Εμείς πέρνουμε θέσεις τώρα, προωθούμε ατζέντες τώρα. Αλλά εκ των πραγμάτων δεν μπορούμε να δικαιωθούμε τώρα.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑28 Μαρ 2020, 18:55ο αιωνας μπορει να εχει χρονο η ανθρωποι δεν μπορουν να τον περιμενουν να τελειωσειDwarven Blacksmith έγραψε: ↑28 Μαρ 2020, 18:52Έχει δρόμο μπροστά ο αιώνας, θα φανεί αν έχουν το πλεονέκτημα οι ΗΠΑ, οι Κίνες και οι Ινδίες αυτού του κόσμου, ή οι Μάλτες και οι Ιταλίες.
Από κει και πέρα όλοι κατάλαβαν τι θέλω να πω ασχέτως τερτιπιών.
ΕΕ-Ηρθε το τελος της?
- Dwarven Blacksmith
Re: ΕΕ-Ηρθε το τελος της?

σε κανενα 2μηνο θα ακουτε Κινεζος και θα βγαζετε οπλο ... εδω θα ειμαστε
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Οι αυτοχειρες, οι χαπακωμενοι και οι αρρωστημενοι απο το αγχος καλα θα εκαναν να πανε σε εναν ψυχολογο.
Δεν φταιει η Γερμανιαρα και ο Δρ. Σοιμπλε για την τρελα και την τεμπελια του καθενος
υγ.

Μιλατε ολοι για την Γερμανοκρατουμενη Ευρωπη.Θυμηστε μου ομως μονοι της επαιρνε τις αποφασεις στην ΕΕ.Διοτι εγω θυμαμαι οτι ολες οι αποφασεις ηταν ομοφωνες και με τους νοτιους χειροκροτητες.Το οτι εχει την ισχυροτερη οικονομια και η ΕΕ ετσι οπως λειτουργει την συμφερει δεν αναιρει τις ευθυνες των υπολοιπων και κυριως των νοτιων.
Οι λεοναρισμοι των νοτιοων γινεται για να γλυτωσουν τα τομαρια τους οι εκει κυβερνησεις διοτι με το κορονοιο οι λαοι του νοτου πλεον θα γυρισουν την πλατη στην ΕΕ.
Τοσα χρονια καναν θυσιες -λιτοτητα και περικοπες κυριως στο συστημα υγειας.Και το αποτελεσμα θαβουν τους δικους τους ανθρωπους πλεον.
Τοσα χρονια ακολουθουσαν ιδεοληψιες περι μονοοικονομιας του τουρισμου η των υπηρεσιων.Και το αποτελεσμα να μην εχουν βιομηχανιες ωστε να φτιαξουν ιατρικα μηχανηματα τωρα που τα χρειαζονται.
Οχι για τις κυβερνησεις των νοτιων δεν ηρθε το τελος της ΕΕ.Για τους λαους ομως ηρθε.
Υ.Γ.Να τελειωνουμε με τον διαχωρισμο σε ((φτωχους)) νοτιους και ((πλουσιους)) βορειους.Και στην Γερμανια εφαρμοστηκε λιτότητα και στην Γερμανια γιναν περικοπες μισθων και συνταξεων.Οι λαοι βραζουν στο ιδιο καζανι.
Οι λεοναρισμοι των νοτιοων γινεται για να γλυτωσουν τα τομαρια τους οι εκει κυβερνησεις διοτι με το κορονοιο οι λαοι του νοτου πλεον θα γυρισουν την πλατη στην ΕΕ.
Τοσα χρονια καναν θυσιες -λιτοτητα και περικοπες κυριως στο συστημα υγειας.Και το αποτελεσμα θαβουν τους δικους τους ανθρωπους πλεον.
Τοσα χρονια ακολουθουσαν ιδεοληψιες περι μονοοικονομιας του τουρισμου η των υπηρεσιων.Και το αποτελεσμα να μην εχουν βιομηχανιες ωστε να φτιαξουν ιατρικα μηχανηματα τωρα που τα χρειαζονται.
Οχι για τις κυβερνησεις των νοτιων δεν ηρθε το τελος της ΕΕ.Για τους λαους ομως ηρθε.
Υ.Γ.Να τελειωνουμε με τον διαχωρισμο σε ((φτωχους)) νοτιους και ((πλουσιους)) βορειους.Και στην Γερμανια εφαρμοστηκε λιτότητα και στην Γερμανια γιναν περικοπες μισθων και συνταξεων.Οι λαοι βραζουν στο ιδιο καζανι.

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ξεχναω πώς λεγεται αυτο το συνδρομο.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑28 Μαρ 2020, 11:54Προσωπικά δε πιστεύω ότι αν φύγουμε από την ΕΕ θα ζήσουμε καλύτερες μέρες, αλλά δεν έχω
αυταπάτες για το τι είναι η συμμετοχή μας εκεί.
Δηλαδη, αν μεινουμε μεσα στην ΕΕ, ειναι σιγουρος ο θανατος μας,
αλλά αν φυγουμε, θα ειμαστε χειροτερα.
Οπως εχω ρωτησει πολλες φορες.
Απο που προκυπτει πως θα ειμαστε χειροτερα ?
Εκτος της ενεργοποιησης του ηφαιτειου της Θηρας ?

