Σπαμ

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

bluerose

Re: Σπαμ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose » 31 Μαρ 2020, 13:36

Veni Vidi Vici έγραψε:
31 Μαρ 2020, 13:29
under έγραψε:
31 Μαρ 2020, 13:17
Ποσο αρρωστος,ψυχικα ανωμαλος,πρεπει να ειναι καποιος για να τα βαλει με την blue που ειναι παντα ευγενικη και δεν εχει ενοχλησει ποτε κανεναν ;
Κάποιος που γράφει (στη Μαγειρική) πως στον πατσά βάζει μπούκοβο και η μπλου από κάτω και σε 17 συνεχόμενα ποστ γράφει πως το έχει πει ο Παΐσιος, ο Πορφύριος και ο γέροντάς της, πως στον πατσά πάει μαυροπίπερο γιατί έτσι θα πάρουμε την Πόλη.

Ποιος είναι ο ψυχικά ανώμαλος;
Δε κράτησες το λόγο σου
Αλλά σε αγαπάω, συνεχισε

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 31 Μαρ 2020, 13:38

ΓΑΛΗ έγραψε:
31 Μαρ 2020, 13:05
To ότι υπάρχουν παραθρησκευτικά κυκλώματα, είναι δεδομένο. Το ότι υπάρχουν "ιερείς" και ιερείς, επίσης. Η δική μου αίσθηση πάντως είναι, ότι η blue εκπέμπει μια σχεδόν παιδική* ματιά για τα πράγματα, που εμένα τουλάχιστον με συγκινεί. Δεν ξέρω τι σκέφτεται, δεν ξέρω τι την έκανε να σκέφτεται έτσι και δεν ψάχνω να το βρω με τη δική μου λογική. Το μόνο που ξέρω είναι ότι αυτό που εκπέμπει δεν είναι επιθετικό και υποθέτω ότι αυτό που εκνευρίζει τους υπόλοιπους είναι αυτή ακριβώς η ηρεμία.

Με λίγα λόγια, αλλού διακρίνω την υστερία, όχι στην blue.

*Το γράφω με την απολύτως θετική έννοια.
γω θυμαμαι την μπλου απο το παλιο. χαρουμενη, ευτυχισμενη κοπελλα.

αυτο που βλεπω τωρα ειναι οτι καποιος της εχει κανει κακο. αν ηταν μανα, κορη, αδελφη μου, θαθελα να του σπασω τα μουτρα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 31 Μαρ 2020, 13:39

Ασέβαστος έγραψε:
31 Μαρ 2020, 13:38
ΓΑΛΗ έγραψε:
To ότι υπάρχουν παραθρησκευτικά κυκλώματα, είναι δεδομένο. Το ότι υπάρχουν "ιερείς" και ιερείς, επίσης. Η δική μου αίσθηση πάντως είναι, ότι η blue εκπέμπει μια σχεδόν παιδική* ματιά για τα πράγματα, που εμένα τουλάχιστον με συγκινεί. Δεν ξέρω τι σκέφτεται, δεν ξέρω τι την έκανε να σκέφτεται έτσι και δεν ψάχνω να το βρω με τη δική μου λογική. Το μόνο που ξέρω είναι ότι αυτό που εκπέμπει δεν είναι επιθετικό και υποθέτω ότι αυτό που εκνευρίζει τους υπόλοιπους είναι αυτή ακριβώς η ηρεμία.

γω θυμαμαι την μπλου απο το παλιο. χαρουμενη, ευτυχισμενη κοπελλα.

αυτο που βλεπω τωρα ειναι οτι καποιος της εχει κανει κακο. αν ηταν μανα, κορη, αδελφη μου, θαθελα να του σπασω τα μουτρα.
Επ, σε τσάκωσα.
:003:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 31 Μαρ 2020, 13:40

Custom_F έγραψε:
31 Μαρ 2020, 13:23
Αυτό που λένε θα το ξέρεις.
Είναι στον κόσμο του!
Ο ίδιος περνάει καλά.
Γιατι να μη θέλω να περνάω καλά;
Να ελπίζω κ να περιμένω κάποιος να με σώσει. Κ γω απλώς να προσεύχομαι κ να νηστεύω γιαυτό. Που στο κάτω κάτω κ αυτά καλό κάνουν αν τα κάνεις όπως πρέπει.
περναει καλα καποιος που περιμενει απο στιγμη σε στιγμη το τελος του κοσμου, ενω του εχουν απαγορεψει καθε ανθρωπινη ευχαριστηση;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose » 31 Μαρ 2020, 13:41

ΓΑΛΗ έγραψε:

