Κορωνοϊός-Μετά το τέλος της κρίσης αποχαιρέτα τους μονιμοποιημένους κώλους σφραγιδοκρατούντων Δ.Υ.!

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Re: Κορωνοϊός-Μετά το τέλος της κρίσης αποχαιρέτα τους μονιμοποιημένους κώλους σφραγιδοκρατούντων Δ.Υ.!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 03 Απρ 2020, 13:06

ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε:
03 Απρ 2020, 12:56
Παπάρια μάντολες. Όποιος έχει βύσμα για να είναι σφραγιδοκράτορας, μπορεί να βγάλει
την ουρά του απ'έξω σε κάθε περίσταση. Βασικότατος νόμος της ανθρώπινης κοινωνίας.
:003:

Άβαταρ μέλους
Highlander

Re: Κορωνοϊός-Μετά το τέλος της κρίσης αποχαιρέτα τους μονιμοποιημένους κώλους σφραγιδοκρατούντων Δ.Υ.!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander » 03 Απρ 2020, 13:08

Veni Vidi Vici έγραψε:
03 Απρ 2020, 13:04
Στύγιος έγραψε:
03 Απρ 2020, 12:59
Veni Vidi Vici έγραψε:
03 Απρ 2020, 12:24
...

Οποιοσδήποτε ΔΥ κάθεται πίσω από γραφείο ή μπαίνει σε τάξη να διδάξει, οφείλει απαραίτητα να γνωρίζει χρήση Η/Υ και την Αγγλική γλώσσα, αλλιώς να πιάσει σκούπα και φαράσι.

Μετά τις αξιολογήσεις δεκάδες, μην πως εκατοντάδες χιλιάδες άχρηστες βδέλες θα καταλήξουν στα έλη της αμάθειας και της τεμπελιάς.
Στη θέση τους (σε ποσοστό, ελπίζω, μικρότερο του 2 φεύγουν ένας έρχεται) θα προσληφθούν ένστολοι και νοσοκομειακοί.
Η ασφάλεια και η υγεία του Έθνους προηγούνται!

Ελπίζω να επιζήσω του κορωναϊού για να τα δώ.

Καλημέρα σας. :wave:
Μπακάλη , πάλι παπαριές γράφεις :vp2::na!: . 42 μαθητές είχα σήμερα δικτυακά κι αντί για 45' μάθημα ,το πήγαμε 1.20'.

Μπράβο σου!
Εσύ θα παραμείνεις και θα πάρεις και προαγωγή! :smt023
Θα την πληρώσουν όσοι είναι χαμηλότερα στην εσωτερική "ιεραρχία" (δηλαδή συμβασιούχοι) και πιο ξεκρεμαστοι που βγάζουν την περισσότερη δουλειά.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 03 Απρ 2020, 13:09

Veni Vidi Vici έγραψε:
03 Απρ 2020, 13:05
ΓΑΛΗ έγραψε:
03 Απρ 2020, 13:00
Veni Vidi Vici έγραψε:
03 Απρ 2020, 12:54

Και πολύ σωστά!
Εκτός του ότι εργάζονται μέσα στο "ναρκοπέδιο", χωρίς τους διοικητικούς αυτές τις μέρες ούτε οι υγειονομικοί θα μπορούσαν να προσφέρουν όσα προσφέρουν.
Όπως θα δοθεί και στις καθαρίστριες και στους τραπεζοκόμους και σε όλους τους εργαζόμενους εντός νοσοκομείων.
Eδώ που τα λέμε, άλλο να είσαι διοικητικός σε γραφείο με τη χ αρμοδιότητα και άλλο καθαρίστρια ή τραπεζοκόμος. Ο βαθμός επικινδυνότητας είναι τελείως διαφορετικός. Ισχύει για όλους τους διοικητικούς στα υπουργεία.
Ο βαθμός επικινδυνότητάς τους είναι δεκαπλάσιος από τον δικό μου και δικό σου που "Μένουμεσπίτι".
Σαφώς, το ίδιο όμως ισχύει και για όσους δουλεύουν σε γραφεία του ιδιωτικού τομέα.

Οι σφραγιδοκράτορες που ανέφερες, διοικητικοί είναι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 03 Απρ 2020, 13:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 03 Απρ 2020, 13:10

Και για να το καταλάβετε καλά
Οποιαδήποτε μα οποιαδήποτε εξουσία σε κάθε τόπο και χρόνο για να επιβιώσει θα πρέπει να έχει υπαλλήλους η υπηρέτες (τσάτσους , ρουφιάνους πίστα κομματοσκυλα κλπ κλπ) που να την στηρίζουν και υα τους έχει σε καλύτερη μοίρα από τον υπόλοιπο λαό
Και υα τους πληρώνει και καλύτερα από τους φόρους που θα εισπράτει από τους υπόλοιπους φόρου υποτελείς υπηκόους της ..

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 03 Απρ 2020, 13:10

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
03 Απρ 2020, 13:10
Οποιαδήποτε μα οποιαδήποτε εξουσία σε κάθε τόπο και χρόνο για να επιβιώσει θα πρέπει να έχει υπαλλήλους η υπηρέτες (τσάτσους , ρουφιάνους πίστα κομματοσκυλα κλπ κλπ) που να την στηρίζουν και υα τους έχει σε καλύτερη μοίρα από τον υπόλοιπο λαό
Και υα τους πληρώνει και καλύτερα από τους φόρους που θα εισπράτει από τους υπόλοιπους φόρου υποτελείς υπηκόους της ..
Ρε Αινειάν, το έχεις κουράσει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 03 Απρ 2020, 13:13

Veni Vidi Vici έγραψε:
03 Απρ 2020, 12:54
Εμπεδοκλής έγραψε:
03 Απρ 2020, 12:35
Εδώ να πούμε ότι το επίδομα που θα δωθεί για το προσωπικό των νοσοκομείων θα πάει και στους διοικητικούς υπαλλήλους των νοσοκομείων...

Και πολύ σωστά!
Εκτός του ότι εργάζονται μέσα στο "ναρκοπέδιο", χωρίς τους διοικητικούς αυτές τις μέρες ούτε οι υγειονομικοί θα μπορούσαν να προσφέρουν όσα προσφέρουν.
Όπως θα δοθεί και στις καθαρίστριες και στους τραπεζοκόμους και σε όλους τους εργαζόμενους εντός νοσοκομείων.
Δηλαδή δεν έχεις πρόβλημα με τους διοικητικούς σε νοσοκομεία και το υπουργείο υγείας ακόμη και αν δουλεύουν χαλαρό 6ωράκι, έχουν την πασιέντζα ανοιχτή και ξύνουν την πέτσα τους... Μάλιστα...

Τελικά ποιοι είναι αυτοί οι δημόσιοι υπάλληλοι που κατά τη γνώμη σου; Μη μου πεις οι υπάλληλοι των ΟΤΑ όπως οι οδοκαθαριστές γιατί όπως το πας δεν βγαίνουν τα νούμερα ούτε για 50 χιλιάδες υπαλλήλους...

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 03 Απρ 2020, 13:14

ΓΑΛΗ έγραψε:
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
Το επαναλάβω πολλές φορές για να το εμπεδώσετε καλύτερα !!! :smt005:

Ακομη και η χούντα όταν έκανε το πραξικόπημα είχε διπλασιάσει τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων και ιδίως των αστυνομικών στρατιωτικών και εκπαιδευτικών ...

Κρατική εξουσία η οποία δεν έχει κάποιους ευνοούμενους πάνω στους οποίους να στηρίζεται ,έναντι του υπόλοιπου λαού ΔΕΝ υπήρξε ποτέ ούτε θα υπάρξει ..

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 03 Απρ 2020, 13:22

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
03 Απρ 2020, 13:14
ΓΑΛΗ έγραψε:
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:

Ακομη και η χούντα όταν έκανε το πραξικόπημα είχε διπλασιάσει τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων και ιδίως των αστυνομικών στρατιωτικών και εκπαιδευτικών ...

Κρατική εξουσία η οποία δεν έχει κάποιους ευνοούμενους πάνω στους οποίους να στηρίζεται ,έναντι του υπόλοιπου λαού ΔΕΝ υπήρξε ποτέ ούτε θα υπάρξει ..
Ναι, καλό μου απλώς αυτό που δεν έχεις εμπεδώσει εσύ είναι ότι είσαι στον πάτο της ελίτ που νομίζεις ότι ανήκεις. Αναφορικά δε με το ναυτικό, ο οποιοσδήποτε καπετάνιος ή μηχανικός στο εμπορικό, βγάζει τριπλάσια από κάποιον στρατιωτικό. Ακόμη και ως συνταξιούχοι, μπορούν να βγάλουν με ένα ταξίδι όσα θα πάρεις εσύ σε τρία ή 5 χρόνια. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 03 Απρ 2020, 13:37

ΓΑΛΗ έγραψε:
03 Απρ 2020, 13:22
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:

Ναι, καλό μου απλώς αυτό που δεν έχεις εμπεδώσει εσύ είναι ότι είσαι στον πάτο της ελίτ που νομίζεις ότι ανήκεις. Αναφορικά δε με το ναυτικό, ο οποιοσδήποτε καπετάνιος ή μηχανικός στο εμπορικό, βγάζει τριπλάσια από κάποιον στρατιωτικό. Ακόμη και ως συνταξιούχοι, μπορούν να βγάλουν με ένα ταξίδι όσα θα πάρεις εσύ σε τρία ή 5 χρόνια. :lol:
Μα δεν μίλησα σε αυτό το νήμα για εμένα :D
Αυτό που γράφω για την κρατική εξουσία και τους δημόσιους υπαλλήλους το έγραφε ο Μαξ Νορνταου πριν 150 χρόνια !!!
Εγώ ως απόστρατος συνταξιούχος έχω κάνει τα κουμάντα μου και αυτή την στιγμή βρίσκομαι στο σπίτι μου στο χωριό και πέραν του ότι το έχω ρίξει στο διάβασμα και στον αθλητισμό στην έρημη από ανθρώπους φύση , έχω όλη την δυνατότητα να ασχοληθώ με τα κτήματα μου ,(και και αυτά τα καθήκοντα τα έχω αναθέσει στην συζηγο μου , και εγω κάνω αυτό που έκανα πάντοτε στο ναυτικό ΕΠΙΒΛΕΠΩ :roll: .πίνοντας καφέ ..)

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 03 Απρ 2020, 13:44

Highlander έγραψε:
03 Απρ 2020, 13:08
Veni Vidi Vici έγραψε:
03 Απρ 2020, 13:04
Στύγιος έγραψε:
03 Απρ 2020, 12:59

Μπακάλη , πάλι παπαριές γράφεις :vp2::na!: . 42 μαθητές είχα σήμερα δικτυακά κι αντί για 45' μάθημα ,το πήγαμε 1.20'.

Μπράβο σου!
Εσύ θα παραμείνεις και θα πάρεις και προαγωγή! :smt023
Θα την πληρώσουν όσοι είναι χαμηλότερα στην εσωτερική "ιεραρχία" (δηλαδή συμβασιούχοι) και πιο ξεκρεμαστοι που βγάζουν την περισσότερη δουλειά.
μην αγχωνεσαι σου εχω πραγματικη εργασια σε οικοδομη η δεντροκηπουρικα - διαλεγεις και μου στελνεις πμ :wave:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Antigeist

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antigeist » 03 Απρ 2020, 13:44

Έχει δίκιο ο Αινείαν. Φτάνει πια με την γκρίνια. Θύματα ολκής είστε όλοι όσοι κατάγεστε από λαϊκά στρώματα, σπουδάζετε και δουλεύετε ιδιωτικό τομέα. Τώρα αν ο κρατικός μηχανισμός υπολειτουργεί και γιατί υπολειτουργεί είναι σύνθετο θέμα αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Πολλά έχουν βελτιωθεί από την δεκαετία του 90. Πάρτε το ταλέντο σας και πούλο από τη χώρα.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 03 Απρ 2020, 13:46

Antigeist έγραψε:
03 Απρ 2020, 13:44
Έχει δίκιο ο Αινείαν. Φτάνει πια με την γκρίνια. Θύματα ολκής είστε όλοι όσοι κατάγεστε από λαϊκά στρώματα, σπουδάζετε και δουλεύετε ιδιωτικό τομέα. Τώρα αν ο κρατικός μηχανισμός υπολειτουργεί και γιατί υπολειτουργεί είναι σύνθετο θέμα αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Πολλά έχουν βελτιωθεί από την δεκαετία του 90. Πάρτε το ταλέντο σας και πούλο από τη χώρα.

σωστο
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 03 Απρ 2020, 13:49

Antigeist έγραψε:
03 Απρ 2020, 13:44
Αυτά που γράφω με τόσο κυνικό τρόπο για κρατικούς (δημοσιους ) υπαλλήλους και κρατική εξουσία τα έγραφε στο Τα κατά συνθήκη ψευδή ο Μαξ Νορνταου πριν ,150 χρόνια
Και τα υποστηρίζουν και κάποιοι άλλοι (αναρχικοί επί το πλείστον ) συγγραφείς εδώ και έναν αιώνα ...

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 03 Απρ 2020, 13:51

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
03 Απρ 2020, 13:37
ΓΑΛΗ έγραψε:
03 Απρ 2020, 13:22
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:

Μα δεν μίλησα σε αυτό το νήμα για εμένα :D
Αυτό που γράφω για την κρατική εξουσία και τους δημόσιους υπαλλήλους το έγραφε ο Μαξ Νορνταου πριν 150 χρόνια !!!
Εγώ ως απόστρατος συνταξιούχος έχω κάνει τα κουμάντα μου και αυτή την στιγμή βρίσκομαι στο σπίτι μου στο χωριό και πέραν του ότι το έχω ρίξει στο διάβασμα και στον αθλητισμό στην έρημη από ανθρώπους φύση , έχω όλη την δυνατότητα να ασχοληθώ με τα κτήματα μου ,(και και αυτά τα καθήκοντα τα έχω αναθέσει στην συζηγο μου , και εγω κάνω αυτό που έκανα πάντοτε στο ναυτικό ΕΠΙΒΛΕΠΩ :roll: .πίνοντας καφέ ..)
Έλα τώρα, που δεν τα γράφεις για σένα. :lol:

Σε κάθε περίπτωση, αυτά που κάνεις εσύ τα κάνουν και χιλιάδες άλλοι συνταξιούχοι ή εργαζόμενοι , χωρίς να θεωρούν ότι ανήκουν σε κάποια ελίτ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit » 03 Απρ 2020, 13:53

Οσο δεν επιτρεπονται απολυσεις στο δημσιο τομεα προκοπη δεν υπαρχει...Oι Ελ ΔΥ αντιμετωπιζονται σαν το διδυμο της φωτο.

Εικόνα
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών