Αλβανια = Ιταλια = Γιανκηδες
ΕΕ-Ηρθε το τελος της?
Re: ΕΕ-Ηρθε το τελος της?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Να είναι έξω φρενών οι Ιταλοι με τους Γερμανούς, το καταλαβαίνω, αλλά να τρέφουν τρυφερα συναισθήματα για τους Κινέζους, που τους ταΐζαν επί ένα μήνα με ιοενεσεις, εμπίπτει στην κατηγορία των ψυχικών νοσημάτων, όπως η συμπάθεια του θύματος προς τον βιαστή ένα πράγμα. Εκτός και εάν τους είναι ευγνώμονες που τους ξαλάφρωσαν το ασφαλιστικό, οπότε πάσο.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Η Κινα η Γερμανια επεισαν τις Ιταλλικες κυβερνησεις να καταργησουν τα προηγουμενα χρονια 70000 κλινες απο τα νοσοκομεια τους?Ζενίθεδρος έγραψε: ↑30 Μαρ 2020, 22:36Να είναι έξω φρενών οι Ιταλοι με τους Γερμανούς, το καταλαβαίνω, αλλά να τρέφουν τρυφερα συναισθήματα για τους Κινέζους, που τους ταΐζαν επί ένα μήνα με ιοενεσεις, εμπίπτει στην κατηγορία των ψυχικών νοσημάτων, όπως η συμπάθεια του θύματος προς τον βιαστή ένα πράγμα. Εκτός και εάν τους είναι ευγνώμονες που τους ξαλάφρωσαν το ασφαλιστικό, οπότε πάσο.
Ας καταλαβουν οι Ιταλοι οτι πρωτα θα πρεπει να στραφουν εναντια στην κυβερνηση τους και να ζητησουν αλλες πολιτικες οπως αποχωρηση απο την ΕΕ αντι να ψαχνουν για αποδιοπομπαιους τραγους.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Northern Spirit
Πουτ@νακια των κινεζων εχουνε γινει οι μακαροναδες..Μονο ηλιθιοι θα βριζανε την...ΕΕ επειδη γεμησε η Ιταλια κινεζους με ιο που κατεδαφισε την οικονομια της χωρας..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
η επαρση της βρετανιας της βγηκε σε καλο εδω δεν τσιμπησε οπως οι γαλλοι δεν μπηκε στην ΟΝΕ
οι γαλλοι τσιμπησαν και οι ιταλοι και τωρα ειναι επαιτες στην γερμανικη αυτοκρατορια
οι γαλλοι τσιμπησαν και οι ιταλοι και τωρα ειναι επαιτες στην γερμανικη αυτοκρατορια
Ας ακολουθησουν το παραδειγμα της Βρετανιας και ας αποχωρησουν.Τι περιμενουν?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Η συμπεριφορά της Γερμανίας είναι βαθιά αντιευρωπαϊκή. Δυστυχώς, στα τόσα χρόνια οι αγώνες μας εναντίον του γερμανικού εθνικισμού που κατέστρεψε κάποτε τη χώρα, δε απέδωσαν όσο έπρεπε. Ή ήτανε πολύ φοβισμένη. Προσωπικά νιώθω υπερήφανος επειδή ποτέ δεν κράτησα το στόμα μου να τα χώνω, είτε στους Γερμανούς είτε στους Έλληνες. Προσωπικά δεν έχασα, αν έλεγα ψέμματα θα πρόδιδα τον εαυτό μου. Κι εδώ μέσα δέχτηκα κάποιες φορές σοβαρή, κάποιες πρωτόγονη, κριτική, αλλά όλοι ξέρουν πως λέω αλήθειες. Το ίδιο με τους Γερμανούς. Το ότι κάποιοι δεν θέλουν να ακούνε κριτική, δεν με ενοχλεί, τους καταλαβαίνω. Αλλά πρέπει να τα πω. Η Γερμανία βάζει μπουρλότο σε κάθε ευρωπαϊκή προοπτική, με κίνδυνο ακόμα και πολέμους. Τη μία με την οικονομική κρίση, που φέρθηκε τιμωρητικά και αλαζονικά στους Νότιους. Τώρα με την πανδημία. Ας ελπίζουμε να βάλουμε μυαλό.
Ordem e Progresso.
Και η Χώρα του Εμβέρ Χότζα έστειλε ιατρική βοήθεια στην πληττόμενη Ιταλία!
Τα ακούς ΕΕ;
Τα ακούς ΕΕ;
Hang on sloopy 

