ν' αναπτύσσω.
Έκανα μεγάλη υπέρβαση να σου απαντήσω θεωρώντας ότι βοηθάω κάποιο παιδάκι να αρχίσει να βλέπει τις γυναίκες όπως πράγματι είναι και να τις σέβεται.

Μπορεί και να έκανα λάθος.
Μην μου κάνεις άλλη παράθεση έχω δουλειά βαριέμαι να απαντάω μην εκμεταλλεύεσαι την ευγένεια μου. :wave:

Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα » 27 Μαρ 2020, 20:03

Niki έγραψε:
27 Μαρ 2020, 19:50
Μην μου κάνεις άλλη παράθεση έχω δουλειά βαριέμαι να απαντάω μην εκμεταλλεύεσαι την ευγένεια μου. :wave:
...

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 27 Μαρ 2020, 20:07

Βλήμα έγραψε:
27 Μαρ 2020, 18:24
Μπαίνετε μέσα;
Τύπε, σκέφτεσαι να ανοίξεις επιχείρηση με τον zteo τώρα που τσίμπησε τα 25.000 ευρώ;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα » 27 Μαρ 2020, 20:13

Feindflug έγραψε:
27 Μαρ 2020, 20:07
Τύπε, σκέφτεσαι να ανοίξεις επιχείρηση με τον zteo τώρα που τσίμπησε τα 25.000 ευρώ;
Δεν σκέφτομαι ν' ανοίξω επιχείρηση, αλλά το σκέφτομαι σε τελείως θεωρητική βάση. Για πλάκα σα να λέμε, δεν είμαι στο κατώφλι να πάω να πάρω επιδότηση πρωτοπορίας στην επιχειρηματικότητα.

Alfonso

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Alfonso » 28 Μαρ 2020, 16:39

αν βγω στο μπαλκονι και αρχισω να φωναζω σε οποια βλεπω και μου αρεσει : ψιτ κοπελια,ελα λιγο πανω να με στραγγίσεις

λετε να ρθει καμια;

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών