Δεν είναι όλοι σαν εσένα μάη νήγκα.
Καλημέρες από την συννεφιασμένη Πατρίδα μαύρε μου.

Δεν είναι όλοι σαν εσένα μάη νήγκα.
Ναι, γιατί λες να γίνεται αυτό;Φινγκόλφιν έγραψε: ↑19 Ιουν 2018, 12:44Ναι, ένα 10% τουλάχιστον δεν έχει πρόβλημα να υποστηρίζει αυτούς που καυλώνουν με το Χίτλερ.
Τα κοινωνικά προβλήματα στρέφουν τον κόσμο στο φασισμό και δεν χρησιμοποιώ τη λέξη με την απολίτικη έννοιά της, μιλώ συγκεκριμένα. Το ότι αντιμετωπίζουν όντως σοβαρά προβλήματα δεν σημαίνει πως δεν αρχίζουν να αποκτούν φασίζουσα νοοτροπία ή και να γίνονται κανονικοί φασίστες. Είναι ψευδοδίλημμα το είναι φτωχοί με προβλήματα και όχι φασίστες. Ο φασισμός δεν προϋποθέτει κανένα βάθος σκέψης, αν λείπει η μόρφωση δε, είναι πάρα πολύ δελεαστικός.
Αν και παραδεχεσαι οτι φταιμε ολοι μας διαλεγεις ξεκαθαρα πλευρα.Δεν λεω οτι ειναι κακο βεβαια και εγω το ιδιο κανω. Λιγοι ειναι οι ουδετεροι πια και οι αδιαφοροι.sys3x έγραψε: ↑19 Ιουν 2018, 13:22Πολύς κόσμος έχει ή αισθάνεται ότι έχει απηυδήσει, πολύς κόσμος είναι χωρίς να αισθάνεται ότι είναι αμόρφωτος. Βάλε τώρα μέσα εσύ τις σημερινές "συγκυρίες" κτλ και επιφανειακά είμαστε ψιλοκαλυμμένοι μάλλον. Αυτό βέβαια δεν τους κάνει αυτομάτως φασίστες όλους αυτούς αλλά μάλλον αμόρφωτους όπως είμαστε εγώ και εσύ απλά με πιο προβληματικό τρόπο γενίκευσης ίσως. Ο φασισμός είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο άσχετα αν το πετάμε έτσι ελαφριά όλοι μας πλέον μιας και μας τα έχουνε κάνει ζέπελιν οι αριστεράντζες, τα κατεξοχήν φασιστοειδή που ευδοκιμούν παρασιτικά στον τόπο μας εσχάτως.YouOnlyLiveOnce έγραψε: ↑19 Ιουν 2018, 12:44Ναι καποιοι δεν καυλωνουν με τον Χιτλερ ,οταν ομως δεν το ενοχλειsys3x έγραψε: ↑19 Ιουν 2018, 12:37
Το νόημα είναι ότι στην Ελλάδα το ποσοστό του αυγοφασισμού μέχρι και πριν πολύ λίγα χρόνια ήταν ούτε το 1% του εκλογικού σώματος, τα τελευταία χρόνια έχουν αυξηθεί δραματικά όμως τα ποσοστά της χα, αυτό για μια αριστεράντζα σημαίνει ότι ξαφνικά ένα 10% των Ελλήνων άρχισε να καυλώνει με τον Χίτλερ, στην πραγματικότητα είναι απλά τα πράματα βέβαια.
που καυλωνει ο ''διπλανος του''; χμμμ δεν ξερω
Και υπαρχου και πιο μικρα και απλα απο τον Χιτλερ.
Εάν τα βάλεις κάτω ψυχρά διαχρονικά οι Έλληνες και ο Ελληνισμός εν γένει είναι ότι πιο ενάντια στον φασισμό, αν πάρουμε δε την εποχή από τον βπ και μετά μέχρι ακόμη και σήμερα έχουμε πάρει το μέρος "των καλών", βοηθάμε όσο κανείς άλλος ξένους ανθρώπους και λαούς (μεταναστευτικό στην πράξη σήμερα ασχέτως τι έχει ιδεοληπτικά στο μυαλό του ο κάθε ακραίος αριστερός ή δεξιός) και όλα αυτά χωρίς να έχουμε την παραμικρή υποχρέωση. Ταυτόχρονα βέβαια μεταξύ μας φερόμαστε ανάδελφα και φασιστικά (φταίμε όλοι μας σε αυτό, όλοι μας επαναλαμβάνω) και έχουμε και τις αριστεράντζες να μας λένε και φασίστες από πάνω, οι σκατοφασίστες και τα ρατσιστόμουτρα του σήμερα κοινώς.
Με λίγα λόγια λες ότι ξαφνικά μέσα σε 5 χρονάκια ξέρω γω ο φασισμός, έτσι όπως ορίζεται κανονικά ο φασισμός, από 0,5% επί του εκλογικού σώματος έγινε ένα 10% χαλαρά, Βαϊμάρη φάση κι ετς, σωστά κατάλαβα;Φινγκόλφιν έγραψε: ↑19 Ιουν 2018, 13:33Τα κοινωνικά προβλήματα στρέφουν τον κόσμο στο φασισμό και δεν χρησιμοποιώ τη λέξη με την απολίτικη έννοιά της, μιλώ συγκεκριμένα. Το ότι αντιμετωπίζουν όντως σοβαρά προβλήματα δεν σημαίνει πως δεν αρχίζουν να αποκτούν φασίζουσα νοοτροπία ή και να γίνονται κανονικοί φασίστες. Είναι ψευδοδίλημμα το είναι φτωχοί με προβλήματα και όχι φασίστες. Ο φασισμός δεν προϋποθέτει κανένα βάθος σκέψης, αν λείπει η μόρφωση δε, είναι πάρα πολύ δελεαστικός.
Και για ποιο λόγο τα κοινωνικά προβλήματα δεν στρέφουν τον "κόσμο" στο αντίπαλο πολιτικό δέος;Φινγκόλφιν έγραψε: ↑19 Ιουν 2018, 13:33
Τα κοινωνικά προβλήματα στρέφουν τον κόσμο στο φασισμό και δεν χρησιμοποιώ τη λέξη με την απολίτικη έννοιά της, μιλώ συγκεκριμένα.
Πλευρά δεν διαλέγω αυτό είναι δικό σου συμπέρασμα και αυθαίρετο επίσης μπορώ να προσθέσω, εμένα επίσης δεν χρειάζεται νομίζω να με δικαιολογήσεις, όχι τουλάχιστον για κάτι τέτοιο, διαπιστώσεις κάνω απλά μάλλον τα φίλτρα σου σε αναγκάζουν να με κατατάξεις κάπου, κλασική περίπτωση κατά τα άλλα για αριστερόστροφη σκέψη. Απλά δεν έχεις συνηθίσει στον τρόπο που σκέφτομαι, δεκτόν μεν άκυρον δε σαν ταξινόμηση. Αναρωτήσου τι θα έκανες χωρίς αυτόν τον αλγόριθμο ταξινόμησης, εγώ νομίζω πιο καλά.YouOnlyLiveOnce έγραψε: ↑19 Ιουν 2018, 13:43Αν και παραδεχεσαι οτι φταιμε ολοι μας διαλεγεις ξεκαθαρα πλευρα.Δεν λεω οτι ειναι κακο βεβαια και εγω το ιδιο κανω. Λιγοι ειναι οι ουδετεροι πια και οι αδιαφοροι.sys3x έγραψε: ↑19 Ιουν 2018, 13:22Πολύς κόσμος έχει ή αισθάνεται ότι έχει απηυδήσει, πολύς κόσμος είναι χωρίς να αισθάνεται ότι είναι αμόρφωτος. Βάλε τώρα μέσα εσύ τις σημερινές "συγκυρίες" κτλ και επιφανειακά είμαστε ψιλοκαλυμμένοι μάλλον. Αυτό βέβαια δεν τους κάνει αυτομάτως φασίστες όλους αυτούς αλλά μάλλον αμόρφωτους όπως είμαστε εγώ και εσύ απλά με πιο προβληματικό τρόπο γενίκευσης ίσως. Ο φασισμός είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο άσχετα αν το πετάμε έτσι ελαφριά όλοι μας πλέον μιας και μας τα έχουνε κάνει ζέπελιν οι αριστεράντζες, τα κατεξοχήν φασιστοειδή που ευδοκιμούν παρασιτικά στον τόπο μας εσχάτως.YouOnlyLiveOnce έγραψε: ↑19 Ιουν 2018, 12:44
Ναι καποιοι δεν καυλωνουν με τον Χιτλερ ,οταν ομως δεν το ενοχλει
που καυλωνει ο ''διπλανος του''; χμμμ δεν ξερω
Και υπαρχου και πιο μικρα και απλα απο τον Χιτλερ.
Εάν τα βάλεις κάτω ψυχρά διαχρονικά οι Έλληνες και ο Ελληνισμός εν γένει είναι ότι πιο ενάντια στον φασισμό, αν πάρουμε δε την εποχή από τον βπ και μετά μέχρι ακόμη και σήμερα έχουμε πάρει το μέρος "των καλών", βοηθάμε όσο κανείς άλλος ξένους ανθρώπους και λαούς (μεταναστευτικό στην πράξη σήμερα ασχέτως τι έχει ιδεοληπτικά στο μυαλό του ο κάθε ακραίος αριστερός ή δεξιός) και όλα αυτά χωρίς να έχουμε την παραμικρή υποχρέωση. Ταυτόχρονα βέβαια μεταξύ μας φερόμαστε ανάδελφα και φασιστικά (φταίμε όλοι μας σε αυτό, όλοι μας επαναλαμβάνω) και έχουμε και τις αριστεράντζες να μας λένε και φασίστες από πάνω, οι σκατοφασίστες και τα ρατσιστόμουτρα του σήμερα κοινώς.
