Ναι. Είναι γραμμένος επάνω στο κουτί του υπολογιστή σου.Ζαποτέκος έγραψε: ↑20 Μαρ 2020, 19:22Να κάνω μια ερώτηση παρακαλώ. Στην επιφάνεια του λαπιτοπίου έχω ένα εικονίδιο που γράφει Microsoft Office. Αυτό όταν το πατήσω μου γράφει
Αγορά
Ενεργοποίηση
Δοκιμή
Όταν πατάω ενεργοποίηση μου ζητάει κωδικό. Υπάρχει περίπτωση να μου έδωσαν κωδικό όταν αγόρασα το λαπτοπ και να μην το ξέρω ;
Θέλω να κατεβάσω το office
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Re: Θέλω να κατεβάσω το office
Το κουτί του λάπτοπ το έχω πετάξει απ' το 2014 που το αγόρασα. Αλλά δεν έγραφε τίποτα επάνω. Αν έγραφε θα το είχα κρατήσει. Βλέπω πως μου έχουν δώσει μερικά CD : 2 για γουίντοους 8 και 8.1 , ένα για το πρόγραμμα να βάζεις ταινίες και μουσική και τα υπόλοιπα του καταστήματος. Δεν έχω κανένα που να γράφει Microsoft Office.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 10:03Ναι. Είναι γραμμένος επάνω στο κουτί του υπολογιστή σου.Ζαποτέκος έγραψε: ↑20 Μαρ 2020, 19:22Να κάνω μια ερώτηση παρακαλώ. Στην επιφάνεια του λαπιτοπίου έχω ένα εικονίδιο που γράφει Microsoft Office. Αυτό όταν το πατήσω μου γράφει
Αγορά
Ενεργοποίηση
Δοκιμή
Όταν πατάω ενεργοποίηση μου ζητάει κωδικό. Υπάρχει περίπτωση να μου έδωσαν κωδικό όταν αγόρασα το λαπτοπ και να μην το ξέρω ;
Υπάρχει τρόπος να το ενεργοποιήσω ενώ έχω χάσει τον κωδικό μου ;
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
- relativer777
- Phorum.gr user: relativer777
Φίλε μου Γούντι καλησπέρα.wooded glade έγραψε: ↑20 Μαρ 2020, 06:28Θέλω να κατεβάσω μία λειτουργική έκδοση του office για ένα φίλο.
Εγώ έχω 2010 αλλά δεν βρίσκω το installation cd. Ο άλλος φίλος που το έχει είναι εξαφανισμένος λόγω κορονοϊού.
Που να πάω ;
Τα site που λέει "download office" είναι όλα πακιστανικά και ιϊκά.
Αν έχει κάποιος κάτι παρακαλώ να μου γράψει, pm αν προτιμάει.
Δέν χρειάζεσαι DVD.
Ελεγμένα και απολύτως απαλλαγμένα από ιούς.
Με εγγύηση relativer777 !!!
Πήγαινε στο isoriver.com και κατέβασε όποια έκδοση θέλεις. Είναι όλες στα Αγγλικά.
Έπειτα πήγενε στο : MS GUIDES ακολούθησε τις οδηγίες για ενεργοποίηση.
Τρίτο βήμα: κατέβασε από την Microsoft το πρόγραμμα αλλαγής γλώσσας.
Κάνε Installation.
Έτσι έχεις την έκδοση πλήρους λειτουργίας και νόμιμα.
Εάν έχεις κάποιες ερωτήσεις, κάντες.
Τα λέμε.

Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
- relativer777
Διάβασε απλά ότι έγραψα στον Γούντι και θα λυθεί το θέμα σου.Ζαποτέκος έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 15:34Το κουτί του λάπτοπ το έχω πετάξει απ' το 2014 που το αγόρασα. Αλλά δεν έγραφε τίποτα επάνω. Αν έγραφε θα το είχα κρατήσει. Βλέπω πως μου έχουν δώσει μερικά CD : 2 για γουίντοους 8 και 8.1 , ένα για το πρόγραμμα να βάζεις ταινίες και μουσική και τα υπόλοιπα του καταστήματος. Δεν έχω κανένα που να γράφει Microsoft Office.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 10:03Ναι. Είναι γραμμένος επάνω στο κουτί του υπολογιστή σου.Ζαποτέκος έγραψε: ↑20 Μαρ 2020, 19:22Να κάνω μια ερώτηση παρακαλώ. Στην επιφάνεια του λαπιτοπίου έχω ένα εικονίδιο που γράφει Microsoft Office. Αυτό όταν το πατήσω μου γράφει
Αγορά
Ενεργοποίηση
Δοκιμή