-
Αν έρθει το τέλος της ΕΕ και του ευρώ, έρχεται και το τέλος της Ελλάδας.
Ας ελπίσουμε πως σε λίγες εβδομάδες τα πράγματα θα επιστρέψουν στους παλιούς ρυθμούς, που είναι και το πιο πιθανό, για την επιβίωση της Ελλάδας και του ελληνικού λαού.
Ας ελπίσουμε πως σε λίγες εβδομάδες τα πράγματα θα επιστρέψουν στους παλιούς ρυθμούς, που είναι και το πιο πιθανό, για την επιβίωση της Ελλάδας και του ελληνικού λαού.
- Υδράργυρος
Αυτο δεν προκειται να γινει. Δεν ακους που λενε ολα θα αλλαξουν με τον κορονοιο;aspergillus έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 00:05Αν έρθει το τέλος της ΕΕ και του ευρώ, έρχεται και το τέλος της Ελλάδας.
-
Ποιοί το λένε αυτό;Υδράργυρος έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 00:08Αυτο δεν προκειται να γινει. Δεν ακους που λενε ολα θα αλλαξουν με τον κορονοιο;
Οι ειδικοί μην χ...ω;
Τίποτα δεν θα αλλάξει.
Μόλις τελειώσει η πανδημία, θα ξεχαστεί εν ριπή οφθαλμού.
Τα υπόλοιπα είναι παπάτζες και εξυπνάδες νεο-ΕΛΛ ταβλαδόρων τις οποίες ακούγαμε σε μεγάλο βαθμό και την εποχή της υποτιθέμενης οικονομικής κρίσης.
Και φυσικά τίποτα δεν έγινε από αυτά ούτε άλλαξε κάτι.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Οι Γερμανοί, μετά από πολύ κράξιμο, πήραν τελικά. 6 διασωληνωμενους Ιταλούς, για περαιτέρω φροντίδα στη Γερμανια.
Καλά συζητάμε εμείς εδώ μέσα, αλλά η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πληροφοριών της Γερμανίας πρέπει να έχει ανακαλύψει τι και ποιος κρύβεται πίσω από όλο αυτό το μακάβριο σόου και για αυτό ειναι τόσο, ακόμα και για τα δικά τους δεδομένα, απροσμενα ψυχροί.
Καλά συζητάμε εμείς εδώ μέσα, αλλά η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πληροφοριών της Γερμανίας πρέπει να έχει ανακαλύψει τι και ποιος κρύβεται πίσω από όλο αυτό το μακάβριο σόου και για αυτό ειναι τόσο, ακόμα και για τα δικά τους δεδομένα, απροσμενα ψυχροί.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
γιατί και γι αυτό?Ζενίθεδρος έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 00:12Οι Γερμανοί, μετά από πολύ κράξιμο, πήραν τελικά. 6 διασωληνωμενους Ιταλούς, για περαιτέρω φροντίδα στη Γερμανια.
μας την πέσανε τίποτα εξωγήινοι?

...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
- Dwarven Blacksmith

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ευτυχώς που ήρθε το τέλος της αριστεράς κατά τον Άδωνι
από southern » 19 Νοέμ 2023, 16:21 » σε Εσωτερική Πολιτική - 32 Απαντήσεις
- 718 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
19 Νοέμ 2023, 19:35
-
-
-
Νέα δημοσίευση Επιτέλους τέλος στη νοοτροπία των Επιδομάτων. Ο Κυριάκος βάζει τέλος στις επιδοτήσεις στην Ενέργεια
από Kauldron » 25 Μάιος 2023, 01:26 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 1074 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
25 Μάιος 2023, 04:00
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 375 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
09 Ιούλ 2023, 21:02