zteo έγραψε: ↑03 Απρ 2020, 11:34Μακαρι να μπορουσα να βρω μια εργασια σαν υπαλληλος καπου.Αλλα δεν το βλεπω.Θα αναγκαστω να γινω ((αφεντικο)) και να στραφω στην αγροτικη παραγωγη στον τομεα που σου ειπα σε πμ οχι για να διατηρησω αυτον τον τροπο ζωης αλλα για να επιβιωσω.taliban έγραψε: ↑03 Απρ 2020, 11:17Πρωτίστως οικονομικό είναι.bluerose έγραψε: ↑03 Απρ 2020, 11:11
Εγώ σε χωριό είμαι έχω και σόι με πρόβατα
Δε βρίσκουν άτομο
Και βέβαια θα πάω
Αυτό μπορώ
Είμαι μέσα σε επιχειρήσεις και γνωρίζω άτομα. Και χαλβά με 5 ευρώ το μπαστούνι μπορώ( τόσο δε κάνει hellegene;) και φέτα μπορώ από πελάτες μου και νοικιάζω το χωράφι μου σ ένα καλό παραγωγό θα του τα παίρνω σε λαχανικα
Κι άτομα θέλω να βοηθάω. ΤΟ Πιο σημαντικο
Αλλά και στα πρόβατα παω
Το θέμα είναι κάποιος στα καλά καθούμενα να έρθει χωρίς σπίτι να φύγει να έρθει να έχει μετά μετακινήσεις για τα παιδιά φροντιστήριο κτλ, θα δημιουργηθούν πιο πολλά προβλήματα
Δεν είναι δικαιολογίες
Ξεκρεμαστοι χωρίς πνευματικό να ακούν τον ένα και τον άλλον τι να κάνουν
Μη γινεσε κακός
Δεν είναι θέμα οικονομικό, είναι αλλαγή τέρμα τρόπου ζωής
Πρέπει να έχουν ευχουλα
Αν δεν έχεις θέμα οικονομικό δεν θα αλλάξεις την ζωή σου.
Αν δεν έχεις να τα βγάλεις πέρα τι φροντιστήρια γράφεις να κάνουν τα παιδιά.
Πριν 1-2 δεκαετίες δεν έπαθαν τίποτα τα παιδιά που έπαιρναν το λεωφορείο να πάνε στο σχολείο .
Έχετε καλομάθει σε ένα τρόπο ζωής και τώρα σας κακοφαίνεται που υπάρχει η πιθανότητα να αλλάξει ότι ξέραμε εως τώρα.
και ψάχνετε διαρκώς δικαιολογίες για να μην αντιμετωπίσετε την πιθανότητα να δυσκολέψουν και άλλο τα πράγματα.
Πάρτε όσες ευχές θέλετε.
Νοοτροπία αλλάξτε γιατί έτσι όπως πάει η κατάσταση με τα όνειρα να γίνετε όλοι αφεντικά θα μείνετε.

Βήμα βήμα και όχι μεγάλα ανοίγματα. Κοιτάς έσοδα-έξοδα. Το πρώτο χρονικό διάστημα τα έξοδα είναι περισσότερα.
Η φάση τώρα με αυτό το επάγγελμα είναι πως θα μείνει το προϊόν στα δοχεία είτε θα δουλέψουμε για τους εμπόρους σε εξευτελιστικές τιμές. Θα δούμε.
Εαν το πας κατά κύριο επάγγελμα θα κοιτάξεις πλην του μελιού να ασχοληθείς με την συλλογή πρόπολης και βασιλικού πολτού.
Ο ΕΟΦ, apivita και άλλες εταιρίες παίρνουν τα προϊόντα αυτά με συμβόλαια σε καλές τιμές.
Πρώτα θα στοχεύσεις να αποκτήσεις την γνώση και την εμπειρία.
Έπειτα θα κυνηγήσεις την μεγιστοποίηση της παραγωγής.
Αν βρεις ομως δουλεια μπορεις να εχεις λιγα στην ακρη ως βοηθητικο εισοδημα.
Και ξεκίνα ήδη τον κύκλο που θα το διαθέτεις.