απο την λιστα
εχω (με εχουν) οδηγησει ολοκληρη την Ρουτ 66 (2 φορες)
εχω μαζεψει ψιλοκυβινες στη Ναπα Βαλευ φθινοπωρο.
εχω τρεξει με τους ταυρους να με κυνηγανε στην Παμπλονα
εχω πιει τσελεμια μεχρι τελικης πτωσης παρεα με σαντου στα Ιμαλαια (με αυθεντικους Ναγκα Σαντου, τρωγλοδυτες των σπηλαιων)
εχω κανει εξασκηση στο σημαδι πυροβολοντας τενεκεδακια με αυθεντικα περιστροφα του 1860 σε ραντσο στο Τεξας
εχω εξερευνησει παρανομα τις κλειστες στο κοινο κατακομβες στο Παρισι- και παραλιγο να χαθω
εχω μεθυσει (πολυ ασχημα) με κινεζικο κρασι με φιδια.
και επισης
εχω μεινει φιλοξενουμενος σε αββαειο του 12ου αιωνα, σε πυργο του 13ου αιωνα, σε παλατι στις οχθες του Σηκουανα του 17ου αιωνα
εχω παει βολτα στο τζαμπεο με λιμουζινα ρολλς ροις με οδηγο ραστα που πινε μπουρια
εχω εξερευνησει τις στοες της γραμμης Μαζινο
εχω μαζεψει τρυγο στ αμπελια της Νοτιας Γαλλιας
με εχουν προσαγει σε αστυνομικα τμηματα καμια 30αρια φορες
και εχω γνωρισει μερικες ιδιοφυιες αλλα και μερικους πολυ σκοτεινους ανθρωπους, καποιοι απο αυτους ειναι μεσα με ισοβια τωρα.
οπως και αλλα που δεν εχει νοημα να πω εδω.
ουτε το ενα ουτε το αλλο. Τα πιο πολλα απο αυτα τα ειχα εντελως δωρεαν, τ αλλα προεκυψαν σε ταξιδια.
Ναι. Ή έκανες αυτά τα ταξίδια με τα πόδια και κοιμόσουν στους δρόμους, οπότε είναι η εκδοχή βήτα, γιατί τόσο θα σου έπαιρνε, ή δεν έχεις ανάγκη ούτε από δουλειά ούτε από τίποτε, γιατί μόνο το κόστος μετακίνησης αυτών που αναφέρεις είναι ένα σπίτι.
και σε δρομους κοιμηθηκα, και στα πιο βρωμερα ενοικιαζομενα του πλανητη, αλλα και φιλοξενηθηκα σε παλατια. Δεν θα μπω σε λεπτομερειες, ενα ομως θα σου πω, πηγα δυο φορες Αμερικη με ολα τα εξοδα πληρωμενα απο τριτους, και εβγαλα και μερικα χιλιαρικα χαρτζηλικι. Και τη γυρισα ολη, απο ακρη σ ακρη.
Συν η ιστορία με το ροτβάιλερ.
Μετά από αυτό το σχόλιο, το νήμα μπορεί να κλείσει.
Το πιο πιθανό είναι να είναι ο ίδιος χρήστης (με δευτερο προφίλ). Σ' αυτή την περίπτωση το οτι τον ξέρει 15 χρόνια είναι αληθές, αφού αυτή περίπου είναι η ηλικία του εν λόγω τύπου.
Εν πάση περιπτώσει, δεν ξεπερνάει τον Γιαννόπουλα σε φιδεμποριο.
απο την λιστα
εχω (με εχουν) οδηγησει ολοκληρη την Ρουτ 66 (2 φορες) Πήγε Αμερική που το περίεργο;
εχω μαζεψει ψιλοκυβινες στη Ναπα Βαλευ φθινοπωρο. Τομ ίδιο με το από πάνω
εχω τρεξει με τους ταυρους να με κυνηγανε στην Παμπλονα Εδώ να προσθέσω ότι είχε πάει και στο spannabis
εχω πιει τσελεμια μεχρι τελικης πτωσης παρεα με σαντου στα Ιμαλαια (με αυθεντικους Ναγκα Σαντου, τρωγλοδυτες των σπηλαιων)Είναι της μόδας τα ταξίδια εκεί ευτυχώς που δεν τον πότισαν τίποτα για να τον κλέψουν
εχω κανει εξασκηση στο σημαδι πυροβολοντας τενεκεδακια με αυθεντικα περιστροφα του 1860 σε ραντσο στο Τεξας Σε λουνα παρκ πήγε μη νομίζεις
εχω εξερευνησει παρανομα τις κλειστες στο κοινο κατακομβες στο Παρισι- και παραλιγο να χαθω Πάλι ταξίδια
εχω μεθυσει (πολυ ασχημα) με κινεζικο κρασι με φιδια. Αυτό μπορεί να το πήρε και από Σ/Μ
και επισης
εχω μεινει φιλοξενουμενος σε αββαειο του 12ου αιωνα, σε πυργο του 13ου αιωνα, σε παλατι στις οχθες του Σηκουανα του 17ου αιωνα Το ταξίδι στο Παρίσι που λέγαμε...
εχω παει βολτα στο τζαμπεο με λιμουζινα ρολλς ροις με οδηγο ραστα που πινε μπουρια Και στην ακρόπολη έχουμε τραινάκι
εχω εξερευνησει τις στοες της γραμμης Μαζινο Ωπ και ταξιδάκι Γερμανία
εχω μαζεψει τρυγο στ αμπελια της Νοτιας Γαλλιας Νά και ταξιδάκι αγροτοτουριμού στη Γαλλία
με εχουν προσαγει σε αστυνομικα τμηματα καμια 30αρια φορες Και εμένα επίσης
και εχω γνωρισει μερικες ιδιοφυιες αλλα και μερικους πολυ σκοτεινους ανθρωπους, καποιοι απο αυτους ειναι μεσα με ισοβια τωρα. Και γω το ίδιο
Γιατί τον λες ψεύτη δεν κατάλαβα λίγο υπερβολικός στις περιγραφές του είναι
Ναι. Ή έκανες αυτά τα ταξίδια με τα πόδια και κοιμόσουν στους δρόμους, οπότε είναι η εκδοχή βήτα, γιατί τόσο θα σου έπαιρνε, ή δεν έχεις ανάγκη ούτε από δουλειά ούτε από τίποτε, γιατί μόνο το κόστος μετακίνησης αυτών που αναφέρεις είναι ένα σπίτι.
και σε δρομους κοιμηθηκα, και στα πιο βρωμερα ενοικιαζομενα του πλανητη, αλλα και φιλοξενηθηκα σε παλατια. Δεν θα μπω σε λεπτομερειες, ενα ομως θα σου πω, πηγα δυο φορες Αμερικη με ολα τα εξοδα πληρωμενα απο τριτους, και εβγαλα και μερικα χιλιαρικα χαρτζηλικι. Και τη γυρισα ολη, απο ακρη σ ακρη.
Συν η ιστορία με το ροτβάιλερ.
Μετά από αυτό το σχόλιο, το νήμα μπορεί να κλείσει.
Δεν τον ξέρω και δεν τον θυμάμαι από το παλιό.
Οφείλω, πάντως να ομολογήσω πως συγκλονίστηκα με όσα διάβασα.
απο την λιστα
εχω (με εχουν) οδηγησει ολοκληρη την Ρουτ 66 (2 φορες) Πήγε Αμερική που το περίεργο;
εχω μαζεψει ψιλοκυβινες στη Ναπα Βαλευ φθινοπωρο. Τομ ίδιο με το από πάνω
εχω τρεξει με τους ταυρους να με κυνηγανε στην Παμπλονα Εδώ να προσθέσω ότι είχε πάει και στο spannabis
εχω πιει τσελεμια μεχρι τελικης πτωσης παρεα με σαντου στα Ιμαλαια (με αυθεντικους Ναγκα Σαντου, τρωγλοδυτες των σπηλαιων)Είναι της μόδας τα ταξίδια εκεί ευτυχώς που δεν τον πότισαν τίποτα για να τον κλέψουν
εχω κανει εξασκηση στο σημαδι πυροβολοντας τενεκεδακια με αυθεντικα περιστροφα του 1860 σε ραντσο στο Τεξας Σε λουνα παρκ πήγε μη νομίζεις
εχω εξερευνησει παρανομα τις κλειστες στο κοινο κατακομβες στο Παρισι- και παραλιγο να χαθω Πάλι ταξίδια
εχω μεθυσει (πολυ ασχημα) με κινεζικο κρασι με φιδια. Αυτό μπορεί να το πήρε και από Σ/Μ
και επισης
εχω μεινει φιλοξενουμενος σε αββαειο του 12ου αιωνα, σε πυργο του 13ου αιωνα, σε παλατι στις οχθες του Σηκουανα του 17ου αιωνα Το ταξίδι στο Παρίσι που λέγαμε...
εχω παει βολτα στο τζαμπεο με λιμουζινα ρολλς ροις με οδηγο ραστα που πινε μπουρια Και στην ακρόπολη έχουμε τραινάκι
εχω εξερευνησει τις στοες της γραμμης Μαζινο Ωπ και ταξιδάκι Γερμανία
εχω μαζεψει τρυγο στ αμπελια της Νοτιας Γαλλιας Νά και ταξιδάκι αγροτοτουριμού στη Γαλλία
με εχουν προσαγει σε αστυνομικα τμηματα καμια 30αρια φορες Και εμένα επίσης
και εχω γνωρισει μερικες ιδιοφυιες αλλα και μερικους πολυ σκοτεινους ανθρωπους, καποιοι απο αυτους ειναι μεσα με ισοβια τωρα. Και γω το ίδιο
Γιατί τον λες ψεύτη δεν κατάλαβα λίγο υπερβολικός στις περιγραφές του είναι
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.