- EKPLIKTIKOS
Απο κομμουνιστή θα περίμενα καλύτερη ανάλυση. Αυτό που λες ειναι σα να λες οτι φταινε και οι εργαζομενοι που παίρνουν 400 ευρω το μήνα, γιατι και αυτοι συμφωνησαν στον μισθό τουςzteo έγραψε: ↑28 Μαρ 2020, 22:14Μιλατε ολοι για την Γερμανοκρατουμενη Ευρωπη.Θυμηστε μου ομως μονοι της επαιρνε τις αποφασεις στην ΕΕ.Διοτι εγω θυμαμαι οτι ολες οι αποφασεις ηταν ομοφωνες και με τους νοτιους χειροκροτητες.Το οτι εχει την ισχυροτερη οικονομια και η ΕΕ ετσι οπως λειτουργει την συμφερει δεν αναιρει τις ευθυνες των υπολοιπων και κυριως των νοτιων.
Μιλαω για τους ηγετες.Δεν μπορει να πηγαινουν σημερα οι Γαλοιταλοισπανοι και να ζητανε τζαμπα χρηματα κοντρα σε αυτα που υπογραψαν στο Συμφωνο σταθεροτητας.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑28 Μαρ 2020, 23:03Απο κομμουνιστή θα περίμενα καλύτερη ανάλυση. Αυτό που λες ειναι σα να λες οτι φταινε και οι εργαζομενοι που παίρνουν 400 ευρω το μήνα, γιατι και αυτοι συμφωνησαν στον μισθό τουςzteo έγραψε: ↑28 Μαρ 2020, 22:14Μιλατε ολοι για την Γερμανοκρατουμενη Ευρωπη.Θυμηστε μου ομως μονοι της επαιρνε τις αποφασεις στην ΕΕ.Διοτι εγω θυμαμαι οτι ολες οι αποφασεις ηταν ομοφωνες και με τους νοτιους χειροκροτητες.Το οτι εχει την ισχυροτερη οικονομια και η ΕΕ ετσι οπως λειτουργει την συμφερει δεν αναιρει τις ευθυνες των υπολοιπων και κυριως των νοτιων.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
ΈτσιΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑28 Μαρ 2020, 12:55Αυτό ξαναγράψτο.Σπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: ↑28 Μαρ 2020, 12:12Ό,τι και να συζητάτε εμείς θα φύγουμε τελευταίοι, μας κρατάνε από τα α@χ@δ@αΘα έχουμε την ΕΕ διαλυμένη και τη ΝΔ ως το φιλοευρωπαϊκό ΚΚΕ
να μας λέει τι ωραία ήταν τότε που τρώγαμε το ΕΣΠΑ στα μπουζούκια.

- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Η παρουσία της Ελλάδας σε μία "δύσκολη" γεωπολιτική περιοχή κάνει πολύ ριψοκίνδυνο εγχείρημα τηνΠάολο έγραψε: ↑28 Μαρ 2020, 22:55Ξεχναω πώς λεγεται αυτο το συνδρομο.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑28 Μαρ 2020, 11:54Προσωπικά δε πιστεύω ότι αν φύγουμε από την ΕΕ θα ζήσουμε καλύτερες μέρες, αλλά δεν έχω
απομάκρυνση της από την ΕΕ. Ένα από τα λίγα θετικά της ΕΕ(τουλάχιστον από τα λίγα επιβεβαιωμένα)
αφορά το περιβάλλον πολιτικής σταθερότητας που έχει εξασφαλίσει στα μέλη της. Η Αλβανία και η Β.Μακεδονία
μπαίνουν στην ΕΕ για παράδειγμα και αυτομάτως καλούνται να κόψουν τους τσαμπουκάδες απέναντι στην
Ελλάδα και το αντίστροφο φυσικά.
Ειναι κωμικοτραγικο να λενε καποιοι οτι εκτος ΕΕ ο λαος θα πεθαινε.
Μα ειμαστε μεσα στην ΕΕ και ο λαος πεθαινει απο μια πανδημια επειδη στο ονομα αυτης εκανε περικοπες στην υγεια.
Μα ειμαστε μεσα στην ΕΕ και ο λαος πεθαινει απο μια πανδημια επειδη στο ονομα αυτης εκανε περικοπες στην υγεια.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Μα η ιδια η σταση της Αλβανιας σε διαψευει.Με το που μπηκε στην ΕΕ αρχιζε να θετει επιτακτικα ζητημα Τσαμηδων και να προσπαθει να διωξει την μειονοτητα απο την Β.Ηπειρο.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑28 Μαρ 2020, 23:10Η παρουσία της Ελλάδας σε μία "δύσκολη" γεωπολιτική περιοχή κάνει πολύ ριψοκίνδυνο εγχείρημα τηνΠάολο έγραψε: ↑28 Μαρ 2020, 22:55Ξεχναω πώς λεγεται αυτο το συνδρομο.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑28 Μαρ 2020, 11:54Προσωπικά δε πιστεύω ότι αν φύγουμε από την ΕΕ θα ζήσουμε καλύτερες μέρες, αλλά δεν έχω
απομάκρυνση της από την ΕΕ. Ένα από τα λίγα θετικά της ΕΕ(τουλάχιστον από τα λίγα επιβεβαιωμένα)
αφορά το περιβάλλον πολιτικής σταθερότητας που έχει εξασφαλίσει στα μέλη της. Η Αλβανία και η Β.Μακεδονία
μπαίνουν στην ΕΕ για παράδειγμα και αυτομάτως καλούνται να κόψουν τους τσαμπουκάδες απέναντι στην

