Σπαμ
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
- Μαύρο Πρόβατο
Re: Σπαμ
Ντροπη σου!Cavaliere έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 16:48Άσε μας, ρε μπάρμπα, απογευματιάτικα. Πάνε κατούρα.Juno έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 11:47Τολμά να μιλά αυτός που κάνει τέτοιες επιθέσεις (βλέπε spoiler) που αν τολμούσε να τις κάνει στην πραγματική ζωή, πρόσωπο με πρόσωπο, ακόμα θα πλήρωνε δικαστήρια και θα προσπαθούσε να εξηγήσει στο αφεντικό του τι είναι αυτά που γράφει η επιστολή που έλαβε; (το αφεντικό του) (στο εξωτερικό δίνουν σημασία στη διαχείριση θυμού).Cavaliere έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 00:11Ρε παιδιά, σας έφταιξε η γυναίκα που γράφει για την Πίστη της χωρίς να βρίσει ή να κατηγορήσει κανέναν; Εδώ μόλις γράψεις κάτι, σε προσβάλλουν προσωπικά. Τολμούν άνθρωποι που εκφράζουν συστηματικά μισανθρωπικές και φασιστικές όσο και ρατσιστικές απόψεις να στηλιτεύουν την χρήστρια; Η γυναίκα εκφράζεται όπως ξέρει και φρονεί, και δεν είναι κακίστρω. Ας ηρεμήσουμε, φιλικά, σε όλους, και ο Ηράκλειτος είναι καλό παιδί, ξέρει.
Και εξακολουθεί να πουλάει μούρη επειδή έμεινε ατιμώρητος;
Όποιος ξεχνά ποιος είναι ο Cavaliere να βλέπει το spoiler (edit: την πρώτη σειρά, τα υπόλοιπα τα είπε ο alamo), για να το θυμάται.
Αν επιτρεπεται, να προσθεσω μια ταινια:ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 17:01Δεν γνωρίζω τις προσλαμβάνουσες παραστάσεις σου και το επίπεδο γραμματισμού σου.
Θα σου πρότεινα πάντως να διάβαζες 3 βιβλία (αν είναι ερήμην του πνευματικού σου ακόμη καλύτερα!):
Στέλιου Ράμφου:
1)Πελεκάνοι Ερημικοί
2)Το μυστικό του Ιησού
3)Το αδιανόητο τίποτα
Sacro e profano (Mario Salieri)
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Τεράστια μορφή.
Στην Τζαμάικα αποκαλείται μεταξύ άλλων Conquering Lion of the Tribe of Judah - King of Kings -Selassie High,so High and so Mighty.
Είχε πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στας Αθήνας στα τέλη του 1960,φορώντας μανδύα από λεοπάρδαλη (ή κάτι παρόμοιο) και κάτι γυφτο-βλαχο-χωριαταίοι τύπου Καραμανλή (η αδερφάρα, ο... εθνάρχης) είχαν καταπιεί τη γλώσσα τους.
Παλιά είχα προφίλ εδώ στο φόρουμ με το νικ I-and-I και αβατάρ τον Αυτοκράτορα
Αφιερωμένο

Daje έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 17:16Αν επιτρεπεται, να προσθεσω μια ταινια:ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 17:01Δεν γνωρίζω τις προσλαμβάνουσες παραστάσεις σου και το επίπεδο γραμματισμού σου.
Θα σου πρότεινα πάντως να διάβαζες 3 βιβλία (αν είναι ερήμην του πνευματικού σου ακόμη καλύτερα!):
Στέλιου Ράμφου:
1)Πελεκάνοι Ερημικοί
2)Το μυστικό του Ιησού
3)Το αδιανόητο τίποτα
Sacro e profano (Mario Salieri)

