Άμα της δώσω τους κωδικούς , σε γάμησε φίλε..
Εξωσυζυγικές σχέσεις και κορονοϊός: πάει η γκόμενα...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Εξωσυζυγικές σχέσεις και κορονοϊός: πάει η γκόμενα...
'' καλα κανεις'' '' ετσι μπραβο'' '' καλη δυναμη'' ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Γιατί πιστεύεις ότι θα επιβραβεύσει κάτι τέτοιο;
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. 

-
Θα του ελεγες να παιρνει προφυλαξεις
Ταυτοχρονα θα φουσκωνες σαν παγώνι απο υπερηφάνεια για τον γαμικο γιοκα σου.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ναι, το σεξ λείπει. Τώρα αν εκτός απ' αυτό προκύψει και κάτι άλλο, είναι μπόνους. Σκέψου έναν άνθρωπο που ενώ θέλει, χωρίς να έχει κάνει κάτι άσχημο, να μην έχει σεξουαλική ζωή, αλλά και να μην μπορεί, γιατί τον δεσμεύει μια υπόσχεση. Και ενώ δεν θέλει να την αθετήσει, να μπαίνει στην διαδικασία να το επιχειρήσει γιατί η τέλεια ζωή του είναι κάπως υπερτιμημένη.Naida έγραψε: ↑30 Μαρ 2020, 23:12Μιλάς για σεξ άνευ συναισθηματος; εννοώ για σκέτο σεξ;Gherschaagk έγραψε: ↑30 Μαρ 2020, 23:05
Και στις δύο περιπτώσεις δεν έχεις να προσάψεις κάτι στον άλλο εκτός από αδιαφορία. Ούτε μπορείς να κάνεις κάτι. Ακόμη και να μαλώσεις, δεν θα βγει κάτι γιατί θα γυρίσει και θα σου πει, βαριέμαι, δεν θέλω, έχω άγχος. Δικαιολογίες υπάρχουν. Λείπει όμως το σεξ. Η εξωσυζυγική σχέση δεν θα λύσει το πρόβλημα, θα καλύψει όμως μια ανάγκη. Δυστυχώς.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
ασφαλως αυτο θα γινοταν.Gouerino 4 έγραψε: ↑30 Μαρ 2020, 23:23Θα του ελεγες να παιρνει προφυλαξεις
Ταυτοχρονα θα φουσκωνες σαν παγώνι απο υπερηφάνεια για τον γαμικο γιοκα σου.
ομως μου κανει εντυπωση πως οι γυναικες τολμουν να γραφουν τοσα μαζεμενα ψεμματα
Αμφιβάλλω! Όχι για την Ναιδα μόνο, πιστεύω πως πολλοί γονείς δεν θα ήταν περήφανοι αν ο γιος έχει δύο τρεις ταυτόχρονα! Τι αξίες είναι αυτές που δίνεις τέλος πάντων;
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. 

- hellegennes
Αυτό μετράει για κεράτωμα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
"αν έχεις σκοπό να διαλύσεις την οικογένεια σου και να σε στερηθούν τα παιδιά σου για περιπέτειες , συνέχισε. Εγώ θα σταθώ δίπλα της και δίπλα στα παιδια σου"
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
εγω δεν πιστευω ( γενικα) - παρατηρω και βασιζομαι μονο σε γεγονοτα κ πραξεις οχι σε υποθεσεις κ δηλωσεις .
βασει αυτων το '' πολλοι γονεις '' δεν εχει σχεση με την πραγματικοτητα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- hellegennes
Αν είχες ήδη νύφη από τον έφηβο γιο σου, θα είχες μεγαλύτερα προβλήματα από το αν ξενοπηδάει.Naida έγραψε: ↑30 Μαρ 2020, 23:01Μπα, δεν θεωρώ ένδειξη ανδρισμού την γαμικουλίαση. Μάλλον θα του τα έχωνα να συνέλθει. Εκτός κι αν δεν χωνευα την νύφη.Gouerino 4 έγραψε: ↑30 Μαρ 2020, 22:44Αν η ναιδα ειχε εναν γιο εφηβο γκομενιαρη,με υπερηφάνεια θα ελεγε στις φιλες της ποσο γαμικος ειναι.
Αν αυτο ισχυε και για την κορη της θα το εκρυβε και θα την ετρωγε σαν σαρακι
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Οκ και γιατί να μην χωρίσει να συνεχίσει τη ζωη του χωρίς αυτή την παράνοια;Gherschaagk έγραψε: ↑30 Μαρ 2020, 23:23Ναι, το σεξ λείπει. Τώρα αν εκτός απ' αυτό προκύψει και κάτι άλλο, είναι μπόνους. Σκέψου έναν άνθρωπο που ενώ θέλει, χωρίς να έχει κάνει κάτι άσχημο, να μην έχει σεξουαλική ζωή, αλλά και να μην μπορεί, γιατί τον δεσμεύει μια υπόσχεση. Και ενώ δεν θέλει να την αθετήσει, να μπαίνει στην διαδικασία να το επιχειρήσει γιατί η τέλεια ζωή του είναι κάπως υπερτιμημένη.Naida έγραψε: ↑30 Μαρ 2020, 23:12Μιλάς για σεξ άνευ συναισθηματος; εννοώ για σκέτο σεξ;Gherschaagk έγραψε: ↑30 Μαρ 2020, 23:05
Και στις δύο περιπτώσεις δεν έχεις να προσάψεις κάτι στον άλλο εκτός από αδιαφορία. Ούτε μπορείς να κάνεις κάτι. Ακόμη και να μαλώσεις, δεν θα βγει κάτι γιατί θα γυρίσει και θα σου πει, βαριέμαι, δεν θέλω, έχω άγχος. Δικαιολογίες υπάρχουν. Λείπει όμως το σεξ. Η εξωσυζυγική σχέση δεν θα λύσει το πρόβλημα, θα καλύψει όμως μια ανάγκη. Δυστυχώς.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
η ερωτηση ηταν τι θα ελεγες στον εφηβο γιο - συγκεντρωσου
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ωχ ναι, μου διεφυγε το εφηβοςhellegennes έγραψε: ↑30 Μαρ 2020, 23:32Αν είχες ήδη νύφη από τον έφηβο γιο σου, θα είχες μεγαλύτερα προβλήματα από το αν ξενοπηδάει.Naida έγραψε: ↑30 Μαρ 2020, 23:01Μπα, δεν θεωρώ ένδειξη ανδρισμού την γαμικουλίαση. Μάλλον θα του τα έχωνα να συνέλθει. Εκτός κι αν δεν χωνευα την νύφη.Gouerino 4 έγραψε: ↑30 Μαρ 2020, 22:44Αν η ναιδα ειχε εναν γιο εφηβο γκομενιαρη,με υπερηφάνεια θα ελεγε στις φιλες της ποσο γαμικος ειναι.
Αν αυτο ισχυε και για την κορη της θα το εκρυβε και θα την ετρωγε σαν σαρακι

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΕΑΝ ΒΆΛΩ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΝΑ ΣΚΟΤΏΣΕΙ ΤΗΝ ΣΎΖΥΓΟ ...
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 09 Ιαν 2024, 21:54 » σε Εγκληματικότητα - 7 Απαντήσεις
- 838 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
09 Ιαν 2024, 23:57
-
-
- 287 Απαντήσεις
- 4664 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo
14 Δεκ 2024, 20:22