Η πασοκαρα το ξεκίνησεVeni Vidi Vici έγραψε: ↑02 Απρ 2020, 07:14Δεν το πληρώναμε...ήταν δωρεά της εταιρείας, αν θυμάμαι καλά.enterprise-psi έγραψε: ↑02 Απρ 2020, 07:10Δεν πιστεύω τώρα με φουλ καραντίνα να πληρώσουμε αεροπλάνο να φέρει φως ;;;;
Πότε ξεκίνησε αυτή η γελοιότητα με τιμές αρχηγού κράτους;
Θυμάσαι;
Μετατίθεται η Ανάσταση για τις 26 Μαΐου!
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Μετατίθεται η Ανάσταση για τις 26 Μαΐου!
- NKVD_SMERSH
Καλά τραγούδα.
Θέλετε δεν θέλετε, εσείς οι πιστοί θα πληρώνετε τους παπάδες.
Ο Κούλης θα διαχωρίσει το κράτος με το παπαδαριό.
“He who controls the spice controls the universe.”
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
NKVD_SMERSH έγραψε: ↑02 Απρ 2020, 10:39Καλά τραγούδα.

Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Με ποιο δικαιωμα ομως εξαναγκαζει εμας τους αθεους να πληρωνουμε ομως μεσω τον φορον μας?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Veni Vidi Vici
Αlea jacta est
- Veni Vidi Vici
Και τι σε χαλάει εσένα;
Έχεις τέννις Τετάρτες πρωί;

Αlea jacta est
..γιατί έτσι γουστάρει η κρατική εξουσία στη οποία ανήκουμε ως φόρου υποτελείς υπήκοοι !!
Τα χρήματα που πληρώνεις στους φόρους δεν είναι δικά σου είναι της εξουσίας που σου κάνει κουμάντο !!!
- Γενιά της Αμαρτίας
Αυτό παρεμπιπτόντως σημαίνει ότι μέχρι τις 26 Μαΐου θα έχουμε μέτρα;
Οχι, αλλά εργάζομαι ΚΑΙ τις αργίες, επομένως αν έπεφτε σαββάτο προς κυριακή θα έπαιρνα παραπάνω ωρομίσθιο.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Veni Vidi Vici
Μόνο;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑02 Απρ 2020, 10:53Αυτό παρεμπιπτόντως σημαίνει ότι μέχρι τις 26 Μαΐου θα έχουμε μέτρα;
Αισιόδοξο σε βρίσκω.

Η Κεραμέως είπε "καλώς ερχόντων των πραγμάτων ελπίζουμε οι πανελλαδικές να γίνουν Ιούλιο"!

Την ημέρα που έκλεισαν τα σχολεία είχα γράψει εδώ..."καλό καλοκαίρι" και πεσαν να με φάνε!

Αlea jacta est
- Γενιά της Αμαρτίας
Για να γίνουν τον Ιούλιο τα σχολεία πρέπει να ανοίξουν εσχάτως 10 Μαΐου. Αλλιώς δε βγαίνουν τα μαθηματικά.Veni Vidi Vici έγραψε: ↑02 Απρ 2020, 11:00Μόνο;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑02 Απρ 2020, 10:53Αυτό παρεμπιπτόντως σημαίνει ότι μέχρι τις 26 Μαΐου θα έχουμε μέτρα;
Αισιόδοξο σε βρίσκω.
Η Κεραμέως είπε "καλώς ερχόντων των πραγμάτων ελπίζουμε οι πανελλαδικές να γίνουν Ιούλιο"!
Την ημέρα που έκλεισαν τα σχολεία είχα γράψει εδώ..."καλό καλοκαίρι" και πεσαν να με φάνε!
Δεν είναι το θέμα να σε φάνε, ή ό,τι άλλο. Να κάνουμε συντηρητικές προβλέψεις είναι το θέμα. Συντηρητικές ως προς τα στοιχεία που έχουμε.
Να ηταν μονο η καραντινα καλα θα ηταν.Εγω φοβαμαι οτι οι συνεπειες θα ειναι μακροχρονιες.Veni Vidi Vici έγραψε: ↑02 Απρ 2020, 11:00Μόνο;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑02 Απρ 2020, 10:53Αυτό παρεμπιπτόντως σημαίνει ότι μέχρι τις 26 Μαΐου θα έχουμε μέτρα;
Αισιόδοξο σε βρίσκω.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Veni Vidi Vici
Σχετικά με το εάν υπάρχει ενδεχόμενο να μην ανοίξουν καθόλου τα σχολεία, παραπέμποντας στις οδηγίες που το υπουργείο Παιδείας θα λάβει από τον ΕΟΔΥ, η κ. Κεραμώς απάντησε «δεν το γνωρίζω».Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑02 Απρ 2020, 11:02Για να γίνουν τον Ιούλιο τα σχολεία πρέπει να ανοίξουν εσχάτως 10 Μαΐου. Αλλιώς δε βγαίνουν τα μαθηματικά.Veni Vidi Vici έγραψε: ↑02 Απρ 2020, 11:00Μόνο;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑02 Απρ 2020, 10:53Αυτό παρεμπιπτόντως σημαίνει ότι μέχρι τις 26 Μαΐου θα έχουμε μέτρα;
Αισιόδοξο σε βρίσκω.
Δεν είναι το θέμα να σε φάνε, ή ό,τι άλλο. Να κάνουμε συντηρητικές προβλέψεις είναι το θέμα. Συντηρητικές ως προς τα στοιχεία που έχουμε.
Ως προς τις πανελλαδικές εξετάσεις η υπουργός είπε ότι «θα γίνουν όσο πιο κοντά γίνεται στην καθιερωμένη ημερομηνία έναρξης, δηλαδή αρχές Ιουνίου ή τον Ιούλιο. Κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να μην γίνουν οι πανελλαδικές τον Σεπτέμβριο. Μόνο αν οι ειδικοί μας απαγορεύσουν να βρίσκονται οι υποψήφιοι μέσα στην ίδια αίθουσα το καλοκαίρι».
Αlea jacta est
Ωχ ωχ ωχ, κατι μου λεει αυτο....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ - ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ - ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
από tanipteros » 13 Απρ 2025, 18:57 » σε Θρησκειολογία - 44 Απαντήσεις
- 1132 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
20 Απρ 2025, 21:30
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αρκετά με τους σκυλοφιλους που μας ζαλίζουν για τα βαρελοτα στην Ανάσταση
από Vardos » 20 Απρ 2025, 21:09 » σε Κοινωνικά θέματα - 51 Απαντήσεις
- 1289 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
23 Απρ 2025, 14:21
-
-
- 11 Απαντήσεις
- 1029 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Echelon
02 Μάιος 2024, 11:47