Τι πρόβλημα έχουν οι πιτσιρίκες;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
shrike
Phorum.gr user: Isildur

Re: Τι πρόβλημα έχουν οι πιτσιρίκες;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike » 18 Ιουν 2018, 13:45

Custom_F έγραψε:
18 Ιουν 2018, 13:43
shrike έγραψε:
18 Ιουν 2018, 13:18
Σωστό. Να αφήσουμε τις γάτες όπως τις θέλει η φύση.

Δηλαδή, να μην τις ταΐζουμε, να μην τις χαϊδεύουμε (ούτε καν να τις πλησιάζουμε), να μην τις σπιτώνουμε (έστω... κηπώνουμε), να μην τις πηγαίνουμε στον γιατρό, να μην τις περιποιούμαστε γενικά. Το ίδιο και με τους σκύλους.
Στη μια περιπτωση βεβαια κυριως κανεις κατι καλο για τις γατες και στην αλλη κατι καλο για σενα.

Αρα η φυση ή οποιος αλλος θετε, εφτιαξε τα ζωα και σκεφτηκε... θα κανω και εναν ανθρωπο να εχουν τα καημενα καποιον να τα φροντιζει.

Εμενα αυτο που λετε μου ακουγεται ασχημο. Και ποσο μαλλον οταν ο εναον λεει οτι δεν ειναι καν δικες του. Θελεις να τις βοηθησεις; καντο. Τα αλλα ειναι για δικο σας καλο. Αν κανω λαθος, με συγχωρειτε δεν ξερω απο γατες. Οποιος βεβαια, τις θεωρει κτημα του, και απο τη στιγμη που πληρωνει τη διατροφη τους, το γιατρο, την περιποιηση τους κτλ, μπορει να τις κανει οτι θελει φανταζομαι. Ελπιζω να μη χρησιμοποιει το ιδιο σκεπτικο για ολα...

Εγω απλως ειπα τη γνωμη μου. Καντε οτι καταλαβαινετε.
Είναι μεγάλη κουβέντα, και σίγουρα όχι σαν... σφήνα της σφήνας σε νήμα για "πιτσιρίκες", ίσως σηκώνει δικό του νήμα το θέμα.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 18 Ιουν 2018, 13:47

παντως εγώ τις βλέπω, βλέπω και την σκούπα ρομπότ που έχω και με έχει σώσει από την τρίχα τους, και οκ, καλα τα λασερ που εχει η σκούπα, αλλά αν ειναι να επεμβαίνουμε στην φύση των ζώων, να το κάνουμε σωστά. Μία γάτα θα μπορούσε να προγραμματιστεί πολύ καλύτερα απο την σκούπα να κάνει δουλειές, είναι πολύ πιο ικανός μηχανισμός, φτάνει στα ράφια, παντού βασικά φτάνουν. Τις χαραμίζουμε που περιοριζόμαστε στην στείρωση νομίζω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 18 Ιουν 2018, 13:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 18 Ιουν 2018, 13:47

Custom_F έγραψε:
shrike έγραψε:

Δηλαδή, να μην τις ταΐζουμε, να μην τις χαϊδεύουμε (ούτε καν να τις πλησιάζουμε), να μην τις σπιτώνουμε (έστω... κηπώνουμε), να μην τις πηγαίνουμε στον γιατρό, να μην τις περιποιούμαστε γενικά. Το ίδιο και με τους σκύλους.
Στη μια περιπτωση βεβαια κυριως κανεις κατι καλο για τις γατες και στην αλλη κατι καλο για σενα.

Αρα η φυση ή οποιος αλλος θετε, εφτιαξε τα ζωα και σκεφτηκε... θα κανω και εναν ανθρωπο να εχουν τα καημενα καποιον να τα φροντιζει.

Εμενα αυτο που λετε μου ακουγεται ασχημο. Και ποσο μαλλον οταν ο εναον λεει οτι δεν ειναι καν δικες του. Θελεις να τις βοηθησεις; καντο. Τα αλλα ειναι για δικο σας καλο. Αν κανω λαθος, με συγχωρειτε δεν ξερω απο γατες. Οποιος βεβαια, τις θεωρει κτημα του, και απο τη στιγμη που πληρωνει τη διατροφη τους, το γιατρο, την περιποιηση τους κτλ, μπορει να τις κανει οτι θελει φανταζομαι. Ελπιζω να μη χρησιμοποιει το ιδιο σκεπτικο για ολα...

Τρολλοκαβλαντίζει ο Ενα Ον .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 18 Ιουν 2018, 13:50

Αγις έγραψε:
18 Ιουν 2018, 13:47
Custom_F έγραψε:
Τρολλοκαβλαντίζει ο Ενα Ον .
τωρα ειπε να κάνουμε ό,τι καταλαβαίνουμε, δεν με σώζεις με τίποτα, ευχαριστώ πάντως. :c040:

Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F » 18 Ιουν 2018, 13:51

shrike έγραψε:
18 Ιουν 2018, 13:45
Είναι μεγάλη κουβέντα, και σίγουρα όχι σαν... σφήνα της σφήνας σε νήμα για "πιτσιρίκες", ίσως σηκώνει δικό του νήμα το θέμα.
Εκανε ο εναον μια ερωτηση και ειπε να απαντησουμε οι κοπελες.
Γατες δεν εχω. Δεν ξερω.
Μια που, με το ζορι, ειχαμε σπιτι οταν ημουν μικρη, τη φοβομουν και δε με πλησιαζε.
Με το δικο μου σκεπτικο, εχω αυτη την αποψη.
Δε χρειαζεται καν να το λαβει καποιος υποψιν ομως το σκεπτικο μου.
Δε χρειαζεται νημα.
Ο καθενας θα κανει οτι θεωρει σωστο.
Το σωστο ειναι σχετικο, οποτε καλυτερα να μην ακουει κανενα και να πραξει οπως καταλαβαινει.
Εκτος πια και αν ψαχνει να ηρεμησει τη συνειδηση του.

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε:
23 Δεκ 2019, 09:51
...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 18 Ιουν 2018, 13:51

Custom_F έγραψε:
shrike έγραψε:

Εσύ μπορείς να ταΐζεις 3 γάτες. Αν τις αφήσεις αστείρωτες και γίνουν πάνω από τρεις, θα πρέπει να περιμένεις να πεθάνουν από την πείνα οι πλεοναζουσες. Οι πιο μικρές και αδύναμες μάλλον.

Μου φαίνεται πολύ psycho να κάνεις επίτηδες κάτι τέτοιο.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 18 Ιουν 2018, 13:58

Dwarven Blacksmith έγραψε:
18 Ιουν 2018, 13:51
Εσύ μπορείς να ταΐζεις 3 γάτες. Αν τις αφήσεις αστείρωτες και γίνουν πάνω από τρεις, θα πρέπει να περιμένεις να πεθάνουν από την πείνα οι πλεοναζουσες. Οι πιο μικρές και αδύναμες μάλλον.

μπα δεν είναι, αυτό είναι πολύ πιο κοντά στην φύση από την στείρωση νομίζω.

εμένα φέτος θα πεθάνουν μάλλον 2-3 γατάκια. Θα πάνε απο κατσαριδοκτόνο. Πέρυσι πέθαναν 2 και ένα σκυλί. Ψεκάζουν οι πολιτισμένοι τέτοια εποχή για απολύμανση, αλλά ξεχνάνε να το πούνε στις γάτες να μην τρώνε τα παιχνίδια τούς.

Και αυτό μέσα στην φύση είναι, μεγαλώνοντας το καταλαβαίνεις. Καλύτερα μίας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά καθόλου, που λέει και ο ποιητής :)

Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F » 18 Ιουν 2018, 13:59

18 Ιουν 2018, 13:51

Εγω ομως δε θα ταιζα γατες. :102:

νύχτα έγραψε:

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 18 Ιουν 2018, 14:03

Δεν κατάλαβα τι εννοείς καστομ.

