Juno έγραψε: ↑25 Μαρ 2020, 15:48
Δεν θα υπάρξει ευνοϊκότερη διεθνής συγκυρία για να απαλλαγεί η Ελλάδα, μια για πάντα, από τον εφιάλτη της "μετανάστευσης
Δεν θα υπάρξει ευνοϊκότερη διεθνής συγκυρία για να απαλλαγεί η Ελλάδα, μια για πάντα, από τον εφιάλτη της "μετανάστευσης"
Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΑΡΒΑΛΙΑ
Στις εξαιρετικά δύσκολες στιγμές που ζούμε δημιουργούνται και ευκαιρίες που μάλλον σπάνια θα ξαναβρούμε. Μέσα σε αυτές τις διεθνείς συνθήκες τρόμου, ...σεισμού, λιμού καταποντισμού, η κυβέρνηση οφείλει, στο τέλος του μήνα, να αναστείλει το δικαίωμα υποβολής ασύλου για όλους τους παράνομα εισερχόμενους. Όχι για ακόμη 30 μέρες. Επ΄αόριστον!
Εχει εθνική υποχρέωση να μας απαλλάξει από το μείζον πρόβλημα των τελευταίων ετών για να αντιμετωπίσουμε το άμεσο του κορωνοιού. Και σε αυτή τη συγκυρία οι διεθνείς αντιδράσεις θα είναι ελάχιστες για να μην πω ανύπαρκτες, πέραν της γκρίνιας της Υπατης Αρμοστείας και των ΜΚΟ που θα χάσουν το μεροκάματο.
Αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπερβεί τις αναστολές του και κόψει την κατάχρηση του ασύλου, τώρα που μπορεί, χωρίς διεθνείς παρενέργειες, θα είμαι ο πρώτος που θα τον χειροκροτήσω. Και από μέσα τους το ίδιο θα κάνουν πολλοί Ευρωπαίοι ηγέτες. Αν δεν το πράξει θα έχει επιτελέσει εθνικό έγκλημα πρώτου μεγέθους.
.......
Κατά μια περίεργη "σύμπτωση", ο ιός χτύπησε χειρότερα σε περιοχές με υψηλό ποσοστό λαθρο (βόρεια), ενώ σχεδόν καθόλου σε περιοχές με μικρό ποσοστό (νότια).
Eδώ χαρτης με λαθρο ανα περιοχή:

εδώ τα κρούσματα ΣινοΪού ανα περιοχή:

Ακόμα πιο ενδιαφέρον, οι χώρες που δεν έχουν καθόλου λαθρο, όπως Βουλγαρία Σκόπια Αλβανία, είχαν ελάχιστα κρούσματα, ενώ Ελλάδα, και πολύ περισσότερο Τουρκία, είχαν πολύ περισσότερα. Η Τουρκία βέβαια, προσπάθησε να μας μολύνει και της γύρισε μπουμερανγκ (εδώ στα συμβατικά όπλα είστε μπουνταλάδες ρε μογγόλια, μου θέλετε και βιολογικά).