Σπαμ
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
-
Re: Σπαμ
Πείραξε τον κύριο Αντρέα
Αυτό το θεωρείς δείγμα γραφής ευφυούς ανθρώπου;Κόκκορας έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 02:03Cavaliere τα βλεπεις γιατι σου λεω δεν μας σηκωνει το phorum και πρεπει να την κανω σιγα σιγα; αλλη γραμμη εχει παρει,συνειδητα.
αυτο τωρα που γινεται ειναι σαν να συμφωνεις με μια συγκεκριμενη γραμμη(γι αυτο αφηνεται ελευθερη σχεδον ακομα και στην πιο επιθετικη της μορφη) αλλιως τι; να κοροιδευομαστε;
Υπερβλάκας είναι και κάνει πολύ κακό με τον τρόπο που υπερασπίζεται την άλλη. Άστο, μην το συνεχίζεις.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
για το παληκαρι ειναι φυσιολογικο να βριζεις χρηστη που δεν εχει ανταλλαξει πεντε κουβεντες
αλλα τελειως απαραδεκτο να γραφεις(και κατεβατα ακομα) για γεροντες κ.λπ ακομα και αν δεν εχεις πειραξει ανθρωπο
την λειτουργια του ignore την αγνοουμε!
ποσα μηνυματα εχει γραψει η μπλου,ποσες φορες εχει βρισει ανθρωπο
και τελικα τι απο ολα αυτα φθειρει;
αλλα τελειως απαραδεκτο να γραφεις(και κατεβατα ακομα) για γεροντες κ.λπ ακομα και αν δεν εχεις πειραξει ανθρωπο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 31 Μαρ 2020, 03:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Αφιερωμένο στους αδικημένους
Δεν προσκύνησα ποτέ κανένα
μα ούτε και χρεώθηκα
λόγο θα δώσω στον θεό όχι σε εσένα
τα πάθη σου φορτώθηκα
Δεν προσκύνησα ποτέ κανένα
μα ούτε και χρεώθηκα
λόγο θα δώσω στον θεό όχι σε εσένα
τα πάθη σου φορτώθηκα
- Κόκκορας
οταν υπαρχει περιπτωση χρηστη που κατα συρροην γραφει μηνυματα (Αφηνει εικονες) με προσβλητικους χαρακτηρισμους στην θρησκεια,ιερεις,πιστους κ.λπ
και οι αναφορες σπανιως βρισκουν ανταποκριση(εξαρταται προφανως και τον συντονιστη που ειναι μεσα)
και απο την αλλη την μπλου(!) την τρωει το μαυρο σκοταδι
τι μπορεις να πεις;
και οι αναφορες σπανιως βρισκουν ανταποκριση(εξαρταται προφανως και τον συντονιστη που ειναι μεσα)
τι μπορεις να πεις;
Όχι, είσαι σκληρός μαζί του, δεν είναι βλάκας. Καλός είναι. Και δεν συνεχίζω, αλλά ο συγκεκριμένος είναι ΟΚ, για μένα. Μπορεί εγώ να είμαι βλάκας, αυτός όχι. Και το λήγω εδώ, θέλω να πιω μια μπύρα ήσυχος.
Ordem e Progresso.
Θα σου πω για τελευταία φορά ότι το πρόβλημα δεν είναι οι αναφορές της στην πίστη της αλλά η γενικότερη παρουσία της. Δεν ξέρω πως να το πω πιο ευγενικά. Άτομα σαν εσένα που επικροτούν τέτοιες συμπεριφορές τους θεωρώ ανώμαλους. Μαζέψου και σταμάτα να αναπαράγεις τις ιδεοληψίες σου.Κόκκορας έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 02:21οταν υπαρχει περιπτωση χρηστη που κατα συρροην γραφει μηνυματα (Αφηνει εικονες) με προσβλητικους χαρακτηρισμους στην θρησκεια,ιερεις,πιστους κ.λπ
τι μπορεις να πεις;
- Κόκκορας
δεν ειναι σκληρος Cavaliere εχω την βλακεια μου.αν ημουν πιο εξυπνος απο οσο νομιζα δεν θα σπαταλουσα χρονο που δεν εχω σε διαλογους και συζητησεις σαν και τους σημερινους(και οχι μονο) ή στο Phorum.
καποια ψυχοπαθολογια με ταλανιζει,βλακεια θες πες
δεν σημαινει οποιος ειναι καλος στα γραμματα ειναι καλος ή εξυπνος και σε ολους τους τομεις της ζωης του...
και η σωστη διαχειριση του χρονου κρυβει μια εξυπναδα!
οπως και το να εισαι ειλικρινης με τον εαυτο σου.να γνωριζεις ποτε αυτο που κανεις ικανοποιει εναν πληγωμενο εγωισμο και μια επαρση και ποτε ειναι οντως γονιμο κ αληθινο.
δεν σημαινει οποιος ειναι καλος στα γραμματα ειναι καλος ή εξυπνος και σε ολους τους τομεις της ζωης του...
οπως και το να εισαι ειλικρινης με τον εαυτο σου.να γνωριζεις ποτε αυτο που κανεις ικανοποιει εναν πληγωμενο εγωισμο και μια επαρση και ποτε ειναι οντως γονιμο κ αληθινο.
Μια μικρή διόρθωση παρακαλώ.Κόκκορας έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 02:28δεν ειναι σκληρος Cavaliere εχω την βλακεια μου.αν ημουν πιο εξυπνος απο οσο νομιζα δεν θα σπαταλουσα χρονο που δεν εχω σε διαλογους και συζητησεις σαν και τους σημερινους(και οχι μονο) ή στο Phorum.
δεν σημαινει οποιος ειναι καλος στα κολλυβογραμματα ειναι καλος ή εξυπνος και σε ολους τους τομεις της ζωης του...
Κι εγώ βλάκας είμαι. Λοιπόν; Απολαμβάνω τη βλακεία μου.Κόκκορας έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 02:28δεν ειναι σκληρος Cavaliere εχω την βλακεια μου.αν ημουν πιο εξυπνος απο οσο νομιζα δεν θα σπαταλουσα χρονο που δεν εχω σε διαλογους και συζητησεις σαν και τους σημερινους(και οχι μονο) ή στο Phorum.

Ordem e Progresso.
Η μπλου έχει μια σχεδόν "παλαιοημερολογίτικη" ,πεπερασμένη, κακώς εννοούμενη θεολογία .Το δόγμα του "νεοφώτιστου" είναι με κάθε μέσο και τρόπο να προσελκύσει κι άλλους στην πίστη.Κόκκορας έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 02:19για το παληκαρι ειναι φυσιολογικο να βριζεις χρηστη που δεν εχει ανταλλαξει πεντε κουβεντες,να καταφερεσαι ως ψυχοπαθη σε αλλον
- Κόκκορας
xioni έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 02:31Μια μικρή διόρθωση παρακαλώ.Κόκκορας έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 02:28δεν ειναι σκληρος Cavaliere εχω την βλακεια μου.αν ημουν πιο εξυπνος απο οσο νομιζα δεν θα σπαταλουσα χρονο που δεν εχω σε διαλογους και συζητησεις σαν και τους σημερινους(και οχι μονο) ή στο Phorum.
δεν σημαινει οποιος ειναι καλος στα κολλυβογραμματα ειναι καλος ή εξυπνος και σε ολους τους τομεις της ζωης του...