Alfa 2B
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Alfa 2B
https://falconews.com/2020/03/23/%CE%BF ... KhAGpm-y-s
Περα οτι στην Ιταλλια εδειξε αλληλεγγυη στην Κουβα και οχι η ΕΕ,για ποιον λογο αποσιωπατε το φαρμακο Alfa 2B που βοηθησε στην Κινα στην μη εξαπλωση του ιου.
Περα οτι στην Ιταλλια εδειξε αλληλεγγυη στην Κουβα και οχι η ΕΕ,για ποιον λογο αποσιωπατε το φαρμακο Alfa 2B που βοηθησε στην Κινα στην μη εξαπλωση του ιου.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Re: Alfa 2B
http://www.planetnews.gr/%CE%B3%CE%B9%C ... RWZo9fK35Q
Αλλο ενα αρθρο για το συγκεκριμενο φαρμακο.Ομως τα καναλια ακρα του ταφου σιωπη.Διοτι το φαρμακο το ανακαλυψε η σοσσιαλιστικη Κουβα οχι κανενα εργαστηριο φαρμακοβιομηχανιας.
Αλλο ενα αρθρο για το συγκεκριμενο φαρμακο.Ομως τα καναλια ακρα του ταφου σιωπη.Διοτι το φαρμακο το ανακαλυψε η σοσσιαλιστικη Κουβα οχι κανενα εργαστηριο φαρμακοβιομηχανιας.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
α, οποτε ειχαμε μηδεν νεκρους σημερα στην Ιταλια ετσι, αφου το φερανε το φαρμακο οι κουβανοι μια βδομαδα πριν
Εκτος και αν ειναι ματζουνι της πλακας, εξισου αχρηστο ή και επικινδυνο οσο και τα κινεζικα τεστ
Εκτος και αν ειναι ματζουνι της πλακας, εξισου αχρηστο ή και επικινδυνο οσο και τα κινεζικα τεστ
Καλλυτερα οι υποστηρικτες της ΕΕ να μην μιλατε για συστηματα υγειας δεν σας συμφερει πλεον.Απο εκει και περα το αρθρο περιγραφει το τι ειναι το συγκεκριμενο φαρμακο.talaipwros έγραψε: ↑29 Μαρ 2020, 22:47α, οποτε ειχαμε μηδεν νεκρους σημερα στην Ιταλια ετσι, αφου το φερανε το φαρμακο οι κουβανοι μια βδομαδα πριν
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
ναι ναι, κατσε κλεισμενος σπιτι τοτε εσυ για παντα, γιατι αν δεν το εχεις καταλαβει η ελπιδα που εχεις να βγεις απο κει που σε κλειδωσαν οι κουμουνιστες με τον κινεζικο ιο, ειναι να βρεθει κανας δυτικος καπιταλιστης με κανα εμβολιο ή φαρμακοzteo έγραψε: ↑29 Μαρ 2020, 22:55Καλλυτερα οι υποστηρικτες της ΕΕ να μην μιλατε για συστηματα υγειας δεν σας συμφερει πλεον.Απο εκει και περα το αρθρο περιγραφει το τι ειναι το συγκεκριμενο φαρμακο.talaipwros έγραψε: ↑29 Μαρ 2020, 22:47α, οποτε ειχαμε μηδεν νεκρους σημερα στην Ιταλια ετσι, αφου το φερανε το φαρμακο οι κουβανοι μια βδομαδα πριν
το αρθρο περιγραφει ανοησιες, το ματζουνι το δωσανε 23 μαρτιου, απο τοτε μερικες χιλιαδες ιταλοι πεθαναν
- NKVD_SMERSH
Ταλαίπωρε πες αλεύρι, ο Covid-19 σε γυρεύει και λόγω ηλικίας. Δεν σε βλέπω καλά. Και παίζει να είναι και ο εξελιγμένος Covid-19 Plus.talaipwros έγραψε: ↑29 Μαρ 2020, 23:03ναι ναι, κατσε κλεισμενος σπιτι τοτε εσυ για παντα, γιατι αν δεν το εχεις καταλαβει η ελπιδα που εχεις να βγεις απο κει που σε κλειδωσαν οι κουμουνιστες με τον κινεζικο ιο, ειναι να βρεθει κανας δυτικος καπιταλιστης με κανα εμβολιο ή φαρμακοzteo έγραψε: ↑29 Μαρ 2020, 22:55Καλλυτερα οι υποστηρικτες της ΕΕ να μην μιλατε για συστηματα υγειας δεν σας συμφερει πλεον.Απο εκει και περα το αρθρο περιγραφει το τι ειναι το συγκεκριμενο φαρμακο.talaipwros έγραψε: ↑29 Μαρ 2020, 22:47α, οποτε ειχαμε μηδεν νεκρους σημερα στην Ιταλια ετσι, αφου το φερανε το φαρμακο οι κουβανοι μια βδομαδα πριν
το αρθρο περιγραφει ανοησιες, το ματζουνι το δωσανε 23 μαρτιου, απο τοτε μερικες χιλιαδες ιταλοι πεθαναν
https://www.businessinsider.com/wuhan-c ... urs-2020-1
Οι Κινέζοι τους μαντρώσαν νωρίς τους δικούς τους. Εσείς;
“He who controls the spice controls the universe.”