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
ποτε μπηκε η Αλβανια στην ΕΕ και δεν το μαθαμε...?zteo έγραψε: ↑28 Μαρ 2020, 23:13Μα η ιδια η σταση της Αλβανιας σε διαψευει.Με το που μπηκε στην ΕΕ αρχιζε να θετει επιτακτικα ζητημα Τσαμηδων και να προσπαθει να διωξει την μειονοτητα απο την Β.Ηπειρο.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑28 Μαρ 2020, 23:10Η παρουσία της Ελλάδας σε μία "δύσκολη" γεωπολιτική περιοχή κάνει πολύ ριψοκίνδυνο εγχείρημα την
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Το τελος της ΕΕ ειναι μπροστα μας, αμεσως μετα τον ιο.
Αυτο που γινεται με την Ιταλια και την Ισπανια, ειναι το λιγοτερο ανηθικο,
κι εχει ξεσηκωσει τα πρωτογονα ενστικτα των Ιταλων και των Ισπανων.
Μην ξεχναμε και τους Γαλλους, με τα κιτρινα γιλεκα.
Μετα την αναμενομενη οικονομικη καταστροφη, μειωση του εισοδηματος και την ανεργια που θ' ακολουθησουν,
απαιτουνται τεραστια ποσα, για την ανακαμψη της πραγματικης οικονομιας.
Κατι τετοιο ανακοινωσε ο Τραμπ στις ΗΠΑ και υποσχεθηκε το λεγομενο ελικοπτερο.
Αναλογα πακετα μετρων, υπερ των μισθωτων και των συνταξιουχων, οπως και των μικρομεσσαιων επιχειρησεων,
δεν μπορουν να δωσουν οι κυβερνησεις των κρατων της ΕΕ.
Μενει να δουμε, αν ειναι τοσο εθελοδουλοι οι πολιτικοι της Ισπανιας και της Ιταλιας,
ωστε να υποδουλωσουν τις χωρες τους εσαει σε μνημονια και δανειακες συμβασεις, οπως στην Ελλαδα.
Αυτο που γινεται με την Ιταλια και την Ισπανια, ειναι το λιγοτερο ανηθικο,
κι εχει ξεσηκωσει τα πρωτογονα ενστικτα των Ιταλων και των Ισπανων.
Μην ξεχναμε και τους Γαλλους, με τα κιτρινα γιλεκα.
Μετα την αναμενομενη οικονομικη καταστροφη, μειωση του εισοδηματος και την ανεργια που θ' ακολουθησουν,
απαιτουνται τεραστια ποσα, για την ανακαμψη της πραγματικης οικονομιας.
Κατι τετοιο ανακοινωσε ο Τραμπ στις ΗΠΑ και υποσχεθηκε το λεγομενο ελικοπτερο.
Αναλογα πακετα μετρων, υπερ των μισθωτων και των συνταξιουχων, οπως και των μικρομεσσαιων επιχειρησεων,
δεν μπορουν να δωσουν οι κυβερνησεις των κρατων της ΕΕ.
Μενει να δουμε, αν ειναι τοσο εθελοδουλοι οι πολιτικοι της Ισπανιας και της Ιταλιας,
ωστε να υποδουλωσουν τις χωρες τους εσαει σε μνημονια και δανειακες συμβασεις, οπως στην Ελλαδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ευτυχώς που ήρθε το τέλος της αριστεράς κατά τον Άδωνι
από southern » 19 Νοέμ 2023, 16:21 » σε Εσωτερική Πολιτική - 32 Απαντήσεις
- 718 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
19 Νοέμ 2023, 19:35
-
-
-
Νέα δημοσίευση Επιτέλους τέλος στη νοοτροπία των Επιδομάτων. Ο Κυριάκος βάζει τέλος στις επιδοτήσεις στην Ενέργεια
από Kauldron » 25 Μάιος 2023, 01:26 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 1074 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
25 Μάιος 2023, 04:00
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 375 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
09 Ιούλ 2023, 21:02