Τι πρόβλημα έχουν οι πιτσιρίκες;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
- Επικοινωνία:
Re: Τι πρόβλημα έχουν οι πιτσιρίκες;
Γιατί γραφεις με φ αντί για π; ειναι κάποιου είδους ποζεριας; 

δειξτους αυτο το τοπικ.enaon έγραψε: ↑18 Ιουν 2018, 12:31Naida να σου δώσω μερικά γατάκια να δώσεις στην λύνα;
γενικά παιδια τώρα που λέμε για πιτσιρίκες κλπ, τι να πώ στις γάτες μου να τις πείσω οτι το σεξ και η βία δεν έχουν πλάκα σε αυτή την ζωή, να τις κάνω να αρχίσουν να απολαμβάνουν τις χαρές του καναπέ και τις τιβι, αλλά χωρίς να τις πάω στον γιατρο για φτιάξιμο;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Εγώ τη δικιά μου την τροποποίησα να μην έχει ανάγκη κανέναν μαλάκα γάτο να της κάνει τη ζωή πατίνι.
Πλάκα-πλάκα αν ζεις σε σπίτι με αυλή άστες ελέυθερες να κάνουν ότι γουστάρουν.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
σαντουιτς;
Σοβαρά τα πράματα.
Στείλτες στις δασκάλες του Μπλάκυ - οταν επανέλθουν μπορεί να σε νυχιάζουν να κάνουν καταλήψεις στο μπάνιο η στον καναπέ να είναι στρυφνές και ετοιμες για τσαμπουκάδες αλλά θα αλληλογλυφονται μεταξύ τους μόνο και θα ευνουχίσουν ότι αρσενικό γατί κυκλοφορεί στην περιοχή,
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
ΟΚ, αλλά εγώ είχα αυτό: https://en.wikipedia.org/wiki/CompuMateΑσέβαστος έγραψε: ↑18 Ιουν 2018, 12:04δε με τρως, ειχα κι εγω αταρι.shrike έγραψε: ↑18 Ιουν 2018, 11:16Πφφφ, σας τρώω λάχανο. ZX Spectrum ήταν ο δεύτερος υπολογιστής μου.
Ο πρώτος ήταν μια πατέντα (παραγγελία από Γερμανία) που κούμπωνε πάνω στο Atari (την παιχνιδομηχανή) και την έκανε υπολογιστή.
Είχε πληκτρολόγιο με "φουσκίτσες" πλήκτρα και όταν άλλαζες γλώσσα, άλλαζαν τα πάντα, ακόμα και τα error messages (πχ "ψαν'τ ψοντινθε ερρορ").
Στον Spectrum βέβαια ξεκίνησα από την δεύτερη version με τα σκληρά πλήκτρα, όχι τις γομολάστιχες. Νομίζω ήταν 128K.
Με amiga δεν ασχολήθηκα ποτέ, η επόμενη κίνηση και πριν μπλέξω με pc ήταν Atari ST1040, για τον οποίο είχα και σκληρό δίσκο!!!
τωρα θα μπει ο σαλι να μας πει για των αντικυθηρων, να κρυφτουμε στα λαγουμια μας.
Και, όπως λέει και στη wiki, το είδα στο Quelle και το παρήγγειλα. Είχε έναν θείο η γυναίκα του αδελφού μου που έμενε μόνιμα Στουτγκάρδη και ερχόταν 1-2 φορές τον χρόνο. Κάθε τόσο, τού δίναμε παραγγελίες και μας έφερνε πράματα από το Quelle.
Με τις κεφτέδες; Ναι αμέ σε ζυμωτό ψωμί.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
έχω κήπο μεγάλο και πάνε και έρχονται κατα βούληση, δεν είναι δικές μου με την έννοια του το λέμε. Ήρθε μία πριν 1.5 χρόνο, μετά έκανε μωρά, μετά εγώ θυμήθηκα ότι νόμιζα πως οι γάτες δεν κάνουν αγέλες γιατί είναι ζηλιάρες οπότε νόμιζα θα φύγουν, μετά με βγάλανε ηλίθιο και τώρα υπολογίζω ότι σε 1 χρόνο θα μου την πέσουν οι γείτονες, είμαι στα 12 θηλυκά πλέον, τα 6 είναι ημερών, αλλά θα μεγαλώσουν.

Άμα πάνε και έρχονται τι πειράζουν τους γείτονες; Άσε που σε προστατεύουν από φίδια κτλ. Αλλά αν βγαίνεις οικονομικά για να μη σου πολλαπλασιαστούν στείρωσε μερικές.enaon έγραψε: ↑18 Ιουν 2018, 12:49έχω κήπο μεγάλο και πάνε και έρχονται κατα βούληση, δεν είναι δικές μου με την έννοια του το λέμε. Ήρθε μία πριν 1.5 χρόνο, μετά έκανε μωρά, μετά εγώ θυμήθηκα ότι νόμιζα πως οι γάτες δεν κάνουν αγέλες γιατί είναι ζηλιάρες οπότε νόμιζα θα φύγουν, μετά με βγάλανε ηλίθιο και τώρα υπολογίζω ότι σε 1 χρόνο θα μου την πέσουν οι γείτονες, είμαι στα 12 θηλυκά πλέον, τα 6 είναι ημερών, αλλά θα μεγαλώσουν.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Αγέλες σαφώς και δεν κάνουν, με την έννοια που κάνουν οι σκύλοι πχ.enaon έγραψε: ↑18 Ιουν 2018, 12:49έχω κήπο μεγάλο και πάνε και έρχονται κατα βούληση, δεν είναι δικές μου με την έννοια του το λέμε. Ήρθε μία πριν 1.5 χρόνο, μετά έκανε μωρά, μετά εγώ θυμήθηκα ότι νόμιζα πως οι γάτες δεν κάνουν αγέλες γιατί είναι ζηλιάρες οπότε νόμιζα θα φύγουν, μετά με βγάλανε ηλίθιο και τώρα υπολογίζω ότι σε 1 χρόνο θα μου την πέσουν οι γείτονες, είμαι στα 12 θηλυκά πλέον, τα 6 είναι ημερών, αλλά θα μεγαλώσουν.
Αν όμως βρουν μέρος που τις ταΐζουν (αυτό μόνο, όχι να τις προσέχουν κλπ), δεν ξεκολλάνε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τα περισσότερα προβλήματα που συζητούμε εδώ έχουν τις ρίζες τους σε ένα και μόνο πρόβλημα..
από Parrot » 06 Απρ 2025, 14:51 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 70 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Parrot
06 Απρ 2025, 14:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι ακριβώς είναι η παχυσαρκία; Ένα πρόβλημα κοινωνικό ή ένα πρόβλημα ψυχολογικό;
από Antipnevma » 17 Οκτ 2024, 12:35 » σε Ψυχολογία - 122 Απαντήσεις
- 4317 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
11 Νοέμ 2024, 01:21
-
-
- 62 Απαντήσεις
- 1818 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Fairfax
25 Φεβ 2024, 19:35