- Ηράκλειτος
- †
Εδώ το περιγράφει ως αντινεοπλασματικό, τι σχέση έχει με τον κορονοϊό;
God.exe is missing. Universe will restart.
-
επισης τελευταια φορα που κοιταξα η Ζυριχη δεν ηταν στην ΚουβαΗράκλειτος έγραψε: ↑29 Μαρ 2020, 23:08Εδώ το περιγράφει ως αντινεοπλασματικό, τι σχέση έχει με τον κορονοϊό;
οι κουβανεζοι θα πηγανε κανα φτηνο φασον, πιθανοτατα επικινδυνοΙnterferon alfa-2b is an antiviral or antineoplastic drug. It is a recombinant form of the protein Interferon alpha-2 that was originally sequenced and produced recombinantly in E. coli[1] in the laboratory of Charles Weissmann at the University of Zurich.[2][3] It was developed at Biogen, and ultimately marketed by Schering-Plough under the trade name Intron-A. It has been used for a wide range of indications, including viral infections and cancers.
Στις ενδειξεις περιγραφει και χρηση σε ηπατιτιδες που σημαινει οτι εχει και αντιικη δραση και μαλιστα ειναι μετεξελιξη του αυτο που δοκιμαζουν με επιτυχια μεχρι στιγμης σε ασθενεις με κορονοιο.Ηράκλειτος έγραψε: ↑29 Μαρ 2020, 23:08Εδώ το περιγράφει ως αντινεοπλασματικό, τι σχέση έχει με τον κορονοϊό;
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Έχει σχέση γιατί αυτή η οικογένεια ουσιών βασίζεται στο ότι "ντοπάρει" το ίδιο μας το ανοσοποιητικό σύστημα ώστε να αντιμετωπιστεί ο "κακός" σε κυτταρικό επίπεδο. Ο κακός μπορεί να είναι νεοπλασία, μπορεί να είναι και ιός ή οτιδήποτε άλλο στα μέτρα του ανοσοποιητικού μας. Είχε κάνει πολύ συγγενικό μου πρόσωπο θεραπεία το 09 και γλίτωσε από του χάρου τα δόντια (πολλαπλές μεταστάσεις που ήταν αδύνατο να καθαριστούν όλες χειρουργικά).Ηράκλειτος έγραψε: ↑29 Μαρ 2020, 23:08Εδώ το περιγράφει ως αντινεοπλασματικό, τι σχέση έχει με τον κορονοϊό;
Δες και εδώ:
https://www.sciencedirect.com/science/a ... 3203003251
Από την άλλη η ανοσοθεραπεία γενικά και η ιντερφερόνη ειδικά δεν είναι παιχνιδάκι. Μιλάμε για πάρα πολύ βαρύ πράγμα που μπορεί να το αντέξει ένας λίγο-πολύ υγιής άνθρωπος που θέλει να ξεφορτωθεί όγκους ή ηπατίτιδα αλλά δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να το αντέξει ένας καταπονημένος οργανισμός στον αναπνευστήρα. Αυτή είναι τουλάχιστον η προσωπική μου εντύπωση βλέποντας πώς βάραγε το δικό μου πρόσωπο. Σίγουρα δεν είναι περίπτωση που παίρνεις μια στάνταρ δόση σε χαπάκι και είσαι ΟΚ.
Από τον φημισμένο μπλε σκορπιο είναι κι αυτό?
Alfa ρε γαβ γαβtalaipwros έγραψε: ↑29 Μαρ 2020, 22:47α, οποτε ειχαμε μηδεν νεκρους σημερα στην Ιταλια ετσι, αφου το φερανε το φαρμακο οι κουβανοι μια βδομαδα πριν
Το μίσος για τη μπουμεργιά είναι δυνατότερο απ' τα ασφαλιστικά
~~~~
Μίμα για χρήμα
~~~~
Μίμα για χρήμα
- ΜπλεΜπουμπυς
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- Ηράκλειτος
- †
God.exe is missing. Universe will restart.
Δεν λεει κατι το αντιθετο το αρθρο που εβαλες απο αυτα που μπηκαν πριν απο αυτο.Απλα οτι την ιντερφερονη την χρησιμοποιουν οι Κουβανοι σαν δραστικη ουσια για να κανουν ενα αντιικο φαρμακο μεσω της βιοτεχνολογιας.Απλα η εμπορικη του ονομασια ειναι διαφορετικη.
Ουσιαστικα οι Κουβανοι ανακαλυψαν νεες εφαρμογες τις ουσιας οχι την ιδια την ουσια.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 274 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
29 Ιαν 2025, 00:45
-
-
Νέα δημοσίευση Hyundai Ioniq 5 N vs Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio: is EV or petrol more exciting?
από talaipwros » 12 Σεπ 2024, 13:08 » σε Μηχανοκίνηση - 16 Απαντήσεις
- 794 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
19 Σεπ 2024, 14:50
-