Ο αντικαπνιστικός νόμος έφερε μείωση 40% στον τζίρο των καταστημάτων
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ο αντικαπνιστικός νόμος έφερε μείωση 40% στον τζίρο των καταστημάτων
Επειδη εχω μαγαζι που ανηκε στον κλαδο, 30% πτωση.
Τα μαγαζακια που εβγαζαν ενα μεροκαματο, καθως τα εξοδα ειναι στο θεο, γαμηθηκαν με τον αντικαπνιστικο.
Για επιδημια δεν το συζηταμε, καταστροφη, γενικα οτι εχει σχεση με συναθροιση.
Τα μαγαζακια που εβγαζαν ενα μεροκαματο, καθως τα εξοδα ειναι στο θεο, γαμηθηκαν με τον αντικαπνιστικο.
Για επιδημια δεν το συζηταμε, καταστροφη, γενικα οτι εχει σχεση με συναθροιση.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
εγω σ αυτο που πηγαινα ειχε κοσμο κανονικα μια φορα.
- Υδράργυρος
Τηρειται ο αντικαπνιστικός; 

Αλήθεια, που είναι όλα αυτά τα γελοία υποκείμενα σήμερα που έγραφαν ενάντια στον αντικαπνιστικό νόμο;;;
Για δείτε ποιοί γράφουν φανατικά υπέρ του κορωναϊού και των "κρουσμάτων", και θα τους βρείτε αμέσως!!!
.
Για δείτε ποιοί γράφουν φανατικά υπέρ του κορωναϊού και των "κρουσμάτων", και θα τους βρείτε αμέσως!!!
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
- Υδράργυρος
Τηρειται ο αντικαπνιστικος; 
Γελανε και τα τασακια στις σκηνες και σε μερικα καφε

Γελανε και τα τασακια στις σκηνες και σε μερικα καφε
- Υδράργυρος
Πηγα να κατσω εξω σημερα, μου λεει η σερβιτορα "αν εχετε πιστοποιητικο εμβολιασμου μπορειτε να κατσετε μεσα". Λεω "καθομαι εξω για το τσιγαρο". Μου λεει "καπνιστε μεσα στη ζουλα, ανεμβολιαστος μονο μην ειστε"
Τι ζουμε
Τι ζουμε
- EKPLIKTIKOS
Φτηνά την έβγαλες καπνιστή μπάρμπα mercury με τον κορωνιοΥδράργυρος έγραψε: ↑28 Οκτ 2021, 00:33Πηγα να κατσω εξω σημερα, μου λεει η σερβιτορα "αν εχετε πιστοποιητικο εμβολιασμου μπορειτε να κατσετε μεσα". Λεω "καθομαι εξω για το τσιγαρο". Μου λεει "καπνιστε μεσα στη ζουλα, ανεμβολιαστος μονο μην ειστε"
Τι ζουμε

Καλά σου είπε, επιανες την θέση ενός ανεμβολιαστου. Πώς θα γεμίσει το μαγαζί, αν εμβολιασμενοι καπνιστές καταλάβουν τα τραπέζια εξωτερικού χώρου;Υδράργυρος έγραψε: ↑28 Οκτ 2021, 00:33Πηγα να κατσω εξω σημερα, μου λεει η σερβιτορα "αν εχετε πιστοποιητικο εμβολιασμου μπορειτε να κατσετε μεσα". Λεω "καθομαι εξω για το τσιγαρο". Μου λεει "καπνιστε μεσα στη ζουλα, ανεμβολιαστος μονο μην ειστε"
Τι ζουμε
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 82 Απαντήσεις
- 1240 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από panos291
13 Ιαν 2025, 16:12
-
- 4 Απαντήσεις
- 266 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από runner
31 Μαρ 2024, 12:33
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί οι υπάλληλοι των μεγάλων καταστημάτων λένε "έχω" αντί για "έχουμε";
από Εκτωρ » 17 Μάιος 2023, 18:20 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 215 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
17 Μάιος 2023, 18:20
-