Σπαμ

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
Veni Vidi Vici

Re: Σπαμ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Veni Vidi Vici » 31 Μαρ 2020, 04:27

Σπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε:
31 Μαρ 2020, 02:15
Πείραξε τον κύριο Αντρέα
Δεν το έκρυψα.
Και την είπα τρολ (για μένα είναι) και της έκανα 15 αναφορές στα ποστς της στα νήματά μου.
Στο τέλος, αφού είδα πως δεν την πτοεί τίποτα, της ζήτησα να μην ξαναγράψει στα νήματα μου, όπως εγώ δεν γράφω στα δικά της και δεν την ενοχλώ με τρολιές ή με την (όποια) μανία μου.

Κι εκείνη τι έκανε;
Άνοιξε νήμα βάζοντας σκρισότ το πμ , με το οποίο ο Ηράκλειτος της έκανε σύσταση να μην επαναλαμβάνει τα ίδια και τα ίδια σε άσχετα νήματα, επειδή είναι εκτός θέματος και ενοχλεί κάποιους νηματοθέτες.
Μόνο και μόνο για να τραβήξει την προσοχή πάνω της.
Γιατί ξέρει, όντας χρόνια μέλος, πως αυτό είναι ενάντια στους κανονισμούς.
"Ηρωϊκή έξοδος", λέγεται.

Κάποιος έγραψε..."κι αν αυτοκτονήσει αύριο;"
Τότε να τρέχουν τον σύζυγο και τον περίγυρό τους που άφησαν αβοήθητη αφού έβλεπαν πως είχε ανάγκη ψυχιατρικής βοήθειας.

Και καλό θα ήταν και εσείς που την υποστηρίζετε, να κάνατε κάτι να την βγάλετε από την εμμονή της παρά να τροφοδοτείτε την "αρρώστεια" της ή να γελάτε μαζί της.
Αυτά και είναι η πρώτη φορά που γράφω σε δικό της νήμα και η τελευταία που ασχολούμαι γενικά με το θέμα.

υ.γ. Συνεχίζω να πιστεύω πως είναι τρολ.
Αlea jacta est

Άβαταρ μέλους
Tarkovsky
Phorum.gr user: Harry Haller's Records

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tarkovsky » 31 Μαρ 2020, 04:58

Σύμφωνα με τους Κανόνες Συμμετοχής Δ. Συζήτησης, το νήμα έπρεπε να είχε διαγραφεί άμα τη εμφανίσει του.
9. Παράπονα - Συζήτηση περί Συντονισμού και Κανόνων
a. Για την καλύτερη λειτουργία και οργάνωση του φόρουμ, η συζήτηση περί συντονιστικών θεμάτων και περί όρων και κανόνων, περιορίζεται στην ενότητα «Περί συντονιστικών και διαχειριστικών θεμάτων» της κατηγορίας «Γενικά - Διαδικτυακή κοινότητα». Κάθε νήμα σε άλλη ενότητα δεν επιτρέπεται και σχετικές αναρτήσεις / συζητήσεις μέσα σε άλλα νήματα θα διαγράφονται. Η ανωτέρω ενότητα δεν είναι προσβάσιμη από επισκέπτες και μηχανές αναζήτησης. Στην παραπάνω ενότητα ισχύουν Ειδικοί κανόνες διεξαγωγής συζητήσεων / ενστάσεων.
app.php/rules#1825
Καλώς που δεν εφαρμόστηκε ο κανονισμός. Αν και τότε θα είχαν μεγαλύτερο ενδιαφέρον οι κλαυθμοί και οδυρμοί περί σημερινών διαδικτυακών διωγμών και υπερχριστιανών μαρτύρων (πρόσχωμεν).
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ

Άβαταρ μέλους
Pedro
Phorum.gr user: Pedro

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pedro » 31 Μαρ 2020, 07:51

Veni Vidi Vici έγραψε:
31 Μαρ 2020, 04:27
Πείραξε τον κύριο Αντρέα
Δεν το έκρυψα.
Και την είπα τρολ (για μένα είναι) και της έκανα 15 αναφορές στα ποστς της στα νήματά μου.
Στο τέλος, αφού είδα πως δεν την πτοεί τίποτα, της ζήτησα να μην ξαναγράψει στα νήματα μου, όπως εγώ δεν γράφω στα δικά της και δεν την ενοχλώ με τρολιές ή με την (όποια) μανία μου.