Έτσι χρειάζεται κι έτσι είναι σχεδόν όλοι οι ιερείς, ψυχούλες παιδικές. Αλλιώς δε θα ήταν ιερείς. Οι περισσότεροι
Απλά χρειάζεται να κρατούν μια στάση
Καλύπτονται πίσω από αυστηρότητα, από ανοχή κτλ γιατί έχουν να δώσουν λόγο για τις ψυχές μας
Αν η πονηριά κι η υστερία παλεύουν με το αγνό απλά ενισχύεις τη προσευχή και τη νηστεία και καταλαγιάζουν αυτά

Άβαταρ μέλους
Σταθαρας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σταθαρας » 31 Μαρ 2020, 13:42

Να πω σε αυτό το σημείο ότι όποιος έκανε παρατήρηση στην blue rose, όντως χρίζει ψυχιατρικής θεραπείας.

Ένα πράσινο χρωματακι είναι τυπε, χαλάρωσε.
Για ότι έχω αλλά και ΔΕΝ έχω, ευχαριστώ τον δημιουργό μου, Θεό και Κύριο, Ιησού Χριστό.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 31 Μαρ 2020, 13:43

Ασέβαστος έγραψε:
31 Μαρ 2020, 13:40
Custom_F έγραψε:
Είναι στον κόσμο του!
Ο ίδιος περνάει καλά.
Να ελπίζω κ να περιμένω κάποιος να με σώσει. Κ γω απλώς να προσεύχομαι κ να νηστεύω γιαυτό. Που στο κάτω κάτω κ αυτά καλό κάνουν αν τα κάνεις όπως πρέπει.
περναει καλα καποιος που περιμενει απο στιγμη σε στιγμη το τελος του κοσμου, ενω του εχουν απαγορεψει καθε ανθρωπινη ευχαριστηση;
Ετσι + πιθανη εκμετάλλευση .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Veni Vidi Vici

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Veni Vidi Vici » 31 Μαρ 2020, 13:43

bluerose έγραψε:
31 Μαρ 2020, 13:36
Veni Vidi Vici έγραψε:
under έγραψε:
Ποσο αρρωστος,ψυχικα ανωμαλος,πρεπει να ειναι καποιος για να τα βαλει με την blue που ειναι παντα ευγενικη και δεν εχει ενοχλησει ποτε κανεναν ;
Κάποιος που γράφει (στη Μαγειρική) πως στον πατσά βάζει μπούκοβο και η μπλου από κάτω και σε 17 συνεχόμενα ποστ γράφει πως το έχει πει ο Παΐσιος, ο Πορφύριος και ο γέροντάς της, πως στον πατσά πάει μαυροπίπερο γιατί έτσι θα πάρουμε την Πόλη.

Δε κράτησες το λόγο σου
Αλλά σε αγαπάω, συνεχισε
Αναφέρθηκε το όνομά μου και έπρεπε να απαντήσω.
Κατά τα άλλα συγγνώμη και σε ευχαριστώ που κρατάς (και θα κρατήσεις ελπίζω) τη συμφωνία μας.
Δεν θα σου χαλάω τα νήματα με τις βλακείες μου (όπως έκανα μέχρι τώρα που δεν απαντώ καν) και θα κάνεις το ίδιο στα δικά μου.
Αlea jacta est

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 31 Μαρ 2020, 13:44

Veni Vidi Vici έγραψε:
under έγραψε:

Και εμενα μου σπανε τα @@ πολλοι αλλα δεν καθομαι να κανω καταγγελιες.Και πραγματικα θεωρω αδιανοητο να κανουν καταγγελιες για την blue η οποια ειναι παντα ευγενικη.
Επιμενω οτι οσοι το εκαναν ειναι ψυχοπαθεις.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.

Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F » 31 Μαρ 2020, 13:44

Ασέβαστος έγραψε:
31 Μαρ 2020, 13:40
Custom_F έγραψε:
Είναι στον κόσμο του!
Ο ίδιος περνάει καλά.
Το τέλος του κόσμου είναι το δεδομένο του.
Περνάει καλά γιατί ξέρει ή έστω πιστεύει στην αθανασία της ψυχής κ πως εκεί που θα πάει μετά θαναι καλύτερα!

Εγώ είμαι της άποψης του τέλους.
Όσο αφορά εμάς έστω.
Γεννιομαστε.
Ζουμε.
Πεθαίνουμε.
Γεια σας.

Δεν είναι ότι με χαλάει, το προτιμώ έτσι, αλλά νομίζω θα ήμουν πιο χαρούμενη να πιστεύω ότι κάποιος μας προσέχει κ μας φροντίζει. Έστω κ με τον τρόπο του. Γιατί στο τέλος για καλό μας είναι.