"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Λάθος όχι ότι και να γράψω έλεοςNostalgia έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 16:55bluerose έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 16:43Ποτέ έγραψα ότι οταν έρθει το μελλούμενα θα δεχθώ διωγμόNostalgia έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 16:26
Εδω εφθασε στο σημειο να πει οτι οταν ερθει το μελλουμενο θα δεχτει διωγμο και θα αραιωσει. Σου φαινεται φυσιολογικο λοιπον αυτο; Εγω δυστυχως πιστευω οτι ο Αγις εχει δικιο, προκειται περι εκμεταλλευσης, οποτε σαν καλο παιδι που ειμαι της ειπα αυτα που επρεπε να της πω και μαλιστα με παραβολες απο το Ευαγγελιο. Ας κανει οτι θελει, εγω το χρεος μου το εκανα.
Τωρα να μου το δείξεις!
Ο Χριστός κι η Παναγιά!
Είπα ότι σιγά σιγά θα αραιωνω θα γράφω λίγοΟτι τελος παντων εννοουσες με αυτο. Παντως το θεμα ειναι απο αυτα που καταλαβαινω οτι και να γραψεις εδω μεσα παιρνεις το ΟΚ απο τον πνευματικο σου. Λαθος;
Να γράφω στο νετ; Ναι.
Τέλος από κει και πέρα τίποτε άλλο
Μόνο μια συμβουλή αυτά που λέω να τα κατανοώ καλά σχετικά με τη πίστη,αν δε τα γνωρίζω να μην μπαίνω σε συζητησεις
Και να γράφω λιγότερο από μεσα Μαρτίου που τον είδα μου είπε, και μιλήσαμε για τον Έβρο
Τράβα στη γωνία, σου έχουν καραμέλες, εσένα.Μαύρο Πρόβατο έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 17:15Ντροπη σου!Cavaliere έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 16:48Άσε μας, ρε μπάρμπα, απογευματιάτικα. Πάνε κατούρα.Juno έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 11:47
Τολμά να μιλά αυτός που κάνει τέτοιες επιθέσεις (βλέπε spoiler) που αν τολμούσε να τις κάνει στην πραγματική ζωή, πρόσωπο με πρόσωπο, ακόμα θα πλήρωνε δικαστήρια και θα προσπαθούσε να εξηγήσει στο αφεντικό του τι είναι αυτά που γράφει η επιστολή που έλαβε; (το αφεντικό του) (στο εξωτερικό δίνουν σημασία στη διαχείριση θυμού).
Όποιος ξεχνά ποιος είναι ο Cavaliere να βλέπει το spoiler (edit: την πρώτη σειρά, τα υπόλοιπα τα είπε ο alamo), για να το θυμάται.
Ordem e Progresso.
bluerose έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 17:22Λάθος όχι ότι και να γράψω έλεος
Να γράφω στο νετ; Ναι.
Τέλος από κει και πέρα τίποτε άλλο
Μόνο μια συμβουλή αυτά που λέω να τα κατανοώ καλά σχετικά με τη πίστη,αν δε τα γνωρίζω να μην μπαίνω σε συζητησεις
Και να γράφω λιγότερο από μεσα Μαρτίου που τον είδα μου είπε, και μιλήσαμε για τον Έβρο
Ξεχασα μετα το "οτι" να βαλω υποδιαστολη.
Αυτα να τα βλεπουν οσοι σιγονταρουν.
Μπλου, δεν ειναι λογικο να χρειαζεσαι αδεια για να γραψεις στο νετ. Ξεκολλα, στο λεω πολυ φιλικα κι ας μην σε γνωριζω.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Σωστός ο Beria.
Να προσθέσουμε ότι ο Χαιλέ Σελασιέ λέγονταν Ras Tafari Makonen,εξ' ου και ο Ρασταφαριανισμός ως όνομα θρησκείας.Βέβαια ο ίδιος ήταν Ορθόδοξος/Κόπτης.
- Μαύρο Πρόβατο
Ομορφες βρισιες. Χριστιανικα ευλογημενες.

- Μαύρο Πρόβατο
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Κάτι ήξερε ο Μιχαήλ Άγγελος.
Εν τω μεταξύ ο μπάρμπας εξακολουθεί να κάνει spoiler πράγματα που δεν είπα, και ο Συντονισμός αγρόν αγοράζει. Ο τοξικότερος χρήστης ever εξασκεί ωμό γκαιμπελισμό, και όλοι κοιτούν αλλού.

Ordem e Progresso.
Από τότε που του θυμίζω τι είχε πει τότε.taliban έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 17:05Γυναίκα δεν εΕίναι η Juno;Cavaliere έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 16:48Άσε μας, ρε μπάρμπα, απογευματιάτικα. Πάνε κατούρα.Juno έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 11:47
Τολμά να μιλά αυτός που κάνει τέτοιες επιθέσεις (βλέπε spoiler) που αν τολμούσε να τις κάνει στην πραγματική ζωή, πρόσωπο με πρόσωπο, ακόμα θα πλήρωνε δικαστήρια και θα προσπαθούσε να εξηγήσει στο αφεντικό του τι είναι αυτά που γράφει η επιστολή που έλαβε; (το αφεντικό του) (στο εξωτερικό δίνουν σημασία στη διαχείριση θυμού).
Πότε έγινε μπάρμπας
Στην αρχή δεν παραδεχόταν πως τα είπε, αλλά όταν του έδειξα το σχόλιο του σε εκείνο το νήμα που τον καίει, αποφάσισε να μου κάνει αλλαγή φύλου ελλείψει επιχειρημάτων.
ΚΚΕ βλέπεις, ή θα γκαρίζουν δυνατά για να μην ακούγεσαι ή θα λένε φίδια και δράκους για σένα.