Παντως για το λήξουμε εγώ νομίζω όταν αναλαμβάνεις ένα κατοικίδιο το κάνεις για να δεθείς μαζί του, όχι να κάνεις natural selection simulator.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 18 Ιουν 2018, 14:04

πάντως μεγαλώνοντας βλέπεις τα πράγματα αλλιώς. Όταν ήμουν μικρός δεν συμπαθούσα τα τζιτζίκια. Τα νόμιζα άχρηστες υπάρξεις, έκαναν και θόρυβο πολύ μερικές φορές, είναι και α΄σχημα, δεν μου άρεσαν. Απο πέρυσι τα περιμένω πώς και πώς να τα ακούσω να τραγουδάνε. Την εποχή που ειναι στα πάνω τους οι γάτες περνάνε τρομερά, μου φέρνουν και 10 την ημέρα και παίζουν σαν τρελές πριν τα φάνε, γλυτώνω και ξηρά τροφή, φοβερά τα τζιτζίκια τελικά.

Οτι θα καθόμουν ρε παιδιά και θα παρακολουθούσα τα αγαπημένα μου γατάκια να τρώνε μία 18ούρα ζωντανή χωρίς να επέμβω κλπ, δεν το πίστευα ποτέ, λέμε φύση αλλά εννοούμε κάτι άλλο, πολιτισμένο. :003:

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 18 Ιουν 2018, 14:07

Naida έγραψε:
18 Ιουν 2018, 13:35
Ασέβαστος έγραψε:
18 Ιουν 2018, 13:00
Naida έγραψε:
18 Ιουν 2018, 12:49

Με τις κεφτέδες; Ναι αμέ σε ζυμωτό ψωμί.
Εικόνα

νταξ, κλεβω εκκλησια.
Φτιάχνεις μ' αυτά τα ψοφίμια σάντουιτς να φάει ο άντρας; τς, τς
Εδώ σ' έχω
Εικόνα
εμπ1. :003:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 18 Ιουν 2018, 14:10

Ασέβαστος έγραψε:
18 Ιουν 2018, 14:07
Naida έγραψε:
Εικόνα
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F » 18 Ιουν 2018, 14:20

18 Ιουν 2018, 14:03
Δεν κατάλαβα τι εννοείς καστομ.

Παντως για το λήξουμε εγώ νομίζω όταν αναλαμβάνεις ένα κατοικίδιο το κάνεις για να δεθείς μαζί του, όχι να κάνεις natural selection simulator.
Τις 3 γάτες που είπες. Δεν θα τις τάιζα εξαρχής, εννοώ.

Για τα υπόλοιπα είπα.
Η άποψη μου είναι αυτή χωρίς να έχω γάτες.
Όποιος έχει, ας πράξει ότι νομίζει ότι είναι καλύτερο.

νύχτα έγραψε:

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 18 Ιουν 2018, 14:25

Custom_F έγραψε:
18 Ιουν 2018, 14:20
Η άποψη μου είναι αυτή χωρίς να έχω γάτες.
Όποιος έχει, ας πράξει ότι νομίζει ότι είναι καλύτερο.
τελικά να κάνουμε οτι λέει η φύση, ή ότι λέει η αγάπη μας και η επιθυμία μας να τους προσφέρουμε μία ποιοτική ζωή;

Εγώ έχω κολλήσει λίγο στο οτι δεν καταλαβαίνω πώς η φύση μου έδωσε γάτα δική μου, αν το κατανοήσω μετά τα άλλα είναι κατηφόρα, εύκολα εννοώ. :003:

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 18 Ιουν 2018, 14:26

Ασέβαστος έγραψε:
18 Ιουν 2018, 14:07
Naida έγραψε:
Ασέβαστος έγραψε:
18 Ιουν 2018, 13:00

Εικόνα

νταξ, κλεβω εκκλησια.
Φτιάχνεις μ' αυτά τα ψοφίμια σάντουιτς να φάει ο άντρας; τς, τς
Εδώ σ' έχω
Εικόνα
Εικόνα
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών