Ο πιο μυθομανής χρήστης.

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Ο πιο μυθομανής χρήστης.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 03 Απρ 2020, 17:39

Cavaliere έγραψε:
03 Απρ 2020, 17:38
Πολύ απλά, για να έχεις άποψη για κάτι πρέπει να το κατέχεις. Εξ ενστίκτου δεν είναι άποψη. Κι εγώ έχω καλό ένστικτο για αεροπλάνα, αλλά δεν έχω άποψη περί αυτών. Τι να κάμωμε. Μπορεί να της αρέσει ο Τάκης Μπινιάρης, αλλά άποψη δεν έχει.
Ποια;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 03 Απρ 2020, 17:41

Naida έγραψε:
03 Απρ 2020, 17:39
Cavaliere έγραψε:
Πολύ απλά, για να έχεις άποψη για κάτι πρέπει να το κατέχεις. Εξ ενστίκτου δεν είναι άποψη. Κι εγώ έχω καλό ένστικτο για αεροπλάνα, αλλά δεν έχω άποψη περί αυτών. Τι να κάμωμε. Μπορεί να της αρέσει ο Τάκης Μπινιάρης, αλλά άποψη δεν έχει.
Ποια;
Καμιά, αφηρημένο είναι.
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 03 Απρ 2020, 17:44

Με την μουσική γεννιούνται οι άνθρωποι καβ, με ένα αχ δυνατό, εν αρχή ειν ο λόγος κι ο λόγος είναι ήχος, χωρίς ήχο δεν υπάρχει λόγος, χωρίς ήχο δεν υπάρχει τίποτα, εν αρχή ειν ο λόγος κι ο λόγος είναι ήχος, μπιγκ μπανκ και γίνανε όλα τριγύρω σου, ότι βλέπεις, ότι δεν είδες και ότι δεν θα δεις.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 03 Απρ 2020, 17:46

Αν υπάρχει τέχνη η μουσική είναι η σπουδαιότερη έκφανσή της (η ποίηση γενικότερα, ακόμη και με λεξούλες)

.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 03 Απρ 2020, 17:50

sys3x έγραψε:
Αγις έγραψε:
03 Απρ 2020, 17:34
sys3x έγραψε:
03 Απρ 2020, 17:24

Τρου.
Πρακτικά οποιοσδήποτε με ικανή αντίληψη και λίγο μυαλό στο κεφάλι του ασχέτως τριβής με τα θεωρητικά της μουσικής μπορεί να το καταλάβει αυτό.
Μπορώ να το αποδείξω αυτό που λέω κιόλα:
Αγις @ Ο πιο μυθομανής χρήστης.
:003:
:D
:wave:

*είσαι πολύ τυχερός ρε μπαγάσα που σου κάνει την τιμή ο παπαγάλος και σε επισκέπτεται.
Παπαγαλοι - αγελες -ερχονται για τους καρπους στους γυρω κηπους κ θελουν κ αυτοι :003: να εισβαλλουν στην θρυλικη κουζινα μου - μονιμος ενας κουτσος - δεν εχει δεξι ποδι - αν βρω την φωτογραφια θα την ανεβασω
Είδα πάντως μία που ανέβασες στο άλλο το νήμα με τις φωτογραφίες, σε ζηλεύω ρε μπαγάσα, αλήθεια, είναι κάτι σαν ευλογία, όχι το ότι έρχονται τα πουλάκια, το ότι ζεις σε ένα περιβάλλον που θέλουν να έρχονται και... έρχονται, και είσαι εσύ εκεί και αυτά έρχονται, ευλογία.
α ναι το περιβαλλον ειναι οκ - κοτσυφια - αηδονια - στο ποταμι μπροστα στο μπαλκονι στα 50 μετρα μαυροκοτες και τσικνιαδες - λευκη τυτω με το καρδιοσχημο κεφαλι κανει καρτερι τα βραδια πολλα μαντις - μικροπουλια .....
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 03 Απρ 2020, 17:54

sys3x έγραψε:
03 Απρ 2020, 17:44
Με την μουσική γεννιούνται οι άνθρωποι καβ, με ένα αχ δυνατό, εν αρχή ειν ο λόγος κι ο λόγος είναι ήχος, χωρίς ήχο δεν υπάρχει λόγος, χωρίς ήχο δεν υπάρχει τίποτα, εν αρχή ειν ο λόγος κι ο λόγος είναι ήχος, μπιγκ μπανκ και γίνανε όλα τριγύρω σου, ότι βλέπεις, ότι δεν είδες και ότι δεν θα δεις.
ο Μαρκος δεν ηξερε τπτ θεωρητικα αλλα συνεθετε αριστουργηματα - φορεας της παραδοσης η'' μητρικη του γλωσσα ''ηταν δεν του χρειαζοταν κορσεβα τουαρ :003: ουτε'' συντακτικο και γραμματικη ''' την μιλουσε τελεια γιατι την ειχε βιωσει .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 03 Απρ 2020, 17:57

Αγις έγραψε:
03 Απρ 2020, 17:50
sys3x έγραψε:
Αγις έγραψε:
03 Απρ 2020, 17:34

Παπαγαλοι - αγελες -ερχονται για τους καρπους στους γυρω κηπους κ θελουν κ αυτοι :003: να εισβαλλουν στην θρυλικη κουζινα μου - μονιμος ενας κουτσος - δεν εχει δεξι ποδι - αν βρω την φωτογραφια θα την ανεβασω
Είδα πάντως μία που ανέβασες στο άλλο το νήμα με τις φωτογραφίες, σε ζηλεύω ρε μπαγάσα, αλήθεια, είναι κάτι σαν ευλογία, όχι το ότι έρχονται τα πουλάκια, το ότι ζεις σε ένα περιβάλλον που θέλουν να έρχονται και... έρχονται, και είσαι εσύ εκεί και αυτά έρχονται, ευλογία.
α ναι το περιβαλλον ειναι οκ - κοτσυφια - αηδονια - στο ποταμι μπροστα στο μπαλκονι στα 50 μετρα μαυροκοτες και τσικνιαδες - λευκη τυτω με το καρδιοσχημο κεφαλι κανει καρτερι τα βραδια πολλα μαντις - μικροπουλια .....
Τι οκ ρε αδερφέ;
Οκ είναι το περιβάλλον εδώ σε μένα γύρω (αυτήν την στιγμή που σε μιλάω είμαι στο μπαλκόνι και ακούω και γω τα διάφορα πουλάκια της περιοχής μου) και δε το λέω με παράπονο και καλά, απλά προφανώς το δικό σου περιβάλλον είναι προνομιακό, κάτι παραπάνω από οκ και άξιος και μπράβο σου που το διατηρείς έτσι και το χαίρεσαι και σε χαίρεται και σου εύχομαι πάντα να το χαίρεσαι.

.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 03 Απρ 2020, 18:01

Μπίστης έγραψε:
03 Απρ 2020, 15:21
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
03 Απρ 2020, 10:32
Υπερκουλτουριαρης με χαωδη διαφορα απο τον δευτερο
Ρε σαχλαμάρα ο Υπέρ έκανε συνεχώς πλάκα.

Πάντως δεν είσαι εσύ ο νο1
Ο Μινχαουζεν ειναι γατακι μπροστα του
Τελος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 03 Απρ 2020, 18:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 03 Απρ 2020, 18:04

sys3x έγραψε:
03 Απρ 2020, 17:57
Αγις έγραψε:
03 Απρ 2020, 17:50
sys3x έγραψε:

Τι οκ ρε αδερφέ;
Οκ είναι το περιβάλλον εδώ σε μένα γύρω (αυτήν την στιγμή που σε μιλάω είμαι στο μπαλκόνι και ακούω και γω τα διάφορα πουλάκια της περιοχής μου) και δε το λέω με παράπονο και καλά, απλά προφανώς το δικό σου περιβάλλον είναι προνομιακό, κάτι παραπάνω από οκ και άξιος και μπράβο σου που το διατηρείς έτσι και το χαίρεσαι και σε χαίρεται και σου εύχομαι πάντα να το χαίρεσαι.
ολοι στην περιοχη - ευτυχως - το προσεχουν και το σεβονται κ διαιτηρουν κηπους ωραιοτατους - καποιοι που μενουν μακρια και ερχονται αραια με μεγαλο κοστος συντηρησης

*το μονο που δεν πλησιαζει ειναι καρακαξονες - αγνωστο γιατι :8):003: - δεν ρημαζουν ομως τις φωλιες ..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 03 Απρ 2020, 18:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John » 03 Απρ 2020, 18:04

sloopy έγραψε:
03 Απρ 2020, 17:31
Χμμμμ δεν είμαι πολύ καισορ στο phorum για να εχω ολοκληρωμενη γνωμη για τους περισοτερους αλλα από τους 6-7 που θυμαμαι θα λεγα oi Golden Age και Ασεβαστος.
Golden Age σε καμμία περίπτωση,Ασέβαστος...έχεις ένα point εδώ,έχει καμακώσει καρχαρίες,διέσχισε με φουσκωτό τον Ατλαντικό,έχει πλακώσει στο ξύλο τη μισή Πάτρα,γνωρίζει από που προέρχεται ο άνθρωπος και που καταλήγει η ψυχή μετά θάνατον κλπ

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 03 Απρ 2020, 18:05

Papa John έγραψε:
03 Απρ 2020, 18:04
sloopy έγραψε:
Χμμμμ δεν είμαι πολύ καισορ στο phorum για να εχω ολοκληρωμενη γνωμη για τους περισοτερους αλλα από τους 6-7 που θυμαμαι θα λεγα oi Golden Age και Ασεβαστος.
Golden Age σε καμμία περίπτωση,Ασέβαστος...έχεις ένα point εδώ,έχει καμακώσει καρχαρίες,διέσχισε με φουσκωτό τον Ατλαντικό,έχει πλακώσει στο ξύλο τη μισή Πάτρα,γνωρίζει από που προέρχεται ο άνθρωπος και που καταλήγει η ψυχή μετά θάνατον κλπ
Ο Ασεβαστος ειναι ωραιος αληθινος και αυθεντικος μαγκας
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 03 Απρ 2020, 18:05

Αγις έγραψε:
03 Απρ 2020, 17:54
sys3x έγραψε:
ο Μαρκος δεν ηξερε τπτ θεωρητικα αλλα συνεθετε αριστουργηματα - φορεας της παραδοσης η'' μητρικη του γλωσσα ''ηταν δεν του χρειαζοταν κορσεβα τουαρ :003: ουτε'' συντακτικο και γραμματικη ''' την μιλουσε τελεια γιατι την ειχε βιωσει .
Ναι ρε, χιλιάδες (+) τέτοια παραδείγματα, στην λεγόμενη "σοβαρή" μουσική να δεις πόσα :003:

.

Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John » 03 Απρ 2020, 18:07

Αγις έγραψε:
03 Απρ 2020, 18:05
Papa John έγραψε:
03 Απρ 2020, 18:04
sloopy έγραψε:
Ο Ασεβαστος ειναι ωραιος αληθινος και αυθεντικος μαγκας
Ναι,αλλά το νήμα αφορά σε μυθομανείς :003:

Παρταλι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παρταλι » 03 Απρ 2020, 18:09

sys3x έγραψε:
Αγις έγραψε:
sys3x έγραψε:
Ναι ρε, χιλιάδες (+) τέτοια παραδείγματα, στην λεγόμενη "σοβαρή" μουσική να δεις πόσα :003:
για πες μας ποια ειναι η ''σοβαρη''

ειμαι κλεισμενος πολες μερες μεσα και στα προθυρα καταθλιψης
θελω να γελασω, να ξεσκασω

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 03 Απρ 2020, 18:37

Παρταλι έγραψε:
03 Απρ 2020, 18:09
sys3x έγραψε:
Αγις έγραψε:

για πες μας ποια ειναι η ''σοβαρη''

ειμαι κλεισμενος πολες μερες μεσα και στα προθυρα καταθλιψης
θελω να γελασω, να ξεσκασω
Συγγνώμη προκαταβολικά που δεν θα γελάσεις.
Αναφερόμουν σε αυτοδίδακτους κατά βάσιν μουσικούς όπως ο Ρίχτερ και ο Τσίφρα, ξέρεις τι μουσική παίζανε.
Δεν σου φταίει το μέσα μαν μου, για να γελάσεις πρώτα πρέπει να θέλεις να γελάσεις, να θες, να γελάσεις.

.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών