Μόνο που η ΝΔ ( και η κάθε ΝΔ) αντί για τους σοβαρούς που λες (αποκλείεται να μην έχει κιαλλους) κατεβάζει Μπογδάνο, Παπαδημητρίου, Ψαρριανο, Τατσόπουλο. Αποκλείεται να μην εχει στις τάξεις της σοβαρότερους από αυτουςLETO έγραψε: ↑06 Απρ 2020, 14:45μας κουναει το δαχτυλο η καθημερινη του αλαφουζου, γλιτωσαμε απο τον τσιπρα κι εχουμε αλαφουζο και μαρινακη να μας κουνανε το δαχτυλο
οταν ξεκινησε η κριση εβλεπα ως μονη λυση μια κυβερνηση εθνικης ενοτητας των ΣΟΒΑΡΩΝ.
το ιδιο βλεπω και τωρα, να μπουνε οι σοβαροι απο τα δυο κομματα σε ενα τραπεζι και να μη βγουν μεχρι να τα βρουν
αμα περιμενω απο νδ που πεταει εκατομμυρια σε καναλια, χαρισμενα χρεη, βασιλοπιτες και φιλους μεσαζωντες ή απο τον συριζα του κυριτση και του σκουρλετη ασπρη μερα, δεν θα τη δω ποτε.
Εχουν σοβαρους και τα δυο κομματα, ενωμενοι ολοι για το καλο ολων. Αλλιως οπως φαγαμε 10 χρονια για την κριση του 08, θα φαμε αλλα τοσα με την κριση του κορονοιου
Θεε μου απο που γλιτωσαμε
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
Re: Θεε μου απο που γλιτωσαμε
Σοβαροί (ή στη χειρότερη μονόφθαλμοι) υπάρχουν. Αλλά η συνεργασία των σοβαρών συνεπάγεται κατάρρευση του πολιτικού οικοδομήματος. Γιατί η πολιτική στη χώρα μας δεν έχει ως θεμέλιο τη συμφωνία ακόμη και αν αυτή έχει λογική βάση. Συγκροτείται από μια πιθανόν παράλογη αλλά επιβεβλημένη "ιδεολογικώς" διαφωνία.LETO έγραψε: ↑06 Απρ 2020, 14:45μας κουναει το δαχτυλο η καθημερινη του αλαφουζου, γλιτωσαμε απο τον τσιπρα κι εχουμε αλαφουζο και μαρινακη να μας κουνανε το δαχτυλο
οταν ξεκινησε η κριση εβλεπα ως μονη λυση μια κυβερνηση εθνικης ενοτητας των ΣΟΒΑΡΩΝ.
το ιδιο βλεπω και τωρα, να μπουνε οι σοβαροι απο τα δυο κομματα σε ενα τραπεζι και να μη βγουν μεχρι να τα βρουν
αμα περιμενω απο νδ που πεταει εκατομμυρια σε καναλια, χαρισμενα χρεη, βασιλοπιτες και φιλους μεσαζωντες ή απο τον συριζα του κυριτση και του σκουρλετη ασπρη μερα, δεν θα τη δω ποτε.
Εχουν σοβαρους και τα δυο κομματα, ενωμενοι ολοι για το καλο ολων. Αλλιως οπως φαγαμε 10 χρονια για την κριση του 08, θα φαμε αλλα τοσα με την κριση του κορονοιου
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μονοφθαλμοι ναι, οπως το λες ;)
Ας καταρρευσει για λιγα χρονια, εδω καιγομαστε, φαγαμε 10 χρονια, δεν υπαρχουν περιθωρια για αλλα λαθη.
Ας καταρρευσει για λιγα χρονια, εδω καιγομαστε, φαγαμε 10 χρονια, δεν υπαρχουν περιθωρια για αλλα λαθη.
Mη βιάζεσαι,
έρχεται η κατάσταση εκτάκτου ανάγκης,
έρχεται η στρατιωτική δικτατορία,
μα το θανατικό θα είναι βαρύ και δεν θα πεί τίποτε κανείς
γιατί τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα
και στα δύσκολα θα φανεί πως παρά τα όσα μας χωρίζουν,
το μίσος για τους ΜΚΟζαίους μας ενώνει όλους

φλέμα στα μούτρα σου αδιαλείπτως ώστε οι υποτιθέμενοι να μείνουν υποθετικοίΥδράργυρος έγραψε: ↑06 Απρ 2020, 12:29Και ο Περρής έγραφε μια τέτοια μαλακία στο πρωτο φλέμα τις προάλλες.
Οι άνθρωποι είνια γελοίοι. Δε μπορούν να κάνουν έλεγχο στην εξουσία, και κάνουνε έλεγχο μιας υποτιθέμενης εξουσίας, στην υποθετική περίπτωση που ήταν ο σύριζα τώρα κυβέρνηση. Ο εξευτελισμός της δημοσιογραφίας και των ΜΜΕ.