Αν κάποιος πήρε στον υπολογιστή του Microsoft Office το 2014 και δεν τα ενεργοποίησε , μπορεί να το κάνει τώρα ;relativer777 έγραψε: ↑30 Μαρ 2020, 21:10Διάβασε απλά ότι έγραψα στον Γούντι και θα λυθεί το θέμα σου.Ζαποτέκος έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 15:34Το κουτί του λάπτοπ το έχω πετάξει απ' το 2014 που το αγόρασα. Αλλά δεν έγραφε τίποτα επάνω. Αν έγραφε θα το είχα κρατήσει. Βλέπω πως μου έχουν δώσει μερικά CD : 2 για γουίντοους 8 και 8.1 , ένα για το πρόγραμμα να βάζεις ταινίες και μουσική και τα υπόλοιπα του καταστήματος. Δεν έχω κανένα που να γράφει Microsoft Office.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 10:03
Ναι. Είναι γραμμένος επάνω στο κουτί του υπολογιστή σου.
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
- relativer777
Δυστυχώς Όχι !Ζαποτέκος έγραψε: ↑30 Μαρ 2020, 21:50Αν κάποιος πήρε στον υπολογιστή του Microsoft Office το 2014 και δεν τα ενεργοποίησε , μπορεί να το κάνει τώρα ;relativer777 έγραψε: ↑30 Μαρ 2020, 21:10Διάβασε απλά ότι έγραψα στον Γούντι και θα λυθεί το θέμα σου.Ζαποτέκος έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 15:34
Το κουτί του λάπτοπ το έχω πετάξει απ' το 2014 που το αγόρασα. Αλλά δεν έγραφε τίποτα επάνω. Αν έγραφε θα το είχα κρατήσει. Βλέπω πως μου έχουν δώσει μερικά CD : 2 για γουίντοους 8 και 8.1 , ένα για το πρόγραμμα να βάζεις ταινίες και μουσική και τα υπόλοιπα του καταστήματος. Δεν έχω κανένα που να γράφει Microsoft Office.
Ακολούθησε τις οδηγίες προς Γούντι, κατέβασε οποιοδήποτε βερσιόν θέλεις και ενεργοποίησέ το όπως έγραψα στον Γούντι. Προτίμησε τα προφέσιοναλ βέρσιον, έχουν καλήτερη λειτουργικότητα και ποιό ανανεωμένα ντράϊβερ.
Εάν σου
Προκύψει η οποιαδήποτε δυσκολία Γράψε μου.
- relativer777
Τί έγινε ρέ παιδιά ?
Δεν τα καταφέρατε ?
Αυτά που σας έγραψα τα δοκίμασα εχθές και σήμερα, διότι το WiFi σήμα που λαμβάνω είναι πολύ ασθενές, μιάς και το ρούτερ βρίσκεται σε ξενοδοχείο το οποίο απέχει 450 μέτρα από το λάπτοπ μου.
Κατέβασα το windows 10 pro edukation και το Office 2019 pro Plus στα Αγγλικά και τα ενεργοποίησα, έπειτα άλλαξα την γλώσσα σε Ελληνικά,. Δουλεύουν και τα δύο άψογα. Άλλαξα και το χαζό γαλάζιο παράθυρο των windows αντικαθιστώντας το με μία θεσπέσια πολύχρωμη φωτογραφία και είναι τέλειο.