Αλλά κ μόνο που τα γράφω νιώθω να μου στρίβει...

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε:
23 Δεκ 2019, 09:51
...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει

bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose » 31 Μαρ 2020, 13:45

Σταθαρας έγραψε:
31 Μαρ 2020, 13:42
Να πω σε αυτό το σημείο ότι όποιος έκανε παρατήρηση στην blue rose, όντως χρίζει ψυχιατρικής θεραπείας.

Ένα πράσινο χρωματακι είναι τυπε, χαλάρωσε.
Τώρα τι σε βάζει και λες το ταγκαλακι;
Μια χαρά έκανε ο Ηράκλειτος
Και το έβαλα γιατί δε θα γράφω πολύ σιγά σιγά
Μη νομισει αυτός το έκανε

Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje » 31 Μαρ 2020, 13:45

bluerose έγραψε:
30 Μαρ 2020, 08:01
Μου έγινε σύσταση μέσω μυνηματος
Να μη σπαμαρω σε άλλα νήματα περί Πατερων κτλ
Υπάρχει η θρησκειολογια
Γιατί γίνομαι κουραστική
blue μην πτοεισαι.
Απο το να διαβαζουμε τα απειρα νηματα περι πολιτικης και διαμαχης αναμεσα σε αριστερους και δεξιους, καλυτερα να διαβαζουμε τα δικα σου ή τελοσπαντων ας τα διαβαζουμε ολα.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!

Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας
Phorum.gr user: Γενιά των 700

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας » 31 Μαρ 2020, 13:45

Έχετε διώξει το πιο διαλεχτό μέλος του πχώρουμ, μια βαριά αμαρτία που μας βαραίνει όλους, και μένα μαζί.

Προτείνω να κάνετε μπαν εμένα αντί γιαυτήν. Έτσι κι αλλιώς σε λίγο φεύγω. Μπορώ εγώ να γίνω ο μπαναρισμένος αντί για την φίλη μου τη μπλου.
Ήταν η τελευταία αγνή χριστιανή που μας έμεινε. Την θέλω πίσω. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ το πχώρουμ χωρίς αυτήν.
Είναι εκλεκτή. Μια γνήσια φωνή του Θεού μας.
Μπορεί εγώ να είμαι αναγνώστης αρκεί να έλθει πίσω. Να ακούμε τις φιλότιμες παραινέσεις της.
Δε ζητάω πολλά. Απλά να τιμωρηθώ εγώ αντί γιαυτήν.
Σκεφτείτε το και μου απαντάτε.
Είναι κρίμα από τον Θεό πραγματικά.
Είναι και άδικο. Δε νομίζω να προκάλεσε η καλοσύνη της και ο αλτρουισμός της.
Σας μιλαω ειλικρινά εκ βαθέων.
Μη σκληρύνετε άλλο την καρδιά σας. Μέρες που 'ναι πρέπει να είμαστε αδελφωμένοι.

Λυπημένος.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.

Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje » 31 Μαρ 2020, 13:46

Σταθαρας έγραψε:
30 Μαρ 2020, 08:59
Εχουνε γραφτεί αυτά από πολλούς φωτισμενους πατέρες. Θα υπάρξουν σκληροί διωγμοί για όσους πιστεύουν. Είναι γνωστά αυτά. Θα αδειάσουν τα φόρα από χριστιανούς. Θα πρέπει κάποιος να ψάξει δέκα διαφορετικά νήματα για να βρει νέα δημοσίευση και τότε θα γίνει το ποθουμενο. Υπακοή και πίστη. Να λέμε την ευχή από μέσα μας. Νοητά.
ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!

Άβαταρ μέλους
Veni Vidi Vici

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Veni Vidi Vici » 31 Μαρ 2020, 13:46

under έγραψε:
31 Μαρ 2020, 13:44
Veni Vidi Vici έγραψε:
under έγραψε:

Και εμενα μου σπανε τα @@ πολλοι αλλα δεν καθομαι να κανω καταγγελιες.Και πραγματικα θεωρω αδιανοητο να κανουν καταγγελιες για την blue η οποια ειναι παντα ευγενικη.
Επιμενω οτι οσοι το εκαναν ειναι ψυχοπαθεις.
Ευχαριστώ για την διάγνωση.
Στο Δρομοκαΐτειο έχουν άλλη άποψη, για αυτό μου έδωσαν εξιτήριο. :wave:
Αlea jacta est

Απάντηση

Επιστροφή στο “Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών