ασε τι θεωρεις κ τι πιστευεις - σε σωζει το ισως που εγραψες - παντως εχει πολυ γελιο να τα θυμιζω σε γνωστες κ φιλες τι ελεγαν και που κατεληξαν με τους γιους τουςNaida έγραψε: ↑30 Μαρ 2020, 23:57Ίσως. Αλλά λέω βάσει των μέχρι τώρα πιστεύω μου. Αλλά γενικά δεν το θεωρώ δειγμα ανδρισμού, επίτευγμα, μαγκιά και αιτία υπερηφάνειας ενός γονιού την γαμηκουλίαση του παιδιού του και την ανευθυνη συμπεριφορά.
Εξωσυζυγικές σχέσεις και κορονοϊός: πάει η γκόμενα...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Εξωσυζυγικές σχέσεις και κορονοϊός: πάει η γκόμενα...
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
..πληρώνω για να έχω απαιτήσεις , και για να μου κάνουν οι εκδιδόμενες πράγματα στο σεξ που δεν μου κάνει η σύζυγός μου ...Αγις έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 00:07ειχα ξαναγραψει με λεπτομερειες ενα γεγονος- το γραφω περιληπτικα
ειχε ενημερωσει τη γυναικα του μερες πριν οτι θα λειπει απο το καταστημα του και να αναλαβει αυτη .
επειδη τον επρηζε στις ερωτησεις δεν της απαντουσε που θα παει ( εκθεση χαι φαι ειναι λατρης)
οταν το πρηξιμο εγινε ανυποφορο της ειπε για σπασιμο '' θα παω μπουρδελοτσαρκα ''
για να παρει απαντηση '' μα γιατι να πληρωσεις ''
αντιληπτον ;
Και προκειμένου να μην τα ζητάω από εσένα αυτά τα πράγματα πολυαγαπημένη μου συζηγος , άσε με να πληρώσω κάποια εκδιδόμενη να μου τα κάνει !!!

θα στα κανει και θα σε χρεωνει....ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 00:13..πληρώνω για να έχω απαιτήσεις , και για να μου κάνουν οι εκδιδόμενες πράγματα στο σεξ που δεν μου κάνει η σύζυγός μου ...Αγις έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 00:07ειχα ξαναγραψει με λεπτομερειες ενα γεγονος- το γραφω περιληπτικα
ειχε ενημερωσει τη γυναικα του μερες πριν οτι θα λειπει απο το καταστημα του και να αναλαβει αυτη .
επειδη τον επρηζε στις ερωτησεις δεν της απαντουσε που θα παει ( εκθεση χαι φαι ειναι λατρης)
οταν το πρηξιμο εγινε ανυποφορο της ειπε για σπασιμο '' θα παω μπουρδελοτσαρκα ''
αντιληπτον ;
Και προκειμένου να μην τα ζητάω από εσένα αυτά τα πράγματα πολυαγαπημένη μου συζηγος , άσε με να πληρώσω κάποια εκδιδόμενη να μου τα κάνει !!!

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- hellegennes
Αν ξεκινάς με δεδομένο ότι για κάθε κακώς κείμενο στην συμπεριφορά των παιδιών σου οφείλεται μια συγκεκριμένη νουθεσία και όχι η συνολική ανατροφή που τους δίνεις είτε αντιλαμβάνεσαι πότε κάνεις λάθος είτε όχι, δεν ξεκινάς καθόλου καλά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
..η πολυαγαπημένη μου συζηγος γνωρίζει το τι μούτρο κάθαρμα λαμόγιο κλπ κλπ είμαι και με ανέχεται ..Gherschaagk έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 00:02Στην περίπτωση της συζύγου του Αινείαν μάλλον αυτό ήταν που θα την ένοιαζε πιο πολύ πιστεύω.

Πως λέμε , εκβιασμός στην συζηγοΑγις έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 00:14θα στα κανει και θα σε χρεωνει....ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 00:13..πληρώνω για να έχω απαιτήσεις , και για να μου κάνουν οι εκδιδόμενες πράγματα στο σεξ που δεν μου κάνει η σύζυγός μου ...Αγις έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 00:07
ειχα ξαναγραψει με λεπτομερειες ενα γεγονος- το γραφω περιληπτικα
αντιληπτον ;
Η μου κάνεις ότι κόλπα σου ζητήσω , η θα πληρώσω μια εκδιδόμενη να μου τα κάνει !!!