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Συμφωνω κι εγω οτι ειναι απιθανο αλλα δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο, ερχομαι σε απογνωση οταν βλεπω να χαριζουν εκ. στα καναλια εν μεσω της χειροτερης κρισης που περναει η υφηλιος μετα τον ΒΠΠ. Δινω 0% ανθρωποι με αυτη τη νοοτροπια να μας βγαλουν απο αυτη την κριση.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Ακόμα και για τα δεδομένα της Καθημερινής το τερματίσανε.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
Δημοσιογραφία που κάνει αέρα στα αρχίδια των κυβερνώντων δεν είναι δημοσιογραφία. Ας σοβαρευτούμε.
Ordem e Progresso.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Δημοσιογραφία κάνουν αυτοί που μας ενημερώνουν τι γίνεται. Η πραγματική εργατιά. Οι άλλοι χασομεράνε και χαζολογάνε για μια πανδημία.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Ο under εφαρμόζει δυναμικά την τηλεργασία. Μη τον αδικείτε, κάπως πρέπει να βγάλει το κωλόχαρτο της εβδομάδας και Καθημερινή δε μπορεί να βγει να αγοράσει στους καιρούς της καραντίνας.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
στο θέμα της πανδημίας δεν υπάρχει "θα έκανε τα ίδια αλλα με κάποια καθυστέρηση". Αν υπήρχε καθυστέρηση δεν θα ήταν τα ίδια και θα κόστιζε σε ζωές.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑06 Απρ 2020, 12:22Ολοι χαιρόμαστε που δεν έχουμε συριζα, γιατι ενδεχομένως να αντιμετώπιζε την κριση του κορωνοιου με μεγαλύτερη ολιγωρία και χρονοτριβή, αλλα το κείμενο λεει χαζομαρες. Ο συριζα τα ιδια ακριβώς θα έκανε και με τον κορωνοιο και στο προσφυγικό. Το θεμα ειναι ποσος χρονος θα χανοταν μέχρι να γινει αυτο και αν θα ηταν κρισιμος.
Το κείμενο ειναι πολυ πολυ κακο.
Στο προσφυγικό το πιο πιθανό είναι να συνέβαινε ότι συνέβη το 2015 δηλαδή να τους κόβανε οι βοριομακεδόνες στην Ειδομένη να καταλήγανε σε κανένα ελληνικο και να υπήρχε ενα επιπλέον πρόβλημα εν μέσω πανδημίας.
Αυτά ακριβώς σκέφτομαι κι εγώ, η νουδου αποδεδειγμένα* δεν είναι ούτε κατά προσέγγιση ότι καλύτερο αλλά η άλλη επιλογή θα ήτανε όλεθρος στην παρούσα φάση.gassim έγραψε: ↑06 Απρ 2020, 16:07στο θέμα της πανδημίας δεν υπάρχει "θα έκανε τα ίδια αλλα με κάποια καθυστέρηση". Αν υπήρχε καθυστέρηση δεν θα ήταν τα ίδια και θα κόστιζε σε ζωές.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑06 Απρ 2020, 12:22Ολοι χαιρόμαστε που δεν έχουμε συριζα, γιατι ενδεχομένως να αντιμετώπιζε την κριση του κορωνοιου με μεγαλύτερη ολιγωρία και χρονοτριβή, αλλα το κείμενο λεει χαζομαρες. Ο συριζα τα ιδια ακριβώς θα έκανε και με τον κορωνοιο και στο προσφυγικό. Το θεμα ειναι ποσος χρονος θα χανοταν μέχρι να γινει αυτο και αν θα ηταν κρισιμος.
Το κείμενο ειναι πολυ πολυ κακο.
Στο προσφυγικό το πιο πιθανό είναι να συνέβαινε ότι συνέβη το 2015 δηλαδή να τους κόβανε οι βοριομακεδόνες στην Ειδομένη να καταλήγανε σε κανένα ελληνικο και να υπήρχε ενα επιπλέον πρόβλημα εν μέσω πανδημίας.
*για την ακρίβεια κατέχει το μεγαλύτερο μέρος της πολιτικής ευθύνης για την κατάντια αυτού του τόπου μαζί βέβαια με το υπόλοιπο πασοκ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
O Μητς γνωρίζει τι θανατικό έρχεται και λαδώνει τους κατάλληλους.
Τα κανάλια που θα τον λιβανίσουν για ήρωα, τα ξενοδοχεία που θα επιταχθούν για τους αρρώστους ώστε να πεθάνουν κάπου όλοι μαζί, τους διοδιάρχες που θα κατεβάσουν λουκέτο στην καραντίνα πόλεων.
και κάποιους ημέτερους, αλλά αυτό θα γινόταν ούτως ή άλλως
Τα κανάλια που θα τον λιβανίσουν για ήρωα, τα ξενοδοχεία που θα επιταχθούν για τους αρρώστους ώστε να πεθάνουν κάπου όλοι μαζί, τους διοδιάρχες που θα κατεβάσουν λουκέτο στην καραντίνα πόλεων.
και κάποιους ημέτερους, αλλά αυτό θα γινόταν ούτως ή άλλως