Κι εκείνη τι έκανε;
Άνοιξε νήμα βάζοντας σκρισότ το πμ , με το οποίο ο Ηράκλειτος της έκανε σύσταση να μην επαναλαμβάνει τα ίδια και τα ίδια σε άσχετα νήματα, επειδή είναι εκτός θέματος και ενοχλεί κάποιους νηματοθέτες.
Μόνο και μόνο για να τραβήξει την προσοχή πάνω της.
Γιατί ξέρει, όντας χρόνια μέλος, πως αυτό είναι ενάντια στους κανονισμούς.
"Ηρωϊκή έξοδος", λέγεται.

Κάποιος έγραψε..."κι αν αυτοκτονήσει αύριο;"
Τότε να τρέχουν τον σύζυγο και τον περίγυρό τους που άφησαν αβοήθητη αφού έβλεπαν πως είχε ανάγκη ψυχιατρικής βοήθειας.

Και καλό θα ήταν και εσείς που την υποστηρίζετε, να κάνατε κάτι να την βγάλετε από την εμμονή της παρά να τροφοδοτείτε την "αρρώστεια" της ή να γελάτε μαζί της.
Αυτά και είναι η πρώτη φορά που γράφω σε δικό της νήμα και η τελευταία που ασχολούμαι γενικά με το θέμα.

υ.γ. Συνεχίζω να πιστεύω πως είναι τρολ.
Ρε τυπε,εαν πιστευεις οτι ειναι τρολ,τι ακριβως σε ενοχλει και το πηρες τοσο σοβαρα και σε ενοχλει που τρολλαρει στα ΙΕΡΑ νηματα σου;
Golden Age έγραψε:
28 Νοέμ 2019, 16:42
NKVD_SMERSH έγραψε:
28 Νοέμ 2019, 16:41

Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.

bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose » 31 Μαρ 2020, 08:38

Ο Χριστός κι η Παναγιά. Λίγο ελλειψα λόγο επικοινωνιας τηλεφωνικής με εκατό ανθρώπους εχθές,κοίτα πόστς

Τι ναι αυτά

Είπα για την υπόδειξη γιατί το ίδιο συμβαίνει και σε νήματα θρησκειολογίας
Κι εκεί αλλου καταλήγει το θέμα. Άδικο να μη το επισημάνω
Για αυτό άνοιξα το νήμα αυτό

Εάν θα φύγω και για αυτό ευχή πήρα :lol:
Μέσα στα λοιπά γεγονότα αραιωνω

Λοιπόν. Χωρίς εκκλησιασμό εξομολογηση
και κοινωνία παράδεισο δε βλέπεις χρήστη Νostalgia

Γεροντοπληκτισμος είναι να τρέχεις σε γερονταδες
Εγώ έχω γέροντα , λάθος καταλάβατε
Δε τρέχω παντού
Κι επειδή χωρίς εξομολόγηση δεν είσαι του Χριστού καλό είναι να βρει κι όποιος θέλει να είναι του Χριστού γέροντα

Ο χρήστης Κοκκορας έχει στερεωθεί καλά στο κλαδί του δέντρου του Χριστού

Δε θέλω να γράφω στα αθλητικά περί θρησκείας, αλλά γιατί γράφουν στη θρησκειολογια;
Γιατί γεμίζουν αντιχριστες εικόνες ;