Δεν τα καταφέρατε ?
Αυτά που σας έγραψα τα δοκίμασα εχθές και σήμερα, διότι το WiFi σήμα που λαμβάνω είναι πολύ ασθενές, μιάς και το ρούτερ βρίσκεται σε ξενοδοχείο το οποίο απέχει 450 μέτρα από το λάπτοπ μου.
Κατέβασα το windows 10 pro edukation και το Office 2019 pro Plus στα Αγγλικά και τα ενεργοποίησα, έπειτα άλλαξα την γλώσσα σε Ελληνικά,. Δουλεύουν και τα δύο άψογα. Άλλαξα και το χαζό γαλάζιο παράθυρο των windows αντικαθιστώντας το με μία θεσπέσια πολύχρωμη φωτογραφία και είναι τέλειο.

Αν εξαιρέσεις την MSAccess και κάποια πολύ εξεζητημένα εργαλεία στα προγράμματα, το libre office κάνει πολύ καλή δουλειά και είναι δωρεάν.
- relativer777
Άσε ρέ Σταβράκο το δοκίμασα και αϊδίασα.
Έχει σούπερ σουίτες δωρεάν, όπως: Open Office,
Soft Maker. To word είναι καταπληκτικό, αλλά ακόμη καλύτερο είναι το Text Maker της Γερμανικής Soft Maker. Είναι το μόνο που εξάγει πέρα από τα άλλα, pdf και το πολύ σημαντικό φορμά, e-pub.
Έχει επιλογή χαρτιού για printer, διαμόρφωση σελίδας
Και ότι έχουν όλα τα υπόλοιπα app μαζί.
Κατέβασε την δωρεάν σουίτα 2018 Soft Makler και θα δείς τί μαλακία είναι το libre. Για απλά κειμενάκια το libre δέν το περιφρονείς. Όταν θέλεις πολλά περισσότερα, επιλέγεις καλές σουίτες και όχι τσούτσες. Και αυτές δωρεάν είναι !
Νά γιατί relativer777, διότι δέν είμαι άσχετος !!!

- relativer777
Αυτό δέν το είδες ? " Για απλά κειμενάκια το libre δέν το περιφρονείς. "
Όλα τα άλλα τα είδες.
Τί δεν κατάλαβες, να σου το κάνω ποιό κατανοητό.

Προσωπικά, αν δεν είχα την ανάγκη της MsAccess στην οποία έχω την βάση δεδομένων της εργασίας μου, θα χρησιμοποιούσα libre office. Έχει όλα τα βασικά εργαλεία για να κάνει κανείς την δουλειά του (word, excel, powerpoint κλπ) σε ένα αρκετά υψηλό επίπεδο.
Καλά από τις 20 Μαρτίου σε έπιασε ο Απρίλης και ακόμα θές να κατεβάσεις το offices;
Πόσο ψηλά είναι στην περιοχή σου;
Με τι το κατεβάζεις;

Πόσο ψηλά είναι στην περιοχή σου;
Με τι το κατεβάζεις;

Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
- relativer777
Προφανώς εσένα σου αρκεί.
Εμένα όχι γιατί ασχολούμαι με την συγγραφή, οπότε αδυνατεί να ανταπεξέλθει στην επεξεργασία των εργασιών μου.
Είναι πολύ λιτό, για απλά κείμενα.
Ως εκεί είναι καλό.
Εγώ δέν γράφω απλά κείμενα, αλλά κάνω DTP.
Οπότε όπως καταλαβαίνεις ? Δέν με καλύπτει στο ελάχιστο. Ούτε κάν το Office pro Plus 2019 που είναι το ανώτερο και το ποιό πρόσφατο δεν με καλύπτει. Αυτός είναι ο λόγος που χρησιμοποιώ περισσότερα πακέτα προγραμμάτων

Αυτό όμως είναι άσχετο με το θέμα μας. Ο άνθρωπος ρωτά τί μπορεί να κάνει για να ενεργοποιήσει τα MSOffice, του απαντώ ότι το libre office είναι αντίστοιχης εμβέλειας δωρεάν κι εσύ γράφεις ότι δεν σου κάνουν ούτε τα μεν ούτε τα δε για τη δική σου δουλειά που είναι εξειδικευμένη...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μπορώ να κατεβάσω όλα τα αρχεία από μια σελίδα αυτόματα;
από Γράφων » 29 Ιαν 2024, 16:51 » σε Πληροφορική - 31 Απαντήσεις
- 1776 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γράφων