Ε ναι και είναι περίεργο κάπως, λογικά θα έπρεπε να είχα λιώσει στον υπολογιστή αλλά βρίσκω πολλά άλλα πιο ενδιαφέροντα πράγματα να κάνω. Ακόμη και σκεητμπορντ στο μπαλκόνι προτίμησα να κάνω, έκατσα και ξανασχολήθηκα με το σκεητμπορντ μετά από 25 χρόνια φαντάσου
Καραντίνα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Sid Vicious
Re: Καραντίνα
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Λοιπόν, πριν σουρουπώσει ακούω να περνά το περιπολικό με την ντουντούκα να καλεί τους συγκεντρωμένους στο πάρκο να απομακρυνθούν και να κρατούν αποστάσεις. Ήταν σούρουπο, η ατομόσφαιρα ομιχλώδης, ησυχία τριγύρω, στο μυαλό μου ήρθαν άλλες εποχές...μου ήρθε να φωνάξω:
μάστορα βάλε να παίζει
"Είσαστε δυοοο, είσαστε τρειιςςςς και δεν θα μείνει άλλος κανείς!"
μάστορα βάλε να παίζει
"Είσαστε δυοοο, είσαστε τρειιςςςς και δεν θα μείνει άλλος κανείς!"
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Έχω κουμπωθεί λιγάκι με τα μέτρα και αντί να πηγαίνω δεξιά αριστερά επαρχιακούς το κόβω ανηφόρα προς το βουνό. Είναι πίκρα όμως το χειμώνα γιατί στην κατηφόρα την ακούς από το κρύο.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑29 Μαρ 2020, 11:34Ναι οκ. Από τότε σίγουρα έχει κάνει εκατοντάδες χλμ ποδήλατο. Εγώ βλέπω ότι αυτό το μήνα της "καραντίνας" τα χλμ μου εκτοξεύτηκαν. Δεν έχω να κάνω και τπτ άλλο. Μόνο σεξ και τρέξιμο.
Ρώτησα άλλους που κάνουν ποδήλατο όμως και μου λένε δεν τρέχει τίποτα. Γεμάτοι είναι οι δρόμοι.
Βασικά αυτό βλέπω και εγώ. Τώρα που είναι να κάτσουν μέσα ξαφνικά όλοι θέλουν να γυμναστούν. Εκτός αν όλοι αυτοί που βλέπω ξαφνικά έξω είναι ο κόσμος που έχασε το γυμναστήριο.
Πως το καταφέρνεις αυτό ; Εγώ δεν μπορώ να αυτοπειθαρχηθώ και να αποδώσω σπίτι. Θέλω να αλλάξω περιβάλλον και να κάτσω στον υπολογιστή στο γραφείο για να μπω σε τρόπο λειτουργίας δουλειάς. Στον δικό μου υπολογιστή όλο κωλοβαράω.
Σκέφτομαι να βάλω ένα λάπτοπ σε άλλο δωμάτιο για να λέω στον εαυτό μου ότι πρέπει να κάτσω εκεί βγάλω 8άωρο.

εχω μια πολυ καλη κωπηλατικη στο σπιτι.
αλλα βαριεμαι να κανω
αλλα βαριεμαι να κανω
Ανακοίνωσαν ότι τα καταστήματα θα ανοίξουν στις 11 Απριλίου;
Δεν είδα ειδήσεις, μου το είπαν.
Δεν είδα ειδήσεις, μου το είπαν.
Στο γραφείο όλο και κάποιος έρχεται και ζητάει ή ρωτάει κάτι που νομίζει ότι είναι το σημαντικότερο πράγμα του κόσμου. Οταν κληθεί να το γράψει, όπως τώρα, ανακαλύπτει ότι μπορεί να το κάνει άλλη φορά. Η οικογένειά μου σπανίως με διακόπτει. Επίσης, προτιμώ να δουλεύω σε ένα τραπέζι στο δωμάτιό μου, παρά στο γραφείο που έχουμε στο living room.break έγραψε: ↑29 Μαρ 2020, 21:20Πως το καταφέρνεις αυτό ; Εγώ δεν μπορώ να αυτοπειθαρχηθώ και να αποδώσω σπίτι. Θέλω να αλλάξω περιβάλλον και να κάτσω στον υπολογιστή στο γραφείο για να μπω σε τρόπο λειτουργίας δουλειάς. Στον δικό μου υπολογιστή όλο κωλοβαράω.
Σκέφτομαι να βάλω ένα λάπτοπ σε άλλο δωμάτιο για να λέω στον εαυτό μου ότι πρέπει να κάτσω εκεί βγάλω 8άωρο.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- Winston Smith
Όρισε χώρο και χρόνο που θα εργάζεσαι, ώστε να διαχωρίσεις τη δουλειά από τα υπόλοιπα. Το χώρο που χρησιμοποιείς για δουλειά μην τον χρησιμοποιείς για τίποτα άλλο, όπως και το χρόνο: όταν κάθεσαι στο "γραφείο της δουλειάς" δεν ανοίγεις φόρουμ, φβ κλπ. Άμα θες φόρουμ σήκω και άνοιξέ το στο άλλο δωμάτιο (προφανώς κάτι τόσο γελοίο δεν θα το κάνεις, οπότε μειώνεις το procrastination).break έγραψε: ↑29 Μαρ 2020, 21:20Πως το καταφέρνεις αυτό ; Εγώ δεν μπορώ να αυτοπειθαρχηθώ και να αποδώσω σπίτι. Θέλω να αλλάξω περιβάλλον και να κάτσω στον υπολογιστή στο γραφείο για να μπω σε τρόπο λειτουργίας δουλειάς. Στον δικό μου υπολογιστή όλο κωλοβαράω.
-
Γυμναστηριο, διαβασμα, τρεις μερες τηλεφωνικά ιατρεια, DIY ,κηπος μπουρπυ μπουρου, 6 μηνες ειναι θα περασουν
Δεν είπαν ότι θα ανοίξουν στις 11 Απριλίου. Είπαν ότι θα είναι κλειστά τουλάχιστον έως τότε
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Για να κανουμε αγορές για το Πάσχα;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
Εδω πανω μας ειπαν καλο φθινόπωρο
Ξεχάστε τα μπιτσόμπαρα. Καλοκαίρι 2020 απλά δεν θα υπάρξει.
Αλήθεια, το Πάσχα θα βρούμε αρνάκι?!
SpoilerShow
#masontastistsihlesmou

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σουβλίτσα την 29 Μαρ 2020, 22:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700