Καβαλιέρε δε χρειάζομαι στήριξη
Έχω την στήριξη του Θεού κι επειδή τη ζήτησα και Τον Ευχάριστω
Είναι αρετή η αφασία, ώστε να μπορείς να διακρίνεις πιο καλά
Έχεις πολύ καλό μουντ,είσαι έτοιμος για να προχωρησεις . Να παίρνεις οδηγίες
Πχ εχθές θα έκανε βλακεία η φίλη από Αυστραλία. Τηλ στο πάτερ που ποτέ δεν εξομολογήθηκε αυτή και ενώ είπε σε μένα ο πάτερ και σε όλους, να έρχονται πισω όσοι φύγανε εξωτερικό... Της είπε περίμενε λίγο.Η κοπέλα ησύχασε! Είχε μαζέψει τα κουταλοπηρουνα ήδη
Δε μπορούμε με το φτωχό μυαλό μας να ξέρουμε οτιδήποτε

Αυτά

Ας μη συνεχίσει το νημα, είναι κουραστικό να ασχολούνται με σένα ( το πληρώνω):P

Καλά έκανε ο Ηράκλειτος

bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose » 31 Μαρ 2020, 08:41

Beria έγραψε:
31 Μαρ 2020, 00:15
H Μπλου είναι ομολογουμένως ευγενέστατη, αλλά δεν νομίζω ότι της είπε κανείς να σταματήσει να γράφει.
Απλώς, φαντάζομαι, ότι μπορεί να υπάρξει ένα νήμα (για τον ΠΑΟΚ ας πούμε, ή για τους Τρανσφόρμερς) που να μην χρειάζεται γραφτεί η προφητεία των Γερόντων για το θέμα
Ετσι

bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose » 31 Μαρ 2020, 08:43

xioni έγραψε:
31 Μαρ 2020, 02:16
Cavaliere έγραψε:
31 Μαρ 2020, 02:13
xioni έγραψε:
31 Μαρ 2020, 02:11
Δεν είναι λογική αυτή και ξέρεις πολύ καλά πως άλλο είναι ότι όλοι πάσχουμε ψυχικά και άλλο ο παραληρηματικός λόγος. Δεν είναι θέμα το ότι δηλώνει πιστή και απορώ που δεν το αντιλαμβάνεσαι. Δεν είσαι βλάκας όπως ο Κόκκορας.
Δεν είναι βλάκας ο κόκκορας.
Κόκκορας έγραψε:
31 Μαρ 2020, 02:03
Cavaliere τα βλεπεις γιατι σου λεω δεν μας σηκωνει το phorum και πρεπει να την κανω σιγα σιγα; αλλη γραμμη εχει παρει,συνειδητα.

αυτο τωρα που γινεται ειναι σαν να συμφωνεις με μια συγκεκριμενη γραμμη(γι αυτο αφηνεται ελευθερη σχεδον ακομα και στην πιο επιθετικη της μορφη) αλλιως τι; να κοροιδευομαστε;
Αυτό το θεωρείς δείγμα γραφής ευφυούς ανθρώπου;

Υπερβλάκας είναι και κάνει πολύ κακό με τον τρόπο που υπερασπίζεται την άλλη. Άστο, μην το συνεχίζεις.
Εσύ να προσέξεις την κατάκριση
Για να έχεις διάκριση...

Καλά είναι ανώτερα πνευματικά αυτά, ούτε εγώ τα ξέρω που με λεν θεούσα

bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose » 31 Μαρ 2020, 08:46

Πείραξε τον κύριο Αντρέα
Ο οποίος δε κρατάει και το λόγο του.
Κι από πάνω θα θυμώσει κι όλας που το λέω
Ξέρει γιατί
Αλλά εμένα δε με πειράζει

Θα μπορεί να είναι πιο σταθερός ως χαρακτήρας.
Οι ευαίσθητοι κι αναίσθητοι δεν είναι σταθεροί.
Αυτοί αν ερθουν κοντά προχωρούν πολύ
Αλλά να. Από πού να ξεκινήσουν
Ας φωτίσει ο Θεος

Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης » 31 Μαρ 2020, 11:27

Καλώς τον μαλάκα τον xioni.

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 31 Μαρ 2020, 11:47

Cavaliere έγραψε:
31 Μαρ 2020, 00:11
Ρε παιδιά, σας έφταιξε η γυναίκα που γράφει για την Πίστη της χωρίς να βρίσει ή να κατηγορήσει κανέναν; Εδώ μόλις γράψεις κάτι, σε προσβάλλουν προσωπικά. Τολμούν άνθρωποι που εκφράζουν συστηματικά μισανθρωπικές και φασιστικές όσο και ρατσιστικές απόψεις να στηλιτεύουν την χρήστρια; Η γυναίκα εκφράζεται όπως ξέρει και φρονεί, και δεν είναι κακίστρω. Ας ηρεμήσουμε, φιλικά, σε όλους, και ο Ηράκλειτος είναι καλό παιδί, ξέρει.
Τολμά να μιλά αυτός που κάνει τέτοιες επιθέσεις (βλέπε spoiler) που αν τολμούσε να τις κάνει στην πραγματική ζωή, πρόσωπο με πρόσωπο, ακόμα θα πλήρωνε δικαστήρια και θα προσπαθούσε να εξηγήσει στο αφεντικό του τι είναι αυτά που γράφει η επιστολή που έλαβε; (το αφεντικό του) (στο εξωτερικό δίνουν σημασία στη διαχείριση θυμού).
Και εξακολουθεί να πουλάει μούρη επειδή έμεινε ατιμώρητος;

Όποιος ξεχνά ποιος είναι ο Cavaliere να βλέπει το spoiler (edit: την πρώτη σειρά, τα υπόλοιπα τα είπε ο alamo), για να το θυμάται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 31 Μαρ 2020, 11:48, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 31 Μαρ 2020, 11:47

Εκτός από τη φάση με το πιμί του Ηράκλειτου, στηρίζω blue με νύχια και δόντια. :P

Πήξαμε στους ευαίσθητους εδώ μέσα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav » 31 Μαρ 2020, 11:49

bluerose έγραψε:
31 Μαρ 2020, 08:38
Ο Χριστός κι η Παναγιά. Λίγο ελλειψα λόγο επικοινωνιας τηλεφωνικής με εκατό ανθρώπους εχθές,κοίτα πόστς

Τι ναι αυτά

Είπα για την υπόδειξη γιατί το ίδιο συμβαίνει και σε νήματα θρησκειολογίας
Κι εκεί αλλου καταλήγει το θέμα. Άδικο να μη το επισημάνω
Για αυτό άνοιξα το νήμα αυτό

Εάν θα φύγω και για αυτό ευχή πήρα :lol:
Μέσα στα λοιπά γεγονότα αραιωνω

Λοιπόν. Χωρίς εκκλησιασμό εξομολογηση
και κοινωνία παράδεισο δε βλέπεις χρήστη Νostalgia

Γεροντοπληκτισμος είναι να τρέχεις σε γερονταδες
Εγώ έχω γέροντα , λάθος καταλάβατε
Δε τρέχω παντού
Κι επειδή χωρίς εξομολόγηση δεν είσαι του Χριστού καλό είναι να βρει κι όποιος θέλει να είναι του Χριστού γέροντα

Ο χρήστης Κοκκορας έχει στερεωθεί καλά στο κλαδί του δέντρου του Χριστού

Δε θέλω να γράφω στα αθλητικά περί θρησκείας, αλλά γιατί γράφουν στη θρησκειολογια;
Γιατί γεμίζουν αντιχριστες εικόνες ;

Καβαλιέρε δε χρειάζομαι στήριξη
Έχω την στήριξη του Θεού κι επειδή τη ζήτησα και Τον Ευχάριστω
Είναι αρετή η αφασία, ώστε να μπορείς να διακρίνεις πιο καλά
Έχεις πολύ καλό μουντ,είσαι έτοιμος για να προχωρησεις . Να παίρνεις οδηγίες
Πχ εχθές θα έκανε βλακεία η φίλη από Αυστραλία. Τηλ στο πάτερ που ποτέ δεν εξομολογήθηκε αυτή και ενώ είπε σε μένα ο πάτερ και σε όλους, να έρχονται πισω όσοι φύγανε εξωτερικό... Της είπε περίμενε λίγο.Η κοπέλα ησύχασε! Είχε μαζέψει τα κουταλοπηρουνα ήδη
Δε μπορούμε με το φτωχό μυαλό μας να ξέρουμε οτιδήποτε

Αυτά

Ας μη συνεχίσει το νημα, είναι κουραστικό να ασχολούνται με σένα ( το πληρώνω):P

Καλά έκανε ο Ηράκλειτος
ΠΟΣΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ
ΟΤΑΝ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΓΛΕΝΤΑΕΙ

ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ
ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ
ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΛΕΝΤΑΣ
ΕΤΣΙ ΓΛΕΝΤΑΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων

Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης » 31 Μαρ 2020, 12:13

Η ιστορία με την bluerose μου θυμίζει ένα απόσπασμα από την αναφορά στον Γκρέκο του Καζαντζάκη.

Είχε λοιπόν πιτσιρικάς ο Καζαντζάκης ένα δάσκαλο παπά που τον φθονούσε για την καλοσύνη και την πραότητά του. Στέλνει μήνυμα λοιπόν ότι η μάνα του παπά (που βρισκόταν σε απομακρυσμένο χωριό στην Κρήτη) είναι άρρωστη. Ο παπάς παίρνει τον γάιδαρο και ξεκινάει να πάει να δει την μάνα του. Έκανε μέρες να επιστρέψει. Όταν γύρισε, είπε στα παιδιά. Κάποιος μου μήνυσε πως η μάνα μου είναι άρρωστη και πήγα να την δω, η μάνα μου όμως ήταν μια χαρά. Δεν πειράζει. Έτσι το ήθελε ο Θεός.
Ο Καζαντζάκης κοκκίνισε απ' το κακό του και με τον καιρό κατάλαβε ότι τον ενάρετο άνθρωπο τίποτα δεν μπορεί να τον καταβάλλει.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 31 Μαρ 2020, 12:27

ΓΑΛΗ έγραψε:
31 Μαρ 2020, 11:47
Εκτός από τη φάση με το πιμί του Ηράκλειτου, στηρίζω blue με νύχια και δόντια. :P

Πήξαμε στους ευαίσθητους εδώ μέσα.
Υπαρχουν 2 περιπτωσεις .

1 Να τρολλαρει η Μπλουζ - ολα οκ
2 Να εχει μπλεξει σε παραθρησκευτικη ελληνορωσικη μαφια - περιπτωση που με προβληματιζει κ ειχα υποχρεωση να την ενημερωσω μιας και γνωρισα κατεστραμενο ανθρωπο - θυμα - που συμπεριφεροταν ετσι κ ελεγε ακριβως τα ιδια.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 31 Μαρ 2020, 12:34

Beria έγραψε:
31 Μαρ 2020, 00:15
H Μπλου είναι ομολογουμένως ευγενέστατη, αλλά δεν νομίζω ότι της είπε κανείς να σταματήσει να γράφει.
Απλώς, φαντάζομαι, ότι μπορεί να υπάρξει ένα νήμα (για τον ΠΑΟΚ ας πούμε, ή για τους Τρανσφόρμερς) που να μην χρειάζεται γραφτεί η προφητεία των Γερόντων για το θέμα
Μισό, έχουμε νήμα τρανσφόρμερς ;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 31 Μαρ 2020, 12:38

sys3x έγραψε:
31 Μαρ 2020, 12:34

Μισό, έχουμε νήμα τρανσφόρμερς ;
Για νήμα δεν είμαι σίγουρη, από τρανσφόρμερς γενικώς άλλο τίποτα. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.