Καταλαβαινω λοιπον τι θελεις να πεις sys,απο την δικη σου την πλευρα.
Ολα αυτα λοιπον θα μπορουσε αντιστρεφοντας τα να στα πει και ενας απο την αλλη πλευρα.
Και εγω εχω απηυδησει και οσο προχωραμε αυτο γινεται δυνατοτερο,αλλα
εμενα ακριβως αυτες οι συγκυριες με εκαναν να στραφω στην αλλη πλευρα και
ετσι σε καμια περιπτωση δεν μπορω να τους/σας δικαιολογησω !
Διότι το αντίπαλον δέος ακριβώς είναι μια από τις γενεσιουργούς αιτίες.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Ιουν 2018, 14:02Και για ποιο λόγο τα κοινωνικά προβλήματα δεν στρέφουν τον "κόσμο" στο αντίπαλο πολιτικό δέος;Φινγκόλφιν έγραψε: ↑19 Ιουν 2018, 13:33
Τα κοινωνικά προβλήματα στρέφουν τον κόσμο στο φασισμό και δεν χρησιμοποιώ τη λέξη με την απολίτικη έννοιά της, μιλώ συγκεκριμένα.
Απλα οσο σε εχω παρατηρησει παιρνεις το μερος της μιαςsys3x έγραψε: ↑19 Ιουν 2018, 14:08
Πλευρά δεν διαλέγω αυτό είναι δικό σου συμπέρασμα και αυθαίρετο επίσης μπορώ να προσθέσω, εμένα επίσης δεν χρειάζεται νομίζω να με δικαιολογήσεις, όχι τουλάχιστον για κάτι τέτοιο, διαπιστώσεις κάνω απλά μάλλον τα φίλτρα σου σε αναγκάζουν να με κατατάξεις κάπου, κλασική περίπτωση κατά τα άλλα για αριστερόστροφη σκέψη. Απλά δεν έχεις συνηθίσει στον τρόπο που σκέφτομαι, δεκτόν μεν άκυρον δε σαν ταξινόμηση. Αναρωτήσου τι θα έκανες χωρίς αυτόν τον αλγόριθμο ταξινόμησης, εγώ νομίζω πιο καλά.
Λαθος ειναι ποιο ευκολο να ακουσει καποιος το ((κανιβαλισε τον διπλανο σου και δωσε μας απολυτη εξουσια)) και λυθει το προβλημα σου παρα το ((κανε επανασταση και ανετρεψε τους και παρε την κατασταση στα χερια σου))sys3x έγραψε: ↑19 Ιουν 2018, 14:12Διότι το αντίπαλον δέος ακριβώς είναι μια από τις γενεσιουργούς αιτίες.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Ιουν 2018, 14:02Και για ποιο λόγο τα κοινωνικά προβλήματα δεν στρέφουν τον "κόσμο" στο αντίπαλο πολιτικό δέος;Φινγκόλφιν έγραψε: ↑19 Ιουν 2018, 13:33
Δεν είμαστε ακόμα σε επίπεδα Βαϊμάρης, αλλά το ίδιο φαινόμενο είναι. Ο φασισμός αναπτύσσεται πολύ εύκολα.
Γιατί το «αντίπαλο δέος» απαιτεί μια άλφα επεξεργασία της κατάστασης από το άτομο. Αυτό δεν σημαίνει πως όποιος έχει μια στέρεη συνειδητή πολιτική ιδεολογία είναι αριστερός, ούτε πως όποιος δεν είναι αριστερός είναι φασίστας. Συμφωνώ πως η λέξη χρησιμοποιείται πολύ εύκολα. Ο φασισμός όμως προσφέρει εύκολες απαντήσεις και τρόπο εξωτερίκευσης της οργής.
Εννοείς, ότι το καθήκον του "λαού" και του "κόσμου" είναι να διασώζει το φαίνεσθαι και ότι το είναι του κάθε πολιτικού προφιτερόλ;sys3x έγραψε: ↑19 Ιουν 2018, 14:12Διότι το αντίπαλον δέος ακριβώς είναι μια από τις γενεσιουργούς αιτίες.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Ιουν 2018, 14:02Και για ποιο λόγο τα κοινωνικά προβλήματα δεν στρέφουν τον "κόσμο" στο αντίπαλο πολιτικό δέος;Φινγκόλφιν έγραψε: ↑19 Ιουν 2018, 13:33