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Η σύζυγός σου ας κάνει ότι θέλει.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 00:16..η πολυαγαπημένη μου συζηγος γνωρίζει το τι μούτρο κάθαρμα λαμόγιο κλπ κλπ είμαι και με ανέχεται ..Gherschaagk έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 00:02Στην περίπτωση της συζύγου του Αινείαν μάλλον αυτό ήταν που θα την ένοιαζε πιο πολύ πιστεύω.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Καλά κάνω. Εγώ ξέρω καλύτερα τον άντρα μου και το παιδί μουhellegennes έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 00:14Αν ξεκινάς με δεδομένο ότι για κάθε κακώς κείμενο στην συμπεριφορά των παιδιών σου οφείλεται μια συγκεκριμένη νουθεσία και όχι η συνολική ανατροφή που τους δίνεις είτε αντιλαμβάνεσαι πότε κάνεις λάθος είτε όχι, δεν ξεκινάς καθόλου καλά.

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Θα πω κι εγώ μια ιστοριούλα.
Πριν κανα δυο χρόνια πάμε στον κουμπάρο μου που έχει 6 κόρες. Είμαστε γύρω από την ψησταριά κι αρχίζει να μου λέει για τις μουνάρες γκόμενες που γνώρισε και θέλουν μόνο σεξ, αχόρταγη η μία, να τη χύνει στη μάπα η άλλη, τρελά γαμήσια και τα λοιπά. Σαν καλός φίλος και κουμπάρος του λέω "ναι εντάξει ρε μαλάκα αλλά σκέψου λίγο και την οικογένεια σου, όλα αυτά πρέπει να τα κάνεις κάπως στα μουλωχτά, έχεις 6 κόρες κ.τ.λ.. Τι λες ρε μαλάκα εγώ γαμάω και καινούργιο μουνί κάθε βράδυ.
Πριν 2 μήνες πάμε στον κουμπάρο μου με τις 6 κόρες κι η γυναίκα του μας λέει την εξής ιστορία. Ο κουμπάρος έχει γυρίσει ξημερώματα, είναι στουπί, δαρμένος, εμετός πάνω στα ρούχα του και έχει κατουρηθεί επάνω του. Η κουμπάρα τον δέρνει και τον στέλνει να κοιμηθεί στο μαγαζί του.
Κι ερωτώ αγαπητοί φίλοι και φίλες. Αξίζει τον κόπο;
Πριν κανα δυο χρόνια πάμε στον κουμπάρο μου που έχει 6 κόρες. Είμαστε γύρω από την ψησταριά κι αρχίζει να μου λέει για τις μουνάρες γκόμενες που γνώρισε και θέλουν μόνο σεξ, αχόρταγη η μία, να τη χύνει στη μάπα η άλλη, τρελά γαμήσια και τα λοιπά. Σαν καλός φίλος και κουμπάρος του λέω "ναι εντάξει ρε μαλάκα αλλά σκέψου λίγο και την οικογένεια σου, όλα αυτά πρέπει να τα κάνεις κάπως στα μουλωχτά, έχεις 6 κόρες κ.τ.λ.. Τι λες ρε μαλάκα εγώ γαμάω και καινούργιο μουνί κάθε βράδυ.
Πριν 2 μήνες πάμε στον κουμπάρο μου με τις 6 κόρες κι η γυναίκα του μας λέει την εξής ιστορία. Ο κουμπάρος έχει γυρίσει ξημερώματα, είναι στουπί, δαρμένος, εμετός πάνω στα ρούχα του και έχει κατουρηθεί επάνω του. Η κουμπάρα τον δέρνει και τον στέλνει να κοιμηθεί στο μαγαζί του.
-
Και δεν την χωρισε;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 10:12
Καλος μλκας ο κουμπαρος
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Ναι. Αυτό λέω κι εγώ. Στα 50 του μπορεί να πάει να μείνει στις φοιτητικές κατοικίες μαζί με τις μουνάρες του και να αφήσει τα 6 κορίτσια του στον αυτοματισμό της πολιτείας.Gouerino 4 έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 10:19Και δεν την χωρισε;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 10:12
Καλος μλκας ο κουμπαρος
-
Φυσικα μπορει.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 10:25Ναι. Αυτό λέω κι εγώ. Στα 50 του μπορεί να πάει να μείνει στις φοιτητικές κατοικίες μαζί με τις μουνάρες του και να αφήσει τα 6 κορίτσια του στον αυτοματισμό της πολιτείας.Gouerino 4 έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 10:19Και δεν την χωρισε;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 10:12
Καλος μλκας ο κουμπαρος
Αυτος το χρεος του το εκανε,ας αναλάβει τωρα η πολιτεια.
Οι φοιτητριες ομως τι θα απογινουν χωρις τον κουμπαρο;
Αν μία μέρα σου έρθει η κόρη σου κλαίγοντας γιατί της έτυχε τέτοιο κάθαρμα, να της πεις στο φινάλε άντρας είναι ρε κοπελιά, τι να κάνει, έτσι δυνατό κομμάτι που σε έφτιαξα!Gouerino 4 έγραψε: ↑30 Μαρ 2020, 23:58Εγω θα δωσω μια συμβουλη στους υποψηφιους γαμπρους.
Οταν σε τυχαινει μια φαση απο τον περιγυρο σου που ξερει οτι εισαι παντρεμενος,εννοείται οτι πυροβολας οπως οριζει η τεχνη και η επιστημη.
Επειδη ομως η ζωη γαμιεται,ειναι πολυ πιθανόν να γνωρίσεις καποια στιγμη ενα πολυ δυνατό κομμάτι,που ομως δεν θελει περιπέτεια απλη και δεν ξερει οτι εισαι παντρεμενος.
Βγαινεις μια φορα και καταλαβαινεις πως αν πεις την αλήθεια παπαλα.
Το να μην την φας ομως δεν το θελει ουτε ο θεος.
Η δικια μου γνωμη ειναι βουρ με αποκρυψη αληθειας
Καλυτερα να μετανιωσεις για κατι που εκανες παρα για κατι που δεν εκανες
Στο φιναλε αντρας εισαι ρε αδελφε
Αυτό να λέγεται. Κάτσε να έχει άλλη σχέση η γυναίκα να δεις πώς θα κακαρίζουν. Πρώην σύζυγος και πρώην πεθερικά (αυτά που της έλεγαν τι να κάνουμε, παιδί μας είναι να μην τον υποστηρίξουμε;)
Ειδικά αν ο γκόμενος δεν έχει θέμα να μεγαλώσει και το παιδί του άλλου μαζί με το δικό του. Εκεί να δεις εγκεφαλικά και εμφράγματα.
Όταν είχα αρχίσει να εργάζομαι ήταν ένα θύμα στη δουλειά που τη λυπόμουν πραγματικά.
Το όνειρο των πχορουμιτών εδώ μέσα (πλην λίγων λαμπρών εξαιρέσεων). Παντρεύτηκε μόλις τελείωσε το σχολείο, με διαφορά ηλικίας 15+ χρόνια, την παράτησε για μία στριπτητζού από το ανατολικό μπλοκ, αυτή του τα έφαγε όλα και μετά επέστρεψε στο κορόιδο.
Εντωμεταξύ αυτή είχε λιώσει στη δουλειά, σε εμάς ήταν βοηθητικό προσωπικό με βύσμα και έκανε και ό,τι άλλη δουλειά μπορούσε για να μην λείψει τίποτα στο παιδί που ήταν ήδη καλομαθημένο, μας ρωτούσε αν ξέρουμε να κρατά κάποιον ηλικιωμένο τα Σαββατοκύριακα, ακόμα τα καλοκαίρια στην άδειά της άφηνε το παιδί στο χωριό στους γονείς της και πήγαινε στα χωράφια!
Καταλαβαίνετε μπαζοεμφάνιση, δεν φρόντιζε καθόλου τον εαυτό της, περιττά έξοδα. Και γενικώς ήταν ερείπιο, εγώ τη πέτυχα λίγο πριν τη σύνταξη. Οι πιο παλιοί έλεγαν πως ήταν εμφανίσιμη όταν είχε πρωτοέρθει.
Τέλος πάντων, είχε ένα κομπόδεμα για να παντρέψει το παιδί έλεγε και να το βοηθήσει να ανοίξει το σπίτι του (τον είχε σπουδάσει) και είχε καταφέρει να πάρει και ένα διαμέρισμα με δάνειο.
Και επιστρέφει ο αλήτης αφού του τα έφαγε η άλλη, έτσι απλά, και της έφαγε όσα είχε μαζέψει. Ήταν λέει άρρωστος λόγω ηλικίας και τον έτρεχε στους γιατρούς.
Μας είπε ότι απλώς χτύπησε την πόρτα και της είπε "τα έχασα όλα, δεν έχω πού να κοιμηθώ".
Εγώ δεν κρατήθηκα, της είπα είσαι ηλίθια και μου είπε δεν γινόταν να τον διώξω, πώς θα κοιτούσα στα μάτια το παιδί μου; (

Εγώ θα του έδινα ένα χαρτόκουτο του γερομπισμπίκη για να κοιμάται απέναντι να τον βλέπω από το μπαλκόνι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 31 Μαρ 2020, 11:37, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Rocco Siffredi
0/6 o τυποςΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 10:12Θα πω κι εγώ μια ιστοριούλα.
Πριν κανα δυο χρόνια πάμε στον κουμπάρο μου που έχει 6 κόρες...

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΕΑΝ ΒΆΛΩ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΝΑ ΣΚΟΤΏΣΕΙ ΤΗΝ ΣΎΖΥΓΟ ...
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 09 Ιαν 2024, 21:54 » σε Εγκληματικότητα - 7 Απαντήσεις
- 839 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
09 Ιαν 2024, 23:57
-
-
- 287 Απαντήσεις
- 4668 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo
14 Δεκ 2024, 20:22